Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και επίσης επειδή τα θυμάμαι ένα-ένα....

1ον)όταν είπα πιο πάνω οτι δεν δέχομαι κριτική από κανέναν, δεν εννούσα εσάς, αλλά κάτι "έξυπνους και ολόσωστους" γονείς!!!!

2ον) Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!! Να σας χαιρόμαστε!!!!!!!

3ον) σήμερα και αύριο θα πάμε σε πάρτυ!!! τα πρώτα μας!!! (χαζομάνααααααα) και την άλλη κυριακή σε γαμοβάφτιση!!!!!!!

4ον) εμείς θα κάνουμε την βάφτιση αρχές Σεμπτέβρη!!! 'η την 1η Κυριακη ή την 2η. εννοείται οτι όποια θέλει έρχεται αλλά μέχρι τότε είμαι σίγουρη οτι θα τα ξαναπούμε!!! χαχαχχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου και Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν..

Ειμαι σιγουρη οτι θα εχετε αρκετους!!!

Αν ηξερα οτι θα γινει θεμα ο υπνος και το βιβλιο δεν θα το ανοιγα!!!

Τελος παντον νομιζω οτι ειμαστε μια καλη παρεα οπως αναφερθηκε παραπανω και δεν υπαρχουν παρεξηγησεις..

Οταν μια απο εμας θελει μια συμβουλη, θετει τον προβληματισμο της και εννοειται οτι δεν θα της αρεσουν ολες οι παρατηρησεις οπως ειπε και το Μελακι.

Θελω να ξερετε οτι δεν εχω προβλημα με καμια σας και οτι σας σκεφτομαι συχνα...

Οσο αφορα το θεμα του υπνου, δεν θα εφαρμοσω το βιβλιο, τουλαχιστον οχι ακομα. Ο μικρος νιωθω οτι χρειαζεται ακομα πολυ για να μπει σε ενα προγραμμα. Καλος η κακος ειναι ενα "απαιτητικο" μωρο του οποιου δεν μπορεις να παραβλεψεις τα "θελω" του..

Καποιες φορες ειμαι παρα πολυ κουρασμενη ειδικα τα βραδυα και φτανω στο αμην. Οπως χτες το βραδυ...με ειχε στο ποδι 2 ωρες σερι και σε καποια φαση του εβαλα μια φωνη...Το αποτελεσμα??? Εκλαιγε πολυ ωρα με παραπονο...Μετα αποκοιμηθηκε αλλα εμενα που να με παρει ο υπνος που με γεμισαν οι τυψεις...

Ειναι ομως πολυ γλυκο μωρο και μου δειχνει συνεχεια την αγαπη του...

Λιωνω οταν μου γελαει, οταν με κοιταει μεσα στα ματια..τοση αγαπη δεν εχω παρει ποτε απο κανεναν...Νομιζω ολες το καταλαβαινετε αυτο...

Επειδη με πηραν τα ζουμια σταματαω εδω. Η καθε μια απο εδω μεσα το ξερω οτι θα εδινε και τη ζωη της για το μωρακι της..

Ευχομαι να ειμαστε ολες καλα για να μπορουμε να τα αγκαλιαζουμε και να ξυπναμε οσες φορες αυτα θελουν....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Να σας πω και τον πόνο μου: Τον μικρούλη μου τον ανακάλυψαν τα κουνούπια και μέσα σε ένα βράδυ απέκτησε 8 τσιμπίματα στο κεφαλάκι του και ένα στο χεράκι του. :(

Και είναι ακόμα Μάιος...

Αχ Βελισακι...και μας μας εφαγαν τα κουνουπια...

Πως θα περασουμε το καλοκαιρι ρε γαμωτο..και εχουμε και σιτες φαντασου να μην ειχαμε...

Εμεις 3 στο κεφαλακι και 2 στα χερακια...:mad:

cfcIp3.png

Κοριτσια χτες με πηρε τηλεφωνο η παιδιατρος να δει πως παει το μωρο...

Μου φανηκε τοσο περιεργο...Μου εχει ζητησει και φωτογραφια του...μαλλον μας εχει συμπαθησει παρα πολυ..

Λετε να μας θελει για γαμπρο??? :tongue:

Δεν ξερω αν εχει παιδακια...

Επισης να σας πω οτι ειμαστε στην φαση της στριγλιας!!! Στριγκλιζει οταν θελει να μας τραβηξει την προσοχη, οταν παιζει κατι που του αρεσει πολυ και γενικα ειναι φωνακλας!!! Αχ τι εχω να τραβηξω...υποψιαζομαι οτι θα ειναι ζωηρος...

Αμαν πια ολα θα τα παρει απο τον πεθερο μου???.......:mad:

cfcIp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα

ευχομαι να ειτσε ολες καλα και τα μπεμπακια σας το ιδιο.Σε οτι αφορα το θεμα που ανεκυψε εγω πιστευω οτι εδω μεσα ειναι ενα φορουμ που ανταλασουμε καποιες ιδεες και η καθεμια φιλτραρει αυτα που ακουει και πρατει οπως εκεινη επιθυμει για το απιδακι της. Ουτος η αλλως οταν ζητας μια γνωμη για κατι ειναι φυσικο να ακουσεις και πραγματα που συμφωνεις και αλλα που δεν συμφωνεις τοσο η καθολου.

Και εγω εχω κατα καιρους ενοχληθει απο καποιες απαντησεις που εχω παρει η δεν εχω παρει αλλα ειπα μεσα μου αστο ο καθενας οτι καταλαβαινει!

Μελακι με το καλο η βαπτιση σας αυριο και να παρει η Δαναουλα το ονοματακι της χωρις καθολου καλα αν ειναι δυνατον

Αυτα

καλο σ/κ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Από ότι διαβάζω όλα τα μπεμπούλια είναι καλά. Βέβαια άρχισαν τα κουνούπια (τα οποία είναι και «στούκας») και έχουν βάλει στόχο τα απαλά μωράκια μας.

Όσον αφορά για το θέμα που δημιουργήθηκε. Βασικά διαβάζοντας τα posts στις 3 τελευταίες σελίδες δεν είχα αντιληφθεί κανένα θέμα ή αντιπαράθεση, μέχρις που έφτασα σε αυτά που έγραφε η Αγγελικούλα :). Μάλλον το παρεξήγησε, επικεντρωμένη σε συγκεκριμένες φράσεις. Γιατί νομίζω ότι το νόημα της απάντησης της honey ήταν να κάνει κριτική για το βιβλίο και τις μεθόδους του και όχι για τη μανούλα που (νομίζω) ήθελε να ακούσει τις απόψεις μας για αυτό. Και ειλικρινά πιστεύω ότι η honey μέχρι τώρα έχει καταθέσει μέχρι τώρα πείρα και γνώσεις, πάντα καλοπροαίρετες. Ειλικρινά από την αρχή μου είχε κάνει εντύπωση για την ωριμότητα και τις γνώσεις της, παρότι είναι πολύ νεότερη από έμενα. Και πιστεύω ότι καλά έκανε και παρενέβη στο θέμα που τέθηκε από τη συγκεκριμένη μητέρα, καθότι και αυτή θηλάζει, και ο νυχτερινός θηλασμός είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της γαλουχίας. Ένα πολύ ενδιαφέρον link επί του θέματος:

Σε αυτό το link μπορούμε να διαπιστώσουμε ένα βρέφος που ξυπνάει είτε για να θηλάσει είτε για την επαφή με τη μαμά του για ασφάλεια/στοργή είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Βέβαια ξεφεύγει από το μέσο όρο που θέλει το μωρό «προγραμματισμένο» στις δικές μας ανάγκες. Καμιά μανούλα λοιπόν δεν πρέπει να νιώθει άσχημα ή να νιώθει αποτυχία γιατί το δικό της μωρό ξυπνάει συχνά, δεν κοιμάται μόνο του κλπ.

Και φυσικά επειδή έχω γνωρίσει και την Αγγελικούλα, εχω να πω ότι είναι μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ τρυφερή μανούλα, και απλά έχωντας διαβάσει το βιβλίο το προσάρμωσε στο δικό της τρόπο.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

όπως η Αγγελική είπε, δεν είναι όλα τα παιδιά τα ίδια. Τη ψυχούλα του κάθε παιδιού κανείς δε τη ξέρει τόσο καλά.

Εχουν γραφτεί τόμοι κ τόμοι μελετών σχετικά. Επίσης σε καμία περίπτωση δε μπορει να εφαρμοστει σε θηλάζοντα βρέφη και νήπια, διότι θεωρεί το θηλασμό απλά τρόπο σίτισης. Αλλη τεράστια ανακρίβεια και παραπλάνηση.

Προσωπικά γνωρίζω μωρό 7 μηνών που έχει νοσηλευτεί 2 μέρες στην Ευρωκλινική Παίδων πέρισι το χειμώνα επειδή οι γονείς του προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτή τη τακτική. Το μωρό έπαθε άπνοια απτο κλάμα. Δεν ήταν έτοιμο να κατανοήσει τι του συμβαίνει.

Ναι έχω εξαντληθεί, ναι έχω θυμώσει πολλές φορές, ναι έχω φτάσει όριο πάμπολλες φορές, αλλά τι να κάνω? Ετσι είναι προς το παρόν αυτό το μωρό. Θα το βρει...και γω θα περιμένω. Η μεγάλη μου κόρη το βρήκε αμέσως. Αυτή όχι. Υπομονή....

Το μωράκι θα βρει το προγραμμά του όταν αυτό είναι έτοιμο, με τη βοήθεια των γονιών φυσικά, όχι όταν εμείς θέλουμε. 9 μήνες στη μήτρα δεν είχε πρόγραμμα. Θέλει χρόνο. Το κάθε μωρό θέλει το δικό του χρόνο. Ναι, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να το βοηθήσουμε. Αλλά μέχρι εκεί.

Καταρχάς ειρήνη υμίν!

Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι διαβάζοντας αυτά που γράφουμε στο φόρουμ, χωρίς να έχουμε την εικόνα του συνομιλητή μας για να παρατηρήσουμε τις εκφράσεις του, τον τόνο της φωνής του κλπ, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς να το θέλουμε. Προφανώς ο σκοπός της συνύπαρξής μας εδώ δεν είναι να επιβάλλουμε τις απόψεις μας η μια στην άλλη, αλλά να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε, εφόσον όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε. Γι'αυτό και αν δούμε ότι κάτι "δουλεύει" στη δική μας περίπτωση θα το προτείνουμε. Από εκεί και πέρα όλες ενήλικες είμαστε και μπορούμε να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε, να τα ψάξουμε περισσότερο, να τα συζητήσουμε και από εκεί και πέρα η καθεμία θα κάνει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο.

Φιλάκια σε όλες!:)

τρεχω τρεχω αλλα θα απαντησω στα γρηγορα....

Μελακι συμφωνω απολυτα οπως και με την Βελλισα!!! το παραδειγμα που αναφερεις ειναι τραγικο!!!!

Αγγελικη αν εγραψα κατι που μπορει να σε προσβαλε εμεσα.... πραγματικα το οτι ο μικρος σου κοιμαται απο πολυ νωρις μονος του...... εχει να κανει με την οριμοτητα του παιδιου σου και οσον αφορα το ποσο καλη μανουλα εισαι!!! εγω πραγματικα σε θαυμαζω και για το πως φερεσαι στο μωρακι σου και για οτι περασες μεχρι να γεννηθει!!!!!

δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος παρεξηγησης......

φιλακια πολλα σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

αχ αχ!

βρε κοριτσουδια!

ολες εδω μεσα θελουμε το ΚΑΛΟ των παιδιων μας!

οι αποψεις μας σιγουρα δεν ειναι κοινες παντα και η καθε μια απο εμας μεγαλωνει τα παιδια της οσο μπορει καλυτερα...

κ εμενα προχτες που εγινε η εκδρομη του σχολειου της Εφης πηρα τον μπεμπη μου μαζι ..ε καποιες μανουλες -του σχολειου-ειπαν οτι κακως επραξα και απορησαν μαζι μου ..εγω παλι εκανα αυτο που νομιζα καλυτερο κ δεν το μετανοιωσα!

το θεμα υπνος του παιδιου το καθοριζει η καθε μια απο εμας,απλα λεμε την δικη μας αποψη αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος θα την ακολουθησει κιολας!

τα κουνουπια με εχουν τσακισει αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον να μην τσιμπανε τον μπεμπουλη!

Αγγελικη θυμασε την ονομασια απο το λαδακι???

α και η συναντηση της Κρητης εγινε!

καλε εχει ενα παιδακι κουκλο η Μαριλενα μας!σωστο αντρακι!!!

Μαριλενακι το δωρακι σας το χρησιμοποιησαμε κατευθειαν στο αμαξι του εβαλα το cd του εδωσα κ την πιπιλιτσα μας κ ξεραθηκε!! βεβαια ξυπνησε στο σπιτι καναμε μπανακι κ μαμ και τωρα κοιματε!!

Καλησπέρα σας!

Αγγελική κι εγώ θέλω το όνομα από το λαδάκι. Αν το θυμάσαι, πες το μας.

Zounitsa επιφυλάσσομαι για το καλοκαίρι που θα κατέβουμε προς Πελοπόννησο, μπορεί να περάσουμε κι από τα δικά σου τα μέρη.

Μελάκι πως πήγε η βάφτιση? Η Δανάη παλικάρι?

Φιλάκιααααααααα

Καλησπέρα,

βαφτίστηκε το μωράκι μου χτες, όλα πήγαν παραπάνω από καλά, αν όλες οι βαφτίσεις ήταν έτσι θα ήταν υπέροχα, η μικρούλα μου μόνο γελούσε και δε ταλαιπωρήθηκε καθόλου, απλά κουράστηκε. Και το μεγάλο μου κορίτσι πολύ συνεργάσιμο, κοινωνικότατο, πανέμορφο. Οταν βγουν οι φωτό θα σας βάλω κάποιες να δείτε.

Αύριο πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό και έχω αγωνία...ελπίζω να πάνε όλα καλά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αχ τι καλα!!! δυστηχως δεν τα καταφερα να ερθω....

μπραβο να της χαιρεσαι και τις δυο κοπελα μου!!!!!

να ειναι παντα γερες και ευτυχισμενες!!!!!!!!

καλη αρχη και στον σταθμο, αντε περιμενουμε εντυπωσεις.... φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μπράβο Honey πολύ χάρηκα ειλικρινά :P Να ζήσει η Δανάη σου και να την καμαρώνεις ως τα βαθιά σου γεράματα! Μπράβο κ στην Ζωούλα που ήταν πανέμορφη κ σε έκανε περήφανη επίσης χιχιχιχιχι

Γενικά πως ήταν το σκηνικό για λέγε...

Καλημέρα κ σε όλες τις υπέροχες μανούλες κ τα μπεμπάκια σας !!! Το λαδάκι δεν ξέρω πως το λένε αλλά θα το ψάξω κ θα σας ενημερώσω.

Άσχετο..χτες είχα πάει να δω μια φίλη μου στο μαιεύτηριο που γέννησε..περιττό να σας πω οτι με πήραν τα ζουμιά....απαπα με εχει στιγματίσει αυτή η περίοδος και επίσης περιττό να σας πω οτι το καλοσκέυτομαι για 2ο.... ας με μαζέψει κάποια...ευχαριστώ!!! :-P:razz::-P:razz::D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

βρΕ Αγγελικη μου εδω εγω με τοσα προβληματα κ εγω κ θελω κ τριτο λεμε!!!

καθε βραδυ σκεφτομαι την γεννα της Εφης του μπεμπη και αγαλλιαζει η ψυχη μου!! ναι ναι ειμαι θεοτρελη!!

χαχαχα!!!

Μπράβο Honey πολύ χάρηκα ειλικρινά :P Να ζήσει η Δανάη σου και να την καμαρώνεις ως τα βαθιά σου γεράματα! Μπράβο κ στην Ζωούλα που ήταν πανέμορφη κ σε έκανε περήφανη επίσης χιχιχιχιχι

Γενικά πως ήταν το σκηνικό για λέγε...

Καλημέρα κ σε όλες τις υπέροχες μανούλες κ τα μπεμπάκια σας !!! Το λαδάκι δεν ξέρω πως το λένε αλλά θα το ψάξω κ θα σας ενημερώσω.

Άσχετο..χτες είχα πάει να δω μια φίλη μου στο μαιεύτηριο που γέννησε..περιττό να σας πω οτι με πήραν τα ζουμιά....απαπα με εχει στιγματίσει αυτή η περίοδος και επίσης περιττό να σας πω οτι το καλοσκέυτομαι για 2ο.... ας με μαζέψει κάποια...ευχαριστώ!!! :-P:razz::-P:razz::D:D:D

Φιλεναδιτσα μου γλυκια καλησπερα!!! οπως λεει και η ΜαριαΕφη και πολυ καλα κανεις και το σκεφτεσαι!!!!

2 μπεκακια ειναι καλητερα απο ενα..... θα εχουν και παρεα το ενα το αλλο!!!

ΑΑΑ κοριτσια την Κυριακη ηρθαν οι νονοι της μπεμπας, λοιπον.... αυτοι εχουν ενα αγορακι τριων ετων (πολυ ζωηρο) αλλα καλο παιδακι.. που μεχρι τωρα οποτε ερχοντουσαν δε το φερναν...αυτη τη φορα τον φερανε για να δουμε αντιδρασεις....τελικα καλουλης ηταν ευτυχως του πηραμε και κατι δωρακια και του ειπαμε οτι τα πηρε η μπεμπα και πραγματι την συμπαθησε παλι καλα!!!!

φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...