Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπορεί ναναι πάνω από τίποτα λεκάνες τουαλέτας.....όπως και γω άλλωστε.

Αααα με τη flosummer θα μαστε παρέα στο Λητώ, πρώτα ο Θεός. Ωραία.

Με τη κοπέλα που είμασταν μαζί πέρσι στο δωμάτιο γίναμε φίλες καλές!

Καλημέρα Μελάκι :) ! Συμφωνώ και επαυξάνω με τα παραπάνω...άντε να τονιώσουμε να ησυχάσουμε!!! Ουφ μερικές εβδομάδες έμειναν απ'οτι άκουσα μετά την 16η εβδομάδα το ακούς έ?

Ωχ..ελπίζω τα κοριτσάκια να ειναι όλα καλά κ απλά να μην προλαβαίνουν να μπουν! Το πιστεύω αυτό που λες...δένεσαι πολύ σε μια τέτοια φάση στην ζωή σου και νομίζω οτι μπορείς να κάνεις σοβαρές φιλίες! Δεν ξερω για σένα αλλά οι δικές μου φίλες δεν είναι στην ίδια φάση με παιδιά κτλ δυστηχώς κ ετσι δεν εχουμε πολλά κοινά συζήτησης.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δυστυχώς και γω είμαι πρωτοπόρος στη παρέα.....

Εχω όμως γνωστες με παιδάκια οι οποίες στη πορεία έγιναν φίλες σιγά σιγά τώρα που ήρθαμε στην ίδια "κατηγορία".

Και δε μπορώ να μην αναφέρω τις καλές μου φίλες από το καφέ "Αύγουστος 2009" που είμασταν μαζί έγκυες και γεννήσαμε τον Αύγουστο και έχουμε γίνει φίλες κολλητές, και από το νετ αλλά και από κοντά. Άλλο δέσιμο, κατανόηση....ασύγκριτο!

Οσο για το μωρό, τη Ζωή 17η εβδ την ένιωσα.

Συνήθως λένε 1η εγκυμοσύνη αργείς περισσότερο.

Αν είσαι γενικά ευαίσθητη και ψιρίζεσαι, και αν είσαι και αδύνατη βοηθάει....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ναι δυστυχώς και γω είμαι πρωτοπόρος στη παρέα.....

Εχω όμως γνωστες με παιδάκια οι οποίες στη πορεία έγιναν φίλες σιγά σιγά τώρα που ήρθαμε στην ίδια "κατηγορία".

Και δε μπορώ να μην αναφέρω τις καλές μου φίλες από το καφέ "Αύγουστος 2009" που είμασταν μαζί έγκυες και γεννήσαμε τον Αύγουστο και έχουμε γίνει φίλες κολλητές, και από το νετ αλλά και από κοντά. Άλλο δέσιμο, κατανόηση....ασύγκριτο!

Οσο για το μωρό, τη Ζωή 17η εβδ την ένιωσα.

Συνήθως λένε 1η εγκυμοσύνη αργείς περισσότερο.

Αν είσαι γενικά ευαίσθητη και ψιρίζεσαι, και αν είσαι και αδύνατη βοηθάει....

Πιάνω τον εαυτό μου να μιλάει πλέον περισσότερο για παιδικά δωμάτια, καροτσάκια κτλ κτλ..και με κοιτούν λες και ειμαι εξωγήινη κάτι που είναι φυσικό! Κι εγώ εχω δεθεί με κάποια άτομα απο εδώ αν και δεν το περίμενα!

Κοντή γιορτή λοιπόν ας κάνω κ αλλο λίγο υπομονή για να ηρεμήσουμε μια και καλή! Είμαι ευαίσθητη και βασικά ξέρω πολύ καλά το σώμα μου, φαντάσου πριν΄κάνω τεστ ήξερα οτι ειμαι εγκυος αλλά αδύνατη δεν είμαι :tongue: Αυτό ειναι ενα πονεμένο θέμα καθώς ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αυτή με 8 κιλά επιπλέον οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα την βγάλω καθαρή.. μετά θα πρέπει να είμαι μέρα νύχτα στο γυμναστήριο κ απίστευτη ΄πείνα για να στρώσω.. αλλά χαλάλι του!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχχχχ και γω αδύνατη ήμουν, 54 κιλά, γέννησα 65, έχασα 8 κιλά σε ενάμιση μήνα και μετά......πήρα σιγά σιγά, από την αδιαφορία και την έλλειψη προσωπικού χρόνου βασικά, άλλα 3! Οπότε ξεκίνησα τη δεύτερη εγκυμοσύνη με +6 κιλά. Με τους εμετούς έχασα 2.....Βλέπουμε!

Οσο για καροτσάκια, δωμάτια κλπ......πολύ ωραίο πράμα αυτή η ενασχόληση.

Προτείνω αγορές μέσω νετ, πολύ καλύτερες τιμές.

Θα τα πούμε εν καιρώ!

Αχχχχ και γω αδύνατη ήμουν, 54 κιλά, γέννησα 65, έχασα 8 κιλά σε ενάμιση μήνα και μετά......πήρα σιγά σιγά, από την αδιαφορία και την έλλειψη προσωπικού χρόνου βασικά, άλλα 3! Οπότε ξεκίνησα τη δεύτερη εγκυμοσύνη με +6 κιλά. Με τους εμετούς έχασα 2.....Βλέπουμε!

Οσο για καροτσάκια, δωμάτια κλπ......πολύ ωραίο πράμα αυτή η ενασχόληση.

Προτείνω αγορές μέσω νετ, πολύ καλύτερες τιμές.

Θα τα πούμε εν καιρώ!

Καλά που έχω κ σένα εδω και είσαι ενημερωμένη!!! Εννοείται οτι θα χρειαστώ τις συμβουλές σου! Όσο για τα κιλά ασε σου λέω η κατάσταση δεν παλέυεται...εσύ έχασες κ 2 με τους εμετούς, εγώ που έκανα 1 εμετό όλο κ όλο? Βάλε +5! Να δουμε τι θα γίνει με μένα..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Α δεν έχω!

Πεισματικά απέχω. Εϊχα αλλά αποβλακωνόμουν και το κατήργησα!

χχαχΑχ εγώ δεν αποβλάκωνομαι να σου πώ την αλήθεια αλλά εχω, στην αρχή είχα κολλήσει απίστευτα τώρα ουτε κάν!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια και σποράκια;

Εγώ σήμερα λίγο φοβήθηκα μ έπιασαν έντονοι πόνοι περιόδου αλλά ευτυχώς πριν λίγο σταμάτησαν.Αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

γεια σας κοιλιτσες!!

διαβασα λιγο τα νεα σας.χαιρομαι που ειστε καλα!!

εγω παλι ζοριζομαι μεχρι τα ξημερωματα χτες εμετοι συνεχεια..εχω και πονους...διαθεση στο πατωμα...την Παρασκευη θα παω γιατρο.

ασε που σημερα με εκανε ανω κατω ο εργοδοτης μου με πηρε τηλ και με δουλευε ο μλκ!μου ειπε οτι με ειδε στην λαικη!!καλα του λεω με τις πυτζαμες ειμαι ολη μερα ξαπλα θα με τρελανετε???και μετα μου λεει αντε τεμπελα σηκω απο το κρεβατι να ερθεις στο γραφεο!θες να 'βυζαξεις" απο τους γονεις σου?? και του ειπα να προσεχει πως μιλαει και οτι θα του παω χαρτι απο την επιτροπη του ΙΚΑ. με εκανε σκουπιδι αλλα θα τον φτιαξω εγω!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Συγγνώμη που χάθηκα, αλλά μην ανησυχείτε όλα οκ είναι.... Απλά με το που γυρνάω από τη δουλειά πέφτω για ύπνο ξυπνάω ίσα να δω λιγάκι το βράδυ τον αντρούλη μου και ξανακοιμάμαι!!!! :roll::oops:

dev358pfs__.png

γεια σας κοιλιτσες!!

διαβασα λιγο τα νεα σας.χαιρομαι που ειστε καλα!!

εγω παλι ζοριζομαι μεχρι τα ξημερωματα χτες εμετοι συνεχεια..εχω και πονους...διαθεση στο πατωμα...την Παρασκευη θα παω γιατρο.

ασε που σημερα με εκανε ανω κατω ο εργοδοτης μου με πηρε τηλ και με δουλευε ο μλκ!μου ειπε οτι με ειδε στην λαικη!!καλα του λεω με τις πυτζαμες ειμαι ολη μερα ξαπλα θα με τρελανετε???και μετα μου λεει αντε τεμπελα σηκω απο το κρεβατι να ερθεις στο γραφεο!θες να 'βυζαξεις" απο τους γονεις σου?? και του ειπα να προσεχει πως μιλαει και οτι θα του παω χαρτι απο την επιτροπη του ΙΚΑ. με εκανε σκουπιδι αλλα θα τον φτιαξω εγω!!

Α το γάιδαρο!!! Δεν ντρέπεται!!! Πολύ εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια σχόλια!!

dev358pfs__.png

Λέω και ξαναλέω πόσο δεν μου αρέσει αυτή η φάση εγκυμοσύνης που δε νιώθεις τίποτα....να αρχίσω να νιώθω το νινί να ηρεμήσω. Ουφ!

Honey μια από τα ίδια... έχω την αυχενική σε μία εβδομάδα και από τη μια σκέφτομαι να πάω να κάνω υπέρηχο νωριτερα να το δω το σποράκι μας οτι είναι καλα... κι από την άλλη λεω καλά μια βδομάδα έμεινε να κάνω υπομονή... αχ και πως θα περάσει αυτή η εβδομάδα....

από κοιλίτσες πως πάτε κορίτσια φαίνεστε ή ακόμα;;; Εγώ τα τζιν μου πλεον δεν τα φοράω (χωράω δηλ αλλά είναι στενά και φοβάμαι να τα φοράω) αν και δεν έχω βάλει κιλά αντίθετα έχασα και 1.5 κιλό... Το στήθος παραμένει ευαίσθητο και πρησμένο αλλά οι θηλές ούτε χρώμα άλλαξαν ούτε εξογκώματα έκαναν, ούτε γραμμή στην κοιλίτσα έχω κάνει...

dev358pfs__.png

Καλημέρα sunny, καλως ξανάρθες, ααααααχ αυτή η αγωνία ε?

Θα σου πω και το κλισέ "κοιμήσου τώρα που μπορείς!"

Αλήθεια είναι, δεν είναι μύθος!

Και μένα μου το λεγαν και εκνευριζόμουν πάρα πολύ αλλά.......

Και γω έχω χάσει 2 κιλά λόγω εμετών και αφαγίας.

Και πέρσι όμως χωρίς εμετούς είχα χάσει. Μάλλον λόγω αλλαγής μεταβολισμού.

Καλό είναι αυτό γιατί μετά μπαίνουν τα κιλάκια δυστυχώς.

Κοιλίτσα μπα...καμιά φορά, προς το απόγευμα και μετά σα μπυροκοιλιά ένα πράμα, όχι εγκυμοσύνης ακόμα σε καμία περίπτωση. Και υποτίθεται εγώ λεει θα φουσκώσω πιο πολύ και πιο γρήγορα τώρα....ωχ. Η γραμμή αργότερα αρκετά εμφανίζεται βρε, θα δω το τεφτέρι μου να σου πω πότε την έβγαλα πέρσι. Πάντως ακόμα δεν μου έχει φύγει τελείως....

Μαριαέφη συμπάσω με τους εμετούς....και γω τα ίδια χάλια.

Ο εργοδότης απλά απαράδεκτος. Κάνε το κουφό, δε μπορεί να κάνει κάτι τη παρούσα φάση, και για ενάμιση χρόνο ακόμα! Ξίδι!!!

Εκανα μια εξέταση ούρων και εδειξε ότι είμαι τρελά αφυδατωμένη. Πρέπει κάτι να κάνω......

Νικεεεεεεεεεεεεεελ που είσαι????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...