Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυριο θα πάμε και στον γιατρό είμαι περίεργη να δω πως τα εχουμε πάει με τα κιλά...δεν εχουμε πάρει πολύ πάντως είμαστε 7 κιλά εσείς?

Κατά τα αλλα για πείτε μου βρε μανούλες....δεν εχουν μεγαλώσει πολύ τα σποράκια μας? Όλο κατωρθώματα κάνει πλέον..χτες ανακαλύψαμε τις δυνατές στριγλιές χαχΑχαχαΧΑ γέμισε το σπίτι φωνούλες ειχε πολύ πλάκα!!!

Αααα δεν σας είπα και το άλλο θεικό.... Κοιμάται απο τις 9 το βράδυ ως τις 8 το πρωί συνεχόμενα!!!! Κ Ο Υ Φ Ο ???????

Γενικά αν πω οτι εχω παράπονο θα πέσει να με πλακώσει το ταβάνι ειλικρινά...ειναι ενας αγγελος..πλεον για να ακουσω το κλάμα του θα πρέπει να φάει τούμπα (φτου φτου φτου παναγία μου)

ακόμα κ οταν ξυπνάει δεν κλάίει βγάζει φωνούλες και γελάει!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αγγελικούλα προς τι τόσο συγκίνηση?? οκ οι ορμόνες μας ακόμα είναι τρελαμένες αλλά να τολμήσω να σκεφτώ κάτι άλλο??? χαρούμενο??? ότι και να είναι, δεν είναι κάτι ασυνηθιστο....

εμείς πήγαμε παιδίατρο εχτές. 5940, μισό κιλό σε ένα μήνα. 62,5 ύψος και γενικά μια χαρά. όσο αφορά τα κιλά δεν μας πειράζει γιατί μην ξεχνάμε οτι θα ήταν ενα μωρό 4 μηνών. κάναμε και εμβόλιο. αυριο θα αρχίσουμε το μοσχάρι και την άλλη εβδομάδα τη φαριν λακτέ. αλλά κορίτσια το βράδυ τρελό μπούκωμα στη μύτη και μυξούλες. είναι από το εμβόλιο, είναι και ο μπαμπάς μας άρρωστος και μάλλον την κόλησε και πολύ ταλαιπωρία για το μικρούλι. εντωμεταξύ είναι η πρώτη φορά που έχει και μυξούλες. αλλά και ο καιρός αυτός είναι οτι πρέπει για ιώσεις..... έλεος πια πότε θα καλυτερέψει????

από φωνούλες καλά πάμε έχουμε βάλει και το χχχχχχχχχχχ (μαζί με σάλια) και έχει πολύ γέλιο. γυρνάει στο πλάι και προσπαθεί να γυρίσει και μπρούμυτα. πιάνει τα πάντα και τα βάζει στο στόμα. τώρα θα μου πείτε όλα αυτά για 6 μηνών είναι φυσιολογικά, αλλά τα πρόωρα καθυστερούν λιγάκι να τα κάνουν σε σχέση με τα τελειόμηνα οπότε πάμε πολύ καλά!!!

Αγγελικούλα χαίρομαι πολύ για το αγγελουδάκι σου. Αν καμιά φορά κάποια κοπέλα έρθει εκδρομούλα Τρίπολη να συναντηθούμε.....

δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα, προς το παρόν τα φιλιά μας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Την καλησπέρα μου σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια τους!

Έχω καιρό να γράψω αλλά ήμασταν κι εμείς διακοπούλες. Μια χαρά περάσαμε στο χωριό μας στα Τρίκαλα, πήραμε καθαρό αέρα, είδαμε και τα σόγια μας εκεί, προγιαγιά, προπάππου, τρελές χαρές!

Σήμερα το μωράκι μου έκανε εμβόλιο και ούτε που ακούστηκε καθόλου το ζουζουνάκι μου. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά, 69 πόντους και 8100, αρκετά ανεπτυγμένος για την ηλικία του. Γυρίζουμε κι από μπρόυμυτα ανάσκελα (καμάρι η μάνα-ψώνιο)!

Αγγελική τι πάρτυ τρελό είναι αυτό που κάνουν οι ορμόνες σου κοπελιά? Δεν πειράζει, δεν είναι και τίποτα κακό. Μην στεναχωριέσαι για τον θηλασμό. Σιγούρα έκανες ό,τι μπορούσες για το μπεμπάκι σου. Τι να κάνεις αν δεν γινόταν διαφορετικά?

Ζουνίτσα θα τρώτε και μοσχάρι ακούω. Μπράβο σας!

Christy όλο βολτες είστε! Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας!

Τελικά θα κάνουμε καμιά μαμαδομπεμποσυνάντηση? Τι λέτε?

Φιλάκιαααααααααααα!

Ζουνίτσα μου γλυκειάαααααααααααα!!!!!!

Σχετικά με την συγκίνηση...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ χαχαχαχαχαχαχα καλέ απαπαπαπαπαπαπαπα εδώ ακόμα μοιάζω με θαλάσσιο ελέφαντα θα πάω καπάκι για 2ο?? Εντάξει το παραδέχομαι οτι απο τώρα σκέφτομαι πόσο θα μου λείψει η μωρουδίλα αλλά θα περιμένω καλύτερα κανένα χρόνο πριν τολμήσω το οτιδήποτε χιχιχιιιχιχιχι :)

Η φραουλένια μας εχει σούπερ ανάπτυξη είμαι πολύ περήφανη γι αυτη ειλικρινά!!!! Το βράδυ κοιμάται καλά? Απο δοντάκια πως πάτε? Εμείς ηρεμήσαμε πάλι..είχε μια τρελλή έξαρση στο νησί με πρησμένα ούλα και άπειρη γκρίνια αλλά τώρα ηρέμησε τι να πώ..αβυσσος...αυριο που θα πάμε στον γιατρό θα μάθω κ εγώ σε τι φάση είμαστε!

Καλή επιτυχία με το μοσχαράκι αύριο θέλω λεπτομέρειες έτσι? Θα εχει τρελλό γέλιο με το κουτάλι πάντως!!! :P

Εννοείται οτι αν βρεθώ στα μέρη σου κάτι που δεν ειναι απίθανο με μένα την τρελλή θα τα πούμε στάνταρνττττττττ!!!!!

Σας φιλώ πολύ πολύ πολύ κ ας μην με ηρεμήσατε οτι δεν ειμαι η μόνη τρελλή που σκέφτεται έτσι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εχω μετανιώσει πάραααααααααα πολύυυυυυυυυυυ που δεν το πάλεψα πολύ με το θέμα του θηλασμού και εχω ορκιστεί οτι την επόμενη φορά θα κάνω τα πάντα για να θηλασω οχι σαν αυτην την φορα που με πήρε απο κάτω.. οκ του εδωσα 2 μήνες το δικό μου με το θήλαστρο αλλά κακά τα ψέμματα είναι υπέροχη αίσθηση να θηλάζει κανονικά..ακόμα θυμάμαι και συγκινούμαι στο νοσοκομείο που θήλαζε κανονικά...τώρα τι τον έπιασε μετά κανείς δεν ξέρει...τελοσπάντων τι τα θυμήθηκα τώρα...οτι εγινε εγινε απο δω κ πέρα ειναι το θέμα τι θα κάνω!

Καλησπερα σε ολες, καλως μας ξαναρθατε!!

δεν εχω πολυ χρονο για να γραψω.. αλλα θελω να σου πω οτι ο θηλασμος ειναι αρκετα δυσκολος στην αρχη αλλα τα πραγματα καλητερευουν στην πορεια.... οχι, για ολους, γιατι για εμας εξακολουθουν να ειναι ζορικα και ο λογος ειναι οτι η κορη μου λογο της γαστροοισοφαγικης οσο και να θελει να φαει γρηγορα δεν μπορει με αποτελεσμα να τρωει επι πολυ ωρα και οχι 10 λεπτα οπως τρωνε τα περισσοτερα μωρακια, πλεον ομως το εχω παρει αποφαση και το απολαμβανω!!! αλλα σιγουρα οσον αφορα την δικη σας περιπτωση, σιγουρα γεννησες σε ενα μαιευτηριο που δεν ειναι φιλικο προς τον θηλασμο, επισης αν ο-η παιδιατρος σας δεν βοηθησε και τοσο δεν ηταν δυσκολο να αποτυχετε, την επομενη φορα αν απαιτησεις οπου γεννησεις να σου φερουν το μωρο αμεσως να το θηλασεις και εφοσον το θελεις θα τα καταφερεις περιφημα εγω τουλαχιστον ειμαι σιγουρη και οτι χρειαστεις και μπορουμε να βοηθησουμε εδω ειμαστε!!!! παντως εισαι υπεροχη μανουλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα μου οκ δεν θα το ξανασκεφτώ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα δεν είσαι η μόνη πάντως να το ξέρεις!!! και εγώ μετάνιωσα για το θυλασμό (αν και ήταν άλλες οι καταστάσεις που δεν θύλασα), και εγώ λυπάμαι από τη μία που μεγάλωσε, απ'την άλλη είμαι περίεργη να δω τις φάσεις.... άσε δεν μας βρίσκεις πουθενά. όσο αφορά τα δόντια, δαγκώνει τα πάντα αλλά γενικά ακόμα δεν παραπονιέται.

Βελισάκι μια χαρά, καλώς ορίσατε.

Μαργιούλα τα κοριτσάκια δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη με τα αγόρια, μην ακούς τις αγορομάνες και αγχώνεσαι, τα κορίτσια από μωρά προσέχουν την σιλουέτα τους. όσο αφορά την ώρα που τρώει ένα θα σου πω, έφτασε η δικιά μου 6 μηνών για να πίνει το γάλα της σε 10-15 λεπτά από μπιμπερό. και ποσότητα 150μλ. μη φανταστείς τίποτα τρελό. μην αγχώνεσαι γιατί το μεταδίδεις στο παιδί. μια χαρά είναι η κοράκλα σου!!!!

ξέχασα να σας πω οτι υπάρχει περίπτωση να έχει συμφυση χειλέων. θα πάμε σε παιδοχειρούργο να το δούμε. ξέρω, δεν είναι τίποτα αλλά επειδή το είχε και η ανηψιά μου και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι, ψιλοστεναχωριέμαι. και για όσες δεν ξέρετε τι είναι αυτό, είναι ας πούμε "περιτομή" στα κοριτσάκια. είναι κλειστά τα χειλάκια στο κόλπο. τα ανοίγει ο γιατρός και μετά θέλει παρακολούθηση και κρεμούλα για να μείνει ανοιχτό. είναι από έλλειψη οιστρογόνων.

Αυτά!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλώς το Vellisaki μας :P

Πάρτυ ορμονών λέει?? Με 1000!!!! Είμαι αδιάθετη λες γι αυτό να τα εχω παίξει? Πάντως σου μιλάω ειλικρινά όλα αυτά που έγραψα παραπάνω τα εννοώ...εχω πάθει τρελλή ευαισθησία με τον μπέμπη τα μάτια μου συνέχεια είναι έτοιμα να δακρύσουν και σκέφτομαι διαρκώς την ημέρα που γέννησα...οτι να ναι είπαμε ...

Όσο για το μικράκι σου...ε δεν ειναι και λίγο πράγμα να γυρίζει απο μπρούμυτα ανάσκελα...όλα κ όλα!!!! Χίλια συγχαρητήρια κ απο μας και δώσε μάκια πολλά!!! :P

Είμαι μέσα για την μαμαδοσυνάντηση!!!! Αντε ντε ας κουνηθούμε λίγο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπερα σε ολες, καλως μας ξαναρθατε!!

δεν εχω πολυ χρονο για να γραψω.. αλλα θελω να σου πω οτι ο θηλασμος ειναι αρκετα δυσκολος στην αρχη αλλα τα πραγματα καλητερευουν στην πορεια.... οχι, για ολους, γιατι για εμας εξακολουθουν να ειναι ζορικα και ο λογος ειναι οτι η κορη μου λογο της γαστροοισοφαγικης οσο και να θελει να φαει γρηγορα δεν μπορει με αποτελεσμα να τρωει επι πολυ ωρα και οχι 10 λεπτα οπως τρωνε τα περισσοτερα μωρακια, πλεον ομως το εχω παρει αποφαση και το απολαμβανω!!! αλλα σιγουρα οσον αφορα την δικη σας περιπτωση, σιγουρα γεννησες σε ενα μαιευτηριο που δεν ειναι φιλικο προς τον θηλασμο, επισης αν ο-η παιδιατρος σας δεν βοηθησε και τοσο δεν ηταν δυσκολο να αποτυχετε, την επομενη φορα αν απαιτησεις οπου γεννησεις να σου φερουν το μωρο αμεσως να το θηλασεις και εφοσον το θελεις θα τα καταφερεις περιφημα εγω τουλαχιστον ειμαι σιγουρη και οτι χρειαστεις και μπορουμε να βοηθησουμε εδω ειμαστε!!!! παντως εισαι υπεροχη μανουλα!!

Καλησπέρα φιλεναδούλα μου :) Τώρα αν σου πώ οτι με συγκίνησες λίγο θα είναι ...αι στο καλό... μωρέ η δική μου ιστορία με τον αποτυχημένο θηλασμό είναι η εξής... καταρχήν γέννησα με καισαρική και το μωρό μου το εφεραν μετα απο μια μερα γιατι εμεινε εντατική, φυσικά αυτό δεν ηταν το πρόβλημα γιατι πολλές κοπέλες με αναλογη περιπτωση θηλασαν κ θηλάζουν κανονικά αλλά...δυστηχως ενω επεμεινα να μην του δωσουν ετοιμο αυτες εδωσαν απο την πρωτη στιγμή και ο μπεμπης επειδη δεν ειχα καθόλου καλες θηλες ήταν εισεχουσες δεν ηθελε να ζοριστει μετα...το αποτελεσμα...εγω να παλευω 3 ωρες να τον θηλασω αυτος να κλαει κ μωλις κατι εκανε κ τον επαιρνε ο υπνος μετα απο 15 λεπτα τσουπ παλι κλαμα.... το χειροτερο ηταν οι ανυπαρκτες εισεχουσες θηλες...αυτο δεν το παλεψα..Η βλακεια μου ομως ηταν η εξης...οταν γυρισα σπιτι απο το μαιευτηριο ειδα οτι υπαρχει προβλημα κ ο μικρος δεν ετρωγε ετσι ετομαζομουν να φωναξω σπιτι συμβουλο θηλασμου...πανω που ετοιμαζομουν ηρθε ο παιδιατρος για πρωτη φορα σπιτι...του ειπα τι συμβαινει κ με ρωτησε ποτε θα γυρισω στην δουλεια, τοτε του ειπα οτι ειχα σκοπο σε 2 μηνες...ετσι λοιπον με συμβουλεψε να μην τον παιδεψω λογω της καταστασης του στηθους μου για 2 μηνες γιατι πανω που θα μαθαινε επρεπε να απογαλακτισω...την συνεχεια την ξερετε...τραβουσα με θηλαστρο για 2 μηνες και του εδινα γαλατακι...τουλαχιστον κατι εδωσα απο το τπτ..αλλα η πικρα μου πικρα...τελοσπαντων την επομενη θα δω τι θα κανω

σ ευχαριστω για την διαθεση σου να βοηθησεις εισαι απιστευτα γλυκεια μανούλα!!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

http://img51.imageshack.us/i/p1020400m.jpg/

http://img842.imageshack.us/i/p1020403.jpg/

http://img846.imageshack.us/i/p1020404y.jpg/

κοριτσια να το το κοριτσακι μου 5600 kgr μειναμε πολυ πισω τελικα!!!

Καλά ε... η κορούλα σου είναι απλά μια θεά!!!! Φτου φτου φτουυυυυυυυ!!!!! Ζουζουνίτσα μου γλυκειά εσύ!!!! Περιττό να σου πω οτι δεν φαίνεται καθόλου αυτό που λες οτι μείνατε πίσω!!! Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με την ζουνίτσα οτι τα κοριτσάκια ειναι φυσικά λιγότερα κιλά απο τα αγόρια λογικό είναι αυτό μην κοιτάς εμεις που εχουμε μαντραχαλάδες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα γιατι κ εμεις εχουμε ταλαιπωρηθεί απιστευτα με την ΓΟΠ και εχω περασει πολύ αγχος με το φαγητό του όμως είδα οτι δεν βγάζει πουθενά οπότε ας τρώει όσο μπορεί.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα μου οκ δεν θα το ξανασκεφτώ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα δεν είσαι η μόνη πάντως να το ξέρεις!!! και εγώ μετάνιωσα για το θυλασμό (αν και ήταν άλλες οι καταστάσεις που δεν θύλασα), και εγώ λυπάμαι από τη μία που μεγάλωσε, απ'την άλλη είμαι περίεργη να δω τις φάσεις.... άσε δεν μας βρίσκεις πουθενά. όσο αφορά τα δόντια, δαγκώνει τα πάντα αλλά γενικά ακόμα δεν παραπονιέται.

Μαργιούλα τα κοριτσάκια δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη με τα αγόρια, μην ακούς τις αγορομάνες και αγχώνεσαι, τα κορίτσια από μωρά προσέχουν την σιλουέτα τους. όσο αφορά την ώρα που τρώει ένα θα σου πω, έφτασε η δικιά μου 6 μηνών για να πίνει το γάλα της σε 10-15 λεπτά από μπιμπερό. και ποσότητα 150μλ. μη φανταστείς τίποτα τρελό. μην αγχώνεσαι γιατί το μεταδίδεις στο παιδί. μια χαρά είναι η κοράκλα σου!!!!

ξέχασα να σας πω οτι υπάρχει περίπτωση να έχει συμφυση χειλέων. θα πάμε σε παιδοχειρούργο να το δούμε. ξέρω, δεν είναι τίποτα αλλά επειδή το είχε και η ανηψιά μου και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι, ψιλοστεναχωριέμαι. και για όσες δεν ξέρετε τι είναι αυτό, είναι ας πούμε "περιτομή" στα κοριτσάκια. είναι κλειστά τα χειλάκια στο κόλπο. τα ανοίγει ο γιατρός και μετά θέλει παρακολούθηση και κρεμούλα για να μείνει ανοιχτό. είναι από έλλειψη οιστρογόνων.

Εμ..ενα ενα μου τα λες βρε κοριτσάκι...πες μου οτι εισαι δικιά μου κ εσύ να ηρεμήσω... χαχΑχΑΑχαχαΧα ακριβώς τα ιδια νιώθω κ εγώ..λυπάμαι απο την μια χαίρομαι απο την άλλη...του γιατρούυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:p

Εννοείται οτι κ εμένα 150 τρώει κάθε 3 ωρες μέσα στην ημέρα και κάνει τουλάχιστον 10 λεπτά κ αυτό σε καλή μέρα που δεν υποφέρει απο γοπ αλλιώς...αστε το καλύτερα...

Στεναχωρήθηκα λιγάκι βρε ζουνίτσα μου για την φραουλένια αλλά αν ειναι σαν περιτομή φαντάζομαι οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρό..τωρα βέβαια θα μου πεις γιατί? εχεις δίκιο όμως αφού ειναι κάτι συνηθισμένο θα το αντιμετωπισουν με μεγαλύτερη ευκολία να σκέφτεσαι θετικά!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσακι μου γλυκο καταρχας καλημερα!!! λοιπον οσον αφορα την

συμμιση χειλεων δεν ειναι τιποτα φοβερο!! ειχαμε και εμεις.... αλλα καποια στιγμη ανοιξαν απο μονα τους, βεβαια υπαρχει πυθανοτητα να ξανακλεισουν και να χρειαστει να κανουμε μια μικρη τομουλα στο σημειο με αναισθητικο τοπικο παντα που δεν ποναει καθολου, μην σε αγχωνει καθολου, θα το αντιμετωπισετε ευκολα πιστευω.... παντως το οτι η μικρη γυριζει ειναι επιτευγμα και πολυ καλα κανεις και το χαιρεσαι!!! και για τα κιλα μαλλον εχεις δικιο προσεχουμε απο τωρα, χαχαχαχα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα φιλεναδούλα μου :) Τώρα αν σου πώ οτι με συγκίνησες λίγο θα είναι ...αι στο καλό... μωρέ η δική μου ιστορία με τον αποτυχημένο θηλασμό είναι η εξής... καταρχήν γέννησα με καισαρική και το μωρό μου το εφεραν μετα απο μια μερα γιατι εμεινε εντατική, φυσικά αυτό δεν ηταν το πρόβλημα γιατι πολλές κοπέλες με αναλογη περιπτωση θηλασαν κ θηλάζουν κανονικά αλλά...δυστηχως ενω επεμεινα να μην του δωσουν ετοιμο αυτες εδωσαν απο την πρωτη στιγμή και ο μπεμπης επειδη δεν ειχα καθόλου καλες θηλες ήταν εισεχουσες δεν ηθελε να ζοριστει μετα...το αποτελεσμα...εγω να παλευω 3 ωρες να τον θηλασω αυτος να κλαει κ μωλις κατι εκανε κ τον επαιρνε ο υπνος μετα απο 15 λεπτα τσουπ παλι κλαμα.... το χειροτερο ηταν οι ανυπαρκτες εισεχουσες θηλες...αυτο δεν το παλεψα..Η βλακεια μου ομως ηταν η εξης...οταν γυρισα σπιτι απο το μαιευτηριο ειδα οτι υπαρχει προβλημα κ ο μικρος δεν ετρωγε ετσι ετομαζομουν να φωναξω σπιτι συμβουλο θηλασμου...πανω που ετοιμαζομουν ηρθε ο παιδιατρος για πρωτη φορα σπιτι...του ειπα τι συμβαινει κ με ρωτησε ποτε θα γυρισω στην δουλεια, τοτε του ειπα οτι ειχα σκοπο σε 2 μηνες...ετσι λοιπον με συμβουλεψε να μην τον παιδεψω λογω της καταστασης του στηθους μου για 2 μηνες γιατι πανω που θα μαθαινε επρεπε να απογαλακτισω...την συνεχεια την ξερετε...τραβουσα με θηλαστρο για 2 μηνες και του εδινα γαλατακι...τουλαχιστον κατι εδωσα απο το τπτ..αλλα η πικρα μου πικρα...τελοσπαντων την επομενη θα δω τι θα κανω

σ ευχαριστω για την διαθεση σου να βοηθησεις εισαι απιστευτα γλυκεια μανούλα!!!! :)

Καλά ε... η κορούλα σου είναι απλά μια θεά!!!! Φτου φτου φτουυυυυυυυ!!!!! Ζουζουνίτσα μου γλυκειά εσύ!!!! Περιττό να σου πω οτι δεν φαίνεται καθόλου αυτό που λες οτι μείνατε πίσω!!! Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με την ζουνίτσα οτι τα κοριτσάκια ειναι φυσικά λιγότερα κιλά απο τα αγόρια λογικό είναι αυτό μην κοιτάς εμεις που εχουμε μαντραχαλάδες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα γιατι κ εμεις εχουμε ταλαιπωρηθεί απιστευτα με την ΓΟΠ και εχω περασει πολύ αγχος με το φαγητό του όμως είδα οτι δεν βγάζει πουθενά οπότε ας τρώει όσο μπορεί.

Αγγελικουλα μου να σου πω τι ειδα οσο καιρο προσπαθουσα να την θηλασω...

1.ειδα επαγγελματιες υγειας να με επιβαιβεωνουν οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ!!

2. ειδα παιδιατρους γιατι αλλαξα 3 για να καταληξω σε αυτον που εχουμε τωρα!!! να προσπαθουν να με πεισουν οτι τα παιδια που τρωνε με μπιμπερο ξερουμε τι τρωνε και δεν ανησυχουμε μην υποσιτιζονται )ξερεις ειναι ο μεγαλητερος φοβος της μαμας που θηλαζει)

ξυπνησε η κορη μου παω, θα μπω να συνεχισω αργοτερα και να ξερεις διαλεξεις τον πιο δυσκολο δρομο, γιατι ανετα θα μπορουσες να μην το εβγαζες με το θηλαστρο και μπραβο σου!!!

το εκανα 2 μηνες και ξερω ποσο ποναει σε σχεση με τον θηλασμο....φιλακια θα ξαναμπω!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! μια συννεφιασμένη ακόμα μερα του Μαϊου!!!! ελεος πια!!!!

Μαργιούλα και Αγγελικούλα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. δεν ανησυχώ, ξέρω δεν είναι τίποτα. απλά δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για το μπεμπάκι. άντε κάθε λίγο και λιγάκι να σου ανοίγουν το πουλάκι και να το πειράζουν..... anyway!!!

κορίτσια μου και εγώ με το θύλαστρο υπέφερα!!!! αφήστε που στην αρχή (για ένα μήνα σχεδόν) έβγαζα γάλα και παιδί δεν είχα δίπλα μου!!! αλλά και μετά ήταν πολύ κουραστικό και ψυχιθφόρο. αποστείρωσε τα θύλαστρα, βάλε το γάλα στο μπιμπερό, πλύνε μπιμπερό και θύλαστρα, ξανααποστείρωσε κλπ κλπ κλπ!!! εγώ ακολούθησα αυτόν τον δρόμο γιατί μου είπαν οτι πρέπει να ξέρω πόσο τρώει..... όταν είδαν οτι είχε πάρει βάρος, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σημειώσεις. το αποτελεσμα??? θα την θύλαζα από την αρχή και θα τελειωνε το θέμα!! αλλά μαθαίνεις, οκ. πάντως όταν ακούω κοπέλες που μπορούν να θυλάσουν (όχι όπως η Αγγελική) και μου λένε είναι πιο εύκολα με το θυλαστρο, τα παίρνω τελείως!!! τι πιο ωραίο να θυλάζεις???!!!!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Να μαστε και εμείς :) αυτές τις βγάλαμε στο νησί πριν απο λίγες μέρες!!!!

http://img838.imageshack.us/img838/2743/day141c.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/1231/day143a.jpg

http://img809.imageshack.us/img809/1487/day143b.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/4323/day143f.jpg

http://img859.imageshack.us/img859/9729/day143g.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/5589/day143i.jpg

δεν ξέρω αν το έκανα σωστά για να τις δείτε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...