Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσακι μου! :)

Αυριο ειναι η δικη μου αυχενική, θα σας πω αποτελεσματα!

Με το καλο Νικελάκι μου!!!!!!!!! Ευχομαι ψυχή μου τα καλύτερα αποτελέσματα του κόσμου να εχεις αύριο κ σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια +++++ :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα ναι ναι το παραμυθάκι ειναι η Ζωίτσα μου.

Πείτε κιάλλα, την έχω ήδη ψωνίσει αρκετά με το κουκλάκι μου!

Και που να δείτε το παραμυθάκι να ωρύεται! Αλλο πράμα!

Μία χάρη μόνο κοπέλες, ξεχασα να το πω πριν, σβήστε πλιζ τη φωτό μέσα από τα quote σας, γιατί θέλω να τη κατεβάσω μετά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Α! Τη Β επιπέδου είχα κάνει 22εβδομάδα, κάπου εκεί παίζει, λίγο πριν λίγο μετά.

Ηταν πολύ ωραία, πολύ ώρα, δε γύρναγε και η μικρή να μετρήσουν τα διάφορα και με είχαν κάπου 4 ώρες μέσα-έξω, με ταίσανε και κάτι κρουασάν και πορτοκαλάδες. Κάναμε και 4d και είδαμε το μουράκι της και πήραμε και dvd, θαύμα!

Χαχαχα ναι ναι το παραμυθάκι ειναι η Ζωίτσα μου.

Πείτε κιάλλα, την έχω ήδη ψωνίσει αρκετά με το κουκλάκι μου!

Και που να δείτε το παραμυθάκι να ωρύεται! Αλλο πράμα!

Μία χάρη μόνο κοπέλες, ξεχασα να το πω πριν, σβήστε πλιζ τη φωτό μέσα από τα quote σας, γιατί θέλω να τη κατεβάσω μετά!

Είπα μόνο αυτό που πιστέυω Μελάκι μου!! Εκανες πολύ καλή δουλειά! ;)

Οκ κοριτσάκι εγώ το έσβησα κιολας!

Να σε ρωτήσω κάτι ως έμπειρη μανούλα να μου πεις?

Με ποια ΠΗΤ πρέπει να συμβαδίζει το τικεράκι μου με την αρχική που μου έδωσε ο γιατρός δηλ 9 Δεκεμβρίου, ή με την τελευταία που γράφει ο υπέρηχος του μπέμπη που λέει 5 Δεκεμβρίου? Πως θα μετράω τις εβδομάδες τώρα?? Μπερδέυτηκα:confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α! Τη Β επιπέδου είχα κάνει 22εβδομάδα, κάπου εκεί παίζει, λίγο πριν λίγο μετά.

Ηταν πολύ ωραία, πολύ ώρα, δε γύρναγε και η μικρή να μετρήσουν τα διάφορα και με είχαν κάπου 4 ώρες μέσα-έξω, με ταίσανε και κάτι κρουασάν και πορτοκαλάδες. Κάναμε και 4d και είδαμε το μουράκι της και πήραμε και dvd, θαύμα!

Αχου τι τέλεια!!! Υπομονή περίπου 10 εβδόμάδες!! Θα είναι άψογα ετσι όπως μου το περιγράφεις! Ειδικά αν εχει και κρουασανάκια χΑχαΧαΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Με ποια ΠΗΤ πρέπει να συμβαδίζει το τικεράκι μου με την αρχική που μου έδωσε ο γιατρός δηλ 9 Δεκεμβρίου, ή με την τελευταία που γράφει ο υπέρηχος του μπέμπη που λέει 5 Δεκεμβρίου? Πως θα μετράω τις εβδομάδες τώρα?? Μπερδέυτηκα:confused:

Αυτό θα αλλάξει λίγες μέρες πάνω κάτω αρκετές φορές με τις μετρήσεις, θα τρελαθείς άμα αλλάζεις κάθε φορά....

Εμένα ο γιατρός μου έχει πει ότι η βασική ΠΗΤ είναι βάση τελευταίας περιόδου, δηλαδή 1η μέρα κύησης η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου.

Σε φώτισα?

Να το πω αλλιώς.

Στην ημερομηνία τελευταίας περιόδου προσθέτεις 7 ημέρες και 9 μήνες!

Εγώ δηλαδή τελευταία περίοδος 20 Μαρτίου + 7 = 27 Μαρτίου + 9 μήνες = 27 Δεκέμβρη.

Αυτό είναι το βασικό και αλλάζει ανάλογα με το κύκλο κάθε γυναίκας, την ημερομηνία σύλληψης, την ανάπτυξη του μωρού κλπ.

Εσύ μην ασχολείσαι με τις μετρήσεις των υπερήχων, αυτό που σου πε ο γιατρός θα λεγα να κρατήσεις.

Αυτό θα αλλάξει λίγες μέρες πάνω κάτω αρκετές φορές με τις μετρήσεις, θα τρελαθείς άμα αλλάζεις κάθε φορά....

Εμένα ο γιατρός μου έχει πει ότι η βασική ΠΗΤ είναι βάση τελευταίας περιόδου, δηλαδή 1η μέρα κύησης η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου.

Σε φώτισα?

Να το πω αλλιώς.

Στην ημερομηνία τελευταίας περιόδου προσθέτεις 7 ημέρες και 9 μήνες!

Εγώ δηλαδή τελευταία περίοδος 20 Μαρτίου + 7 = 27 Μαρτίου + 9 μήνες = 27 Δεκέμβρη.

Αυτό είναι το βασικό και αλλάζει ανάλογα με το κύκλο κάθε γυναίκας, την ημερομηνία σύλληψης, την ανάπτυξη του μωρού κλπ.

Εσύ μην ασχολείσαι με τις μετρήσεις των υπερήχων, αυτό που σου πε ο γιατρός θα λεγα να κρατήσεις.

Κι όμως με κάλυψες απόλυτα κοριτσάκι!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κρατάω την αρχική ημερομηνία ΠΗΤ στο τικεράκι μου! Αλήθεια να ψάξω να βρώ και την λίστα μας εχει εξαφανιστεί!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρήκα και την λίστα μας εκεί κάπου θαμένη κ είπα να την βγάλω στην επιφάνεια! Αν κάποια στοιχεία δεν είναι γραμμένα ας τα συμπληρώσει το κάθε κορίτσι μόνο του.

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑnikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

Το ίσιωσα!!! :lol:

5NEXp2.png

Νικελάκι καλή επιτυχία και καλή απόλαυση σήμερα! :D Θα δεις το νινάαααααααακιιιιιιιιιιιι :D

Λέω και ξαναλέω πόσο δεν μου αρέσει αυτή η φάση εγκυμοσύνης που δε νιώθεις τίποτα....να αρχίσω να νιώθω το νινί να ηρεμήσω. Ουφ!

Αλήθεια που εχουν εξαφανιστεί η baila,dsunny και filosummer?

Μπορεί ναναι πάνω από τίποτα λεκάνες τουαλέτας.....όπως και γω άλλωστε.

Αααα με τη flosummer θα μαστε παρέα στο Λητώ, πρώτα ο Θεός. Ωραία.

Με τη κοπέλα που είμασταν μαζί πέρσι στο δωμάτιο γίναμε φίλες καλές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...