Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια γεια σας και από εμάς!!! είμαστε μια χαρά, την δευτέρα που ζυγιστήκαμε ήταν 4900!!! μια χαρά...

όσο αφορά τις θυλές επειδή στην μονάδα που τα ταϊζαν είχανε ανοίξει λιγάκι τις θυλές και μας συμβούλευσαν να το κάνουμε και εμείς για να μην κουράζονται καθόλου και να πίνουν γρήγορα το γαλατάκι, άλλαξα τις θυλές πριν λίγες μέρες και της πήρα 4+ της κίκο. βέβαια την έβλεπα πριν οτι έπινε τα πρώτα 50μλ σφαίρα και τα υπόλοιπα 70 έκανε 1 ώρα. τις άλλαξα, στην αρχή ψιλοπνιγόταν αλλά τώρα τις συνίθισε και πίνει 150 πολύ πιο εύκολα.

όσο αφορά περίοδο, μόλις έκοψα το γάλα μου ήρθε μετά από 15 μέρες κανονικότατη περίοδος και από τότε σταθερή στα ραντεβού της. περιμένω την τρίτη φορά τώρα.

όσο αφορά τον ύπνο.... μη με ξεμαλλιάσετε.....χαχαχαχαχαχαχα αφού περάσαμε το στάδιο του 3ωρου φαγητού, περάσαμε και το στάδιο του να ξυπνάει μια φορά τη νύχτα και να τρώει ίσα που να χορταίνει μέχρι το πρωί, ήρθαμε στο στάδιο που τρώει στις 11 το βράδυ, την ψιλοξυπνάω στις 7 για να της δώσω το σίδηρο, την γυρνάω και μπρούμυτα για να ξεκουραστεί από το πολύ ανάσκελα και την ξαναξυπνάω για να φάει κατά τις 10 το πρωί!!!!!! τώρα κατά πόσο είναι καλό που κοιμάτε σχεδόν 11 ώρες χωρίς να φάει θα σας το πω όταν ξαναζυγιστούμε.... το κουλό είναι οτι έχω συνηθίσει εγώ και ξυπνάω καιτα τις 5:30 που ξύπναγε για να φάει, αλλά θα το κόψω και εγώ, που θα πάει;;;;; χαχαχαχαχα

επίσης και την παλλινδρόμηση την ξεπεράσαμε γιατί προφανώς τρώει πιο ήρεμα τώρα και δεν τρώει λαίμαργα όπως πριν. πολύ σπάνια να βγάλει γουλιά ή να κάνει εμετό, βέβαια δεν την αφήνω αμέσως κάτω ή την βάζω στο ρηλαξ σε πιο όρθια θέση.

βγήκα μια μέρα στη λαϊκή που γίνεται στη γειτονιά μου με το μαρσιπο!!!!! με κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινη...... εγώ πολύ το χάρηκα (το μάρσιπο) αλλά δεν είχα και που να αφήσω τη μικρή μιας και τα 2 σόγια μας είναι όλοι άρρωστοι.... τα ανήψια με γρίπη και η μαμά μου και η αδερφή μου με ακροαστικά!!! οπότε είμαστε σα καραντίνα.

Αυτά τα νέα μας, περίπου στο τέλος του μηνός έχουμε και τα εμβόλιά μας και στις 15/3 ραντεβού για επανεξέταση στην Νίκαια, στην μονάδα.

τα φιλιά μας σε όλες τις μανούλες και στα μωράκια......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι ενω ακομα περιμενω περιοδο,ερχεται η μικρη μου και μου λεει.Μαμα ο Σακης ειναι αυτος στην τηλεοραση?Ναι της λεω,στη συναυλια.Ρε μαμα μου λεει δεν ξερω που ειναι το σπιτι του να παω να τον δω λιγο.Εσυ ξερεις???????????????????

Αμα μάθει να μου πει κ μένα να πάω να τον δω! Μιλάμε πεθαίνωωωωωωωωωωω χάνομαι για Σάκηηηηηηηηηηη

Απο χθες ομως εχω δεκατακια και ενα γρομπαλακι στο στηθος (μαλλον κανενας φραγμενος πορος θα ειναι). το βιβλιο της πατσουρου γραφει οτι μπορεις να το παθεις απο εξαντληση.... να δω πως θα καταφερω που σε λιγες μερες θα παω και στην δουλεια...

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια, ποτε να περιμενω να αυξησει τα διαστηματα υπνου το βραδυ?τρωμε 1-4-6... εσας εκαναν προγραμμα εμενα αυτες τις μερες πειναει ανα 2 ωρες!!! Λετε να κρατησει οσο διιαρκει ο θηλασμος? δηλαδη δεν προκειται στο αμεσο μελλον να κοιμηθω σερι για κανενα 5-6 ωρο?

Μου εδωσε μια φιλη μου ενα θερμαντηρα chico. ξερετε πως χρησιμοποιειται? το γαλα μου θα ειναι στο ψυγειο σε γυαλινο μπιμπιρο, να το βαζω κατευθειαν ή θα σπασει? ποση ωρα κανει να ζεσταθει?

Πρόσεχε πρόσεχε πρόσεχε τα δεκατάκια και το γρομπαλάκι!

Πρόσεχε πολύ!

Και μένα έτσι ξεκίνησε κ την έπαθα τη μαστίτιδα....υπέφερα τόσο πολύ.

Πάρε BRUFEN τώρα!! Υγρά ξεκούραση και συνέχεια θηλασμό!

Για τον ύπνο...δεν υπάρχει στάνταρ.

Τα παιδιά αλλάζουν τακτικές.

Αλλα κοιμούνται μακαρίως άλλα όχι. Και τσουπ μετά αντιστροφή.

Εμείς μια κοιμόμαστε 2 5ωρα σερί μια θέλουμε και το σνακ μας στο 2ωρο.

Με το θηλασμό επίσης δεν πρέπει να χει σχέση. Και η δικιά μου άλλες φορές θηλάζει ελάχιστα κ ξεραίνεται 5 ώρες....Ξέρω άλλα που δεν θηλάζουν και γαρίδα το μάτι.

Αστο...υπομονή.

Για θερμαντήρα....δε ξέρω. Εχω έναν Avent αλλά είναι πολύ χάι τεκ...δε το χω χρησιμοποιήσει.

Πάντως γενικά απευθείας βάζεις το γάλα από το ψυγείο με το γυάλινο μπιμπερό μέσα. Τώρα πόση ώρα....δε ξέρω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ζουνίτσα φτου στο κορίτσι σου που τα πάει τόσο καλά! Μπράβο σας.

Οσο για το μάρσιππο....σιγά...τι κοιτάνε μωρέ...και μενα με κοιτάζουν όλοι με το σλινγκ και ακούω "αχουτο αχουτο" και "αχ καλέ κοίτα πως τοχει εκεί μέσα" οπότε απαντάω με θράσος "το βλέπεις να υποφέρει??"( το μωρό ξεραμένο μακαρίως μέσα στο σλινγκ)

Σημερα στις κούνιες τελευταία ατάκα

-"αχ καλέ κοίτα το σταμπουληγμένο είναι"

-"έχετε κάτι να μου πείτε?"

-".......όοοοχιιιι....."

-"ααα έτσι μου φάνηκε...ότι είπατε το μωρό μου στραμπουληγμένο!"

Μα οι γυναίκες είμαστε τόσο μα τόοοοοοοοοοοσο στριμμένες τελικά!:twisted:

Ναι μελάκι είμαστε πάρα πολύ σκύλες τελικά!!!!!!! και εμένα μου λέει ένας άντρας (οι γυναίκες κάνανε τα επιφωνήματα που είπες και εσύ) "σαν το καγκουρό το κουβαλάς" και του απάντησα "η φύση κάτι ξέρει παραπάνω...."

όσο αφορά το πως δίνω εγώ τις βιταμινούλες της (πέρνει σίδηρο 2 σταγόνες πρωι-βράδυ, 2 σταγόνες βιταμίνη για τα μάτια 1 φορά την ημέρα και μισό χάπι φολικό οξύ μία φορά την εβδομάδα το οποίο το λιώνω) τα βάζω με λίγο γαλατάκι ή λίγο νεράκι (2 σταγόνες) σε μια θυλή από μπιμπερό και το ρουφάει. δεν γινότανε ούτε με κουταλάκι ούτε με σύριγγα να της τα δίνω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Kαλησπερα σας!!!Και ναι μου ηρθε σημερα περιοδος στις 37 μερες!!!!Ευτυχως ξε-αγχωθηκα!

Αγγελικη θελω να σε ρωτησω αν δινεις στο μπεμπη σου ειδικο γαλα για την παλινδρομηση.Εγω του δινω το Pepti επειδη ειχαμε κολικους.Μου ειπε ο γιατρος να του βαζω λιγο AR επειδη ειναι πηχτο.Οταν του δινω μονο του το Pepti μου κανει καποιες γουλιτσες,με το αλλο μαζι πεθαινει στους πονους.Εχω να κοιμηθω 3 νυχτες.Αυριο που θα ερθει ο παιδιατρος θα δουμε τι θα γινει.

Και κατι αλλο ρε κοριτσια που ολο ξεχναω να σας ρωτησω.Οσες ειχατε σακχαρο ποτε σας ειπε ο γιατρος σας να κανετε την καμπυλη σακχαρου μετα τη γεννα??Honey το σπιτι του Σακηηηηηηηηηηη ειναι στο νεο Βουτζα που ουτε ξερω που πεφτει.Αν θελεις παμε ρωτωντας γιατι κι εγω κοβω φλεβες....

Καληνυχτα!Φιλια σε σας και στα μωρακια σας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ξεκινησα μασαζ με καυτο νερο και μετα βαζω κρυες κομπρεσες, εαν δεν υποχωρησει θα παρω αντιβιωση!!!!

Κι εγω οταν την εβγαλα με το sling μας κοιταζαν σαν εξωγηινους αλλα οι περισσοτεροι ειδικα οι νεοι σε ηλικια με περιεργεια αλλα τους αρεσε, το θαυμαζαν! Ενας γερος ομως που ηθελε να μου φαει και την σειρα στο σουπερ μαρκετ, οταν το μωρο εκλαψε γιατι πεινουσε μου ειπε "πως να μην κλαει εκει που το εχεις βαλει..." κι εγω του ειπα την επομενη φορα θα σε ρωτησω!!! Κατι ξαναμουρμουρησε και του ειπα να κοιταει την δουλεια του και να μην εχει για ολα αποψη. μας κοιταγε ολο το σουπερ μαρκετ!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Που είσαι κοριτσάκι μου γλυκό? Μου έλειψες πολύ!!! :PΑχ τι θυμήθηκα τωρα...θυμάστε που είμασταν με κάτι κοιλίτσες φούσκα και καθημερινά λέγαμε τα νέα μας...αχχχχχχχχχχχχχ τωρα αν σας πω οτι μου λείπει η κοιλιτσα θα με περάσετε για τρελλή??

Όσο για την αλλεργία στο αγελαδινό ασε το περάσαμε κ εμεις και μάλιστα στο φούλ!! Το καρδουλάκι μου υπέφερε μέχρι κ αίμα στα κακάκια του έκανε, σπυριά παντού, την μια δεν μπορούσε να κανει κακα την αλλη εκανε 10 φορες την ημέρα, εβηχε...ασε σου λεω κ τι δεν ειχαμε παθει!!!!

Όσο για την περιοδο κ εμενα μου ηρθε κανονικα αλλα τα καφε εχουν κρατησει ως σημερα δηλαδη περιπου 10 μερες!! Τι να πει κανεις..

Αγγελικουλα μου!!!!!! και εμενα μου αρεσε πολυ η κοιλιτσα μου!!! ειμαι πολυ καλα κοπελαρα μου, οσο πανε τα πραγματα στρωνουν, με την αλεργια ασε γιατι εμεις αργησαμε πολυ να το παρουμε ειδηση.. καποια στιγμη ειδαμε αιμα στα κακακια της, πρεπει να υπεφερε παρα πολυ το μαναρι μου, τι τραβανε τα παιδακια μας και δεν μπορουν να μιλησουνε!! αληθεια πολλα παιδακια εχουν αλεργια στο αγελαδινο γαλα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Christy κι εγώ τον θερμαντήρα της chicco έχω.Υποτίθεται ότι έχει ένα στρογγυλό δείκτη που σε μια θέση δείχνει ένα μπουκάλι και ύστερα ένα άλλο που είναι για τις τροφές.Βάζεις λοιπόν τον δείκτη στο μπουκάλι και το αφήνεις λίγο.Μετά ο αλάνθαστος δείκτης είναι να ρίχνεις λίγο στο μέσα μέρος του καρπού για να δεις πόσο ζεστό είναι.Έτσι κάνουμε και με το ξένο γάλα έτσι δεν είναι?

Τώρα αν το γάλα είναι κατεψυγμένο ακολουθώ οδηγίες ξεκατάψυξης όπως και στον κιμά ας πούμε.Από βραδύς το βάζω στο ψυγείο που ξεπαγώνει σιγά σιγά και φυσιολογικά.Το βάζω στο μπουκάλι και το ζεσταίνω στον θερμαντήρα την ώρα του φαγητού.

Εμείς πάντως στον ύπνο σταθερότατοι το βράδυ!Κοιμάτε σερί πάντα 7 ώρες μπορεί και λίγο παραπάνω καμιά φορά όπως εχθές που όλη την ημέρα ήταν έξω και κουράστηκε το παλικάρι μου.Εγώ όμως εδώ και καναδυο μέρες ξυπνάω το βράδυ με δύο στήθη που δεν μετακινιούνται από τον πόνο και βγάζω γάλα.Όταν ξυπνάει του λέω θα φας μέχρι να σκάσεις από το φαί αλλιώς θα σκάσω εγώ!

Μπράβο ζουνίτσα για τη μικρή σας! Σας χαίρομαι και συγκινούμαι κάθε φορά με το ιστορικό σας.Γερή και δυνατή να είναι πάντα η κούκλα σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Μαργιούλα να τα χιλιάστε και να είστε πάντα υγιείς και χαρούμενοι!!!!!!!!!

Αγαπη μου!! μπαινω συνηθως και γραφω και που και που μπορω να διαβασω νεα σας... ημουνα σιγουρη οτι θα πατε καλα!! εγω 4 μερες εμεινα στο μαιευτηριο και εφυγα τρελη και εσυ ησουν τοσο καιρο στα πρωορα και δεν διαμαρτηρηθηκες καθολου!!! και εσεις να τα χαλιασε, να ειστε παντα γερες και παντα τοσο δυνατες!! (φτου σκορδα-σκορδα).

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Christy κι εγώ τον θερμαντήρα της chicco έχω.Υποτίθεται ότι έχει ένα στρογγυλό δείκτη που σε μια θέση δείχνει ένα μπουκάλι και ύστερα ένα άλλο που είναι για τις τροφές.Βάζεις λοιπόν τον δείκτη στο μπουκάλι και το αφήνεις λίγο.Μετά ο αλάνθαστος δείκτης είναι να ρίχνεις λίγο στο μέσα μέρος του καρπού για να δεις πόσο ζεστό είναι.Έτσι κάνουμε και με το ξένο γάλα έτσι δεν είναι?

Τώρα αν το γάλα είναι κατεψυγμένο ακολουθώ οδηγίες ξεκατάψυξης όπως και στον κιμά ας πούμε.Από βραδύς το βάζω στο ψυγείο που ξεπαγώνει σιγά σιγά και φυσιολογικά.Το βάζω στο μπουκάλι και το ζεσταίνω στον θερμαντήρα την ώρα του φαγητού.

Εμείς πάντως στον ύπνο σταθερότατοι το βράδυ!Κοιμάτε σερί πάντα 7 ώρες μπορεί και λίγο παραπάνω καμιά φορά όπως εχθές που όλη την ημέρα ήταν έξω και κουράστηκε το παλικάρι μου.Εγώ όμως εδώ και καναδυο μέρες ξυπνάω το βράδυ με δύο στήθη που δεν μετακινιούνται από τον πόνο και βγάζω γάλα.Όταν ξυπνάει του λέω θα φας μέχρι να σκάσεις από το φαί αλλιώς θα σκάσω εγώ!

Μπράβο ζουνίτσα για τη μικρή σας! Σας χαίρομαι και συγκινούμαι κάθε φορά με το ιστορικό σας.Γερή και δυνατή να είναι πάντα η κούκλα σας!

χαχαχαχα 7 ωρες.... Χριστε τι ευτυχια!!! σκορδα και σε εσας.....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσια το παιδι μου κοιμαται επιτελους, χορταινει και κοιμαται!!! πριν με την αλεργια ολη τη μερα ετρωγε και δεν της εφτανε!!!! θα τρελαθω ποσο υπεφαιρε το παιδακι μου?????

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο.Εχει παρει ο μπεμπης για 2 βδομαδες 400 γραμμαρια.Εγω το βρισκω λιγο.Ο γιατρος ειπε οτι δεδομενης και της ηπιας παλινδρομησης ειναι μια χαρα απο βαρος.Μου αλλαξε και το γαλα.Μου εδωσε novalac.Δε βλεπω ομως σωτηρια γιατι κι αυτο μου φαινεται οτι θα του πεσει βαρυ.Μου τη δινουν αυτα τα πειραματα στο μωρο με το γαλα.Ειναι 6400 και 62 ποντους.Εκανε και εμβολιο στη μικρη μου...αντε να την πιασεις ενω βλεπει οτι ετοιμαζει τη συριγγα γι αυτην...στιγμες απειρου καλλουςςςςς!!!!!!!!!!!

Μαργιούλα και σεις τα ίδια....

Επιδημία αλλεργίας τα μωρά πια παντού....και στο άλλο καφέ τα ίδια....

Τι στο καλό...

Εγώ ταλαιπωρούμαι πάντως απτη πλήρη αποχη...τίποτα δεν έχει μείνει να φάω γμτ...

Κρίστυ μου αν θηλάζεις πολύ, τρως κ πίνεις καλά, μασάζ, κομπρέσες και BRUFEN (απολύτως συμβατό) θα τη γλιτώσεις την αντιβίωση.....στο εύχομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...