Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηοney μακαρι να ειναι οπως τα λες και να ειναι κατι φυσιολογικο...η αληθεια ειναι πως μου ποναει η κοιλια μου αρκετα οπως πριν απο καθε περιοδο...ειναι και ο μικρος που καποια βραδια τωρα εχει τρομερη αναστατωση...δεν κοιμαται καλα...και μεχρι τωρα ηταν πολυ ησυχος...ισως η παλιδρομηση...δεν τρωει και καλα...εχω και τη μικρη που εχει μαλωσει με το βραδινο υπνο...ειναι και η δουλεια...χαμος!!!Θα δειξει.Καλημερα σε ολες σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!! Τι κάνετε όλες σας? Τα μπεμπάκια σας?

Εμείς δόξα το θεό βελτιωνόμαστε κάθε μερα και καλύτερα ειναι το καρδούλι μου, σιγά σιγά επανέρχεται η όρεξη του και τουλάχιστον τρώμε τα 150 μλ στάνταρντ σε κάθε γέυμα.

Τα γευματα τα εχουμε κάνει 5 στο σύνολο, τρώμε 8 το πρωί, 12 μεσημέρι, 4, 8 το βράδυ και μετά 2 τα χαράματα.

Για να πίνει το σιροπάκι (μεταξύ μας ξενερώνει απιστευτα...) του το βάζω σε μια συριγγα κανει φάτσα αηδίας αλλά τελικά το πίνει τι να κάνει..

Με το θέμα του ύπνου κατά την διάρκεια της ημερας κ της γκρίνιας εχουμε τρελλή βελτίωση...δεν χαλάει τον κόσμο μωλις τον βάλω στο πορτ μπεμπέ του κ ετσι ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη που ειναι ηρεμος κ ξεκουραστος περισσοτερες ωρες μεσα στην ημερα αλλα κ το βραδυ ουτε κιχ δεν κανει, ειμαι πια περηφανη χαζομαμα :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα.....

Εμεις καλα.Σημερα γιναμε 2 μηνων και καναμε το πρωτο μας εμβολιο. Ο χαρουλης ηταν πολυ καλος και εκλαψε παρα πολυ λιγο. Ευτυχως γιατι με τον Μαριο απο την αρχη μεχρι τωρα εχουμε πολυ κλαμα.......Ειμαστε 5530 κιλα και 57 εκατοστα. Μια χαρα μας βρηκε η γιατρος.

Bebua και aggelikig και εμεις εχουμε ΓΟΠ και εχουμε αλλαξει γαλα. Τωρα πινουμε το novalac AR και εχουμε δει μεγαλη βελτιωση. Σημερα μου εγραψε και εμενα το σιροπι και το αγορασα αλλα δεν το δινω ακομα θα δω πως θα παει με το γαλα και βλεπουμε.

Bebua το σιροπι το δινουμε με συρριγγα οπως και το ντεπον 15 λεπτα μετα το φαγητο 3 φορες την ημερα.....

Στη λαρυγγιτιδα οντως η λυση ειναι να βγαλεις το παιδι να αναπνευσει καθαρο αερα. Αν βρεχει ακομα καλυτερα....

Και με τον υπνο καλα εξακολουθουμε να πηγαινουμε καλα. Εχτες εφαγε στις 11 και το πρωι στις 7. Ελπιζω να το κρατησουμε.

Αυτα τα νεα μας

Φιλακια

Χρόνια πολλά στο ζουζούνι σου να τα εκατοστήσει!!!! :P:p:p

Κοριτσάκι δεν το πιστέυω...κ εσεις εχετε κ ΓΟΠ και σας έγραψε κ το σιρόπι? Τελικά πολλά παιδάκια το έχουν μου φαίνεται :roll: Όσο για το γάλα εμεις πίνουμε το almiron pepti 1 γιατί εχουμε αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού γάλακτος.

Αγγελικη μου μπορεις να μου πεις πως του δινεις το σιροπακι?Εμεις το πινουμε εδω και μια βδομαδα.Στην αρχη ολα καλα,του το εριχνα μεσα στο γαλα.Τις τελευταιες μερες ομως πινει ελαχιστο γαλα και μενει το σιροπακι με το γαλα στο μπιμπερο...

Bebua μου καλύτερα με σύριγγα γιατί στο γάλα του μέσα εκτός του οτι μπορεί να του χαλάσει την γευση κ γι αυτό να μην θέλει να το πιεί θα το αφήνει κ ετσι δεν θα περνει ακριβώς την δόση που χρειάζεται. Παρεπιπτόντως ειναι χάλια δοκίμασα...αισχωςςςςςςςςςς

Μαριλενακι που εισαι??

δεν σε εχω παρει γιατι δεν ξερω αν τρεχεις..μετακομισατε?

Αγγελικη ολα καλα ο μπεμπακος?

εγω εχω την Εφη μου στην πεθερα μου αυριο θα την παρω ηταν μπουκωμενη εκανε κ δεκατα οποτε την αφησα εκει.

Αυριο παμε για το πρωτο εμβολιο στο ικα (ακους Αγγελικη)

Λενα αυτο που λες για το ανοικτο παραθυρο ειναι σωτηριο και εγω στην Εφη αυτο εκανα!

Μαράκι μου σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου στον μπεμπούλι μου εισαι πολύ γλυκιά ειλικρινά :):)

Περαστικά στην Εφούλα σου!!! Τελικά θα το κάνεις στο ΙΚΑ το εμβόλιο ε? Δεν συνταγογραφείτε αλλά αν το κανεις εκει δεν πληρωνεις σωστα? Το θέμα βεβαια ειναι πιο εμβολιο θα κανετε..για πες μου

μακια πολλα στα κουκλια σου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αμα πεις σε σύμβουλο θηλασμού για χάπι ασβεστίου θα βγάλει αναφυλαξία.

Μπορείς να παίρνεις ασβέστιο από τη διατροφή.

Acidophilus πάρε.

Αχ βρε honey, αν σε είχα διαβάσει 4 μέρες πριν δεν θα έπαιρνα το χαπάκι caltioral.

3 μέρες έκανε να συνέλθει το μωράκι.....

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Μαράκι μου σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου στον μπεμπούλι μου εισαι πολύ γλυκιά ειλικρινά :):)

Περαστικά στην Εφούλα σου!!! Τελικά θα το κάνεις στο ΙΚΑ το εμβόλιο ε? Δεν συνταγογραφείτε αλλά αν το κανεις εκει δεν πληρωνεις σωστα? Το θέμα βεβαια ειναι πιο εμβολιο θα κανετε..για πες μου

μακια πολλα στα κουκλια σου!!!

Καναμε το εμβολιο στο ικα(δεν πληρωνεις) χτες το πενταπλο pentavax(Διφθερίτιδα - Τέτανο - Πολιομυελίτιδα - Ακυτταρικό κοκκύτη - Ινφλουένζα τύπου Β) κ βεβαια ο κρητικαρος μου κυριος ελαχιστο κλαμα κ πολυ λιγα δεκατα μεχρι 37,3!

απο υπνο μπα....τα κλασσικα!

σε ενα μηνα varivax κ prevenar (ανεμοβλογιας κ πνευμονιοκοκου)

του ροτοιου αποφασισαμε να μην το κανουμε.

Διαφημίσεις

ηταν οντως πολυ ματιασμενη... την ξεματιασαν 3 ανθρωποι για να ηρεμησει. δεν βγηκαμε αλλα μιλησα στο τηλ με καποιο προσωπο που μας ζηλευε πολυ και ματιαζει κι εμενα. εκλαιγε με λιγμους το καημενο. λες να ηταν ματι? δεν εκανε κολικους πιο μικρη τωρα την επιασαν???

Κριστυ ματιασμενη ητανε!!! και εμεις αυτο παθαμε και μετα μας πηρε τηλεφωνο μια κοπελα που οποτε μας θυμηθει μας πεφτουν ντουβαρια στο κεφαλι, μην αγχωνεσαι για την μαμα σου μια χαρα θα τα καταφερει!!

Καλημέρα μανούλες!! Τι κάνετε όλες σας? Τα μπεμπάκια σας?

Εμείς δόξα το θεό βελτιωνόμαστε κάθε μερα και καλύτερα ειναι το καρδούλι μου, σιγά σιγά επανέρχεται η όρεξη του και τουλάχιστον τρώμε τα 150 μλ στάνταρντ σε κάθε γέυμα.

Τα γευματα τα εχουμε κάνει 5 στο σύνολο, τρώμε 8 το πρωί, 12 μεσημέρι, 4, 8 το βράδυ και μετά 2 τα χαράματα.

Για να πίνει το σιροπάκι (μεταξύ μας ξενερώνει απιστευτα...) του το βάζω σε μια συριγγα κανει φάτσα αηδίας αλλά τελικά το πίνει τι να κάνει..

Με το θέμα του ύπνου κατά την διάρκεια της ημερας κ της γκρίνιας εχουμε τρελλή βελτίωση...δεν χαλάει τον κόσμο μωλις τον βάλω στο πορτ μπεμπέ του κ ετσι ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη που ειναι ηρεμος κ ξεκουραστος περισσοτερες ωρες μεσα στην ημερα αλλα κ το βραδυ ουτε κιχ δεν κανει, ειμαι πια περηφανη χαζομαμα :P:p:p

Αγγελικουλα μου χαιρομαι που ειστε καλητερα!! και εμεις εχουμε αλλεργια στην πρωτεϊνη του αγελαδινο γαλακτος το διαπιστωσαμε προχθες, το μωρακι μιλαμε για πολυ πονο το βλασταρι μου, τωρα που εκοψα εγω τα γαλακτοκομικα ολα τελεια, εγω υποφερω λιγο!!!

Bebua εγώ έχω την αντίθετη εμπειρία.

Περίοδος στις 32 μέρες και εκτοτε μου χει έρθει ήδη 2 φορές με ελάχιστο αίμα κ πάω για 3η φορά. Εξακριβωμένα ήταν περίοδος....τσεκαρισμένες πολλαπλές ωορρηξίες απτο γιατρό.

Μου είπε ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα μετά το τοκετό είναι στάνταρ μέχρι να στρώσει ο κύκλος...να εξισορροπήσουν οι ορμόνες.

Οπότε κ η δική σου περίπτωση άκρως φυσιολογική μου ακούγεται!

Κοριτσια εμενα το αιμα μου κρατησε 35 μερες και τωρα αδιαθετησα, αλλα εχω λγο αιμα την μια μερα, την αλλη τιποτα, την επομενη ξανα αλλο λιγο, η κουνιαδα μου παλι που θηλαζε ειχε να δει περιοδο 6 μηνες, τελικα η μια γυναικα διαφερει τρελα απο την αλλη!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.

cristy και τα δυ αγορακια μου η μαμα μου τα κραταει. Μην στεναχωριεσαι θα τα καταφερει και η δικια σου. Και εμενα πριν ασχοληθει ελεγα οτι δεν θα τα καταφερει αλλα μολις εμεινε μονη της με τα παιδια και αντιμετωπισε τις διαφορες καταστασεις τα εβγαλε περα μια χαρα. Καλα δεν μπορω να σου περιγραψω τη λατρεια δε που της εχει ο μεγαλος που καταλαβαινει τωρα.....

Αγγελικη μου μπραβο πολυ ωραια τα νεα σας. Για πες μου ειδες διαφορα με το σιροπακι?Γιατι εγω δεν του το εδωσα ακομα. Την παλευω λιγο ακομα με το γαλα. Αληθεια εσεις τι συμπτωματα ειχατε?Γουλιες εμετους η απλα δυσανασχετουσε οσο επινε? Παντως και εμεις στα 5 γευματα ειμαστε. 7 το πρωι ,11,3,7 και 11 παλι το βραδυ!

Bebua εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος και ανυσηχω και εγω λιγο. Δεν ξερω μαλλον ο καθε οργανισμος αντιδρα μαλλον διαφορετικα..

mariaefi μπραβο στον κρητικαρο σου και μακαρι σε ολα του τα εμβολια να ειναι παντα ετσι.....

Σημερα καναμε βολτα στο καινουργιο mall με κατι φιλους και ηταν πολυ ωραια.

Ο μαριουλης εχει ξεσαλωσει στην κυριολεξια. Το τι λεει το στομα του δεν λεγεται.Δεν μπορουμε πλεον να λεμε τιποτα μπροστα του. Οσο αργησε να περπατησει τοσο γρηγορα εχει μιλησει. Και με την ζηλεια του καπως καλυτερα ειμαστε.

Αυτα τα νεα μας

Καλο υπολοιπο σ/κ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Κριστυ ματιασμενη ητανε!!! και εμεις αυτο παθαμε και μετα μας πηρε τηλεφωνο μια κοπελα που οποτε μας θυμηθει μας πεφτουν ντουβαρια στο κεφαλι, μην αγχωνεσαι για την μαμα σου μια χαρα θα τα καταφερει!!

Αγγελικουλα μου χαιρομαι που ειστε καλητερα!! και εμεις εχουμε αλλεργια στην πρωτεϊνη του αγελαδινο γαλακτος το διαπιστωσαμε προχθες, το μωρακι μιλαμε για πολυ πονο το βλασταρι μου, τωρα που εκοψα εγω τα γαλακτοκομικα ολα τελεια, εγω υποφερω λιγο!!!

Κοριτσια εμενα το αιμα μου κρατησε 35 μερες και τωρα αδιαθετησα, αλλα εχω λγο αιμα την μια μερα, την αλλη τιποτα, την επομενη ξανα αλλο λιγο, η κουνιαδα μου παλι που θηλαζε ειχε να δει περιοδο 6 μηνες, τελικα η μια γυναικα διαφερει τρελα απο την αλλη!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!

Που είσαι κοριτσάκι μου γλυκό? Μου έλειψες πολύ!!! :P Αχ τι θυμήθηκα τωρα...θυμάστε που είμασταν με κάτι κοιλίτσες φούσκα και καθημερινά λέγαμε τα νέα μας...αχχχχχχχχχχχχχ τωρα αν σας πω οτι μου λείπει η κοιλιτσα θα με περάσετε για τρελλή??

Όσο για την αλλεργία στο αγελαδινό ασε το περάσαμε κ εμεις και μάλιστα στο φούλ!! Το καρδουλάκι μου υπέφερε μέχρι κ αίμα στα κακάκια του έκανε, σπυριά παντού, την μια δεν μπορούσε να κανει κακα την αλλη εκανε 10 φορες την ημέρα, εβηχε...ασε σου λεω κ τι δεν ειχαμε παθει!!!!

Όσο για την περιοδο κ εμενα μου ηρθε κανονικα αλλα τα καφε εχουν κρατησει ως σημερα δηλαδη περιπου 10 μερες!! Τι να πει κανεις..

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.

cristy και τα δυ αγορακια μου η μαμα μου τα κραταει. Μην στεναχωριεσαι θα τα καταφερει και η δικια σου. Και εμενα πριν ασχοληθει ελεγα οτι δεν θα τα καταφερει αλλα μολις εμεινε μονη της με τα παιδια και αντιμετωπισε τις διαφορες καταστασεις τα εβγαλε περα μια χαρα. Καλα δεν μπορω να σου περιγραψω τη λατρεια δε που της εχει ο μεγαλος που καταλαβαινει τωρα.....

Αγγελικη μου μπραβο πολυ ωραια τα νεα σας. Για πες μου ειδες διαφορα με το σιροπακι?Γιατι εγω δεν του το εδωσα ακομα. Την παλευω λιγο ακομα με το γαλα. Αληθεια εσεις τι συμπτωματα ειχατε?Γουλιες εμετους η απλα δυσανασχετουσε οσο επινε? Παντως και εμεις στα 5 γευματα ειμαστε. 7 το πρωι ,11,3,7 και 11 παλι το βραδυ!

Bebua εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος και ανυσηχω και εγω λιγο. Δεν ξερω μαλλον ο καθε οργανισμος αντιδρα μαλλον διαφορετικα..

mariaefi μπραβο στον κρητικαρο σου και μακαρι σε ολα του τα εμβολια να ειναι παντα ετσι.....

Σημερα καναμε βολτα στο καινουργιο mall με κατι φιλους και ηταν πολυ ωραια.

Ο μαριουλης εχει ξεσαλωσει στην κυριολεξια. Το τι λεει το στομα του δεν λεγεται.Δεν μπορουμε πλεον να λεμε τιποτα μπροστα του. Οσο αργησε να περπατησει τοσο γρηγορα εχει μιλησει. Και με την ζηλεια του καπως καλυτερα ειμαστε.

Αυτα τα νεα μας

Καλο υπολοιπο σ/κ

flosummer σχετικά με τα συμπτώματα ήταν τα εξής... Ξαφνικά απο κει που ο μικρος ηταν φοβερα ορεξατος με το φαγητο κ ετρωγε 150 για πλάκα δεν ήθελε να φαει ουτε 60!! Πονούσε απιστευτα, εκανε το σωμα του τοξο δηλαδη τεντωνοταν αποτομα προς τα πισω και εκλαιγε πολύ, του ανεβαιναν γουλιες οι οποίες πολλές φορες δεν εβγαιναν προς τα εξω δηλαδη πνίγοταν γιατι απο τον ισοφαγο ξανακατεβαινε το γαλα...

Περιττό να σου πω οτι δεν μπορουσε να κοιμηθει γιατι του ανεβαιναν οι γουλιες κ πνιγοταν το παιδι...

Σταμάτησε να παιρνει σωστό βαρος εδω και 2 εβδομάδες... απο 250 εως 350 γρ που επαιρνε εβδομαδιαιως τωρα παιρνει 150 με το ζορι :(

Με λίγα λόγια υπέφερε ο ζουζουνος μου..τωρα με το σιρόπι παρόλο που το παίρνει μόνο 3 μέρες βλέπω βελτίωση γιατί ξεκίνησε κ πάλι να τρώει 150 μλ αν και κάποιες φορες κατα την διαρκεια του γευματος παλευει ακομα..ειναι ομως νωρις να πουμε για αποτελεσματα, ο γιατρος μου ειπε να ξαναμιλησουμε την επομενη εβδομαδα για να δουμε πως παει.

Παντως αν με ρωτησεις εμενα θα σου πω πως ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ :lol::lol::lol::lol:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Εμείς εχθές παιδίατρο.

Πρώτος είχε σειρά ο μπέμπης.Ήσυχος καλός και υπομονετικός στην εξέταση.Κάναμε ώρα γιατί είχε μπολικες μυξούλες και ο γιατρός έψαχνε για τυχόν ακροαστικά.Ευτυχώς δεν είχε τίποτα και έκανε και το εμβόλιο.Ο μπέμπης ακολουθεί σε ανάπτυξη τα χνάρια των αδερφιών του εως τώρα.Είναι 2 μηνών 6.150 γραμ.και 62 εκατοστά.Μια χαρά τρώει λοιπόν και είναι σούπερ!

Έφτασε η ώρα της Χριστίνας 2 ετών+.Ποιος είδε τη Χριστίνα και δεν φοβήθηκε.Ακουστήκαμε σε όλο το τετράγωνο,έχασα τη συγκέντρωση μου,δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομύριο να μάθω βάρος και ύψος! Ούτε τι ντεπόν πρέπει να της δίνω δεν ξέρω.Ευτυχώς Παναγία μου δεν έχει χρειαστεί ούτε και θέλω.

Περίοδος?Τι είναι αυτό?

Σίγουρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!

Έτσι την πάτησα εγώ κι έκανα 3ο παιδί!

Από τότε που έμεινα έγγυος στο προηγούμενο παιδί δηλαδή 3 χρόνια πίσω έχω δει περίοδο 2 φορές!Την πρώτη όταν η κόρη μου ήταν 8 μηνών και την 2η όταν η κόρη μου ήταν 11,5 μηνών αν θυμάμαι καλά!Έκτοτε αγνοείτε η τύχη της!

Ματιασμένο το παιδί σου Κρίστυ εμένα γιατί μου έκανε μπαμ?

Φιλάκια καλό υπόλοιπο ΣΚ!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Αχ βρε honey, αν σε είχα διαβάσει 4 μέρες πριν δεν θα έπαιρνα το χαπάκι caltioral.

3 μέρες έκανε να συνέλθει το μωράκι.....

Και στο τελευταίο 3μηνο της κύησης αντενδύκνειται το ασβέστιο. Πολύ ψαγμένοι γιατροί τα λενε αυτά...μου το πε κ η σύμβουλος. Στη διάρκεια του θηλασμού δε χρειαζόματε για κάποιο λόγο παραπάνω ασβέστιο...υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο πάρεντς περί αυτού.

Και αυτο το σάιτ είναι καταπληκτικό και εγκυρότατο

http://www.kellymom.com/bf/index.html

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και ναι! Οπως ειπα κ χτες όντως ξανα-αδιαθέτησα!

3η φορά με ελάχιστο αίμα....ίσα για να πει πως είναι εδώ!

Τη τύχη μου.

Τυχερή ΛΕΝΑΝΕΚ!

Το νινάκι μου είναι ζουληχτερό...γελαστούλι...να το φας...καλά πάμε...μου κανε κ ωραίες νύχτες τώρα κ έχω χαρεί.

Και η μεγάλη ζουζούνα είναι σε μεγάλα κέφια και μας έχει τρελάνει.

Αλλο πράμα η φάση αυτή...απόλαυση...μικρά ανθρωπάκια!

Αυτάααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κι ενω ακομα περιμενω περιοδο,ερχεται η μικρη μου και μου λεει.Μαμα ο Σακης ειναι αυτος στην τηλεοραση?Ναι της λεω,στη συναυλια.Ρε μαμα μου λεει δεν ξερω που ειναι το σπιτι του να παω να τον δω λιγο.Εσυ ξερεις???????????????????

΄

΄

εμενα η περιοδος αφαντη ευτυχως!!!!!!!!!!!!

Απο χθες ομως εχω δεκατακια και ενα γρομπαλακι στο στηθος (μαλλον κανενας φραγμενος πορος θα ειναι). το βιβλιο της πατσουρου γραφει οτι μπορεις να το παθεις απο εξαντληση.... να δω πως θα καταφερω που σε λιγες μερες θα παω και στην δουλεια...

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια, ποτε να περιμενω να αυξησει τα διαστηματα υπνου το βραδυ?τρωμε 1-4-6... εσας εκαναν προγραμμα εμενα αυτες τις μερες πειναει ανα 2 ωρες!!! Λετε να κρατησει οσο διιαρκει ο θηλασμος? δηλαδη δεν προκειται στο αμεσο μελλον να κοιμηθω σερι για κανενα 5-6 ωρο?

Μου εδωσε μια φιλη μου ενα θερμαντηρα chico. ξερετε πως χρησιμοποιειται? το γαλα μου θα ειναι στο ψυγειο σε γυαλινο μπιμπιρο, να το βαζω κατευθειαν ή θα σπασει? ποση ωρα κανει να ζεσταθει?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...