Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικελάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι κ ευχομαι και στα δικά σου τα ευχάριστα νέα σύντομα! Πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια να σου πω την αλήθεια αλλά είχα δει ενα όνειρο πριν απο 15 μέρες περίπου κ κάτι είχα μυριστεί.. όμως ήδη το λατρεύω γιατί μου κάνει διάφορα κόλπα στους υπέρηχους κ με εχει τρελλάνει!! Εγώ είμαι 34 η αυχενική διαφάνεια προς το παρόν ειναι οκ περιμένω σήμερα κ την εξέταση αίματος για να βγει πόρισμα αλλά εχω διαίσθηση οτι ολα οκ θα είναι! Με το καλό κούκλα μου κ μην αγχώνεσαι καθόλου!

Αγγελικουλα μου εμενα μου ειπε οτι λογω ηλικιας το τεστ αιματος θα βγει αυξημενο ουτως η αλλως και για αυτο να μην ανησυχησω μολις το δω. Οποτε περιμενω ουσιαστικα την αυχενικη! και μετά αμνιο.

Σε ευχαριστώ, προσπαθω να μην αγχωνομαι!! :)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι μπράβο κούκλα μου! Ξεκούραση όπως στα είπε είναι.. Κι'εγώ όλη μέρα στον καναπέ ξαπλωμένη την εβγαλα ενα μήνα τώρα και για τις επόμενες 15 μέρες ούτε δουλειά. Θα πάνε όλα σούπερ αρκεί να κάνεις οτι σου λέει ο γιατρός σου! Εχεις αποκόλληση? Πέρνεις φαρμακάκια?

ο γιατρος δεν ειδε μεγαλη αποκολληση, καποιο μικρο σημειο

παιρνω ουτροτζεσταν και τροφοκαρντ

κι εσυ εντελως ξαπλωμενη ησουν;

Η τελευταία που έχω τώρα ειναι 8.5 χιλιοστά περίπου κ εμένα μου είπε οτι είναι πολύ μικρή κ ευτυχώς δεν κινδυνέυει το παιδί αλλά πριν που είχα μεγαλύτερη ναι ήμουν ολη μερα ξαπλωμένη μόνο τουαλέτα πηγαινα.. Και τώρα ξάπλα είμαι απλά κάθομαι και σε καρέκλα κάποιες ελάχιστες ώρες όμως δεν κάνω τίποτα αλλο απολύτως! Πέρνω κ εγώ ουλτροτζεστάν και τροφοκάρντ ! Ολα θα πάνε καλά !

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ο γιατρος δεν ειδε μεγαλη αποκολληση, καποιο μικρο σημειο

παιρνω ουτροτζεσταν και τροφοκαρντ

κι εσυ εντελως ξαπλωμενη ησουν;

Κοριτσακι ξεκουραση και μην κάνεις τιποτα! Ασε τους αλλους να σε φροντιζουν! :D

Παίρνω κι εγώ τροφοκαρντ προληπτικα μαλλον μου τα εδωσε. Τα ουτροτζεσταν τα σταματησα χθες, κι αυτα προληπτικα μου τα ειχε δωσει μαλλον...:roll:

5NEXp2.png

Αγγελικουλα μου εμενα μου ειπε οτι λογω ηλικιας το τεστ αιματος θα βγει αυξημενο ουτως η αλλως και για αυτο να μην ανησυχησω μολις το δω. Οποτε περιμενω ουσιαστικα την αυχενικη! και μετά αμνιο.

Σε ευχαριστώ, προσπαθω να μην αγχωνομαι!! :)

Ωχ ναι.? Λες να βγεί κ εμένα αυξημένο είμαι 34! Το μεσημέρι θα ξέρω..δεν θέλω να κάνω αμνιο φοβάμαι για το μωρό είχα κ μια αποβολή...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ωχ ναι.? Λες να βγεί κ εμένα αυξημένο είμαι 34! Το μεσημέρι θα ξέρω..δεν θέλω να κάνω αμνιο φοβάμαι για το μωρό είχα κ μια αποβολή...

να μην ανησυχεις, γιατι εσυ δεν εχεις κλεισει τα 35 κοριτσακι! Εχει μεγαλη διαφορα απο 34 σε 36,5 σε αυτες τις περιπτωσεις μαλλον...:roll:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

να μην ανησυχεις, γιατι εσυ δεν εχεις κλεισει τα 35 κοριτσακι! Εχει μεγαλη διαφορα απο 34 σε 36,5 σε αυτες τις περιπτωσεις μαλλον...:roll:

Μακάρι να εχεις δίκιο Νικελάκι μου! :) Θα μπώ να σας ενημέρωσω με τα αποτελέσματα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ελα Αγγελικούλα μου, πήρες τα αποτελέσματα του τεστ;;

Μίλησα χθες με τον γιατρό και μου είπε οτι δεν είχαν βγεί ακόμα :( Θα με πάρουν σήμερα λεει τηλέφωνο αλλά δεν με βλέπω να αντέχω σε λίγο θα πάρω πάλι τηλ.. χιιχιχιχιιιχιχ

Νικελάκι μου το πρώτο σου παιδάκι ειναι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα.

Εμείς σήμερα έχουμε πάρτυ, έσκασε η άκρη του ενός δοντιού, αμήν, μπας και ηρεμήσουμε.

Λέω Πέμπτη-Παρασκευή να πάω στο γιατρούλη για κανα υπέρηχο γιατί δε θα τη παλέψω ως 15 Ιουνίου....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μίλησα χθες με τον γιατρό και μου είπε οτι δεν είχαν βγεί ακόμα :( Θα με πάρουν σήμερα λεει τηλέφωνο αλλά δεν με βλέπω να αντέχω σε λίγο θα πάρω πάλι τηλ.. χιιχιχιχιιιχιχ

Νικελάκι μου το πρώτο σου παιδάκι ειναι?

ναι, το πρώτο μου!! :D

και βεβαίως τα έχω κάνει επάνω μου από τη χαρά μου!!

κορίτσια χθες εκανα και την πρώτη μου "καταθεση" στην τουαλέτα...και πάνω που έλεγα ότι με τις αναγούλες πήγαιναν κάπως καλύτερα τα πράγματα..:P

5NEXp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα.

Εμείς σήμερα έχουμε πάρτυ, έσκασε η άκρη του ενός δοντιού, αμήν, μπας και ηρεμήσουμε.

Λέω Πέμπτη-Παρασκευή να πάω στο γιατρούλη για κανα υπέρηχο γιατί δε θα τη παλέψω ως 15 Ιουνίου....

Ελα βρε μελάκι μου, μπράβο, μήπως και ησυχασει η μπεμπουλα μας! :D

Πότε έκανες τον τελευταιο υπερηχο;

5NEXp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα.

΄

Άντε μπράβο κορίτσι μου !! Οπότε δεν θα εχει κ τόση γκρίνια τώρα σωστά? Αχ κ εμένα τώρα ο επόμενος υπέρηχος ειναι σε 10 μέρες.. οχι κ λίγες..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ελα βρε μελάκι μου, μπράβο, μήπως και ησυχασει η μπεμπουλα μας! :D

Πότε έκανες τον τελευταιο υπερηχο;

Αντε να δούμε....να ηρεμήσουμε για λίγο μέχρι το επόμενο δόντι:confused:

Υπέρηχο, μμμμ τη περασμένη Δευτέρα νομίζω που είχα το αίμα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...