Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστούμε Ρία ήρθαμε ήδη!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο

cristy και εγω τα dr browns εχω στο χαρουλη γιατι εχει κολικους και με εχουν σωσει ειναι θαυματουργα. Στον μαριουλη ειχα τα avent αλλα αυτος δεν ειχε καθολου κολικους. Τωρα για τη θηλη συμφωνω με την honey. θελει δοκιμη δοκιμασε και δες αν θα πνιγεται η μικρη.......

cleo mummy νομιζω οτι πρεπει να συμβουλευεις τον γιατρο σου για το μωρο. Παντως και εμεις επιδη οταν ηταν 1 μηνα κολησε μια ιωσουλα αντιμετωπισαμε τον πυρετο μονο με χλιαρα ντουζακια. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω. Παντως η δικια μου παιδιατρος με εχει τρομαξει παρα πολυ να προσεχω τον μικρο γιατι αν κολησει κατι μου ειπε ειμαστε για παιδων ειναι πολυ μικρος.........

Και εμενα με ενδιαφερει η ομοιοπαθητικη. Για πες περισσοτερα honey.....

Filosummer συμφωνώ με όλα! Απόλυτη ταύτιση απόψεων :P:p:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Εδώ δόξα το Θεο όλα καλά.Παντού παιδιά αλλά βατά τα πράγματα!

Χαμός στα σχολεία από ιώσεις.Ο γιος δεν μας φαίρνει ευτυχώς τίποτις ακόμη.Φτύστε μας!

Christy θα μπορούσε η ηλικία του μωρού σου να δικαιολογήσει το πέρασμα σας στην επόμενη θηλή μπιμπερού αλλά...το ότι θηλάζει σημαίνει ότι το γάλα του έρχεται στο στόμα αργά αργά και από πολύ μικρές τρυπούλες!Ακόμη και οι πρώτες θηλές των μπιμπερών ποτάμι θα φαίνεται σε αυτά τα μωρά που θηλάζουν!Τι λες να το σκεφτείς έτσι?

Ιώσεις άτιμο πράμα!Στην λαρυγγίτιδα το μόνο που ξέρω εκτός φυσικά από το σολδεσανιλ είναι ότι κάθε φορά που το πιάνει κρίση και δείχνει δυσκολία στο να αναπνεύσει το παιδί πρ΄έπει να το βγάζουμε στον αέρα.Εγώ τύλιγα τον πρώτο μου γιο σε μια κουβέρτα και αμέσως στο μπαλκόνι έστω και 3 τη νύχτα!Στο Παίδων που πήγαμε μια φορά από λαρυγγίτιδα με ανοιχτό παράθυρο!Βέβαια πήγαμε από υπερβολική ανυσηχία.

Αυτά για την ώρα.

Χαμός γίνεται καταφθάνουν επιπλέον μέλη!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Μαριλενακι που εισαι??

δεν σε εχω παρει γιατι δεν ξερω αν τρεχεις..μετακομισατε?

Αγγελικη ολα καλα ο μπεμπακος?

εγω εχω την Εφη μου στην πεθερα μου αυριο θα την παρω ηταν μπουκωμενη εκανε κ δεκατα οποτε την αφησα εκει.

Αυριο παμε για το πρωτο εμβολιο στο ικα (ακους Αγγελικη)

Λενα αυτο που λες για το ανοικτο παραθυρο ειναι σωτηριο και εγω στην Εφη αυτο εκανα!

Καλημέρα κορίτσια πως τα πάτε σήμερα? Υπομονή στις μανούλες που θηλάζουν και ταλαιπωρούνται απο αλλέργιες καταλαβαίνω οτι ειναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις με ειδική διατροφή, κουράγιο κ δύναμη!

Κι εμείς εχουμε αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού αλλά μου κόπηκε κιολας πρώορα το γάλα μου οπότε ταλαιπωρηθήκαμε νωρίς με τα γάλατα της αγοράς.

Απο χθές ξεκινήσαμε σιρόπι epandoren για την ΓΟΠ..το παιδί εδω κ 2 εβδομάδες εχει πάρει ελάχιστο βάρος αφού δεν θέλει καθόλου να τρώει..τεντώνεται σαν τόξο κ κλαίει, βγάζει συνέχεια γουλιές και κάποιες φορές νιώθω οτι του ανεβαίνει κ ξανακατεβαίνει..μες στην μέρα νυστάζει κ θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί γιατι του ανεβαίνουν γουλιές..του εχω ανεβάσει και το στρώμα, τον κρατάω να ρευτεί τουλάχιστον 20 λεπτά αλλά κ πάλι υποφέρει ο μικρούλης μου..Ας ελπίσουμε οτι τώρα με το σιροπάκι θα ηρεμήσει η καρδούλα μου.....:(

Αγγελικη μου μπορεις να μου πεις πως του δινεις το σιροπακι?Εμεις το πινουμε εδω και μια βδομαδα.Στην αρχη ολα καλα,του το εριχνα μεσα στο γαλα.Τις τελευταιες μερες ομως πινει ελαχιστο γαλα και μενει το σιροπακι με το γαλα στο μπιμπερο...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα.....

Εμεις καλα.Σημερα γιναμε 2 μηνων και καναμε το πρωτο μας εμβολιο. Ο χαρουλης ηταν πολυ καλος και εκλαψε παρα πολυ λιγο. Ευτυχως γιατι με τον Μαριο απο την αρχη μεχρι τωρα εχουμε πολυ κλαμα.......Ειμαστε 5530 κιλα και 57 εκατοστα. Μια χαρα μας βρηκε η γιατρος.

Bebua και aggelikig και εμεις εχουμε ΓΟΠ και εχουμε αλλαξει γαλα. Τωρα πινουμε το novalac AR και εχουμε δει μεγαλη βελτιωση. Σημερα μου εγραψε και εμενα το σιροπι και το αγορασα αλλα δεν το δινω ακομα θα δω πως θα παει με το γαλα και βλεπουμε.

Bebua το σιροπι το δινουμε με συρριγγα οπως και το ντεπον 15 λεπτα μετα το φαγητο 3 φορες την ημερα.....

Στη λαρυγγιτιδα οντως η λυση ειναι να βγαλεις το παιδι να αναπνευσει καθαρο αερα. Αν βρεχει ακομα καλυτερα....

Και με τον υπνο καλα εξακολουθουμε να πηγαινουμε καλα. Εχτες εφαγε στις 11 και το πρωι στις 7. Ελπιζω να το κρατησουμε.

Αυτα τα νεα μας

Φιλακια

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Γεια σας κουκλες! ευτυχως το επιασε το μπιμπερο γιατι την αλλη βδομαδα θα παω στην δουλεια και το ειχα αγχος, μαλλον δεν ηξερε να πιανει την θηλη του μπιμπερο. Εχετε δικιο ισως νωρις για την μεγαλυτερη θηλη μιας και θηλαζει.

Σημερα την επιασε και εκλαιγε με σπαραγμο ολο το απογευμα. δεν ξερω τι την επιασε. δεν ειναι λιγο αργα για κολικους? τι κατω απο τον απορροφητηρα την εβαλα, τι ορο στην μυτη της εβαλα επανηλειμενα, τι της σηκωσα τα ποδια να κανει κακα, τι την εβαλα να φαει, τιποτα! μετα απο 2 ωρες κοιμηθηκε για 10 λεπτα, ξυπνησε εφαγε και μετα ξανα τα ιδια και εκει που κουραζοταν και κοιμοταν, την κρατουσα λιγο αγκαλια και μολις την εβαζα κατω εκλαιγε. Ευτυχως απο τις 10 κοιμηθηκε. ειναι η 3η φορα που μου το κανει απο την μερα που γεννηθηκε, την πρωτη φορα ειχε κολλικους, την δευτερη ηταν βουλωμενη η μυτη της. Αυτη την φορα δεν ξερω τι ειχε. Παντως σιγουρα καπου ποναγε. Πως θα παω στην δουλεια? και αν την πιασει οταν την κραταει η μανα μου???εχω αγχωθει

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κριστακι ειναι πολυ δυσκολο που θα αφησεις την μπεμπουλα σου!!

σε νιωθω και εγω ετσι ενιωθα που αφησα την Εφη μου 2 μηνων και κατι ψηλα...ομως δεν σε φοβαμαι θα τα καταφερεις!

αφου επιασε κ το μπουκαλι ολα καλα.Οσο για τους πονους οντως μπορει καπου να ποναγε μωρε αλλα ακομη ειναι μικρη μπορει κ το στομαχακι της να ποναγε....η μαμα σου εχει εμπειρια μην ανυσηχεις!ειναι δικος σου ανθρωπος και αυτο παιζει το ρολο του!

Σημερα την επιασε και εκλαιγε με σπαραγμο ολο το απογευμα. δεν ξερω τι την επιασε. δεν ειναι λιγο αργα για κολικους? τι κατω απο τον απορροφητηρα την εβαλα, τι ορο στην μυτη της εβαλα επανηλειμενα, τι της σηκωσα τα ποδια να κανει κακα, τι την εβαλα να φαει, τιποτα! μετα απο 2 ωρες κοιμηθηκε για 10 λεπτα, ξυπνησε εφαγε και μετα ξανα τα ιδια και εκει που κουραζοταν και κοιμοταν, την κρατουσα λιγο αγκαλια και μολις την εβαζα κατω εκλαιγε. Ευτυχως απο τις 10 κοιμηθηκε. ειναι η 3η φορα που μου το κανει απο την μερα που γεννηθηκε, την πρωτη φορα ειχε κολλικους, την δευτερη ηταν βουλωμενη η μυτη της. Αυτη την φορα δεν ξερω τι ειχε. Παντως σιγουρα καπου ποναγε. Πως θα παω στην δουλεια? και αν την πιασει οταν την κραταει η μανα μου???εχω αγχωθει

Είχατε βγει έξω βόλτα πριν γίνει αυτό?Ή μήπως είχατε επισκέψεις στο σπίτι?

Μη γελάσετε,μη με παρεξηγήσετε,μη με πιστέψε τε.η κόρη σου νομίζω ότι ήταν ματιασμένη!

Δεν πίστευα αλλά μου έχει τύχει μαμώτο!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

καλημερα

αντε να κανουμε καμια βολτουλα αν προλαβουμε τωρα το πρωι γιατι απο το απογευμα ακραια καιρικα φαινομενα λεει ερχοναται.....

cristy σε νιωθω απολυτα. Και εγω και τα δυο παιδια τα αφησα αναγκαστικα για να παω στη δουλεια. Τον Μαριο 2.5 μηνων και το Χαρη δυστυχως στο μηνα!!!!!!!!

Αυτο που εχω και εγω να σου πω ειναι οτι αν δεν υπηρχαν αυτες οι μαμαδες μας δεν ξερω τι θα καναμε. Και να ξερεις οτι καποιες φορες εχουν μεγαλυτερη υπομονη απο εμας. Οσο για το αν τα αγαπουν δεν το συζηταω. με τον καιρο συνηθιζεται καπως. Και οταν τελειωνεις τη δουλεια τρεχεις με πολυ μεγαλη λαχταρα στο σπιτι να τα δεις.Ελπιζω να μην δουλευεις πολλες ωρες.Κουραγιο και με τον καιρο ολα ειναι καλυτερα. θα δεις.........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Είχατε βγει έξω βόλτα πριν γίνει αυτό?Ή μήπως είχατε επισκέψεις στο σπίτι?

Μη γελάσετε,μη με παρεξηγήσετε,μη με πιστέψε τε.η κόρη σου νομίζω ότι ήταν ματιασμένη!

Δεν πίστευα αλλά μου έχει τύχει μαμώτο!

ηταν οντως πολυ ματιασμενη... την ξεματιασαν 3 ανθρωποι για να ηρεμησει. δεν βγηκαμε αλλα μιλησα στο τηλ με καποιο προσωπο που μας ζηλευε πολυ και ματιαζει κι εμενα. εκλαιγε με λιγμους το καημενο. λες να ηταν ματι? δεν εκανε κολικους πιο μικρη τωρα την επιασαν???

στην δουλεια επιστρεφω για λιγες μερες αλλα μετα θα την αφηνω για παρακολουθω τα μαθηματα στην σχολη μου που ειναι υποχρεωτικα, ηδη εχασα ενα εξεμηνο. ειναι πολυ δυσκολο να την αποχωριστω αλλα δεν γινεται αλλιως. ευτυχως εχω την μαμα μου που της εχω απολυτη εμπιστοσυνη! μενει και κοντα οποτε ειναι ακομη καλυτερα!

Κοριτσακια γεια σας!Διαβαζω τα νεα σας και ελπιζω να ειστε γερες και δυνατες!Τα μωρακια μεγαλωνουν ολα καλα απ οτι διαβαζω.

Θελω τη γνωμη σας και την εμπειρια σας.Μου ηρθε πρωτη περιοδος μετα τη γεννα στις 40 μερες ακριβως και κρατησε 10 μερες με πολυ αιμα.Απο την πρωτη μερα της πρωτης περιοδου εχουν περασει 35 μερες και αφαντη η περιοδος.Για να ειμαι σιγουρη εκανα χθες τεστ και ηταν αρνητικο,αν και δεν ειχα λογους να φοβαμαι.Πηρα το γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι ειναι περιοδος προσαρμογης μετα τη γεννα,με ρωτησε αν εχω χασει πολλα κιλα,με ρωτησε για το αγχος μου και μου ειπε να του τηλεφωνησω σε μια βδομαδα κι αν μεχρι τοτε δε μου εχει ερθει θα δουμε τι θα κανουμε.Ρε κοριτσια ειχε καμια αναλογη εμπειρια???

Bebua εγώ έχω την αντίθετη εμπειρία.

Περίοδος στις 32 μέρες και εκτοτε μου χει έρθει ήδη 2 φορές με ελάχιστο αίμα κ πάω για 3η φορά. Εξακριβωμένα ήταν περίοδος....τσεκαρισμένες πολλαπλές ωορρηξίες απτο γιατρό.

Μου είπε ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα μετά το τοκετό είναι στάνταρ μέχρι να στρώσει ο κύκλος...να εξισορροπήσουν οι ορμόνες.

Οπότε κ η δική σου περίπτωση άκρως φυσιολογική μου ακούγεται!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...