Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο

cristy και εγω τα dr browns εχω στο χαρουλη γιατι εχει κολικους και με εχουν σωσει ειναι θαυματουργα. Στον μαριουλη ειχα τα avent αλλα αυτος δεν ειχε καθολου κολικους. Τωρα για τη θηλη συμφωνω με την honey. θελει δοκιμη δοκιμασε και δες αν θα πνιγεται η μικρη.......

cleo mummy νομιζω οτι πρεπει να συμβουλευεις τον γιατρο σου για το μωρο. Παντως και εμεις επιδη οταν ηταν 1 μηνα κολησε μια ιωσουλα αντιμετωπισαμε τον πυρετο μονο με χλιαρα ντουζακια. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω. Παντως η δικια μου παιδιατρος με εχει τρομαξει παρα πολυ να προσεχω τον μικρο γιατι αν κολησει κατι μου ειπε ειμαστε για παιδων ειναι πολυ μικρος.........

Και εμενα με ενδιαφερει η ομοιοπαθητικη. Για πες περισσοτερα honey.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

......

Βασανίζομαι με την υποτιθέμενη αλλεργία της μικρής στο γάλα κ έχει αρχίσει να μου τη βαράει η αποχή στη διατροφή....τίποτα δε μπορώ να φάω γμτ....είναι παντού όμως το άτιμο...

Ετοιμη είμαι να κόψω θηλασμό να τελειώνω! Τόσα νεύρα! Αλλά κρατιέμαι ακόμα....κρίμα είναι....Θα αρχίσω τα πειράματα όμως να δω αν όντως της φταίει το γάλα....

Κουράγιο Honey!! Και εγώ έκοψα τα γαλακτομικά και μετά απο 4 βδομάδες είναι άλλο μωρό.

Στην αρχή 2 μέρες θα σου είναι καλά 1 θα τα βγάζει...

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπερα κοριτσακια κι εγω ετρεχα ΟΑεδ σημερα για το επιδομα και απο την αλλη εβδομαδα για το εξαμηνο.

Εμεις καλυτερα με τους κολικους, αλλαξαμε γαλα και πηραμε το Nam Sensitive και σταγονες biogaia και ειμαστε ενταξει...

5NEXp2.png

γεια σας κοριτσια!

κριστυ συμφωνω με τα κοριτσια δοκιμασε τις θηλες που εχει πανω το μπουκαλι κ ργω χρησιμοποιω της chicco primigiori και το πιανει μια χαρα ειναι αυτο που λες και καλα σαν θηλασμο.

εμεις σημερα πολλα αερια παρα πολλα και κακακια 7 με 8 παμπερς....

ευτυχως ειναι σχηματισμενα και δδεν ειναι αραια γιατι θα φοβομουν για γαστρεντεριτιδα...

cleos mumm παντα η πρωτη χρονια ειναι δυσκολη εμενα η κορη μου μεχρι κ εισαγωγες στο νοσοκομειο ειχαμε μεχρι και περσι στο νηπιο φετος ομως τιποτα σοβαρο μονο λιγο μπουκωμα και αυτο τωρα...

βρε κοριτσια αν κοβετε τα γαλοκτομικα πως θα παιρνετε ασβεστιο??

εγω απλα παιρνω μονο προβειο γιαουρτι κ φετα κατσικισια και τιποτα αγελαδινο...

α και δεν τρωω τιποτα πρασινο κ πορτοκαλια καθολου...

Διαφημίσεις

Και εγώ σε κατσικίσιο το γύρισα αλλά πάλι τα βγάζαμε...

Θα ξεκινήσω χάπι ασβεστίου

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Ασβέστιο παίρνω από γάλα σόγιας που πίνω και από άλλα τρόφιμα βέβαια. ΕΠίσης πολυβιταμίνς pregnacare.

Kαι παίρνω συμπλήρωμα acidophilus για τους γαλακτοβάκκιλους.

Αυτά!

Garouf μου εγώ τα χω κοψει τα πάντα 6 εβδομάδες!

Οσο για το Παίδων....μπρρρρρ....γι'αυτό τα σκάμε ωραιότατα σε ιδιωτική ασφάλεια....

Να σας πω για την ομοιπαθητική τώρα τι ξέρω.

Καταρχήν η παιδίατρος είναι κανονική παιδίατρος. Που απλά χρησιμοποιεί και την ομοιοπαθητική. Εννοείται θα πάρει και κανονικά φάρμακα το παιδί! Απλά ο σκοπός είναι να ενισχυθεί στο σύνολό του ο οργανισμός του παιδιού και να μη χρειαστεί να πάρει τίποτα σπουδαίο. Να μην αρρωσταινει πολύ και να αρρωσταίνει ελαφρά. Να λειτουργεί δηλαδή το "μηχάνημα" όσο καλύτερα μπορεί.

Η Ζωή ΤΟΚ ΤΟΚ δεν έχει πάθει ίωση πχ ποτέ. 2 φορές έχει κάνει δέκατα απτα δόντια. Και μια φορά κόλλησε απτη φίλη της το αιφνίδιο εξάνθημα το οποίο πέρασε σε 1 24ωρο με χαμηλό πυρετό κ λίγο ντεπόν.

Δε παίρνεις συνέχεια κάτι.

Παίρνεις όταν χρειαστεί και όταν κάνεις κάποια αγωγή. Εμείς πχ κάναμε φέτος 30 μερες αγωγη ενισχυση ανοσοποιητικού. Πέρσι 3 φορές από 10 μέρες αγωγή για παλλινδρόμηση. Επίσης παίρνουμε 3 μέρες ένα σκεύασμα μετά από κάθε εμβόλιο. Αν πχ έχει μύξες παίρνουμε για 2-3-5 μέρες κάτι.

Φυσικά δίνονται κ κανονικά φάρμακα αν χρειαστεί. Απλά εμείς προς το παρόν δεν έχουμε πάρει ξαναΤΟΚ ΤΟΚ.

Τι να σας πω άλλο....ξέρω απλά ότι ο άντρας μου έχει σωθεί απτο αλλεργικό άσθμα, εγώ σταμάτησα να μαι άρρωστη 300 μέρες το χρόνο και το παιδί μας έχει γλιτώσει κάμποσα. Οσο λειτουργεί εγώ θα μαι φαν της ομοιοπαθητικής!

Εχει καλές info εδώ να δείτε

http://www.homeopathy.gr/

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και εγώ σε κατσικίσιο το γύρισα αλλά πάλι τα βγάζαμε...

Θα ξεκινήσω χάπι ασβεστίου

Αμα πεις σε σύμβουλο θηλασμού για χάπι ασβεστίου θα βγάλει αναφυλαξία.

Μπορείς να παίρνεις ασβέστιο από τη διατροφή.

Acidophilus πάρε.

Το θέμα είναι ότι το αγελαδινό κρύβεται παντού.

Δες τη λίστα που ανέβασα.....ακόμα τη βλέπω και κλαίω.....

Αμα πεις σε σύμβουλο θηλασμού για χάπι ασβεστίου θα βγάλει αναφυλαξία.

Μπορείς να παίρνεις ασβέστιο από τη διατροφή.

Acidophilus πάρε.

Για ποιο λογο? Ο γυναικολογος μου εμενα μου εχει πει να συνεχισω ασβεστιο (calcioral) και σιδηρο για οσο καιρο θηλαζω και το κανω. Επηρεαζει τον θηλασμο????

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας!!!!! μολις κοιμηθηκε και τρεχω να σας γραψω... τρωμε αποκλειστικα απο την μανουλα και οταν δεν ειμαι εδω δεν μπορει να την ταισει κανενας δεν δεχετε!!! αυτο οσο να πεις με εχει αγχωσει αρκετα!! κατα τα αλλα ολα καλα εμεις...

Βρε κοριτσια πως τα πατε με τα κιλα? εγω εχω κολλησει! οτι εχασα μεχρι τις πρωτες σαραντες μερες μετα κολλησα! και θηλαζω κιολας τρομαρα μου!

ΥΓ παρακληση να μην απαντησουν οι αξιαγαπητες κοπελες που πηραν μονο 8-9 κιλα γιατι η ψυχολογια μου ειναι που ειναι χαλια, θα γινει χειροτερα!!!

Κριστυ εγω εχω να χασω 4 κιλα ακομα που πηρα με την εγκυμοσυνη και αλλα 6 που ειχα παρει 2 μηνες πριν την εγκυμοσυνη με το κοψιμο τσιγαρου συνολο 10 δεν μου κανει τιποτα και εχει κολησει η ζυγαρια στα 72 :mad::x:x

πηρα ομως μια συμβουλο θηλασμου και μου ειπε οτι αυτα ειναι αποθηκευμενο λυπος που θα φυγει με το θηλασμο,οπως λεει και το Βελισακι, οποτε προσπαθω να μην αγχωνομαι!!!

Πάνε και τα πρώτα φορμακια! Τέλος δεν του κάνουν τα πρώτα εσώρουχα και φορμάκια και είχα βγάλει μόνο από 3 μηνών!Πάμε στα 6 μηνών και πάλι ψάχνομαι! Τον μετράω κι εγώ να δω πόσα εκατοστά πήρε και δεν τον φτάνουν τα φορμακια μέχρι τα πόδια και τι να δω!62 εκατοστά.Είναι θαύμα πάντως κορίτσια από 0 εώς 1,5 έτους μεγαλώνουν εκπληκτικά γρήγορα! Γι αυτό και σε αυτές τις ηλικίες να καλοδέχεσται όποιον μπορεί να θέλει να σας δώσει ρούχα.Δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν!

Αυτά από εμάς.Εύχομαι όλες και όλα τα μπεμπάκια να είσαστε καλά!!!!!

Λενακι και εμεις πλεον φοραμε φορμακια 3-6 μας κανουνε η μικρη μου ειναι 58 ποντους και 4500 γρ, πηρε απο τον πατερα της (1,90) θα γινει πολυ ψυλη!!

Ξέρεις ο λόγος που αγχώνομαι για τις συμπεριφορές γενικά ειναι οτι δεν εχω χειρότερο να μεγαλώνω ενα κακομαθημένο παιδί και αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι βάζουμε κ εμεις το χεράκι μας για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα κ αυτό είναι που προσπαθώ να αποφύγω! Σίγουρα όταν με το καλό θα με αξιώσει ο θεός να κάνω κ εγώ 2ο παιδάκι θα ξέρω πολλά περισσότερα κ θα αγχώνομαι πολύ λιγότερο οπότε λιγάκι υπομονή κ για μας τις πρωτομανούλες!!!

Καλή μερα κ καλή εβδομάδα κ απο μας!! :P

Αγγελικουλα μου τα παιδια που τους λειπει η αγκαλια να φοβασαι!!!

παρτον αγκαλια τον παιδαρο σου και μη φοβασαι!! σας φιλω γλυκα και τους δυο!!!!

Το θέμα είναι ότι το αγελαδινό κρύβεται παντού.

Δες τη λίστα που ανέβασα.....ακόμα τη βλέπω και κλαίω.....

Υπομονη Μελακι μου θα περασει λιγος καιρος και θα ειστε και παλι ελευθερες να φατε τα παντα!

Κοριτσακια γεια σας κι απο εμας!!!

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω τις συζητησεις σας. Χαιρομαι που τα μπεμπακια σας ειναι ολα καλα.

Εγω οπως εχω γραψει και παλαιοτερα γεννησα τον πριγκηπακο μου στις 5/12. Η κορη μου που σημειωτεον πηγαινει παιδικο σταθμο απο την αρχη εφερνε ολες τις ιωσεις μεσα στο σπιτι καθοτι ειναι η πρωτη της χρονια και ειναι συνεχεια αρρωστουλα. Ευτυχως το μωρο και με τον αποκλειστικο θηλασμο δεν κολλουσε. Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 2 μηνων εχει τα αντισωματα μου ακομα και εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησει αν κολλησω εγω παρα απο τη μικρη.

Ολα καλα μεχρι την περασμενη εβδομαδα. Κολλαει κλασσικα ιωση η μικρη απο το σταθμο που την αναγκαζει να παρει και αντιβιωση για πρωτη φορα στη ζωη της. Μετα κολλαω εγω με απειρο μπουκωμα και δεκατα και δυστυχως απο το Σαββατο κολλαει και το μωρουδελι μου. Εκανε πυρετο πολυ χαμηλοτερο βεβαια απο την κορη μου μεχρι 38' date='1 (η κορη μου ειχε 39,5 πολλες μερες) αλλα το χειροτερο ειναι οτι βηχει και εχει κλεισει η φωνουλα του. Κοριτσια τι να σας λεω... το λυπαται η ψυχη μου. Κλαιει και φωνη δεν βγαινει. Μαλλον λαρυγγιτιδα ειπε η γιατρος και απο εχθες ξεκινησαμε σταγονες soldesanyl και ηδη εχω δει λιγη βελτιωση στη φωνη. Πυρετο δεν εχει πια αλλα δεν ξερω πως φευγει ο βηχας σε μωρο τοσο μικρο. Νομιζω οτι δεν επιτρεπεται σιροπι ακομα ετσι? Αν καμμια μανουλα εχει εμπειρια ας μου πει.

Οποτε την κορη μου για ολο το Φεβρουαριο την εχω κρατησει σπιτι και βλεπουμε.. Η πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι πραγματικα δυσκολη με τις ιωσεις. Αλλα περνανε τοσο ωραια και της αρεσει τοσο πολυ.

Κατα τ'αλλα ο μικρος ειναι πολυ ησυχο παιδακι. Μου το χρωσταγε ο καλος Θεουλης μετα απο τοσο κλαμα που εχω φαει με την κορη μου. Η μικρη δεν ζηλευει πολυ και ειναι καλη μαζι του. Θηλαζουμε αποκλειστικα αλλα σιχαινεται το μπιμπερο. Δεν ξερω τι να τον κανω. Αφηνω γαλα στον αντρα μου η στη μαμα μου να παω καπου και γυρναω και το παιδι ειναι νηστικο. Κλαιει και αρνειται το μπιμπερο εντελως. Τι να κανω τωρα???

Περιμενω νεα σας και οποια εχει καποια συμβουλη την περιμενω με ανυπομονησια.

Φιλια σε ολες[/quote']

Κλεο μου περαστικα κοριτσακι μου!!!

Κοριτσια ξυπνησε!!! φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια, μου λειπετε πολυ, ελπιζω σιγα σιγα να καταφερνω να μπαινω πιο συχνα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Για ποιο λογο? Ο γυναικολογος μου εμενα μου εχει πει να συνεχισω ασβεστιο (calcioral) και σιδηρο για οσο καιρο θηλαζω και το κανω. Επηρεαζει τον θηλασμο????

Επηρεάζει άσχημα το γαστρεντερικό. Ετσι μου πε εμένα η σύμβουλος.

Καλημέρα κορίτσια πως τα πάτε σήμερα? Υπομονή στις μανούλες που θηλάζουν και ταλαιπωρούνται απο αλλέργιες καταλαβαίνω οτι ειναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις με ειδική διατροφή, κουράγιο κ δύναμη!

Κι εμείς εχουμε αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού αλλά μου κόπηκε κιολας πρώορα το γάλα μου οπότε ταλαιπωρηθήκαμε νωρίς με τα γάλατα της αγοράς.

Απο χθές ξεκινήσαμε σιρόπι epandoren για την ΓΟΠ..το παιδί εδω κ 2 εβδομάδες εχει πάρει ελάχιστο βάρος αφού δεν θέλει καθόλου να τρώει..τεντώνεται σαν τόξο κ κλαίει, βγάζει συνέχεια γουλιές και κάποιες φορές νιώθω οτι του ανεβαίνει κ ξανακατεβαίνει..μες στην μέρα νυστάζει κ θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί γιατι του ανεβαίνουν γουλιές..του εχω ανεβάσει και το στρώμα, τον κρατάω να ρευτεί τουλάχιστον 20 λεπτά αλλά κ πάλι υποφέρει ο μικρούλης μου..Ας ελπίσουμε οτι τώρα με το σιροπάκι θα ηρεμήσει η καρδούλα μου.....:(

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κιαπο εμας!!!

να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια γιατι με τα μπιμπερο δεν το εχω και πολυ. τωρα ομως που θα επιστρεψω στην δουλεια για μια βδομαδα θα πρεπει να της δινει η μαμα μου το γαλα μου, γι αυτο ξεκινησαμε προβες. εχω τα dr brown γυαλινα και πλαστικα και τις θηλες που εχει στανταρ οταν τα αγοραζεις.

1.πρεπει να τις αλλαξω τωρα που κοντευει τους 3 μηνες και να παρω αλλα με

μεγαλυτερη ροη?

2. μηπως υπαρχει σε αυτην την εταιρεια καποια θηλη που να μοιαζει με την θηλη του μαστου? (να ειναι σχεδιαμενη δηλαδη για τα μωρα που θηλαζουν οπως εχει η chicco)

Καλημέρα Χριστινάκι μου :P Λοιπόν για μπιμπερό μπορώ άνετα να σε συμβουλέψω οπότε..

1. Ναι θα σου έλεγα να πάρεις την Νο.2 του dr browns φαντάσου εμένα πίνει μ αυτή εδώ και 20 μέρες αλλά φυσικά δοκίμασε αυτήν που εχει ήδη πάνω το μπιμπερό εμένα πάντως κουραζόταν μ αυτήν πλέον.

2. Τα μπιμπερό και οι θηλές dr browns απ οτι ξερω μοιάζουν πολύ μ αυτήν του θηλασμού γι αυτό και λέγονται natural flow.

Εννοείται θεωρώ οτι τα dr browns είναι τα καλύτερα μπιμπερό μιας και μας εχουν γλυτώσει απο τους κολικούς! Είχα πάρει καμιά 10ριά της chicco τα οποία ουτε να τα δει δεν θέλει και αρχικά έιχα ξεκινήσει μ αυτά κ ειχε λίγους κολικούς μώλις ξεκίνησα τα άλλα κόπηκαν μαχαίρι!!!

Επίσης ειχα πάρει ενα μπιμπερό της Medela το οποίο λεγόταν Calma διάβασε παρακάτω:

http://www.klinikum.gr/thilasmos/el/products/feeding/special-breastmilk-feeding-devices/calma?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=63&category_id=29

To Calma, είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση ένα εδραιωμένο ερευνητικό πρόγραμμα.

Αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα έχει δείξει ότι, με το Calma, η μητέρα μπορεί να ταΐζει το μωρό με τον ίδιο τρόπο, όπως το θηλάζει.

Το μωρό θα προτιμά πάντα το θηλασμό και θα επωφελείται από αυτόν.

Εάν χρειαστεί να λείψει για κάποιο διάστημα μακριά του, το Calma αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που ελαχιστοποιεί τα προβλήματα στη στενή σχέση θηλασμού που συνδέει τη μητέρα με το μωρό της.

Είναι όντως έτσι όπως τα λέει εγώ όσο είχα δικό μου γάλα του το έδινα μ αυτό το μπιμπερό γιατί ειχα πάντοτε την ελπίδα οτι θα καταφέρει να θηλάσει κανονικά απο μένα..τελοσπάντων..ειναι πολύ καλό πάντως αυτό εχει σημασία!

Ελπίζω να βοήθησα φιλάκια πολλά :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...