Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέρεις ο λόγος που αγχώνομαι για τις συμπεριφορές γενικά ειναι οτι δεν εχω χειρότερο να μεγαλώνω ενα κακομαθημένο παιδί και αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι βάζουμε κ εμεις το χεράκι μας για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα κ αυτό είναι που προσπαθώ να αποφύγω! Σίγουρα όταν με το καλό θα με αξιώσει ο θεός να κάνω κ εγώ 2ο παιδάκι θα ξέρω πολλά περισσότερα κ θα αγχώνομαι πολύ λιγότερο οπότε λιγάκι υπομονή κ για μας τις πρωτομανούλες!!!

Καλή μερα κ καλή εβδομάδα κ απο μας!! :P

Μη μου αγχώνεσαι τόσο...γι'αυτό στα λέω...έλα στον Αύγουστο 2009 να σου πουν οι κοπέλες για την πάρτη μου να φρικάρεις! ΤΟ άγχος ακριβώς όπως λες για να μη μεγαλώσω κακομαθημένο παιδί....το μισώ αυτό. Εξαιτίας του έχασα πολλές όμορφες στιγμές της Ζωής μου που δε γυρνάνε πίσω...Και τελικά η Ζωή μου είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι με τις κακομαθημενιές τις νορμάλ, και γω δε θυμάμαι να την έχω κρατήσει αγκαλιά να κοιμηθούμε μαζί....απτο φόβο μη "μάθει". Αγγελική μου μην ανησυχείς....κοίτα να το χαρείς τώρα παρά τα βασανα που πάνε μαζί και αργότερα θα χεις πολλές ευκαιρίες να μάθεις στο παιδάκι σου αυτά που είναι σωστά και αυτά που πρέπει...θα τα καταλάβει μια χαρά και θα ανταποκριθεί. Τώρα το μόνο που καταλαβαίνει μωρέ είναι η αγάπη σου! Στα λέω με αγάπη αυτά για να μπορέσεις να χαρείς τα πάντα τώρα χωρίς περιττά άγχη. Να έχεις άγχος μόνο να είναι καλά το παιδάκι σου, τίποτα άλλο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:(Flosummer.....εμένα ο άντρας μου θαταν φυλακή επειδή θα χε δείρει τον κομμωτή. Απαπα....πολύ άσχημο...καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει πανεύκολα βέβαια...αλλά....

Μη μου αγχώνεσαι τόσο...γι'αυτό στα λέω...έλα στον Αύγουστο 2009 να σου πουν οι κοπέλες για την πάρτη μου να φρικάρεις! ΤΟ άγχος ακριβώς όπως λες για να μη μεγαλώσω κακομαθημένο παιδί....το μισώ αυτό. Εξαιτίας του έχασα πολλές όμορφες στιγμές της Ζωής μου που δε γυρνάνε πίσω...Και τελικά η Ζωή μου είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι με τις κακομαθημενιές τις νορμάλ, και γω δε θυμάμαι να την έχω κρατήσει αγκαλιά να κοιμηθούμε μαζί....απτο φόβο μη "μάθει". Αγγελική μου μην ανησυχείς....κοίτα να το χαρείς τώρα παρά τα βασανα που πάνε μαζί και αργότερα θα χεις πολλές ευκαιρίες να μάθεις στο παιδάκι σου αυτά που είναι σωστά και αυτά που πρέπει...θα τα καταλάβει μια χαρά και θα ανταποκριθεί. Τώρα το μόνο που καταλαβαίνει μωρέ είναι η αγάπη σου! Στα λέω με αγάπη αυτά για να μπορέσεις να χαρείς τα πάντα τώρα χωρίς περιττά άγχη. Να έχεις άγχος μόνο να είναι καλά το παιδάκι σου, τίποτα άλλο!

Το ξέρω βρε οτι μου τα λες για το καλό μου αλλά να..είναι που ενώ το ξέρουμε όλες μπαίνουμε σ αυτό το τριπάκι κ ας ειναι λάθος...Ασε με να κάνω λάθος που λεει και το ασμα χχαχαχαχαχα

χωρις πλάκα πάντως παράπονο δεν εχω ουτε απο το παιδι ουτε απο τπτ απλά όλα για μενα ειναι καινούργια και κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό και ξέρω πως το σωστό καταβάθως είναι αυτο που μου λεει η διαισθηση μου η οποία πολύ σπάνια εχει αποδειχθει λάθος ενώ οταν κάνω οτι λενε οι προκατ συμβουλες τις περισσοτερες φορες ειναι μουφα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

γεια σας και από εμάς!!!!! τι κάνετε??? ρε παιδια εδώ στην τρίπολη γίνεται χαμος με το θέμα γρίπη... και απο τα 2 σόγια, είναι όλοι άρρωστοι!!!! θα μπούμε σε καραντίνα....

Αγγελικούλα μια χαρά μεγαλώνει... εμένα από 1760 όταν γεννήθηκε και με δεδομένο οτι πάντα χάνουν στην αρχή, φτάσαμε 4900 και είναι 3,5 μηνών. ύψος δεν την μέτρησα να σας πω, αλλά 0-3 mothercare (έχουν μεγάλη φόρμα) μας είναι ίσα-ισα και από άλλες εταιρείες 3-6 επίσης ίσα-ισα. άλλα φορμάκια 6 μηνών θα μας κάνουν για κανα 2μηνο ακόμα (πιστευω).

Flo τι πάθατε??? πωπω..... ο πανικός!!!!!!

Μελάκι συμφωνώ.... δεν θα τις ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές!!! εγώ την κοιμίζω πολλές φορές στην αγκαλιά. τώρα πως θα εξελιχθει δεν ξέρω αλλά μ'αρέσει......

από αύριο βροχές και πάλι μέσα!!!! και πρέπει να φτιάξω και τα χαρτιά στον ΟΑΕΔ. σας φιλώ όλες!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα κοριτσακια

αγγελικη σε νιωθω και εγω ειχα αυτη τη φοβια με τον μαριουλη και ακομα δηλαδη την εχω και για αυτον και για το χαρουλη. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ μωρα ακομα αλλα τις αρχες μαλλον τις θετεις απο σχετικα νωρις. Με μετρο βεβαια παντα. Εμεις ας πουμε τον μαριουλη που τωρα κοντευει 21 μηνων δεν τον εχουμε παρει ποτε στο κρεβατι να κοιμηθουμε μαζι. Απο αγκαλιες και τετοια αλλο τιποτα απο τοτε που ηταν μωρο. Θελει ενα μετρο η ιστορια και σιγουρα λαθη θα γινουν......Μια χαρα αναπτυξη εχει ο μπεμπεκος σου μπραβο!!!!!!!

Τι λεφτα πηρατε απο τον ΟΑΕΔ κοριτσια?Γιατι κατι ακουσα οτι μειωθηκαν. Ισχυει?

Καλα ειναι μωρε τωρα ο Μαριουλης. Και το θετικο ειναι οτι στο σημειο που κοπηκε στο αυτακι δεν ποναει καθολου. Απλα τρεχει πολλλλλλλλυυυυυυυυυ αιμα μιλαμε. Πρωτη φορα ειδα το αιμα του παιδιου μου ειναι η αληθεια. Πιο πολυ ειναι το σοκ!Αλλα ναι αυτος ο κομμωτης τελος.

Αυτα σας φιλω γιατι σε λιγο φευγω για δουλεια!!!!!!

Το τριμηνο που ακολουθει ειναι πολυ δυσκολο λογω πανελληνιων...

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

μεγαλωνουν πολυ πολυ γρηγορα!!!γερα να ναι!

ευτυχως στην Εφη μου ειχα παρει πολλα ουδετερα και ετσι εχω μπολικα...!

ζουνιτσα και εγω δεν παω σε μερη με κοσμο με τον μικρο εννοειτε ! αφου κ την Κυριακη που ειναι ο χορος ο αποκριατικος της Εφης δεν θα τον παρω μαζι θα τον αφησω στην πεθερα μου...

κ ευτυχως που με το θηλασμο προστατευονται τα παιδακια!

εγω πηρε 800 ευρω απο τον ΟΑΕΔ τωρα για το εξαμηνο δεν ξερω ποσα ειναι τα χρηματα...

καλημερα κιαπο εμας!!!

να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια γιατι με τα μπιμπερο δεν το εχω και πολυ. τωρα ομως που θα επιστρεψω στην δουλεια για μια βδομαδα θα πρεπει να της δινει η μαμα μου το γαλα μου, γι αυτο ξεκινησαμε προβες. εχω τα dr brown γυαλινα και πλαστικα και τις θηλες που εχει στανταρ οταν τα αγοραζεις.

1.πρεπει να τις αλλαξω τωρα που κοντευει τους 3 μηνες και να παρω αλλα με

μεγαλυτερη ροη?

2. μηπως υπαρχει σε αυτην την εταιρεια καποια θηλη που να μοιαζει με την θηλη του μαστου? (να ειναι σχεδιαμενη δηλαδη για τα μωρα που θηλαζουν οπως εχει η chicco)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας κι απο εμας!!!

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω τις συζητησεις σας. Χαιρομαι που τα μπεμπακια σας ειναι ολα καλα.

Εγω οπως εχω γραψει και παλαιοτερα γεννησα τον πριγκηπακο μου στις 5/12. Η κορη μου που σημειωτεον πηγαινει παιδικο σταθμο απο την αρχη εφερνε ολες τις ιωσεις μεσα στο σπιτι καθοτι ειναι η πρωτη της χρονια και ειναι συνεχεια αρρωστουλα. Ευτυχως το μωρο και με τον αποκλειστικο θηλασμο δεν κολλουσε. Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 2 μηνων εχει τα αντισωματα μου ακομα και εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησει αν κολλησω εγω παρα απο τη μικρη.

Ολα καλα μεχρι την περασμενη εβδομαδα. Κολλαει κλασσικα ιωση η μικρη απο το σταθμο που την αναγκαζει να παρει και αντιβιωση για πρωτη φορα στη ζωη της. Μετα κολλαω εγω με απειρο μπουκωμα και δεκατα και δυστυχως απο το Σαββατο κολλαει και το μωρουδελι μου. Εκανε πυρετο πολυ χαμηλοτερο βεβαια απο την κορη μου μεχρι 38,1 (η κορη μου ειχε 39,5 πολλες μερες) αλλα το χειροτερο ειναι οτι βηχει και εχει κλεισει η φωνουλα του. Κοριτσια τι να σας λεω... το λυπαται η ψυχη μου. Κλαιει και φωνη δεν βγαινει. Μαλλον λαρυγγιτιδα ειπε η γιατρος και απο εχθες ξεκινησαμε σταγονες soldesanyl και ηδη εχω δει λιγη βελτιωση στη φωνη. Πυρετο δεν εχει πια αλλα δεν ξερω πως φευγει ο βηχας σε μωρο τοσο μικρο. Νομιζω οτι δεν επιτρεπεται σιροπι ακομα ετσι? Αν καμμια μανουλα εχει εμπειρια ας μου πει.

Οποτε την κορη μου για ολο το Φεβρουαριο την εχω κρατησει σπιτι και βλεπουμε.. Η πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι πραγματικα δυσκολη με τις ιωσεις. Αλλα περνανε τοσο ωραια και της αρεσει τοσο πολυ.

Κατα τ'αλλα ο μικρος ειναι πολυ ησυχο παιδακι. Μου το χρωσταγε ο καλος Θεουλης μετα απο τοσο κλαμα που εχω φαει με την κορη μου. Η μικρη δεν ζηλευει πολυ και ειναι καλη μαζι του. Θηλαζουμε αποκλειστικα αλλα σιχαινεται το μπιμπερο. Δεν ξερω τι να τον κανω. Αφηνω γαλα στον αντρα μου η στη μαμα μου να παω καπου και γυρναω και το παιδι ειναι νηστικο. Κλαιει και αρνειται το μπιμπερο εντελως. Τι να κανω τωρα???

Περιμενω νεα σας και οποια εχει καποια συμβουλη την περιμενω με ανυπομονησια.

Φιλια σε ολες

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Γειαααα.

Τρέχω κ δε φτάνω βασικά....τώρα κοιμήθηκαν κ τα δυο κ είπα να ξελαμπικάρω λίγο πριν πάω να ξαπλώσω (ΑΝ προλάβω!)

Βασανίζομαι με την υποτιθέμενη αλλεργία της μικρής στο γάλα κ έχει αρχίσει να μου τη βαράει η αποχή στη διατροφή....τίποτα δε μπορώ να φάω γμτ....είναι παντού όμως το άτιμο...πάρτε εδώ τι μου βρήκε η φίλη απτο άλλο καφέ...http://www.katiasofianou.edicypages.com/files/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%97%20%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.pdf

Ετοιμη είμαι να κόψω θηλασμό να τελειώνω! Τόσα νεύρα! Αλλά κρατιέμαι ακόμα....κρίμα είναι....Θα αρχίσω τα πειράματα όμως να δω αν όντως της φταίει το γάλα....

Cleo's mummy (χιχιχι κ μένα Κλεό με λένε...) περαστικά σας γμτ....

Πολύ άσχημο ακούγεται...

Και μεις παρά τρίχα τη γλιτώσαμε να κολλήσουμε απτον άντρα μου. Ευτυχώς η μεγάλη δε πάει φέτος σταθμό....από Σεπτέμβρη λέω....

Τι να πω για το μωράκι...σιρόπι δε νομίζω...ο γιατρός τι λέει? Προφανώς κατάλοιπο της λαρρυγγίτιδας...Σου χει πει να βάζεις τίποτα έλαια στο καλοριφέρ πχ....μήπως έναν αφυγραντήρα στο δωμάτιο....για ρώτα τα αυτά.

Εγώ όπως έχω ξαναπεί κ στα κορίτσια έχω σωθεί απτην ομοιοπαθητική στη μεγάλη μου....και το μωρό εννοείται έχει ξεκινήσει.

Υπομονή και περαστικά....

Για το μπουκάλι....κ γω κάποιες λίγες φορές που της έχω δώσει βλέπω ότι μόνο αν πεινάει πολύ το παίρνει και αυτό για λίγα μλ μέχρι να της φύγει η πολύ πείνα. Αλλιώς το πιπιλάει κ το γλύφει!

Πρόβλημα...δε ξέρω τι κάνουμε...κ μένα με απασχολεί...θέλω να μπορεί να δέχεται μπουκάλι. Φαντάζομαι το μόνο που γνεται είναι δοκιμές....τι άλλο?

Κρίστυ θηλές πάρε πιο μεγάλες μπας κ τις θέλει η μικρή σου....αλλά ξεκίνα πρώτα με αυτές που έχουν τα μπουκάλια...μπορει να μη χρειάζεται ακόμα αλλαγή.

Στη Ζωή έβαλα θηλές 3+ όταν ήταν 6 μηνών....πιο πριν πνιγόταν.

Για τα Dr Browns δεν έχω ιδέα!

Εγώ Avent έχω.

Cleo's mummy (χιχιχι κ μένα Κλεό με λένε...) περαστικά σας γμτ....

Πολύ άσχημο ακούγεται...

Και μεις παρά τρίχα τη γλιτώσαμε να κολλήσουμε απτον άντρα μου. Ευτυχώς η μεγάλη δε πάει φέτος σταθμό....από Σεπτέμβρη λέω....

Τι να πω για το μωράκι...σιρόπι δε νομίζω...ο γιατρός τι λέει? Προφανώς κατάλοιπο της λαρρυγγίτιδας...Σου χει πει να βάζεις τίποτα έλαια στο καλοριφέρ πχ....μήπως έναν αφυγραντήρα στο δωμάτιο....για ρώτα τα αυτά.

Εγώ όπως έχω ξαναπεί κ στα κορίτσια έχω σωθεί απτην ομοιοπαθητική στη μεγάλη μου....και το μωρό εννοείται έχει ξεκινήσει.

Υπομονή και περαστικά....

Για το μπουκάλι....κ γω κάποιες λίγες φορές που της έχω δώσει βλέπω ότι μόνο αν πεινάει πολύ το παίρνει και αυτό για λίγα μλ μέχρι να της φύγει η πολύ πείνα. Αλλιώς το πιπιλάει κ το γλύφει!

Πρόβλημα...δε ξέρω τι κάνουμε...κ μένα με απασχολεί...θέλω να μπορεί να δέχεται μπουκάλι. Φαντάζομαι το μόνο που γνεται είναι δοκιμές....τι άλλο?

Honey κι εγω εχω κοψει τα γαλακτοκομικα εδω και 10 μερες αφου ειδα λιγο αιμα στα κακα του μικρου. Στην κορη μου το ειχα κοψει για 1,5 μηνα και μετα αρχισα σιγα σιγα να εισαγω φετα στη διατροφη μου, κατσικισιο κλπ. Μακροπροθεσμα η Κλειω δεν ειχε τελικα καποια αλλεργια.

Οσο για την ομοιοπαθητικη πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω. Διαβαζα προχθες το βραδυ τις συζητησεις των μελων του forum πανω στο θεμα. Απλα δεν εχω καταλαβει, αν εχει η μικρη πυρετο πχ δεν δινεις depon? Αν παθει καποια αλλεργια και ειναι επειγον το θεμα τι κανεις? Ο παιδιατρος σου ειναι ομοιοπαθητικος? Δινεις καθημερινα στο παιδι καποια σκευασματα? Sorry για τον καταιγισμο ερωτησεων απλα ειμαι ασχετη κ θα ηθελα να ενημερωθω...

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...