Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μπέμπης μου είναι 2 μηνών! κατάλαβα τη μείωση μιας και ενω έτρωγε φουλ πριν και τον κρατούσε για 3 -4 ώρες ξαφνικά ήθελε συνέχεια και όταν ρουφούσε δυσανασχετούσε και έπρεπε να πιέζω το στήθος μου πολύ για να μην παραπονιέται...Τρώει λίγο, κλαιει,ξαναδοκιμάζει κοκ. Ισως να έχεις δίκιο και να είμαστε σε μεταβατικό στάδιο!

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω οτι η μητέρα μου με έχει επηρεάσει πολύ.. όλο μου λέει να του δώσω ξένο και οτι το παιδί είναι μεγάλο(ήδη 6,5) και πεινάει, οτι το βασανίζω κτλ... Με εχει τρομάξει..

Χθες πάντως δοκίμασα να βγάλω με το θήλαστρο και να του δώσω το δικό μου με μπουκάλι.. περιττό να σας πω πως έτρωγε!! είχα βγάλει 150 ml από το ένα στήθος και μόλις τα τελείωσε ωρυόταν και για άλλο.. Επομένως του φταίει το γάλα όχι το μπουκαλι...

αχ!

aigAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koykoybreli θα συμφωνησω με τη Κριστυ, και η δικιά μου μπέμπα σήμερα έγινε 2 μηνών κ από χτες μου κανει τα ίδια. Το χει ξανακάνει άλλες 2-3 φορές για 1-2 μέρες. Αλμα θα ναι. Αν κρατήσει τώρα πολλές μέρες το ξανασυζητάμε. Αυτά που λέει η μαμα σου δε πρέπει ναναι κ πολύ σωστά νομίζω.

Και καλησπέρα!

Βασανίζομαι ελαφρά...αλλά καλά!

Φιλιά! Δε προλαβαίνωωωωωωωωωω

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

koykoybreli θα συμφωνήσω κι εγώ με τις άλλες δυό μαμάδες: μην δίνεις ξένο γάλα! Βάλε το μωράκι να θηλάσει και αν χρειάζεται περισσότερο, ο οργανισμός σου θα παράγει περισσότερο. Μπορείς να συμβουλευτείς και το φόρουμ στο θέμα ΒΟΗΘΕΙΑ..!! Πληγωμένες θηλές, πόνος, μικρή ποσότητα γάλακτος ή να απευθυνθείς σε μια σύμβουλο θηλασμού (τηλέφωνα βρίσκεις εδώ http://www.thilasmos.net/leaders.html)

Φιλάκια πολλά κ απο μας!!! Χάθηκα το ξέρω αλλά αυτές τις μέρες δεν καθομασταν κ καθόλου σπίτι χιχιχιχιχι υπέροχες μέρες!!!!

Αχ διάβασα αυτά που γράψατε αν και πολλά επικεντρώνομαι περισσότερο στην Χριστίνα...Πόσο μα πόσο σε νιώθω κοπελιά να ήξερες...κ εγω΄σε τέτοια φάση βρίσκομαι προσπαθω να ξαναγίνω άνθρωπος κ να σταματήσω να είμαι όρκα.. χαχχαχαχαχ εγω είχα πάρει 20 κιλά εκ των οποίων έχασα τα 10 όμως τώρα τπτ...κόλλησε η βελόνα..εχω πάρει όμως απόφαση το πολύ σε 10 μερούλες απο τώρα να ξεκινήσω διατροφή και διάδρομο που εχω σπίτι μου. Επίσης με ενδιέφερε το θέμα του λέιζερ για τις ραγάδες..(εκανα πολλές στην κοιλιά μου....) θα ήθελες να μου δωσεις καποιες λεπτομερειες? πόσο κάνει? ειναι καλό?

Ο μπεμπούλης μου αν και μετά το εμβόλιο μου ειχε βγάλει μια απιστευτη γκρινια την ημερα την ωρα που ήθελε να κοιμηθεί τώρα το ελέγχουμε δόξα το θεό και ειμαστε σε πολύ καλή φάση να το κόψει κ αυτό. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση πόσο ευκολα μαθαίνουν και το καλό και το κακό τα παιδιά..ειλικρινά δεν το περίμενα..

Τώρα στους πρωινούς ύπνους του δίνω μια αγκαλίτσα ενα φιλάκι την πιπίλα του το νάνι του και τον ακουμπαω στο κρεββάτι χωρίς να εχει κοιμηθεί..κάνει 2 λεπτά με το ρολόι μια μουρμουρίτσα και μετά κάνει νάνι..οπότε είμαστε σε καλό δρόμο να το κόψει κ αυτό το χούι.Φανταστείτε οτι 10 μέρες τώρα κοιμόταν μόνο αφού τον είχα κοιμήσει στην αγκαλιά...ε δεν μπορούσα να το αφήσω να συνεχιστεί επ απειρο αυτο φοβήθηκα ειλικρινά οτι στο τέλος θα ξεκινούσε τα ίδια κ με τον βραδυνό ύπνο τον οποίο τον πάει μια χαρά ως τώρα..καλά δεν έκανα?

Το βράδυ δεν κανει το παραμικρό, ακόμα κ αν ξυπνήσει δεν κλαίει καθόλου απλώς τον καταλαβαίνω απο το στριφογύρισμα και καμια φορά βογγητό προσπάθειας να γυρίσει απο το πλάι στο κέντρο. Εσας με τον ύπνο σας κάνουν τέτοια κόλπα η μόνο το δικό μου ξεκίνησε τέτοια?

Άσχετο..τελικά παραιτήθηκα την Δευτέρα που μας πέρασε!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφιση μου που δεν θα ξαναπατήσω σ αυτην την εφιαλτική εταιρεία...επίσης εχω τεράστια χαρά που θα κάτσω με τον μπεμπούλη μου μετά εχει ο θεός όλο κ κάτι θα βρεθεί δεν μπορεί..εχω 17 χρόνια συνεχόμενης προυπηρεσίας ε τι στο καλό!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α ναι? Γιατί ρώτησα τον ντόκτορ εχθές πόση ώρα διαρκεί η αποστείρωση στα μπιμπερό και μου είπε μια ώρα, οπότε ή εγώ δεν κατάλαβα καλά την απάντησή του ή αυτός την ερώτησή μου. Άντε γιατί είμαι όλο με το ρολόι στο χέρι και κινούμαι πολύ τοπικά μέχρι τώρα. Thanks honey!

Χμ.. τώρα μπερδέυτηκα κ εγώ..Νομίζω οτι τα μπιμπερό κρατάνε για 5 ώρες λάθος κάνω :confused::confused: πάντως κ επειδη το σπίτι ειναι μεζονέτα κ το πάνω κάτω το βράδυ με κούρασε απιστευτα, εχω δίπλα μου ενα μπιμπερό, θερμός με βρασμένο νερό και το γάλα κ το ετοιμάζω στο κομοδίνο μου, ειναι λάθος? λες να πάθει κατι ο μικρούλης μου?

καλημερα κι απο μενα!

Κι εμας τα φορμακια τα 0-3 δεν μας κανουν εδω και 2 βδομαδες. Η μπουμπου πηρε 11 ποντους σε 2 μηνες και δεν της εκαναν στο μακρος. Λετε να γινει ψηλη? ο μπαμπας της ειναι 1.70 και εγω 1.68?απο που πηρε?????

Τα 0-3 του mothercare λες? Γιατί εμεις αυτά φοράμε κ ειναι άνετα ακόμα:confused:

Ο μπέμπης την Τετάρτη που τον ζύζισα είναι 5.470 και ύψος 60 πόντους! Πήρε κ εμάς ακριβώς όπως τα λές 11 πόντους σε 2 μήνες!! Ο μπαμπάς μας είναι 1.87 αλλά η μαμά είναι αισίως 1.63 χαχαχαχαχα :tongue::tongue:

Απο κιλά ξεκινήσαμε 2.890 όταν γεννήθηκε και τώρα είναι 5.470 δηλαδή 2.580 μέσα σε 2.5 μήνες καλά πιστέυω οτι είναι ετσι δεν είναι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα Αγγελικη μου ο μπεμπης ειναι!!!Κ εμεις το 0-3 του mothercare κ του ειναι καλα!

πηγαινε καμμια βολτα κ προς mothercare εχει καλες τιμες εγω του πηρα με 60 ευρω ενα σωρο ρουχακακια 9-12 μηνων !!!

για τα μπουκαλια δεν ξερω ποσο κρατανε εξω να σου πω αλλα πιστευω ανα 3ωρω ανετα...εγω τον θηλαζω κ εξω οταν ειμαστε ειτε στο αμαξι ειτε στα διαφορα μαγαζια που εχουν χωρο θηλασμου!

οσο για την δουλεια full time mum!!

ο μπεμπης μου ειναι 5200 και 58 εκ!

Τσα.

Και μεις εμβόλια χτες....με ωραία παρενέργεια....ύυυυπνος.

Ειμαστε 58εκ κ 5500....κοπελάρες!

Το βυζί δουλεύει καλά προφανώς...αν και έχουν μειωθεί οι θηλασμοί σε συχνότητα και σε διάρκεια και είμαι κ γω άνετη πια....

0-3 μάδερ και μεις για πολύ λίγο ακομα θα φοράμε. Αλλες μάρκες 0-3 τέλος ήδη.

Αγγελική....ηρέμησε! Πολύ άγχος έχεις για τις συμπεριφορές του μωρού! Θα αλλάξει 10000 φορές ακόμα....μη τρελαίνεσαι....και βίτσια και διάφορα θα σου κάνει....μωράκι βρε είναι είπαμε!

Καλή βδομάδα να χουμε!:D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλησπερα! μπηκα στα πεταχτα γιατι εχει γκρινια σημερα η μικρη μου!

Αγγελικη κανω λειζερ για τις ραγαδες φιλικη τιμη 250 ευρω την συνεδρια και θα κανω 6 συνολο. ακομη αποτελεσμα δεν εχω δει εχω κανει μονο 2 και ειμαι στην φαση που ειναι πιο κοκκινες (μετα απο καποιες μερες ηρεμουν και βλεπεις το αποτελεσμα), τις πιανω ομως και νιωθω το δερμα να ανεβαινει, να αναγενναται. αν θες να κανεις πρεπει να βιαστεις πρεπει να τις χτυπησεις οσο πιο συντομο γινετια για να ειναι κοκκινες και φρεσκιες. εγω ξεκινησα απο τον πρωτο μηνα. οι ραγαδες που ειχα απο τα μεσα της εγκυμοσυνης δεν εφυγαν/

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσακια καλησπερα σε ολες

ελπιζω να ειστε καλα.......

Και εμεις εχουμε εμβολιο την πεμπτη και αντε να δουμε πως θα τα παει ο μικρος γιατι με τον μαριουλη υποφερουμε ακομα καθε φορα που πηγαινουμε στην παιδιατρο. Μιλαμε για πολυ κλαμα.........

Κατα τα αλλα ο μπεμπακος αυτες τις τρεις τελευταιες μερες μου εχει κανει τρελο δωρο και απο τις 12 που πινει τελευταιο γευμα ξυπναει στις 7 παρακαλω.......ελπιζω να το κρατησει θα δουμε.....

Εχτες το πρωι πηγαμε τον μαριουλη για κουρεμα και ακουστε τι εγινε ρε κοριτσια. Φυσικα ο μαριουλης δεν καθεται και χτυπιεται και εχτες και τις αλλες δυο φορες που εχει κουρευτει. Εχτες ομως προς το τελος του κουρεματος του ξεφυγε λιγο του κομμωτη το ψαλιδι και του εκοψε λιγο το αυτακι. παθαμε πανικο εννοειται. Δεν ποναγε το παιδι αλλα μιλαμε για πολυ αιμα. μεχρι να σταματησει το αιμα περασε 1 ωρα για να καταλαβουμε οτι δεν χρειαζεται να παμε για ραμματα.Οπως καταλαβαινετε χαλαστηκαμε παρα πολυ....Ευτυχως που δεν συνεβη κατι πιο σοβαρο......

Την πεμπτη που μας περασε καταφερα εγω mariaefi να παω στον οαεδ και μου ειπανε να παω για την επιταγη σε μια εβδομαδα....

Κουραγιο οι πρωτομανουλες τα πραγματα φτιαχνουν συντομα......Και μετα στο δευτερο εκει ειναι που ξαναδυσκολευουν πααααααραααααααα πολυ!!!!!

Καληνυχτα σε ολες και καλη εβδομαδα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Τσα.

Και μεις εμβόλια χτες....με ωραία παρενέργεια....ύυυυπνος.

Ειμαστε 58εκ κ 5500....κοπελάρες!

Το βυζί δουλεύει καλά προφανώς...αν και έχουν μειωθεί οι θηλασμοί σε συχνότητα και σε διάρκεια και είμαι κ γω άνετη πια....

0-3 μάδερ και μεις για πολύ λίγο ακομα θα φοράμε. Αλλες μάρκες 0-3 τέλος ήδη.

Αγγελική....ηρέμησε! Πολύ άγχος έχεις για τις συμπεριφορές του μωρού! Θα αλλάξει 10000 φορές ακόμα....μη τρελαίνεσαι....και βίτσια και διάφορα θα σου κάνει....μωράκι βρε είναι είπαμε!

Καλή βδομάδα να χουμε!:D

Ξέρεις ο λόγος που αγχώνομαι για τις συμπεριφορές γενικά ειναι οτι δεν εχω χειρότερο να μεγαλώνω ενα κακομαθημένο παιδί και αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι βάζουμε κ εμεις το χεράκι μας για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα κ αυτό είναι που προσπαθώ να αποφύγω! Σίγουρα όταν με το καλό θα με αξιώσει ο θεός να κάνω κ εγώ 2ο παιδάκι θα ξέρω πολλά περισσότερα κ θα αγχώνομαι πολύ λιγότερο οπότε λιγάκι υπομονή κ για μας τις πρωτομανούλες!!!

Καλή μερα κ καλή εβδομάδα κ απο μας!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα σε ολες

ελπιζω να ειστε καλα.......

Και εμεις εχουμε εμβολιο την πεμπτη και αντε να δουμε πως θα τα παει ο μικρος γιατι με τον μαριουλη υποφερουμε ακομα καθε φορα που πηγαινουμε στην παιδιατρο. Μιλαμε για πολυ κλαμα.........

Κατα τα αλλα ο μπεμπακος αυτες τις τρεις τελευταιες μερες μου εχει κανει τρελο δωρο και απο τις 12 που πινει τελευταιο γευμα ξυπναει στις 7 παρακαλω.......ελπιζω να το κρατησει θα δουμε.....

Εχτες το πρωι πηγαμε τον μαριουλη για κουρεμα και ακουστε τι εγινε ρε κοριτσια. Φυσικα ο μαριουλης δεν καθεται και χτυπιεται και εχτες και τις αλλες δυο φορες που εχει κουρευτει. Εχτες ομως προς το τελος του κουρεματος του ξεφυγε λιγο του κομμωτη το ψαλιδι και του εκοψε λιγο το αυτακι. παθαμε πανικο εννοειται. Δεν ποναγε το παιδι αλλα μιλαμε για πολυ αιμα. μεχρι να σταματησει το αιμα περασε 1 ωρα για να καταλαβουμε οτι δεν χρειαζεται να παμε για ραμματα.Οπως καταλαβαινετε χαλαστηκαμε παρα πολυ....Ευτυχως που δεν συνεβη κατι πιο σοβαρο......

Την πεμπτη που μας περασε καταφερα εγω mariaefi να παω στον οαεδ και μου ειπανε να παω για την επιταγη σε μια εβδομαδα....

Κουραγιο οι πρωτομανουλες τα πραγματα φτιαχνουν συντομα......Και μετα στο δευτερο εκει ειναι που ξαναδυσκολευουν πααααααραααααααα πολυ!!!!!

Καληνυχτα σε ολες και καλη εβδομαδα

Βρε μανούλα τι τράβηξες κ εσύ???????????? Πώ πω..φαντάζομαι την τρομάρα σας απαπααααα!!!! Ο κομμωτής τι είπε αλήθεια?

Εγώ την πήρα την επιταγή κ έπαθα σοκ με τα λεφτά.. :confused::confused::confused: καλέ δεν τα περίμενα τόσα πολλά δόξα το θεό γιατί τα χρειάζομαι τώρα που δεν θα εχω δουλειά για ένα διάστημα!!

Σ ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις όντως σαν πρωτομανούλα εχω παραπάνω άγχος αλλά σιγά σιγά το αποβάλλω γιατί βλέπω οτι εχω ενα καλό παιδάκι! :P

Αλήθεια πες μου κάτι..στις 12 που δίνεις το τελευταίο γέυμα πόσα μλ τρώει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλησπερα! μπηκα στα πεταχτα γιατι εχει γκρινια σημερα η μικρη μου!

Αγγελικη κανω λειζερ για τις ραγαδες φιλικη τιμη 250 ευρω την συνεδρια και θα κανω 6 συνολο. ακομη αποτελεσμα δεν εχω δει εχω κανει μονο 2 και ειμαι στην φαση που ειναι πιο κοκκινες (μετα απο καποιες μερες ηρεμουν και βλεπεις το αποτελεσμα), τις πιανω ομως και νιωθω το δερμα να ανεβαινει, να αναγενναται. αν θες να κανεις πρεπει να βιαστεις πρεπει να τις χτυπησεις οσο πιο συντομο γινετια για να ειναι κοκκινες και φρεσκιες. εγω ξεκινησα απο τον πρωτο μηνα. οι ραγαδες που ειχα απο τα μεσα της εγκυμοσυνης δεν εφυγαν/

Χριστινάκι μου με ενδιαφέρει πολύ το λέιζερ που λες και ναι ειναι κόκκινες ακόμη και πολύ αντιαισθητικές εμένα εχει γεμίσει όλη η κοιλιά μου...:oops:

Φαντάσου δεν θέλω να με βλέπω ξενερώνω εντελώς..αλλά εδώ που τα λέμε και τα 250 δεν είναι και λίγα..παντως θελω να το κανω θα δουμε!

Η ζουζουνίτσα σου τι κάνει?

Δεν μου λες κάτι..εσενα βάζει την μπουνιά όλη στο στόμα με σάλια κτλ? τα ούλα μας εχουν ασπρίσει ήδη...μου φαίνεται οτι σαν νωρις ξεκινήσαμε

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μια χαρα Αγγελικη μου ο μπεμπης ειναι!!!Κ εμεις το 0-3 του mothercare κ του ειναι καλα!

πηγαινε καμμια βολτα κ προς mothercare εχει καλες τιμες εγω του πηρα με 60 ευρω ενα σωρο ρουχακακια 9-12 μηνων !!!

για τα μπουκαλια δεν ξερω ποσο κρατανε εξω να σου πω αλλα πιστευω ανα 3ωρω ανετα...εγω τον θηλαζω κ εξω οταν ειμαστε ειτε στο αμαξι ειτε στα διαφορα μαγαζια που εχουν χωρο θηλασμου!

οσο για την δουλεια full time mum!!

ο μπεμπης μου ειναι 5200 και 58 εκ!

Θα περάσω μια βόλτα γιατι για 9-12 δεν του εχω απολύτως τπτ ειναι ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις εχεις δίκιο!!

Full time mum δεν λες τπτ κοριτσάκι μου αλλά το απολαμβάνω μην σου πω ψεμματα!!! χαχαχαχα

Ο μπέμπης σου ειναι όλα τα λεφτά λέμε κούκλος φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! Θα κάψει καρδιές στην λεβεντομάνα Κρήτη!!!:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

πωπω flosummer τι επαθες! τωρα ειναι καλα ο Μαριουλης??

Και εγω πηρα τα λεφτα απο τον οαεδ!μια χαρα μου ηρθαν!

Αγγελικη ειναι καλη ευκαιρια κ οντως η ποιοτητα αριστη! το πιστευεις οτι φοραω ρουχα του Mothercare που ειχα παρει στην Εφη(unisex τα ειχα παρει ολα") στον μπεμπη!!

του πηρα σαλοπετα με πουκαμισο 17 ευρω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...