Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μου γεια σας!!!!!! όπως καταλαβαίνεται δεν έχουμε βάλει κ@@ο κάτω..... χαχαχαχαχα από το Σάββατο είμαι όλη την ημέρα (από τις 12 και μετά) έξω. πολύ το ευχαριστιέμαι και μάλλον θα κρατήσει μέχρι το σάββατο.

κριστάκι μεγειά το μαλλί......

Μαράκι και εγώ το ίδιο να δω πότε θα πάω και έχω και άσπρη ρίζα..... όταν χειμωνιάσει πάλι. δεν χαραμίζω τέτοιες μέρες να κλειστώ στο κομμωτήριο.

όσο αφορά τα κιλά, εγώ μέχρι τον 7ο που έφτασα είχα πάρει 13, έχασα τα 10 και τα υπόλοιπα καλά κρατούν. θα μου πεις σιγά τα κιλά που σου έμεινα... αλλά ήθελα να χάσω και κάτι παραπανίσια που είχα προ εγκυμοσύνης.. αλλά έχω ταράξει τη μερέντα βρε κορίτσια μου.... υπομονή και θα τα χάσουμε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ζουνιτσα καλα πολυ καλα κανετε!καλε τι τελεια φωτο προφιλ! κουκλα ειναι η κορη σου!φτου φτου!!!!

και εμεις χτες πηγαμε μεχρι το jumbo για λιγα αποκριατικα(τον μπεμπη δεν θα τον ντυσω φετος) κ μετα στις κουνιες!επαιξε κ το Εφακι μου!

πηγαμε σημερα στο καινουργιο παιδιατρο κ μου φανηκε πολυ καλος πολυ προσεχτικος κ με αφηνε να του πω μονη μου αυτα που ηθελα χωρις να με κοθοδηγει,ειναι υπερμαχος του θηλασμου κ μαλιστα μου την ειπε για το ενα μπουκαλι που του δινω αλλα του εξηγησα οτι ειναι η μονη ωρα που κοιμαμαι γιατι του το δινει ο αντρας μου.

μου ειπε για ασβεστιο να παρω αλλα ο γυναικολογος μου ειχε πει να μην παρω ετσι θα αρχισω τα γιαουρτια τα προβεια.

ο μπεμπης 5200 απο 3900 τον προηγουμενο μηνα κ 57 εκ!

οσο για τα εμβολια αυτος μου ειπε να τα κανω στο ικα φυσικα(η αλλη ηθελε να τα αγορασω κ να τα κανω σε αυτην για την ακριβεια θα τα ειχε εκεινη στο ιατρειο) κ οσο για τις σταγονες τις γαστρεντεριτιδας οτι δεν θεωρειτε αναγκαιο αφου καλυπτει μονο τον ροτοιο.Δεν θα το κανω λοιπον δεν ειμαι πολυ φαν των φαρμακων γενικοτερα και ασε που ειναι και καινουργιο σκευασμα ...

για τις αναγωγες μου ειπε οτι ανωριμο το συστημα ακομη κ ειναι φυσιολογικο εφοσον παιρνει βαρος δεν ανυσηχουμε!

ραντεβου σε εναν μηνα παλι!

α σας ειπα οτι ειπε αγκου??ειμαι μια χαζομανουλα!

για τα κιλα δεν μιλαω αν και εχω πολλα παραπανισια πριν την γεννα....

τωρα ειμαι 64 διαιτα δεν κανω (ζουνιτσα αυτο με τα γλυκα και εμενα με πιανει ειδικα την νυχτα) αλλα λογω υψους πρεπει να χασω το λιγοτερο 8...

Κρίστυ μεγειά τα μαλλιά!

Είπες στο κομμωτήριο ότι θηλάζεις?

Εγώ που είχα πάει κάπου πριν 2 χρόνια και είχα πει ότι θηλάζω τη μίκρή αρνήθηκαν να με αναλάβουν!(δεν ξέρω να βάζω και τις φατσούλες,πάρε μία με απορία)

Για τα κιλά της εγγυμοσύνης.Εχω ένα ευχάριστω και ένα δυσσάρεστο! Το ευχάριστο ειναι ότι έχω χάσει 16 κιλά ήδη! Το δυσάρεστο είναι ότι είχα πάρει 32 στο σύνολο και είχα και 6 παραπάνω από αυτό που επειθυμώ! Δεν βγαίνουν τα άτιμα τα Μαθηματικά με τίποτα!

Κι εμείς βγαίνουμε απότο Σάβατο συνέχεια.Είτε με τον άντρα μου είτε μόνη μου το πρωί με τα δύο μικρότερα και το απόγευμα και με τα τρία!Για καλή μου τύχη τα μεγάλα με ακούνε πια αφού καταλάβανε πως αν δεν ακούνε ότι τους λέω όταν είμαστε έξω δεν θα μπορούν να έχουν την χαρά να το κάνουν! Εϊναι καλά παιδιά όμως και θα το χαρούμε όλοι μαζί!

Το καλύτερο είναι ο θηλασμός.Δεν σκέφτεσαι όταν βγαίνεις τίποτα για το τάισμα του μωρού!Πιο πολύ με άγχωνε εχθές αν θα συντηρηθούν τα γιαουρτάκια για τα μεγάλα!Ο μπέμπης έχει πάντα φρέσκο γάλα στην κατάλληλη θερμοκρασία!(Εδώ φατσούλα χαμογελαστή και μία που κλείνει το μάτι!)

Πάνε και τα πρώτα φορμακια! Τέλος δεν του κάνουν τα πρώτα εσώρουχα και φορμάκια και είχα βγάλει μόνο από 3 μηνών!Πάμε στα 6 μηνών και πάλι ψάχνομαι! Τον μετράω κι εγώ να δω πόσα εκατοστά πήρε και δεν τον φτάνουν τα φορμακια μέχρι τα πόδια και τι να δω!62 εκατοστά.Είναι θαύμα πάντως κορίτσια από 0 εώς 1,5 έτους μεγαλώνουν εκπληκτικά γρήγορα! Γι αυτό και σε αυτές τις ηλικίες να καλοδέχεσται όποιον μπορεί να θέλει να σας δώσει ρούχα.Δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν!

Αυτά από εμάς.Εύχομαι όλες και όλα τα μπεμπάκια να είσαστε καλά!!!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γεια σας!!!

Μαράκι μου είναι μες στα χαμόγελα το μικρούλι μου.... όσο αφορά τον παιδίατρο έχω ακούσει οτι οι άντρες παιδίατροι δεν παίζονται!! είναι πολύ καλοί και σχολαστικοί. μπράβο σας!!! πολυ καλά πάτε... εμείς θα ζυγιστούμε κατά το τέλος της εβδομάδας και θα δούμε πως πήγαμε, αν και τον τελευταίο μήνα έχει λίγο χαλαρώσει από θέμα ανάπτυξης. τα πρόωρα "τρέχουν" να προλάβουν να φτάσουν στα φυσιολογικά της ηλικίας και όταν σχεδόν φτάσουν κάνουν ένα διάλειμα και ξανά ξεκινούν. εμείς μάλλον είμαστε στο στάδιο της ξεκούρασης. όχι οτι δεν πέρνει βάρος, απλά όχι 2,5 κιλά σε περίπου 2 μήνες.... αλλιώς θα γίνουν τερατα!!! χαχαχαχαχα

Λενάκι μια χαρά τα παιδάκια σου... και πολύ ψηλό το μικρούλι... μπράβο σας!!

Η Αγγελικούλα που είναι???

φιλάκια πολλά!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ετσι ειναι ζουνιτσα τα προωρα μωρακια απο οτι ξερω κ εγω παντως στην φωτογραφια φαινετε μια χαρα με τα μαγουλακια της!!

οσο για τον γιατρο αυτος ειναι αντρας η προηγουμενη ηταν γυναικα δεν ειχα παραπονο σαν γιατρος ηταν πολυ καλη κ σχολαστικη απλα ειχαν ανοιξει κατι ιατρεια σε παραθαλασσια τουριστικα μερη και επεσαν εξω και αλλαζαν κινητα και δεν την εβρισκα ευκολα και με κουραζε αυτο το πραγμα πολυ..συν οτι μου την εδωσε που μου ειπε οτι το εμβολιο δεν γραφετε και δεν το κανει το ΙΚΑ ενω ηξερα απο την κορη μου οτι τα εμβολια τα κανει στο ικα και μονο τα προαιρετικα πχ ανεμοβλογιας(τωρα το γραφουν κ αυτο) δεν γινονται.

αυτος που πηγα τωρα ειναι κ λιγο μεγαλος στην ηλικια και εχει απο οτι φαινετε εμπειρια κ ηταν κ ηρεμος πολυ.

καλημερα κι απο μενα!

Κι εμας τα φορμακια τα 0-3 δεν μας κανουν εδω και 2 βδομαδες. Η μπουμπου πηρε 11 ποντους σε 2 μηνες και δεν της εκαναν στο μακρος. Λετε να γινει ψηλη? ο μπαμπας της ειναι 1.70 και εγω 1.68?απο που πηρε?????

Λενακι κι εμενα μου εμειναν 8 κιλα απο την εγκυμοσυνη και αλλα 8 απο πριν! Συνολο 16 και δεν λενε να ξεκολλησουν τα ριμαδια! Δεν παω εσκεμενα να ψωνισω για να μην επαναπαυτω και δεν τα χασω! Θελω ομως στην βαφτιση να ειμαι στυλακι, αλλα δεν το βλεπω, μαλλον πρεπει να παω σε εναν διατροφολογο! Εγω τρωω απο την κλεισουρα, δεν εχω τιποτα αλλο να κανω και μασουλαω ολη μερα!!!Το μονο θετικο ειναι οτι αποδιδει η θεραπεια για τις ραγαδες, εκανα χθες το 2ο λειζερ και φαινεται να γινεται δουλεια! Οταν θα αδυνατισω ελπιζω να μην εχω αποδειξεις στο σωμα μου για την περιοδο που ημουν ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γειά σας μανούλες!

Όπως καταλαβαίνετε είμαστε συνέχεια στη γύρα. Τι ωραίες μέρες που κάνει! Το μόνο μου θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάτσουμε πολύ ώρα έξω γιατί πρέπει να επιστρέψουμε στο σπίτι για να ετοιμάσουμε το γάλα με το μπιμπερό. Έχετε βρει καμιά λύση για αυτό? (Μακάρι να μπορούσα να θηλάσω...)

Όσο για τα κιλά εγώ έχασα περισσότερα μετά τη γέννα από όσα είχα πάρει με την εγκυμοσύνη αλλά τελικά όλα έχουν ένα κόστος. Η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν έχω γάλα (ο οργανισμός μου δεν είχε αποθηκεύσει λίπος το οποίο θα μετέτρεπε σε γάλα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Οπότε μην μου στεναχωριέστε για τα κιλά...

Φιλιά σε όλες και στα πατουσάκια των μωρών σας!

Καλέ το βρασμένο νερό μέσα σε ένα θερμός, τη σκόνη σε ένα ταπεράκι μικρό και ένα μπιμπερό μαζί και μια χαρά! Πανεύκολο! Εγώ με τη Ζωή γύρναγα ώωωωωρες έτσι με 3-4 μπιμπερό μαζί!

Και γεια! Βιάζομαι!!!

Φιλιά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Α ναι? Γιατί ρώτησα τον ντόκτορ εχθές πόση ώρα διαρκεί η αποστείρωση στα μπιμπερό και μου είπε μια ώρα, οπότε ή εγώ δεν κατάλαβα καλά την απάντησή του ή αυτός την ερώτησή μου. Άντε γιατί είμαι όλο με το ρολόι στο χέρι και κινούμαι πολύ τοπικά μέχρι τώρα. Thanks honey!

καλέ velissaki και εγώ παίρνω 2 μπιμπερό μαζί μου, το νερό σε θερμός και ταπεράκι με τη σκόνη (ειδικό για αυτές τις περιπτώσεις, έχει και η κικο και η αβεντ) και τρώμε η στο μαγαζί μας, ή στη μαμά μου και έτσι αργώ να γυρίσω σπίτι... αν το κλείσεις το μπιμπερό δεν παθαίνει τίποτα. άντε και καλές βόλτες μέχρι το σαββατο γιατί μετά δείχνει βροχες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ετσι ειναι ζουνιτσα τα προωρα μωρακια απο οτι ξερω κ εγω παντως στην φωτογραφια φαινετε μια χαρα με τα μαγουλακια της!!

ναι!!!! έχει κάτι μάγουλα...... για φίλημα και τσίμπημα!! χαχαχαχαχαχα λογικά είναι στα 5 κιλά τώρα και από ύψος θα προσπαθησω να τη μετρήσω μόνη μου όταν ξυπνήσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

βρε κορίτσια πείτε μου!! ταιζω το μπέμπη μου αποκλειστικα με το δικό μου γαλα.

Ομως εδώ και κάνα δυο τρεις μέρες βλέπω πως δεν έχω τόσο γάλα όσο πρίν (να τρέχει και να το νιώθω πρησμένο) προσπάθησα λοιπόν να του δώσω ξένο γάλα. Δεν το πίνει με τπτ!!!! μέχρι και ψεύτικη τάση για εμετό έκανε στο γάλα που όταν ήταν μιας εβδομαδας(και του ειχαμε δώσει) το επινε και έγλειφε τα δαχτυλά του που λέει ο λόγος..

εν τω μεταξυ επειδη δεν πίνει αρκετο ξανα αρχισε να μη κοιμάται το βραδυ...

τι να κανω ? αλλαξα δυο μαρκες γαλακτος,τον αφησα να πεινασει αλλα τπτ!! :confused:

aigAp2.png

βρε κορίτσια πείτε μου!! ταιζω το μπέμπη μου αποκλειστικα με το δικό μου γαλα.

Ομως εδώ και κάνα δυο τρεις μέρες βλέπω πως δεν έχω τόσο γάλα όσο πρίν (να τρέχει και να το νιώθω πρησμένο) προσπάθησα λοιπόν να του δώσω ξένο γάλα. Δεν το πίνει με τπτ!!!! μέχρι και ψεύτικη τάση για εμετό έκανε στο γάλα που όταν ήταν μιας εβδομαδας(και του ειχαμε δώσει) το επινε και έγλειφε τα δαχτυλά του που λέει ο λόγος..

εν τω μεταξυ επειδη δεν πίνει αρκετο ξανα αρχισε να μη κοιμάται το βραδυ...

τι να κανω ? αλλαξα δυο μαρκες γαλακτος,τον αφησα να πεινασει αλλα τπτ!! :confused:

ποσο μηνων ειναι ο μπεμπης σου σου? πως καταλαβες οτι δεν του φτανει το γαλα? το στηθος δεν ειναι παντα πρισμενο, δεν ποναει και δεν τρεχει. εμενα εχουν σταματησει εδω και παρα πολυ καιρο αυτα τα συμπτωματα, πρεπει να εχω πολλες ωρες να την θηλασω για να φουσκωσει το στηθος μου. Τωρα πλεον ειναι μαλακο.

οταν τα μωρα κανουν αλματα αναπτυξης τρωνε πιο πολυ ωρα και πιο συχνα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν χορταινουν αλλα οτι απλα χρειαζονται περισσοτερο και τοο στηθος σου ανταποκρινεται αναλογα. Μην του δινεις ξενο, θα μειωθει η παραγωγη σου και τοτε πραγματικα δεν θα του φτανει.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...