Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να νιώθω τυχερή πολύ δηλαδή που ο άντρας μου κάθεται πάνω απτο ριλάξ κ κάνει το καραγκιοζάκι ε? Κάνει τον gummy bear και αυτή γελάει μωρέεεε το μανάρι μου. Και γελάει και η μεγάλη....δυο σε ένα!

Και χτες τη κράτησε ένα διωράκι που πήγα με το νονό για τα βαφτιστικά της μικρούλας.

Πάντως και από φιλικά μας ζευγάρια οι άντρες τους δε κάνουν και πολλά η αλήθεια είναι. Πιστεύω έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσαν. Και πώς ξεκινησε η κοινή ζωή του ζευγαριού. Εμείς πχ απτη πρώτη μέρα που συζήσαμε πιτσιρίκια προ γάμου όλα μαζί τα κάναμε. Ψωνια, καθαρίσματα, μάζεμα πιάτων. Μόνο μαγείρεμα δε κάνει....δε το χει!

Αυτο δεν είναι το νόημα της κοινής ζωής?

Οσο για τα παιδιά...όπως σωστά είπε η ΛΕΝΑΝΕΚ μας χρειάζονται και τους δυο. Και οι δυο σε όλα, όχι ο καθένας στο ρόλο του, έτσι πιστεύω εγώ. Και αυτο επιδιώκουμε.

Εχει τύχει ναμαστε επίσκεψη πέρσι και στις 20.30 λέω "πάμε γιατί κοντεύει η ώρα να κάνουμε μπάνιο και νάνι τη Ζωή" και ειπώθηκε ατάκα "ε πήγαινε εσύ που σαι η μάνα και άσε τον άντρα σου λίγο να κάτσει" και απάντησε ο άντρας μου "ναι δίκιο έχετε, Κλεοπάτρα κάτσε εσύ και πάω εγώ με το παιδί που είμαι ο πατέρας".

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουνίτσα μου η αλήθεια είναι οτι κακά τα ψέματα εμείς τρέχουμε περισσότερο απο τους άντρες μας..Εμείς κάνουμε καθημερινά και ανελλειπώς το μπανάκι του μπεμπη μας κατά τις 8,30 με 9.00 παρέα όσο κουρασμένος κ αν είναι, και τον κρατάει το απόγευμα που γυρίζει για να κάνω εγώ ενα μπανάκι και να αράξω λιγάκι. Όμως το βράδυ εννοείται οτι δεν σηκώνεται ποτέ για να το ταίσει..πάντα εγώ! Βέβαια εκείνος δουλέυει και λείπει όλη μέρα οπότε η αλήθεια είναι οτι δεν εχω απαιτήσεις υπερβολικές όμως κάποια φορά του είπα οτι δεν ασχολείται όσο περίμενα με το παιδί και έτσι κάθε σαββατοκύριακο ασχολείται πλεόν δεν μπορώ να πώ..

Πάντως πιστεύω οτι θέμα προσαρμογής και για μας και για τους αντρες μας θελουμε όλοι λίγο χρόνο για να βρούμε τους ρυθμούς μας μην νομίζεις οτι εισαι η μόνη..

Σημερα το απόγευμα εχουμε το 1ο μας εμβόλιο και εχω αγωνία..πως θα το αντιμετωπίσει ο μικρούλης μου? θα πλαντάξει στο κλάμα? θα πλαντάξω κ εγώ μαζί του?

Ασχετο..την Παρασκευή δηλώνω παραίτηση στην δουλειά..τους το είπα κιολας..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα μου ούτε εγώ έχω τρελές απαιτήσεις, ούτε θέλω να ξυπνήσει τη νύχτα και κάνω ότι μπορώ γι'αυτό. αλλά τουλάχιστον το απόγευμα-βράδυ που είναι εδώ.... τα σ/κ δεν είναι πάντα στο σπίτι γιατί έχουμε και την ομάδα, που είναι υπευθυνος εισητηρίων οπότε τ΄ρεχει πανικόβλητος και το καταλαβαίνω. αλλά όχι και καθόλου!!! θα δείξει από σήμερα όμως γιατί μου είπε οτι έχω και εγώ τα δίκια μου...

καλή επιτυχία για το εμβόλιο και με τις λιγότερες παρενέργειες.... εμένα μόνο υπνηλία μου έχει βγάλει τώρα στα εμβόλια και μόνο σε ένα ψιλογκρίνιαζε. και εμείς σε 10 περίπου μέρες έχουμε την 4η δόση στο εμβόλιο της βροχιολίτιδας. άλλες 2 και απ'αυτό!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Συμφωνώ με την honey, κι εμείς με το που συζήσαμε τα κάναμε όλα μαζί οπότε και τώρα όταν είναι στο σπίτι ο άντρας μου συμμετέχει πάρα πολύ και με τις δουλειές και με το παιδί (το μόνο θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ στο σπίτι λόγω δουλειάς).

Άκουσον άκουσον την Πρωτοχρονιά, στο καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι εμείς δεν πήγαμε γιατί το μωρό μας ήταν 9 ημερών και η θεία μου (να σημειωθεί όχι η δικιά του θεία) μου λέει "εντάξει εσύ έχεις το μωρό δεν μπορείς να έρθεις, τον άντρα σου γιατί δεν τον αφήνεις να έρθει να φάει?" :confused:. Ρίξαμε κάτι γέλοια!

κορίτσια ποια εμβόλια σας είπαν να κάνετε?

εμένα η μια παιδίατρος που έχω στην επαρχία μου είπε το rotateq kai Infawrix-Hexa αν το γράφω σωστά. η Αθηναία δε ωρυόμενη μου είπε να κάνω ένα το Pentavax. Εσάς τι σας έχουν πει?:confused:

aigAp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

κουκου και εμείς το infa*rix-hexa μόνο κάναμε. πάντως πιστεύω πως είναι τι προωθεί κάθε γιατρός!!!

λοιπόν τα νέα μου είναι ότι ο σύζυγος ηρέμησε και είμαστε πολύ καλύτερα και 2ον) η μικρή κοιμήθηκε σερί χωρίς να φάει!!!! έφαγε στις 11 παρά το βράδυ, ξύπνησε στις 5:30 και μέχρι να φτιάξω το γάλα είχε κοιμηθεί. και πάλι στις 9 που την ψιλοτσίγκλισα να φάει έφαγε 80. λέτε να κοιμόμαστε σερι ή να ήταν τυχαίο??!! τι να πώ? θα δείξει. επίσης ο καιρός μαλάκωσε και χιονίζει... άντε να βγάλει ήλιο να βγούμε καμια βολτούλα!!!

τα φιλιά μου...

WeDjp2.png

0hUop3.png

ζουνιτσα μακαρι να συνεχισει ετσι η μικρη σου!!!

οσο για το εμβολιο ειναι θεμα γιατρου πιστευω..εμεις 9/2 θα το κανουμε στο ΙΚΑ (ελπιζω να μην εχουν απεργια οι γιατροι) κ 8/2 θα παμε στον γιατρο(μας συστησαν εναν αλλο γιατρο ο γυναικολογος μου κ θα παω εκει).στην Εφη παντως το pentavax k to tetravac ειχαμε κανει

Την καλημέρα μας :P

Πάει κ αυτό με το εμβόλιο φιουυυυυυυυ........Εννοείται οτι τσίριξε μέσα στο ιατρείο..εννοείται οτι πλάνταξε στο κλάμα...εννοείται οτι ήθελα να πλαντάξω κ εγώ που τον εβλεπα να χτυπιέται ...απαπαπα δράμααααααααααα

πρώτη φορά τον είδα να κλαεί έτσι ειλικρινά, εκλαιγε απαρηγόρητα είδα κ επαθα να το ηρεμησω το παιδί αμόκ τον είχε πιάσει. Τον εβαλα μετα στο σλίνγκ και κοιμήθηκε το καρδουλάκι μου. Τώρα απο παρενέργειες..χτες το βράδυ λίγο πριν φύγει το 24ωρο έκανε λίγο πυρετούλι, είχε ελάχιστη γκρίνια λόγω του πυρετού και δεν ηθελε να πιει ολο το γάλα του, το εδωσα λιγο παναντολ για παιδακια που μου ειπε ο γιατρος μου και το πρωι που ξυπνησε δηλ σημερα ολα καλα δοξα ο θεος!!

Κάναμε και μεις το 6πλο και πηραμε και τις σταγονες για γαστρεντεριτιδα, τον αλλο μήνα τώρα θα κανουμε του πνευμονιοκοκου.

Εχουμε 2 μέρες τωρα που κοιμόμαστε απο τις 10.30 ως τις 5.30 ..να πανηγυρισω η ειναι νωρις? χαχαχαχα (ειμαι σιγουρη οτι ειναι απλως μια αναλαμπη)

Περιμένω πως και τι να με παρουν τηλ απο τον ΟΑΕΔ για την επιταγη πριν μια εβδομαδα κατεθεσα τα χαρτια μου αλλα ακομα τπτ...να ανησυχω?

Μακια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια μας!!!:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!!!!

μπηκα να σας πω στα γρηγορα τα νεα μας!! λοιπον με το εκζεμα που ειχαμε βγαλει ολα καλα πηρε πισω με το πλυσιμο και καποιες κρεμουλες ενυδατικες, θηλαζουμε αποκλειστικα πλεον με πολυ προσπαθεια και δικη μου αλλα και της μπεμπας ευτυχως και πολυ υποστηρηξη απο την παιδιατρο μας, (αλλαξαμε παιδιατρο γιατι ο πρωτος ουτε τον θηλασμο δεν θεωρουσε κατι σημαντικο αλλα και επεμενε να μας δινει ενα αντιαλεργικο γαλα το almiron pepti της nutricia που η δευτερη μας το εκοψε γιατι στην πραγματικοτητα δεν υπηρχαν ενδειξεις για αλλεργια που τελικα δεν ειχαμε)οσον αφορα το θηλασμο επανερχομεαι εχουμε ακομα πολυ δουλεια γιατι θελει να ειναι ολη την ημερα στο στηθος και ειναι πολυ εξαντλητικο!!!! (ακουω συμβουλες απο τις πιο εμπειρες), βαζουμε ορο συνεχεια στην μυτουλα της, εχουμε φτασει 4360 gr, ο αντρας μου ευτυχως βοηθαει οσο μπορει και η Μανα μου αν δεν την ειχα θα ειχα πεσει κατω!!!!! αρχες Μαρτιου θα κανουμε το 6απλο εμβολιο, αυτα τα νεα μας αν εξεραισουμε την εξαντληση απο τον θηλασμο ειμαστε αρκετα καλα, αυτα..... φιλακια σε ολες και στα μπεμπακια σας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαργιούλα που δεν έχεις πέσει κατω....γιατί εγώ έπεσα!

Τράβηξα μια λιποθυμία και παλμούς στο πάτο άλλο πράμα!

Εεεεε λογικό...

Τεσπά!

Καλά είμαστε θα έλεγα, το μικράκι ξυπνάει για μαμ βέβαια αλλά τρώει πολύ λίγη ώρα και ξανακοιμαται (συνήθως!)

Τραβάει κατι ζορια με τη κοιλίτσα της και κάτι αέρια ώρες ώρες. Και βογγάει το κακόμοιρο αλλά ευτυχώς για λίγο και όχι συχνά.

Κατά τ'άλλα οκ...βολτάραμε ΙΚΕΑ λίγο...από αύριο φτιάχνει ο καιρός ευτυχώς.

Καλή Κυριακή!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω και ευχομαι να ειστε ολες καλα.....

Τι ωραια που φτιαχνει ο καιρος και θα αρχισουμε λιγο τις βολτες γιατι η κλεισουρα με 2 μωρα δεν παλευεται μιλαμε....

Τα εχω παιξει κανονικοτατα παρολο που ο καθενας ξεχωριστα ειναι πολυ καλα παιδακια. Οσυνδυασμος ομως ειναι που σκοτωνει!!!!

Αληθεια honey εσυ πως τα βγαζεις περα με 2 παιδια?Εγω τα πρωινα που ειμαι μονη μου ειναι ενας εφιαλτης!!!!

Ο μαριουλης οταν με δει να ταιζω το μωρο μιλαμε τρελαινεται. Και ο χαρουλης ειναι πολυ αργος και δυσκολος στο φαι του παρολο που παιρνει βαρος.

Αληθεια εχει κανενα απο τα μωρακια σας ΓΟΠ? Γιατι εχω αρχισει και εχω υποψιες για τον μικρο....

Κατα τα αλλα σημερα καναμε μεγαλη βολτα στο καινουργιο mall το οποιο ειναι πολυ κοντα μας με κατι φιλους. Ο μαριουλης φυσικα οργιασε αλλα και ο μπεμπακος καλος ηταν. Εγκαινιασαμε επιτελους το καινουργιο μας διπλο καροτσι.

Αυριο ελπιζω να καταφερω επιτελους να παω στον ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας!

Margioula υπομονη με τον θηλασμο. Στην αρχη ειναι δυσκολα αλλλα μετα απο λιγο τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα......

Φιλια σε ολες και καλο υπολοιπο σ/κ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Απο το επιδομα του ΟΑΕΔ ακομα τιποτα....

αυριο θα παρω τηλ στο κεντρο προστασιας μητερας και παιδιου να δω τι θα κανω με το εμβολιο....γιατι το ραντεβου ειναι την Τεταρτη ...

ο μπεμπης μου ανυσηχος χτες το βραδυ καποια στιγμη εκλαιγα μαζι του και η Εφη το ιδιο!μετα ηρεμησαμε η Εφη κοιμηθηκε αλλα ο μπεμπης χαλια!

χαλαλι σημερα μου γελαγε και ελεγε αγκου!!

χζαχχαχα!!

γεια σας κοριτσακια!! σημερα εφτιαξα τα μαλλια μου! βαφη, ανταυγιες και κουρεμα! αλλος ανθρωπος εγινα!

Βρε κοριτσια πως τα πατε με τα κιλα? εγω εχω κολλησει! οτι εχασα μεχρι τις πρωτες σαραντες μερες μετα κολλησα! και θηλαζω κιολας τρομαρα μου!

ΥΓ παρακληση να μην απαντησουν οι αξιαγαπητες κοπελες που πηραν μονο 8-9 κιλα γιατι η ψυχολογια μου ειναι που ειναι χαλια, θα γινει χειροτερα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

με γεια το μαλλι!!

εγω να δω ποτε θα αξιωθω να παω...χαχαχα!!

απο οαεδ τιποτα ακομη.....

για το εμβολιο ακομη δεν ξερω τι θα γινει γμτ!

απο το κεντρο προστασιας μητερας και παιδιου μου ειπαν να παρω τηλ αυριο να δουμε ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...