Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζουνίτσα, μόλις διάβασα τι έγραψες και δεν κρατιέμαι να μην απαντήσω. Είναι μια πολύ δύσκολη η περίοδος που περνάμε και όποιος δεν το ζήσει δεν το καταλαβαίνει. εγώ με τον άντρα μου παρόλο που είμαστε πολύ καλα και με βοηθάει (πλένει κανενα πιάτο, βάζει πλυντήριο, κρατάει το μπέμπη για να φάω και να κάνω κανενα μπάνιο)υπάρχουν στιγμές που λόγω κούρασης+κλεισούρας γίνεται χαμος!Καμιά φορά δεν καταλαβαίνουν τι σημαινει να είσαι επι 24ωρες απίκο και να σκέφτεσαι παράλληλα χίλια δύο. Εμένα πάει προπόνηση ποδόσφαιρο κάθε μέρα το απογευμα με τους φίλους του και το χαίρομαι διοτι ξεσκάει αλλα διαολίζομαι όταν μετα που είναι φρέσκος φρέσκος δεν με βοηθάει. Βρήκα όμως το κόλπο!!! Αντί να τσαντίζομαι και να του κάνω κατα μέτωπο επίθεση λέω τα εξής " εχω στενοχωρηθει πολύ απο την συμπεριφορά σου. ισως φταίει και η δική μου ψυχολογία που είμαι κλεισμένη εδω και 45 μερες μέσα, που το σώμα μου ακομα δεν έχει επανέλθει, που ο μπέμπης θέλει τάισμα και που το σπίτι έχει ένα σωρο δουλειές που δεν μπορώ να παραβλέψω αλλά νιώθω άσχημα γιατι θα ήθελα να με βοηθάς πιο πολύ. μου είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. όταν δε, δεν έχω χρόνο για μένα, μια στιγμη να ηρεμήσω όλα μου φαίνονται βουνό. Δεν θέλω να γκρινιάζω και να τσακωνόμαστε, θελω απλώς να είμαστε Μαζι!!! θέλω να προσπαθήσεις να με σκέφτεσαι λίγο παραπάνω και να μη με παρεξηγεις γιατι σου είπα τι νιώθω. σ'αγαπώ πολύ '''

αυτά εν ολίγοις του λέω και πάντα έχει αποτέλεσμα. Πάρτον και μια αγκαλιά

Οι άντρες δυστυχώς είναι λιγάκι γαιδούρια. Τσινάνε αν τους πας κόντρα αλλα μπορεις να τους χειριστεις.

Δοκίμασε το και δεν θα χασεις! Μείνε ψύχραιμη!! όλα θα πάνε καλα! σκέψου οτι τοσον καιρό τα καταφέρνεις μόνη σου και δεν είναι εύκολο πράγμα τα παιδια!!!!

aigAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η ψυχραιμια ειναι πολυ καλη συμβουλη συμφωνω!

μην ξεχναμε οτι οι αντρες παραμενουν παντα παιδια!

για αυτο εμεις οι αγορομανουλες να μην τα κακομαθουμε τα αγορακια μας ναι εεε??

Εγώ να δοξάσω το Θεό (ή μάλλον τη πεθερά μου για τις αρχές και τα γονίδια που του δωσε) ο άντρας μου τα κάνει όλα εκτός απτο θηλασμό. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω 2ο παιδί, και τόσο σύντομα μάλιστα.

Στο πρώτο παιδί τα κανε όλα. Ολα όμως. Τώρα αναγκαστικά δεν ασχολείται πολύ με το μωρό γιατί απτην ωρα που θα μπει σπίτι είναι με τη μεγάλη. Ταίζει πλένει ντύνει κοιμίζει πάει βόλτα ψώνια, όλα. Για να φάει κ να κάνει ένα ντους πάει 11 το βράδυ. Για να βγει μόνος....ούτε λόγος....το ΣΚ όλοι μαζί οικογενειακές βόλτες. Ενα Σάββατο τον αναγκασα να βγει με τον κολλητό του για ένα ποτό.

Δε μπορώ να πω τίποτα.

Παρόλαυτά υπάρχουν μέρες που θέλω να τον σκοτώσω. Μία-δυο δύσκολες μέρες και όλα τα καλά μοιάζουν τίποτα.

Το πραγμα θελει κουβεντα για να μη γίνει η ζωή δύσκολη αργότερα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μελάκι μπράβο του/της!!!! εμένα αντίθετα η πεθερά τους έχει μάθει όλους να τα έχουν στα χέρια και να είναι μια ζωή αυτή το θύμα και αυτή που κάνει θυσίες. ακόμα και τώρα!!!!!!!!!! να φανταστείς όταν σπούδαζε ο άντρας μου στην Κομοτηνή ή ανέβαινε η μαμά του να καθαρίσει το σπίτι ή (αργότερα στην εστία) δωροδοκούσε τις καθαρίστριες και του το καθάριζαν.

Κουκουμπρέλι μου, έχεις δίκιο, αλλά έχω "χτυπήσει" πολλές φορές το καμπανάκι.... και όχι μόνο εγώ!! αλλά όπως είπα πιο πανω έχει μάθει να κάθεται και να τα βρίσκει έτοιμα. όταν γυρίσαμε είχε σκιστεί να με βοηθάει, μέχρι και που έμενε ξύπνιος για να με ξυπνήσει να ταισω την μικρή. μετά από 15 μέρες τπτ.... να φανταστείς γύρισε και μου είπε..."δεν βγήκες βόλτα όταν είχε καλό καιρό???" ή "όταν ήσουν έγκυος σε παρακαλούσα να βγούμε και τώρα γκρινιάζεις γιατί δεν βγαίνεις??".

δεν είναι κακός ή σατράπης όπως ακούγεται τώρα, απλά λόγω εγωισμού (γιατί ξέρει πως έχω δίκιο) προσπαθεί να βγάλει τον εαυτό του πιο κουρασμένο και ταλαιπωρημένο από εμένα. αν και του εξηγώ ότι είναι διαφορετικές οι ταλαιπωρίες μας και το παιδί δεν είναι απλά μια δουλειά.... ελπίζω να ηρεμήσει. απλά το συζητάω μαζί σας μήπως κάνω λάθος και 2ον γιατί δεν μπορώ και δεν θέλω να το συζητήσω με συγγενείς (αδερφια κτλ).

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα.......

zounitsa και εγω συμφωνω με τα κοριτσια. Η κατασταση θελει υπομονη και συζητηση. Τωρα που ειναι ακομα νωρις ειναι καλο ο καθενας να γνωριζει το ρολο του και τις ευθυνες του. Τα παντα μοιραζονται για αυτο ειμαστε και οι δυο απαραιτητοι στο παιδι. Ο καθενας βοηθαει οσο μπορει. Και εμενα παντως ο αντρας μου βοηθαει παρα πολυ σε ολα και στα παιδια και στο σπιτι. Παρολο που δεν γυρναει στο απιτι πριν τις 9. Και τα σ/κ ειναι ολα αφιερωμενα στην οικογενεια μας. Καλα με το σπιτι απο τοτε που ηρθε το δευτερο εγω δεν ασχολουμαι καθολου. Μονο η γυναικα που φερνω καθε Παρασκευη και ο αντρας μου. Εγω μονο ενα φαγητο φτιαχνω καθε μερα και φυσικα τα παιδια που οποως θα δειτε και οι υπολοιπες συντομα με δυο παιδια η κατασταση απλα δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!!

Εμεις πηγαμε μια βολτουλα στο καινουργιο mall την κυριακη το πρωι και ηταν πολυ ωραιο. Εμενα το mall στο μαρουσι δεν μου αρεσει. Το βρισκω πολυ αποπνικτικο. Το καινουργιο ειναι πολυ εξωστρεφες αναπνεεις ρε παιδι μου και βλεπεις και ουρανο.\

Κατα τα αλλα εμενα ο γιος μου εχτες μου εκανε ενα μεγαλο δωρο. Εχτες ηπιε γαλα στις 12 και μετα ξυπνησε στις 6 παρα 10. Για να δουμε σημερα τι θα κανει....

Αυτα σας χαιρετω

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Γεια σας κορίτσια!

Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα μεν αντιμετωπίσιμα δε!

Είναι πολλάααααααα τα 3 λέμεεεεεεε!

Λοιπόν τα νέα μας είναι ως εξής.Τραβιόμαστε λίγο λόγω του ότι ανακαλύψαμε ότι ο μπέμπης έχει θεματάκι με το θυρεοειδή του και τώρα πια παίρνει θυροξίνη κάθε πρωί.Μικρή δόση και υπάρχει ελπίδα να είναι παροδικό.Κάθε μήνα εξετάσεις και θα δούμε.

Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι πόσο άχρηστοι είναι οι γιατροί.

Από το ινστιτούτο υγείας όπου στέλνονται τα δείγματα από όλα τα μαιευτήρια και ανάμεσα στις εξετάσεις υπάρχει και το TSH που αφορά το θυρεοειδή δεν μας ειδοποιησαν καθότι τα επίπεδα τα είχαν βρει φυσιολογικά.Για καλή μου τ΄ύχη επέμεινα στο μαιευτήριο να του κάνουν επιπλέον εξετάσεις επειδή κι εγώ έχω θέμα.Τα αποτελέσματα εκεί και πάλι ήταν εξωφρενικά με τόσο υψηλές τιμές που και πάλι δεν ανταποκρίνονταν στο πρόβλημα σωστά.Και του έκαναν εξετάσεις με το χτικιό αφού τα πήρα και φώναζα!

Τελικά μια προσεκτικότερη αντιμετώπιση από εμάς και σε συνδυασμό με τον παιδίατρο ανέδειξαν το πρόβλημα το οποίο και αντιμετωπίζουμε πλέον θεωρώ σωστά.

Τεσπά ο μπέμπης είναι καλά φτάσαμε πριν από μια εβδομάδα τα 5.500 κιλά και τρώμε σταθερά και με ευλάβεια το γαλατάκι της μαμάς και μόνο.Το βράδυ κοιμάτε 6 ώρες σερί και τη μέρα κοιμάτε το μεσημέρι 4-5 ώρες.Ανάμεσα πετάει και τα υπνάκια του.Είναι καλούλης αλλά και πολύ αγγαλίτσας.Όταν είναι ξύπνιος θέλει αγγαλιά πάντα και κλαίω τα 170 ευρώ που έδωσα για το κάθισμα του.Ελπίζω να μάθει αργότερα έστω και ευτυχώς γίνεται και κάθισμα φαγητού για αργότερα.Η παραγωγή του γαλατά όπως με λέει ο μεγάλος μου γιος μάλλον ρυθμίζεται με το πρόγραμμα του μπέμπη αλλά τα επιθέματα στήθους είναι ακόμη απαραίτητα για τυχόν ατυχήματα.

Τώρα ο μπαμπάς μας ανταποκρίνεται τώρα στο τρίτο πολύ καλύτερα από ότι στο δεύτερο,ισάξια σχεδόν και με το πρώτο.Βέβαια έχοντας πολλές επιλογές προτιμάει να ασχολείται με τα μεγαλύτερα παιδιά,έχουμε και πολλές επιλογές βλέπετε.Δουλεύει και πολύ και για να μην μου μπαφιάσει τον έγραψα ως δώρο έκπληη στο ωδείο και κάνει μαθήματα μπουζουκιού.Το Μαίο είπε ο δάσκαλος θα είναι ετοιμος για να παίζει μουσική σε ταβερνεία!Μάθε τέχνη κι άστηνε λοιπόν και ουχί μόνο χόμπι.

Η εμπειρία μου εδειξε πως οι άντρες δεν αισθάνονται και πολλά για ένα μωράκι εως τουλάχιστον τους 6 μήνες μέχρι δηλαδή το παιδί να αρχίσει να κολοκάθεται και να γελάει και να πιάνει και κανένα παιχνίδι.Εως τότε και το μωρό σου δείχνει ότι και μόνιμα να κουρνιάζει στην αγγαλιά της μανούλας του δεν θέλει κάποιον άλλο.Στην κόρη μας πίστεψε κι όλας ότι το έχασε το παιδί μιας και αυτό σταμάταγε να κλαίει μόνο με τη μαμά! Τώρα σχεδόν ούτε να τη φτύσει τη μαμά.Έχω βαρεθεί να την ακούω να μου λέει "Πότε έρθει μπαμπάς" και όταν τον έχει τον αγγαλιάζει τον φιλεί και χάνεται στο βλέμα του.Αυτό το παιδί που μωρό όταν ήταν έλεγες πως δεν θα ξεκολήσει για κανέναν και τίποτα από τη μαμά του!

Εγώ πάλι ενώ στο 2ο λόγω κλεισούρας,αυξημένων ευθυνών και ελαχίστων επαφών κόντευα να φλιπάρω.Τώρα την είδα αλλιώς κι ενώ οι απαιτήσεις είναι πολλάκις μεγαλύτερες τα καταφερνω καλύτερα.Κανονίζω καμιά έξοδο μετά τις 10 και αφού έχω τακτοποιήσει τα μπουμπουκάκια μου.Πηγή της ψυχολογικής μου άνθησης είναι οι επαφές που διατήρησα με μανούλες που γέννησαν το Νοέμβριο του 2008 οπότε και γέννησα κι εγώ την κόρη μου.Ναι από το φόρουμ,έκανα φίλες ίδιων ενδιαφερόντων και ασχολιών και περνάμε καλά!Κάνουμε και οικογενειακές συναντήσεις και όλα είναι πολύ καλύτερα!

Σας ζάλισα,δεν σας ζάλισα?

Να είστε καλά και να παραμείνετε εδώ και να συζητάτε για τα μπουμπούκια σας,βοηθάει πάντα!Είναι ανθρώπινο και σωστό κατά τη γνώμη μου! Κι εγώ εδώ !

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Τραβιόμαστε λίγο λόγω του ότι ανακαλύψαμε ότι ο μπέμπης έχει θεματάκι με το θυρεοειδή του και τώρα πια παίρνει θυροξίνη κάθε πρωί.Μικρή δόση και υπάρχει ελπίδα να είναι παροδικό.Κάθε μήνα εξετάσεις και θα δούμε.

......

Τελικά μια προσεκτικότερη αντιμετώπιση από εμάς και σε συνδυασμό με τον παιδίατρο ανέδειξαν το πρόβλημα το οποίο και αντιμετωπίζουμε πλέον θεωρώ σωστά.

Τι συμπτωματα ειχε το μωρο? κι εγω υποθυρεοειδισμο και δεν εχω σκεφτει να κανω εξετασεις στην μπεμπα. Πρεπει?

Η παραγωγή του γαλατά όπως με λέει ο μεγάλος μου γιος μάλλον ρυθμίζεται με το πρόγραμμα του μπέμπη αλλά τα επιθέματα στήθους είναι ακόμη απαραίτητα για τυχόν ατυχήματα.

Εγω πηρα επιθεματα στηθους ( εχω 3 καινουρια κουτια αχρησιμοποιητα) και δεν μου εχουν χρειαστει! Δεν ξερω τι να τα κανω... Λες να τα κρατησω για τον Μαρτιο που θα ξεκινησω σχολη? μεχρι στιγμης το στηθος μου εχει τρεξει ελαχιστες φορες. απο την εμπειρια σου πιστευεις να μου χρειαστουν στο μελλον οταν θα βγαινω εξω τα απογευματα λογω σχολης?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Εμένα το στήθος τρέχει αβέρτα.

Οταν θηλάζει στο δεξί πχ το αριστερό τρέχει ποτάμι, συντριβάνια!

Οταν περάσει ώρα επίσης τσιμπάει κ τρέχει.

Επιθέματα με τρέλα!

Το μικρό μου προχτές κοιμήθηκε 6ωρο κ χτες 5ωρο. Γενικά κοιμάται 12-13 ώρες σερί με σύντομα διαλλείματα για φαί άλλαγμα και ορό....δε μπορώ να πω, καλά!

Αλλά όταν είναι ξυπνιο τσιρίζει! Συνέχεια όμως!

ΛΕΝΑΝΕΚ και μένα με έχει βοηθήσει πολύυυυυ η παρεούλα με τις μαμάδες Αυγούστου 2009....πάρα πολύ, όπως και με 2-3 φίλους με παιδάκια σε κοντινές ηλικίες.

Αντε να βρεθούμε και οι εδώ....να κοπάσει το ψοφόκρυο και να κανονίσουμε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες!

Μακάρι να χρησιμοποιούσα κι εγώ τα επιθέματα στήθους που είχα προμηθευτεί αλλά δυστυχώς μετά από 20 μέρες αντλήσεων αυξήθηκε η παραγωγή μου με το θήλαστρο από 10 ml σε 20 τη φορά (φοβερό τι να σου πω).

Σήμερα γίναμε 40 ημερών (γιούπι!!!!!!!!!!!!). Το μωρό μας είναι μια χαρά, έφτασε τα 5 κιλά το τροφαντούλι.

Κι εμένα με ενδιαφέρει για τον υποθυροειδισμό. Για πείτε, για πείτε

zounitsa καλως η κακως οι περισσοτεροι αντρες ετσι ειναι, η περιπτωση της honey ειναι εξαιρεση νομιζω. Μια φιλη μου μοε ειχε πει η ευθυνη ειναι ολη πανω σου τωρα, μην περιμενεις και πολλα πολλα...ετσι του δικου μου δεν του λεω και πολλα και αυτος με τη σειρα του κανει οτι μπορει. Πανω απο ολα ομως δεν θα κερδισεις τιποτα με τα νευρα, θα κανει το αντιθετο. Ψυχραιμια οπως ειπε και η φιλη μας πιο πανω...

5NEXp2.png

Νικελάκι το ξέρω οτι με τα νεύρα και τις φωνές δεν γίνεται τπτ, αλλά πόσο και εγώ μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου???? είμαι κλεισμένη στο σπίτι και όλη μέρα, καθε μέρα ταϊζω, αλλάζω, πλένω και αποστειρώνω μπιμπερό και ασχολούμε με το μωρό όταν δε κοιμάτε ή άντε να μαγειρέψω κάτι. έξω δεν μπορώ να βγω λόγω ψοφόκρυου, περιμένω και εγώ τον άντρα μου να πω 2 κουβέντες και να κάνω κάτι διαφορετικό και αυτός μου λέει "είμαι κουρασμένος, δεν έχω όρεξη να μιλήσω τώρα, νυστάζω....". Εχτές τον έκανα να παραδεχτεί πολλά πράγματα που είναι λάθος και τα αναγνώρισε. τώρα είμαι στη φάση να περάσουν οι 10 πρώτες μέρες που πάντα διορθώνονται τα πράγματα και να δω τι θα κάνει μετά που θα εφυσηχαστει πάλι. η αλήθεια είναι οτι ανταλλάξαμε σκληρες κουβέντες.... θα δείξει.

και επεναλαμβάνω δεν θέλω να κάνει κάτι φοβερό όπως της Honey, αλλά να μην ασχολείται καθόλου????!!!!! ενώ όταν με όλα τα ξένα παιδιά (ανήψια κλπ) είναι ο καλύτερος φίλος για παιχνίδι?? αμα τα πω σε κανέναν θα με πούνε τρελή με τόσο που παίζει με τα άλλα παιδιά!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Kαλημέρα και καλό μήνα!

Κορίτσια σχετικά με το θυρεοειδή να πω πως εγώ δεν κατάλαβα συμπτώματα μιας και τις εξετάσεις επέμεινα και τις κάναμε πολύ πολύ νωρίς.Εκ των υστλερων κατάλαβα ότι η μεγάλη καθυστέρηση στην πτώση του ίκτερου ήταν ένα ενδεικτικό σύμπτωμα που οι παιδίατροι στο Αττικό δεν εκτίμησαν σωστά.Αυτό και μόνο αυτό.

Σχετικά με τα επιθέματα να πω πως όλα τα επιθέματα που χρησιμοποιώ είναι από όταν τα είχα αγοράσει όταν θήλαζα την κόρη μου.Τότε δεν τα χρειάστηκα καθόλου και είχα πάρει πολλά!Ευτυχώς δεν τα πέταξα και τώρα έτυχε να τα χρειάζομαι πολύ.Τι να πω.Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει ρόλο αλλά γενικά νομίζω ότι αν είναι το πρώτο παιδί που θηλάζει δεν πολυχρειάζονται.Στο 2ο είναι πιο απαραίτητα.Εγώ αν και είχα καλή παραγωγή στην κόρη μου τώρα στο γιο μου έχω υπερπαραγωγή!Το πρώτο μου παιδί δεν πιάνεται δεν το θήλασα.

Ο μπέμπης μας 44 ημερών ήταν 5,5 κιλά και τώρα είναι 50 ημερών και ανεβαίνει!

Το αποχετευτικό του σύστημα δείχνει υποδειγματικό και τέλος όλα καλά.Τι άλλο να ζητήσεις από ένα μωράκι?Μαμ καλά,κακά καλά και νάνι καλά!

Ζουνίτσα καλές οι συζητήσεις αλλά μην ελπίζεις.Θα ξαναχρειαστεί.Αλλά πίστεψε με μετά τους 6 μήνες θα αλλάξουν πολλά!Κι εσύ θα βλέπεις μεγαλύτερο μωρό με επιπλέον αντιδράσεις πέρα από το μαμ κακά και νάνι που προανέφερα και ο άντρας σου θα αρχίσει να καταλαβαίνει πως γέννσε άνθρωπο και όχι μοναχά ένα μπεμπάκι!

Οι πρώτοι 6 μήνες της κόρης μας ήταν πολλοί δύσκολοι και για εμάς.Κάθε τρεις και λίγο τσακωνόμασταν για το πόσο αδιάφορος είναι!Πες του τίποτα για την κόρη του τώρα!Θα σε φάει ζωντανό!Κι αν του θυμίζεις σου λέει εγώ????

Όλα καλά θα πάνε κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Λενάκι μου σ'ευχαριστώ για την απάντηση. όταν θα είναι έξι μηνών θα είμαστε όλη την ώρα έξωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! το θέμα είναι τώρα τι κάνω? και για 2 μήνες ακόμα, επειδή η Τρίπολη είναι βουνό και κάνει ένα κρύο..... -4 στις 8 το πρωι και έναν ήλιο που με τρελλέναι όταν τον βλέπω!!! πάντως εχτές από την κουβέντα, κουβέντα, κουβέντα έπεσε σε πολλά "λάθη" του που του γυρνούσαν μπούμερανγκ εναντίον του και κατάλαβε τι εννοώ. μου είπε σήμερα το απόγευμα να πάω όπου θέλω..... είναι μια πρώτη κίνηση. δεν περιμένω και δεν θέλω να γίνεται κάθε μέρα αλλά μία φορά στο τόσο να μου το προτείνει. και επαναλάμβάνω για 2 μήνες ακόμα γιατί μετά θα κάνει ζέστη και θα βγαίνουμε πιο ελεύθερα και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι..... πάντως κορίτσια σας ευχαριστώ και που με ακούσατε και που με στηρίξατε με τις απαντήσεις σας και προπαντώς που δεν είμαι τρελλή!!!! χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...