Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χθες μου ανεβηκε η πιεση απο νευρα μου!!!!

ΜΕ πηρε τηλ η πεθερα μου (ναι αυτη που με γραφει και φιλαει το μωρο στα χερια και δεν πλενει τα χερια της) να με ρωτησει τι κανει με το μωρο με το συναχι του (πρωτη φορα παιρνει απο την Κυριακη που εχει αρρωστησει η μικρη) και μου εκανε υποδειξεις του τυπου "γιατι δεν εχει ο γιατρος να την δει, γιατι κραταει τοσο πολυ μηπως να του εδινες κατι του μωρου (απο μονη μου φαρμακο!!!) και τελος να παω να παρω δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο! Ερχεται βια να δει το παιδι μια φορα την εβδομαδα, ο πεθερος μου εχει να το δει απο την πρωτοχρονια, ειναι αρρωστο 5 μερες και παιρνει χθες και κανει υποδειξεις απο το σαλονι του σπιτιου της αβιαστα??? μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι! Δηλαδη αυτοι νοιαζονται περισσοτερο για το παιδι μου? εγω λυπαμαι τα λεφτα και δεν φερνω αλλο γιατρο ή δεν αγαπω το παιδι μου οπως εκεινοι????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κριστάκι κοριτσάκι μου μη χαλιέσαι..... μάθε να λες ναι και να κάνεις αυτό που λέει το ένστικτό σου. και εγώ τα ίδια νιώθω μερικές φορές όταν μου λένε τι να κάνω... δλδ ο γιατρός τζάμπα σπούδαζε!!!! μη χαλάς για κανέναν τη ζαχαρένια σου. εγώ έχω το αντίθετο, σε κάθε τηλέφωνο "τρώει?, έφαγε? πόσο έφαγε?, πόσα κιλά είναι?," εντάξει από ενδιαφέρον είναι αλλά είναι και απαστικό μερικές φορές.... όχι άφησα το παιδί νηστικό.... ή έχω ζυγαριά να το ζυγίζω κάθε μέρα.... έλεος!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! μεγάλη κουβέντα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοπέλες μη δίνετε κ πολύ βάση σε τέτοια σπαστικά....θα λαλήσετε στη πορεία....πείτε "ναιιιι ναιιιι" και πάτε παρακάτω...μπαινάκης βγαινάκης που λένε....αλλιώς αργότερα θα έχετε πολλάααα ζόρια και χωσιματα.

Με το τι τρώει το παιδί, πότε τρώει, πόσο τρώει, γιατί τρώει αυτό κ όχι το άλλο, μα δώσε στο παιδί λίγη lacta μωρέ τι θα πάθει, μετά θα χετε άλλα πάλι με παιδικές αρρώστιες, με δόντια, βάλτου λίγο ούζο μωρέ τι θα πάθει....μετά με θέματα συμπεριφοράς ουυυυυυυυυυυυ εκεί να δεις τι γίνεται! Γιατί το κάνει αυτό, μα πως το μάθατε έτσι, πες αυτό πες το άλλο, κάνε τούμπα να γελάσει η θεια Κίτσα, μετά θα χετε τα του παιδικού σταθμού, μετά τα του σχολείου....αϊντεεε άμα μπλεξεις έτσι δε ξεμπλέκεις!

Που να κάνετε κ δεύτερο!

Θα σας αποτρελανουν! Πότε θα κάνετε 2ο? Ααααα μην αργείτε! Αααααα πολύ βιαστήκατε για 2ο! Ααααααααα κλπ κλπ κλπ.

Γι'αυτό αν δε γίνετε να εφαρμόσετε το μακριά κ αγαπημένοι....τότε εφαρμόστε το μπαινάκης βγαινάκης!

Η ρίξτε κανα μπινελίκι να τελειώνουμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εμείς εδώ χαμός.

Πήγαμε σημερα στο Athens Metro Mall στον Α.Δημήτριο, κοντά μας είναι (ωραία για συνάντηση! λέει!), καλά ήταν, λίγο είδα μαγαζιά κ άνοιξε το μάτι μου, κλασικά για τα παιδιά ψώνισα κάτι χαζά....ήπιαμε κ ένα καφέ, παίξαμε κ στο παιδότοπο, θηλάσαμε, όλα τα καναμε!

Τώρα χαλαρώνω και ευελπιστώ να κοιμηθώ λίγο.

Η μικρή μου είναι πολύ ανήσυχη, παλλινδρόμηση μυρίζομαι να την ενοχλεί, κοιμάται 5-10 λεπτά κ πετιέται και δώστου πάλι κλάμα γκρίνια πιπίλα....τα νεύρα μου λέμε....καλά για πρόγραμμα φαγητού αφήστε το....ότι ναναι...

Ρε Κρίστυ εσυ πως πας από ωράρια?

Μαρία κ γω έχω απορία το στήθος σου 12-6 δε τα παίζει? Εμένα γίνεται τούμπανο κ πονάει κ τρέχει ποτάμι στο 4ωρο μαξ...

Πάντως το πόσο κοιμούνται δε νομίζω έχει σχέση με το φαγητό πάντα.....και σίγουρα όχι με το αν θηλάζουν ή όχι. Η δικιά μου τις φορές που της είχα δώσει σκόνη είχε κοιμηθεί πολύυυυυ λιγότερο από φορές που με ολιγόλεπτο θηλασμό κοιμήθηκε 4-5 ώρες.

Υπομονή....μωράκια είναι....θα βρουν ρυθμό που θα πάει.

Γρήγορα ελπίζω βέβαια!

Κατά τ'άλλα καλά είμαστε, πήγαμε γιατρό χτες, 5100 κ 57 πόντους.

Αρχίσαμε κ τα χαμόγελα....τι γλυκό στάδιο....

Να καθόταν κ λίιιιιιγο ήσυχη σε κανα ριλάξ χωρίς να κλαίει!

Αμάν αυτά τα παιδιά μου....κ τα δυο κλάψες....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα!

Αγγελικη μου θηλαζω αποκλειστικα μονο ενα γευμα το βραδυ του δινω μπουκαλι(το primigiori chicco)...

θεμα δεν εχω με το στηθος ευτυχως δηλ χτες τον ταισα 10 μιση κ κοιμηθηκε μεχρι τις 2 τοτε του εδωσα μπουκαλι 150 μλ ειχα φτιαξει 120 ηπιε μετα στις 5 στηθος κ ξανα στις 8

στις 8 ομως κ χτες κ σημερα εκανε αναγωγες μετα ....

μελακι μου σε νιωθω κ εμενα πολυ γκρινιαρης ο κος πιπιλας μου!κ στο ρηλαξ τον κουναω συνεχεια με το ποδι!

αντε να ερθω το πασχα Αθηνα να παω κ εγω στο mall!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μελάκι έριξα πολύ γέλιο όπως τα γράφεις... εγώ μέχρι τώρα σε όλα τα θέματα με τα πεθερικά ήμουν μπαινάκης-βγαινάκης αλλά κάτι με έπιασε με το παιδί (μάλλον οι ορμόνες της εγκυμοσύνησ κλπ) και απαντώ λίγο σκληρα... λίγο απότομα... είναι και λίγο της άποψης "έλα να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε 100000000000 φορές το ίδιο πράγμα.." και κουράζομαι. και όσο αφορά το 2ο, ακόμα δεν ανάρωσσα καλά καλά από το 1ο και άρχισαν τα όργανα. 3 μήνες μάνα με σκληρή γέννα και κινδύνους και άρχισαν οι κουβεντούλες για 2ο και να'ναι και αγόρι παρακαλώ!!! anyway!!

εμείς εχτές κάναμε κακά μας σχεδόν μετά από 3 ημέρες και μας έπιασε μια πείνα (είχε να φάει 5 ώρες) που ήπιε 150 και της έφτιαξα και αλλα 60 και ήπιε τα 40. χάρηκα και εγώ, λέω μεγαλωσε τα γεύματα... η κατάληξη ήταν ένας ωραιότατος εμετός και μετά από 2 ώρες έφαγε 80. η λαιμαργία στην παλλινδρόμηση είναι κακό πράγμα!!!! υπομονή λοιπόν...

WeDjp2.png

0hUop3.png

ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?? όποια θέλει απαντά, δεν είναι υποχρεωτικό....

οι άντρες σας πόσο ασχολούνται με το μωρό??? εννοώ αν όταν έρχονται από τη δουλειά πόσο ασχολούνται, τι κάνουν, το κρατάνε μόνοι ώστε εσείς να βγείτε βόλτα, ψώνια ή κάτι άλλο, το ταϊζουν, το κάνουν μπάνιο κτλ.....

όποια θέλει απαντά..

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ρε Κρίστυ εσυ πως πας από ωράρια?

Μαρία κ γω έχω απορία το στήθος σου 12-6 δε τα παίζει? Εμένα γίνεται τούμπανο κ πονάει κ τρέχει ποτάμι στο 4ωρο μαξ...

Η δικια μου σηκωνεται στις 3 το βραδυ ανεξαρτητα απο το τι ωρα εχει φαει, εχει τυχει να φαει στις 9 το βραδυ και αλλη φορα στις 1 και ξυπνησε την ιδια ωρα, μαλλον εχει να κανει με τον υπνο και οχι με το φαγητο. Μετα ξυπναει αν ξυπνησει στις 6 ξαναξυπναει στις 8 διαφορετικα στις 7 το πρωι!

Κατα την διαρκεια της μερας τρωει οποτε θελει συνηθως πιο συχνα, μπορει και καθε 1 1/2 ωρα. Την πιανουν και αναλαμπες και εχει να φαει 4 ωρες! γενικα θεωρω οτι εκτος απο το βραδινο ραντεβου στις 3, το μωρο δεν εχει προγραμμα στο φαγητο!

Στην αρχη και το δικο μου στηθος γινοταν τουμπανο οταν ειχε ωρες να θηλασει (πχ απο τις 9 μεχρι τις 3) αλλα με τον καιρο συνήθισε και δεν εχω προβλημα, μαλον προσαρμοστηκε!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ζουνιτσα μου κοιτα ο δικος μου θα τον κρατησει να κανω μπανακι , να ασχοληθω λιγο με την Εφη μου, να τον αλλαξει μπα.... μπανιο ξερει να τον κανει(εκανε την εφη μωρο) αλλα μεχρι να γυρισει απο την δουλεια ο μπεμπης εχει ηδη κανει...α και το γαλα στο μπουκαλι οταν ειναι ξυπνιος εκεινη την ωρα το δινει αυτος κ εγω κοιμαμαι...

κριστυ η παραγωγη μου δεν εχει επηρεαστει φτου τφου εχω γαλατακι....!!

Εμενα ο αντρας μου μολις ερχεται κανει μπανιο τρωει και μετα κανουμε μαζι μπανιο τη μικρη, την ταιζει μερικες φορες η τη κραταει να ρευτει.

Βρε κοριτσια, δεν κοιμαται πολυ στην κουνια της, τι να κανω?

Και θελει ολη την ωρα να με βλεπει η να την εχω αγκαλια. Ακομα και στον πατερα της κλαιει...μου εχουν βγει τα χερια!! :tongue:

5NEXp2.png

κοριτσάρες καλημέρα!!!

εχτές τραβήξαμε ξενύχτια, για κάποιο άγνωστο λόγο η μικρή κοιμότανε και ξύπναγε όλη την ώρα. δεν πείναγε. την τάιζα και κοιμότανε την έβαζα κάτω κοιμισμένη, μετά από μισή ώρα το μάτι γαρίδα. δεν της έδινα σημασία αλλά δεν κοιμόμουνα κιόλας. καλά δεν νυστάζει???

εγώ με τον άντρα μου έχουμε έρθει σε κόντρα για το θέμα του μωρού. και πείτε μου αν έχω δίκιο.... νοσηλεύτηκα 22/10, στις 27/10 γέννησα και ήρθαμε σπίτι στις 16/11. που σημαίνει ότι από τις 22/10 δεν έχω βγει για καφέ παρά 2 φορές μόνο. και αυτές με το μωρό. δεν βγαίνω έξω γενικώς, είμαι όλη μέρα στο σπίτι και ασχολούμε με το μωρό. δεν με έχει κουράσει, αλλά... έρχεται ο άντρας μου, θα φάμε (μπορει να είναι 7-8-9 το βράδυ) και μετά εγώ την κάνω μπάνιο, την ταιζω, την βάζω για ύπνο. άντε να την κρατήσει λίγο αγκαλιά που θα την κοιμήσει επάνω του μέχρι εγώ να φτιάξω γάλα ή να ετοιμάσω το μπάνιο. εν' ολίγοις δεν την ταίζει, δεν την κάνει μόνος του μπάνιο, δεν παίζει μαζί της και όταν του τα είπα αυτά μου είπε οτι γυρνάει πολύ κουρασμένος και δεν αντέχει. επίσης ούτε μία νύχτα δεν τον έχω ξυπνήσει για να φτιάξει γάλα μόνο αν τύχει να κλαίει η μικρή θα την παρηγορήσει μέχρι να έρθω, δηλαδή 2 λεπτά το πολύ. τον καταλαβαίνω οτι κουράζεται αλλά πατέρας είναι, υποχρεώσεις έχει και απέναντι στο παιδί του. αλλά και σε εμένα. και όλο αυτό ξεκίνησε όταν μία μέρα μετά από το μαγαζί μου λέει "θα έρθω να φάμε και θα πάω στον ανηψιό μου που με ζητάει". τα πήρα και εγώ και έγινε χαμός. εγώ δεν θέλω παρέα που είμαι όλη τη μέρα μόνη μου κλεισμένη μέσα και δεν μιλάω με άνθρωπο?? καλεσμένους δεν πολυδεχόμαστε λόγω ιώσεων, αφήστε που οι περισσότεροι έχουν παιδιά οπότε μόνο τηλεφωνικά. και πόσο να μιλήσω τηλεφωνικα΄?? ο ανηψιός του είναι με την μαμά του, τον μπαμπάτου, την αδερφή του, την γιαγιά του και τον παππού του κάθε μέρα,, όλη μέρα. εγώ τον περιμένω ότι ώρα έρθει να πούμε καμια κουβέντα και να ασχοληθεί με το παιδί του. τι να σας λέω, γενικώς είμαστε σε μια κατάσταση βιετνάμ, εγώ δεν του μιλάω, εχτές έλειπε γιατί είχε δουλειά στην Αθήνα, τα σ/κ έχει τους αγώνες στο γήπεδο που δουλεύει και εκεί, καταλαβαίνετε.....

είμαι τρελλή? είμαι εμπαθής (γιατί αυτό μου είπε)??? ή είμαι παράλογη που του λέω να ασχοληθεί με το παιδί του?? να του μιλήσει, να του τραγουδήσει??? να το κρατήσει ένα βράδυ να βγω βόλτα?? όταν του είπα να κάνει όλα αυτά μου είπε "3 μηνών είναι, τι να της μάθω, τι να παίξω??"

WeDjp2.png

0hUop3.png

ζουνιτσα μου κοπελαρα μου το ιδιο ειχα περασει στην Εφη!

ε που και που την εκανε μπανιο ΔΕΝ την ειχε κρατησει να παω για καφε ποτεΟι καυγαδες ομηρικοι !! τα νευρα μου κροσια!δεν θα ξεχασω Πασχα Ανασταση πηγε στην εκλησια με τους κουμπαρους μας που τους φιλοξενουσαμε κ εγω σπιτι να κανω μαγειριτσα και μετα ο κυριος ειπε γεια σας και παω για ποτο και ΕΦΥΓΕ!!

γιναμε ....μυλος !!!

ενταξει κουραζοταν πολυ δεν λεω αλλα κ εγω δουλευα κ ειχα κ το μωρο ....

το ξεπερασαμε με πολυ πολυ υπομονη απο μενα.

Τωρα λεει κ ο ιδιος οτι εχασε τα πρωτα 2 χρονια της κορης του!τωρα οι σχεσεις τους ειναι τελειες!πανε βολτες μαζι παιζουν και συζητανε!

ετσι τωρα με τον γιο του προσπαθει να ειναι περισσοτερο κοντα του!

αυτο που θελω να πω και να καταληξω ειναι οτι δεν εισαι μονη πολυ αντρες το παιρνανε αυτο αλλοι σαν απορριψη αλλοι σαν υποχρεωση...

παραλογη παντως δεν εισαι!

Ευχαριστώ ρε Μαρακι, το καταλαβαίνω οτι τους είναι άγνωστο και φοβούνται, αλλά εμείς έχουμε και ένα λόγω παραπάνω να είμαστε καταπάνω στο παιδί, και το αστείο είναι οτι όταν ήμουν έγκυος έλεγε "γεννα το εσυ΄και μετά αναλαμβάνω εγώ..."

επίσης όταν του είπα οτι δεν έχει χάσει τίποτα από τη ζωή του, ούτε τα ποτάκια, ούτε τα χόμπι του (έχει ένα τηλεκατευθυνόμενο και παίζει) ούτε τους φίλους του, και οτι κάσθε με΄ρα βλέπαι κα 10 άτομα να μιλάει και εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά, μου τη λέει κιόλας οτι αν κουράστηκα ας μην κάναμε παιδι!!!! που δεν έχω πει ποτέ μου τέτοια κουβέντα!!!!! απεναντίας έπεσα επάνω καταπάνω στο παιδί και όλοι έλεγαν "μπράβο της" και καμάρωνε ο άντρας μου..... τι να πω!!!! και τι κάνω????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...