Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικη να τον χαιρεσαι! Μακαρι να σου κρατησει αυτο το ωραριο, η δικια μου λογω της ρινιτιδας που την ταλαιπωρει και δεν μπορει να φαει καλα συκωθηκε σημερα ανα 2 ωρες!!!!! αστα να πανε... Υπομονη!!!!να μην παρετηθεις, παρε ολες σου τις αδειες και μετα, παρε και το εξεμηνο του ΟΑΕΔ. τους 3 1/2 μηνες μαζεμενο το μειωμενο και μετα να παραιτηθεις. δεν μπορει να σε διωξει πριν τον χρονο και εσυ να μην του κανεις την χαρη!!!!

σημερα πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να της ξεκινησω aerius και αν δεν υποχωρησει το συναχι σε 3-5 μερες θα μας δωσει αντιβιωση!!! Εχει ταλαιπωρηθει πολυ το μωρο μου με αυτο το θεμα!!!

Βρε κοριτσια καθυστερηστε λιγο την βολτουλα, να αναρρωσουμε για να ερθουμε και εμεις!!! που να βγαλω ετσι εξω?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη ειπες οτι σου γελαει? εμενα εδω και καποιες μερες αρχισε να χαμογελαει συνειδητα οταν της κανουμε αστεια. αυτες τις μερες ομως λογω του συναχιου ειναι κακοκεφη

συμφωνω παντως με την κριστυ αγγελικη γιατι να παραιτηθεις??

ειναι κ δυσκολοι καιροι..ουτε εμενε με εχει ξεχρεωσει ακομη αλλα εχω ετοιμα τα χαρτια του εξαμηνου κ θα το παρω μετα τις 10/03 που τελειωνει η αδεια του ικα.

μετα βλεπουμε......

κριστυ πολλου πολλους ορους στη μικρη σου.

κ κοψε τις επισκεψεις αμεσα!

αγγελικη να τον χαιρεσαι! Μακαρι να σου κρατησει αυτο το ωραριο, η δικια μου λογω της ρινιτιδας που την ταλαιπωρει και δεν μπορει να φαει καλα συκωθηκε σημερα ανα 2 ωρες!!!!! αστα να πανε... Υπομονη!!!!να μην παρετηθεις, παρε ολες σου τις αδειες και μετα, παρε και το εξεμηνο του ΟΑΕΔ. τους 3 1/2 μηνες μαζεμενο το μειωμενο και μετα να παραιτηθεις. δεν μπορει να σε διωξει πριν τον χρονο και εσυ να μην του κανεις την χαρη!!!!

σημερα πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να της ξεκινησω aerius και αν δεν υποχωρησει το συναχι σε 3-5 μερες θα μας δωσει αντιβιωση!!! Εχει ταλαιπωρηθει πολυ το μωρο μου με αυτο το θεμα!!!

Βρε κοριτσια καθυστερηστε λιγο την βολτουλα, να αναρρωσουμε για να ερθουμε και εμεις!!! που να βγαλω ετσι εξω?

Περαστικούλια σας Χριστινάκι μου ευχομαι να υποχωρήσει να μην πάρετε φαρμακάκια. Θα στρώσει σίγουρα μώλις ανακουφιστεί το κοριτσάκι μου μην ανησυχεις.

Σχετικα μην την δουλειά δυστηχώς δεν δικαιούμαι το πρόγραμμα του οαεδ γιατι δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία...επίσης ζήτησα το μειωμένο μαζεμένο και δεν μου το δίνουν εχουν δικαιωμα βλέπεις.. μόνο άδεια 3.5 μήνες ανευ αποδοχων θα μπορούσα να πάρω αλλά δεν εχει νόημα ενα μισθό θα έπερνα σε περίπτωση απολυσης μετα απο ενα χρόνο και το κόστος θα ήταν να αφησω το αγοράκι μου την αλλη εβδομάδα κ να επιστρεψω στην δουλεια..μου φαινεται μεγαλο το κόστος μπροστα στο ωφελος.. Πρωτα ο θεος απο το καλοκαιρι κ μετα θα κοιταω και βλεπουμε εχει ο θεος..στο κατω κατω το σπιτι ειναι δικο μας και η μαμα μου βοηθαει με το μωρο οπότε τα εξοδα σαφως και παλευονται με την προυποθεση βεβαια οτι θα κανω μια σχετικη οικονομία.

εννοειται οτι θα σας περιμενουμε να γινετε καλα και μετα θα βρεθουμε!!!

α ρε Αγγελικη ποσο χαιρομαι με την χαρα σου αληθεια!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εβγαλα ενα μεγαλυτερο μπιμπερο κ θα του κανω το βραδυ 150....

και εγω Μαρακι μου χαιρομαι πολυ για σενα ειλικρινα αμοιβαια τα αισθηματα..αλλωστε ξερεις τι εχουμε περασει κ οι δυο ;)

αγγελικη ειπες οτι σου γελαει? εμενα εδω και καποιες μερες αρχισε να χαμογελαει συνειδητα οταν της κανουμε αστεια. αυτες τις μερες ομως λογω του συναχιου ειναι κακοκεφη

Καλε ναι..συνειδητά ειναι πλεον και με εχει τρελανει!!! ασε που μου λεει και αχουυυυυυυυυυυυυυ και λιωνω!!

συμφωνω παντως με την κριστυ αγγελικη γιατι να παραιτηθεις??

ειναι κ δυσκολοι καιροι..ουτε εμενε με εχει ξεχρεωσει ακομη αλλα εχω ετοιμα τα χαρτια του εξαμηνου κ θα το παρω μετα τις 10/03 που τελειωνει η αδεια του ικα.

μετα βλεπουμε......

κριστυ πολλου πολλους ορους στη μικρη σου.

κ κοψε τις επισκεψεις αμεσα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ικα δεν εχεις Αγγελικη?γιατι δεν δικαιουσε το εξαμηνο??

το εχεις ψαξει?

η αληθεια ειναι οτι αν ειναι ετσι τα πραγματα καλυτερα να εισαι με το μωρακι σου!

Μαράκι μου ΙΚΑ έχω αλλά δυστηχώς οι ναυτιλιακές εταιρίες έχουν δική τους συλλογική σύμβαση η οποία επειδή υποτίθετε οτι έχει πιο ευνοικούς όρους ο ΟΑΕΔ δεν μας χορηγεί το 6μηνο με ενα μεγάλο ΑΛΛΑ... δηλ ειναι στην διακριτική ευχέρεια του εργοδότη να μας δώσει αυτά που δικαιούμαστε, δηλ μεγαλύτερο διάστημα μειώμενο ωράριο και φυσικά αν του το ζητήσεις μαζεμένο δεν στο δίνει γιατι λέει συγκεκριμένα, "Αφού θα είναι εκτός γραφείου τότε εγώ γιατί να την πληρώνω?"

Με λίγα λόγια έχουμε πιο ευνοημένους όρους που όμως δεν τηρούνται ποτέ οπότε το αποτέλεσμα είναι να πρέπει να επιστρέψω στην εργασία μου σε 2 εβδομάδες απο τώρα..οπότε χλωμό το δειλινό..δεν χαλαλίζω την πιο ευαισθητη ηλικία του παιδιού μου για μια δουλειά που ποτέ μα ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση ούτως η άλλως.

Dεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά εχω αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα στα 2 χρόνια που δουλευω εκεί και ο μοναδικός λόγος που δεν είχα παραιτηθεί πριν ήταν οτι δεν το θεωρούσα έντιμο να πάω σε μια νέα δουλειά και να μείνω έγκυος αμέσως...γι αυτό κ ειχα απορρίψει πολλές προτάσεις που είχα δεχτεί εδώ και 2 χρόνια.

Τελοσπάντων νομίζω οτι ηρθε η ώρα να φύγω επιτέλους απο εκει μέσα και ας του χαρίσω τον 1 μισθό σκασίλα μου ... οι πρώτοι μήνες με το παιδί μου θα μου τα ξεπληρώσουν όλα αυτά τα μικρά κ ασήμαντα, ακόμα κ αν αυτό σημαίνει οτι θα κάνω να ξαναδώ καινούργιο δικό μου ρούχο πολύ καιρό!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

θυμαμαι Αγγελικη μου που τα λεγαμε γιατι και εγω ειχα διαφορα...

τοτε κοριτσακι μου δεν τους λες να σου δωσουν μια ωραια απολυσουλα (λευκη) να μπεις στο ταμειο?δεν ξερω αν γινεται βεβαια λογω της γεννας....

το επιδομα μητροτητας απο τον οαεδ το πηρες??

καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια

ευχομαι να ειστε ολοι καλα.

Marilenaath μην τον φοβασαι τον ορο. Εγω και στους 2 απο την αρχη εβαζα και τα ανακουφιζει παρα πολυ. Οσο για τους κολικους υπομονη. Εγω το ξαναειπα και ενεμα ο μπεμπουλης αρχισε στη αρχη κολικους αλλα αλλαξα γαλα και μπιμπερο και τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα......Οσο για το εμβολιο δεν νομιζω οτι πειραζει να το καθυστερησετε.

cristy28 ευχομαι να σας περασει το συναχι. Δυστυχως και εμεις συναχωμενοι ειμαστε και εχουμε και βηχαλακι.

nikel εγω τον μαριουλη τον πηγα στην κουνια του 3 μηνων. Τωρα για τον Χαρουλη δεν ξερω τι θα κανω γιατι ακομα ξυπναει τη νυχτα και επειδη θα τους βαλω στο ιδιο δωματιο πρεπει να εχει φτιαξει ο υπνος του μικρου για να μην ξυπναει και τον μεγαλο. Θα δειξει..

zounitsa και εμεις το γαλα μονο με το νερο το μετραμε..

velissa εμεις 2 μηνων θα κανουμε το πρωτο εμβολιο και ειναι το ιδιο με της zounitsas

Angelikig να τον χαιρεσαι τον μπεμπακο σου και να εισαι παντα μια χαζομανουλα.Οσο για τη δουλεια ετσι που τα λες δικιο εχεις αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι εσυ ξερεις καλυτερα.....

Εμεις σαραντησαμε την Τεταρτη που μας περασε. Δυστυχως ομως απο το προηγουμενο σ/κ αρρωστησε μαριουλης με ιωση και ειμαστε μια εβδομαδα σε καραντινα με το φοβο μην κολησει ο χαρουλης. Τελικα κολησα εγω κολησε η μανα μου και σημερα ακουω τον μπεμπη με πολυ μυξα και βηχαλακο. Θα δειξει. Τα δικα μασ=ς ωραρια εχουν ως εξης. Πινει γαλα στις 12 και μετα ξυπναει γυρω στις 4.30-5. Πινει παλι γαλα αλλα αλλες φορες κοιμαται αμεσως αλλες οχι και με τραβαει μεχρι το πρωι. Ελπιζω και εγω σιγα σιγα να προσαρμοστει.Γιατι οπως εχω ξαναπει εμεις εχουμε καλομαθει με το μαριουλη. Ναι honey απο την πρωτη εβδομαδα κοιμαται σερι ολο το βραδυ μεχρι και σημερα. Δεν μας εχει ξενυχτησει η σηκωσει μεσα στη νυχτα ποτε.

Οσο για τη βολτα και εμεις μεσα ειμαστε αν περασει το πολυ κρυο

Αυτα σας φιλω ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλημερα!!

Αγγελικη τα ηπιε τα 150 μλ μεχρι τελος αλλα μονο 3 ωρες υπνος.Πιο πολυ κοιμηθηκε πιο πριν που τον ειχα θηλασει στις 1 παρα τεταρτο και κοιμηθηκε-στο κρεβατι μας αγκαλιτσα- μεχρι τις 5 (τοτε του εδωσα το μπουκαλι) μετα ξυπνησε στις 8 και θηλασε μιση ωρα αλλα μαλλον ηπιε παρα πολυ και μου εκανε κατι αναγωγες γερες!

τωρα ειμαστε οι 2 μας στο κρεβατι κ χουζουρευουμε εξω βρεχει κ πρεπει να εχει κρυο....η Εφη ειναι στην γιαγια της.

flosummer κ εγω θα τον βαλω στην κουνια στο δωματιο της Εφης οταν σταματησει να τρωει ενδιαμεσα την νυχτα αν κ κανα 2 φορες τον ηθελε η αδελφη του κ τον εβαλα απλα ηταν νωρις κ προλαβα τα εντονα κλαματα...

απο την αλλη λεω καλυτερα διπλα μου γιατι ποτε δεν ξερεις...

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Αγγελικη τα ηπιε τα 150 μλ μεχρι τελος αλλα μονο 3 ωρες υπνος.Πιο πολυ κοιμηθηκε πιο πριν που τον ειχα θηλασει στις 1 παρα τεταρτο και κοιμηθηκε-στο κρεβατι μας αγκαλιτσα- μεχρι τις 5 (τοτε του εδωσα το μπουκαλι) μετα ξυπνησε στις 8 και θηλασε μιση ωρα αλλα μαλλον ηπιε παρα πολυ και μου εκανε κατι αναγωγες γερες!

τωρα ειμαστε οι 2 μας στο κρεβατι κ χουζουρευουμε εξω βρεχει κ πρεπει να εχει κρυο....η Εφη ειναι στην γιαγια της.

flosummer κ εγω θα τον βαλω στην κουνια στο δωματιο της Εφης οταν σταματησει να τρωει ενδιαμεσα την νυχτα αν κ κανα 2 φορες τον ηθελε η αδελφη του κ τον εβαλα απλα ηταν νωρις κ προλαβα τα εντονα κλαματα...

απο την αλλη λεω καλυτερα διπλα μου γιατι ποτε δεν ξερεις...

Μαράκι μου θα σου πώ ακριβώς τι μου εχει πει ο γιατρός μου..Όταν ενα μωράκι πίνει μέχρι τέλους το γαλατάκι του σημαίνει οτι δεν εχει χορτάσει πραγματικά..θα πρεπει λοιπόν να σου αφήνει κάτι, αν όχι του φτιάχνεις 30 μλ ακόμα κ ας τα πετάξεις μετά.

Τωρα σχετικά με χθες το βράδυ..το οτι ξύπνησε στις 3 ώρες εφόσον ήπιε 150 μλ δεν ειναι αντιπροσωπευτικό..δηλαδή δεν γίνεται αμέσως με την μια να μάθει να διαχειρίζετε το παραπάνω γάλα που ήπιε αυτό θέλει χρόνο. Επίσης να σου πω οτι κ μένα κάθε φορά που κάνει ενα άλμα παραπάνω (εννοώ να κοιμάται κάποιες ώρες παραπάνω το βράδυ) το κανει μια μέρα μετά ξαναχαλάει κ επιστρέφει στις προηγούμενες ώρες και ξαφνικά μετά απο 2 μέρες τσούπ κοιμάται πολύ περισσότερο κ μετά το σταθεροποιεί.

Με λίγα λόγια..αν το αγορινάκι σου θέλει παραπάνω γάλα μην του το στερήσεις ο γιατρός μου είπε οτι στην φάση αυτή αναπτύσετε ταχύτατα ο εγκέφαλος και δεν είναι ώρα για διαίτες μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα τροφής του μώλις ξεκινήσουν οι στερεές τροφές την ποσότητα γάλακτος δεν την κουμαντάρουμε εμείς αλλά αυτά. Επίσης αν θέλεις την γνώμη μου επειδή το ζώ με το μαιμουδάκι μου αυτό ξεκίνα να του δίνεις όσο γάλα θέλει και μερα με την μέρα θα σου κάνει πρόγραμμα που θα ξεκουράζεσαι κ εσύ το βράδυ.

Μην ξεχνάς οτι εμένα ειναι και λίγο μεγαλύτερος στην ηλικία κ γι αυτό κοιμάται παραπάνω το βράδυ είμαι απόλυτα σίγουρη οτι ο κούκλος σου σε 15 μέρες το πολύ θα είναι στην ίδια φάση.

Εμένα τώρα κάνει το εξής πρόγραμμα: Τελευταίο γέυμα περίπου στις 22.30-23.00 μετά ξυπνάει κατά τις 06.30-07.00 τρώει 150 μλ μετά τον αλλάζω και κοιμάται καμιά ωρίτσα ακόμα ως τις 8.30-9.00 σηκωνόμαστε καθόμαστε λίγο στο ριλάξ μέχρι να πλύνω και να αποστειρώσω εγώ μπιμπερό, παίζουμε λιγάκι και τσούπ να και τα κακά μας, αλλάζουμε πλενόμαστε και μετά απο λίγο ξανακοιμόμαστε πάλι και όταν ξυπνάμε εχει περάσει περίπου το 3ωρο με 4ώρο οπότε ξανατρώμε 120 μλ.

Τα γεύματα βγαίνουν στην ημέρα περίπου 5 με 6 αναλόγως αν θα κάνει 3ωρο ή 4ώρο απο 120 μλ και ίσως ενα γεύμα την ημέρα συνήθως μετά απο την νύχτα 150 μλ.

Ο γιατρός μου εχει πει οτι για κάθε κιλό βάρους του παιδιού αντιστοιχούν 150 μλ γάλακτος δηλαδή αν είναι 5 κιλά ενα μωρό Χ 150= 750 μλ ημερησίως αυτή ειναι η ελάχιστη ποσότητα που μπορεί να πάρει. Φυσικά αν φάει παραπάνω δεν σημαίνει κάτι κακό, εννοείται αυτό.

Σχετικά με τους κολικούς να σου πω οτι με βοήθησαν πάρα πολύ τα μπιμπερό Dr Browns σωτήρια λέμε..ο μπέμπης είχε ελάχιστα πονάκια μεσα στην ημέρα και αυτό εγινε οταν αλλαξα τα μπιμπερό, στην αρχή ειχα πάρει τα αντικολικά της chicco που στην περίπτωση μας τουλάχιστον δεν δούλεψαν καθόλου! Πάρε ενα να δοκιμάσεις και θα με θυμηθεις!

Ελπίζω να σε βοήθησα καθόλου με όλα αυτά που σου έγραψα! Σου στέλνω πολλά φιλάκια εσένα κ της Εφούλας σου, όσο για τον μικρό ζουζουνάκο σου θα ήθελα να μου τον φιλήσεις στην κοιλίτσα του! Μάκιαααααα :-P:razz::-P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Filosummer σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσυ να χαίρεσαι τα δυο σου αγοράκια και να τα δεις όπως εσύ επιθυμείς!!! :P

Σχετικά με την δουλειά είναι εμπρός γκρεμός και πισω ρέμα ασε..νομίζω όμως οτι υπερισχύει ο μπέμπης απο όλα τα άλλα..θα δείξει..ελπίζω να πέρνω την σωστή απόφαση!

Θα κανονίσουμε έξοδο μώλις συντονιστούμε όλες μαζί και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα!! Φιλάκια πολλα :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα ζουζούνες!!! τι κάνετε?? και εδώ πολύ κρύο και βροχη τη μια, χιόνι την άλλη.... μόνο για βόλτα δεν είναι γμτ..... και μας έχει λείψει ρε κορίτσια!!! φανταστείτε εγώ από τις 22/10 που νοσηλεύτηκα μέχρι και σήμερα έχω βγει πολύ λίγες φορές και αυτές τρέχοντας για να γυρίσω πίσω στο μωρό!! αλλά και όταν έκανε καλές μέρες βγήκαμε, μετά με έπιασε η μέση μου, μετά χάλασε ο καιρός.... αμάν πότε θα έρθει η άνοιξη....????

Μαράκι έχει δίκιο η Αγγελικούλα, ξέρεις πόσο γάλα έχω χύσει εγώ???? αλλά δεν ξέρω ποτέ πόσο θα φάει οπότε φτιάχνω πάντα τη μεγαλύτερη ποσότητα που τρώει μέχρι τώρα και όσο πιει. πχ το βράδυ ήπιε 120 στις 22:00, στις 3:30 ήπιε 40! και στις 8:30 ήπιε 150 όλο.... θέλει υπομονή και σιγά σιγά θα το φτιάξει μόνο του το πρόγραμμα. και αυτό με την ημερήσια ποσότητα σωστό είναι αλλά δεν το δένουμε και κόμπο, γιατί κάποιες μέρες μπορεί να μην έχουν όρεξη ή εμένα πχ που έχει δυσκιλιότητα λόγω σιδήρου δεν τρώει πάντα με όρεξη. ή όταν την πιάνει η παλλινδρόμηση επίσης δεν τρώει καλά. αλλά όμως τα κιλά της τα παίρνει και αυτό έχει σημασία.

Αυτά.... φιλάκια πολλά!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αγγελικούλα και εγώ δεν θέλω να ξαναπάω για δουλειά!!!! αν και είναι δικό μας μαγαζί και το ωράριο μου θα είναι ελαστικό, παρόλαυτά δεν θέλω να την αφήσω ούτε στιγμή!!!! χαζομαμάδες εν δράσει!!! χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Όταν ενα μωράκι πίνει μέχρι τέλους το γαλατάκι του σημαίνει οτι δεν εχει χορτάσει πραγματικά..θα πρεπει λοιπόν να σου αφήνει κάτι, αν όχι του φτιάχνεις 30 μλ ακόμα κ ας τα πετάξεις μετα.

Μαρακι συμφωνω κι εγω με αυτο, ετσι μας ειπε και ο δικος μας παιδιατρος. Αν το πινει ολο πως καταλαβαινεις οτι χορτασε? δεν μπορει να σου πει πως θελει κι αλλο. Σκεψου τον θηλασμο, την ιδια ωρα τρωει καθε φορα? οχι αν θελει παραπανω καθεται περισσοτερη ωρα, με το μπουκαλι δεν μπορει να το κανει. Φτιαξε του κι αλλο μπας και κοιμηθεις λιγο παραπανω! Αληθεια δεν εχει επηρεαστει η παραγωγη σου που του δινεις ξενο σε ενα γευμα? εγω και να το ηθελα για να ξεκουραστω λιγακι δεν το πιανει το μπιμπερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...