Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω λέω να του βάλεις όρο κ εμένα δεν είχε ενδείξεις ότι ήταν βουλωμενη η μυτουλα κ τα Συμπτωματα έμοιαζαν με τους κολικους εκλαιγε κ τεντωνε τα πόδια, δεν κοιμόταν μόνο στην αγκαλια κ είχε εκνευρισμό. Δεν κάνει κακό δεν Εχεις να χάσεις τίποτα εγω σου λέω να δοκιμάσετε. Ξέρεις να του βάζεις; Στο πλάι κ του βάζεις στο πάνω ρουθούνι διαφορετικά μπορει να του προκαλεσεις βρισιές. Θα κλαει αλλα μην κολλησεις αν είναι ημυτη του θα ανακουφιστεί!

Ρώτησε τον παιδιατρο σου , δεν έγινε κ τίποτα να περιμένεις λίγες μέρες για το εμβόλιο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το βράδυ πάλι καλά ξυπνάει 2 φορές αλλά μετά το φαγητό κοιμάται ψιλοεύκολα. Στο δωμάτιό του λέμε να τον πάμε μετά τον 3ο-4ο μήνα, προς το παρόν κοιμάται στην καλαθούνα του και την μέρα τον βάζω και στο ρηλάξ (όχι ότι κοιμάται εκεί, αλλά λέμε τώρα). Πριν λίγο τον είχα βάλει στο σλινγκ, κάναμε βόλτες μέσα μέσα στο σπίτι και είχε αποκοιμηθεί, τον έβαλα στην καλαθούνα του και μετά από 15 λεπτά ξύπνησε...

Να είστε όλες καλά!!!

κ εμενα δεν κοιματε ο κος πιπιλας μου....

οσο για το βραδυ θηλασμος στις 12 μπουκαλι στις 3 ξανα θηλασμος στις 6 κ μετα η μεγαλη ετοιμασιες για το σχολειο...

την ημερα ρηλαξ κ κουνια κ το βραδυ στο πορτ μπεμπε μαζι μας!

Μαριλενακι μου να του κανεις την μυτουλα γλυκεια μου με ορο ειναι απαραιτητο τουλαχιστον πριν απο καθε γευμα εγω του το κανω κανα 2-3 φορες μεσα στην ημερα.Χαλαει τον κοσμο αλλα πρεπει.

Για το εμβολιο δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.

αντε να κανει καμμια καλη μερα και να παμε για καφεδακι με τα μωρα μας!

ε και να εχετε τελειωσει με την μετακομιση φυσικα.

Αγγελικη μου εγω εκλεισα ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου και θα κανουμε εκει το εμβολιο κ μετα απο 2-3 μερες θα παμε στην παιδιατρο.Δυστυχως εδω δεν ερχονται που ειμαστε στο σπιτι...δεν εχω βρει ουτε εναν γιατρο να ερχετε ...

οσο για τα ρουχα εμεις ακομα φοραμε το 0-3 μηνων και του ειναι ανετα τα 0 δεν του κανουν φυσικα τωρα πια.

Μαριλενάκι υπομονή!!! να του βάλεις ορό, δεν είναι κακό... εμένα επειδή έχει παλλινδρόμηση και βγάζει και από τη μύτη όταν κάνει εμετό, όταν της έβαλα ορό τις πρώτες φορές, έπαθα πλάκα με το τι έβγαλε.... δεν το πίστευα!!!!

εγώ στη κούνια δεν τη βάζω άμεσα, την κρατάω περίπου μισή ώρα στην αγκαλιά για να μη τα βγάλει, και μετά τη βάζω κάτω. το βράδυ κοιμόμαστε καμιά φορά αγκαλιά γιατί από το περίμενε με πέρνει ο ύπνος, αλλά είμαι και εγώ καθιστή στο κρεβάτι.

πάντως η δικιά μου (3 μηνών πια) την έχει την αναγούλα στο τσεπάκι... με το παραμικρό αναγουλιάζει. τι να πω....

ρούχα εμάς το 3 μας είναι τσίτα στο ύψος, σε φάρδος είναι καλά. στο ρηλα΄ξ ούτε εμένα κοιμάτε, δείχνει να την ενοχλεί που δεν μπορεί να τεντωθεί. όσο αφορά το εμβόλιο, δεν υπάρχει πρόβλημα να το καθυστερήσετε....

μάκια σας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Και μιας και μιλάμε για εμβόλια, ποιό εμβόλιο θα κάνετε πρώτο και πότε? Εμάς μας έχει γράψει ένα για την ιπατίτιδα Β (engerix νομίζω το λένε), το οποίο θα το κάνει στις 45 ημέρες. Εμενα γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς???

Διαφημίσεις

τώρα το είδα, το 1ο εμβόλιο που κάναμε είναι για ηπατιτίδα β, διφθερίτιδα, τετάνου, κοκκύτη, πολυομελίτιδας, αιμοφιλου ινφλουέντζας β. τώρα τι είναι όλα αυτά.... δεν τα ξέρω όλα!!!! το 2ο που το κάναμε τώρα (3ος μήνας) είναι ένα του πνευμονιόκοκου και το άλλο μηνιγγιτιδόκοκου. το 2ο δεν το κάναμε γιατί είχαμε 3 τρηπύματα σε μια εβδομάδα και την λυπηθήυκαμε τη μπεμπούλα.... γιατί κάνουμε κι άλλο ένα εμείς λόγω προωρότητας κατά της βροχιολίτιδας, το synagis.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένη για 2 λόγους...

1ος λόγος το παιδάκι μου σήμερα κλείνει τους 2 μήνες ζωής του!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο μα πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος που μοιράζομαι μαζί του..είμαστε συνέχεια μαζί και όμως κάποιες στιγμές νιώθω οτι δεν τον εχω χαρεί ακόμα..Δηλώνω τρελλή χαζομαμά σε σημείο αηδίας πλέον!!! Βρε κορίτσια με το που με βλέπει τρελαίνεται στο γέλιο ειλικρινά γελάνε μέχρι και τα μάτια του μα είναι δυνατόν να με γνωρίζει τόσο πολύ? Αφήστε το άλλο που μου κάνει τώρα τελευταία...λέει αχουυυυυυυυυυυυυυυυ χαχαχαχαχαχα και με το που το λέει φυσικά λιώνω στα γέλια και δώστου κ αυτός γέλιο..με λίγα λόγια είμαστε για γέλια μου φαίνεται!!!:P:p:p:p:p

2ος...τώρα αν σας πώ οτι χτες τον τάισα τελευταία φορά στις 23.00 και ξύπνησε για φαί στις 06.50 :confused::confused::confused::confused::confused: Το σοκ μου ήταν τόσο μεγάλο που άρχισα να αναρωτίεμαι μήπως τον τάισα στον ύπνο μου και δεν το θυμόμουν απο την νύστα..(ακομα αναρωτίεμαι..) βρε λέτε να υπνοβάτισα ή θα μου κάνει το θεικό να κοιμάμαι πλέον την νύχτα??? και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μου το ξαναέκανε και προχθές αλλά αποφάσισα να μην γράψω τπτ μπας κ ήταν ιδέα μου αλλά χτες το έκανε κ πάλι το θάυμα του.. ειδωμεν μπορει και να ειναι απλα μια αναλαμπή και να γυρίσει πάλι στο 4ωρο ή 5ώρο θα δείξει!

Σας είπα οτι τον αγαπω?? :):):):):)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ααα και κάτι άλλο.. Πότε λέτε να κανονίσουμε να πάμε βολτούλα με τα νινάκια μας?

Εγώ είμαι μέσα οτι και να κανονίσουμε! Μπορούμε να συναντηθούμε ή Γλυφάδα ή αν θέλετε στο Mall που αποκλείεται να κρυώσουν τα ζουζούνια μας τι λέτε?

Επίσης ξέχασα να σας πω οτι κατα 90% θα παραιτηθώ απο την χαζοδουλειά μου..ακόμα να μου πληρώσουν το δωρο Χριστουγένων... με την λογίστρια που μίλησα μου ειπε οτι μου κανει σπάσιμο για να σηκωθω να φύγω και μαλλον τα καταφερε διοτι δεν εχω καμια ορεξη να δουλευω να στερουμαι το παιδακι μου και στο τελος να μην με πληρωνει κιολας..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική.....αν ξαναπείς ότι δε σου αρέσει το 4ωρο ή 5ωρο δε θα σου ξαναμιλήσω....ειλικρινά!!:twisted: Μωράκι είναι καλέεεε έλα σύνελθε!

Για συναντηση κ γω μέσα....προτιμώ παιδότοπο που λέει κ το Νικελάκι.

Mall δε με βλέπω να φτάνω με τα δυο μικρά από δω...

Γλυφάδα μια χαρά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αγγελικη μου εισαι μια χαζομανουλα!!χαχα!!τι καλος μωρε που ειναι ο μπεμπης!!!

καλε ποσο γαλα πινει κ κοιματε τοσες ωρες ???

εμενα με το θηλασμο καθε 3 ωρες μπορει κ 2 μιση στην καλυτερη 3μιση.

μπουκαλι του δινω στις 3 και πινει 125 μλ αλλα δεν αφηνει σταλια μηπως να του κανω λιγο περισσοτερο??

τωρα ειναι στο ρηλαξ ο κος πιπιλας μου με την πιπιλα εννοειτε ανοικτος ο αποροφφητηρας και κοιματε σε λιγο ομως θα ξυπνησει ειναι ωρα για φαγητουλι!

Αγγελικούλα μου, έτσι αλλάζουν τα ωράρια.... μόνα τους. εμένα το κάνει περίπου 2 εβδομάδες τώρα. φαντάσου κιόλας οτι ίσα που τρώει (70-80γρ) και μετά βαριέται και μου είπε η παιδίατρος οτι πάει να το κόψει και αυτό. εχτές πχ έφαγε 150γρ στις 11 και ξύπνησε στις 6. μια χαρά δλδ για τη μανούλα!!!! χαχαχαχαχαχα

Μελάκι εσείς πως πάτε???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αγγελική.....αν ξαναπείς ότι δε σου αρέσει το 4ωρο ή 5ωρο δε θα σου ξαναμιλήσω....ειλικρινά!!:twisted: Μωράκι είναι καλέεεε έλα σύνελθε!

Για συναντηση κ γω μέσα....προτιμώ παιδότοπο που λέει κ το Νικελάκι.

Mall δε με βλέπω να φτάνω με τα δυο μικρά από δω...

Γλυφάδα μια χαρά!

χαχΑχαχαχαχ καλα βρε Κλεοπάτρα μου οκ μην μου θυμώνεις :)

Το 4ο και το 5ώρο σούπερ είναι!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν είμαι μέσα σε ότι κ αν αποφασίσετε ειλικρινά, άσε που εσύ που έχεις 2 θα πρέπει να αποφασίσεις τον τόπο κ το χρόνο αυτό ειναι το δίκαιο!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αγγελικη μου εισαι μια χαζομανουλα!!χαχα!!τι καλος μωρε που ειναι ο μπεμπης!!!

καλε ποσο γαλα πινει κ κοιματε τοσες ωρες ???

εμενα με το θηλασμο καθε 3 ωρες μπορει κ 2 μιση στην καλυτερη 3μιση.

μπουκαλι του δινω στις 3 και πινει 125 μλ αλλα δεν αφηνει σταλια μηπως να του κανω λιγο περισσοτερο??

τωρα ειναι στο ρηλαξ ο κος πιπιλας μου με την πιπιλα εννοειτε ανοικτος ο αποροφφητηρας και κοιματε σε λιγο ομως θα ξυπνησει ειναι ωρα για φαγητουλι!

Χαζομανούλα δεν λες τπτ Μαράκι μου άσε κάηκα εγώ πάει.. χαχΑΧΑχαχΑ

Γάλα πίνει μέσα στην ημέρα περίπου κάθε 3ωρο , 4ώρο αναλόγως τα κέφια του απο 120 μλ και κάποιες ελάχιστες φορές 150 μλ και το βράδυ πλέον πίνει στις 11 , 120 και μετά δεν ξυπνάει μέχρι τις 6,30 το πρωί προφανώς δεν πεινάει τι να πώ!

οταν δεν αφήνει ουτε μια σταλιά τότε πρέπει να του δώσεις κ αλλο ετσι μου εχει πει ο γιατρός μου μπορει γι αυτο να ξυπναει μετα. Να μου τον φιλήσεις τον κούκλο σου!!

Αγγελικούλα μου, έτσι αλλάζουν τα ωράρια.... μόνα τους. εμένα το κάνει περίπου 2 εβδομάδες τώρα. φαντάσου κιόλας οτι ίσα που τρώει (70-80γρ) και μετά βαριέται και μου είπε η παιδίατρος οτι πάει να το κόψει και αυτό. εχτές πχ έφαγε 150γρ στις 11 και ξύπνησε στις 6. μια χαρά δλδ για τη μανούλα!!!! χαχαχαχαχαχα

Μελάκι εσείς πως πάτε???

Απίστευτο!!Όντως κουφό στα καλά του καθουμένου αλλάζουν! Σούπερ με το ωράριο αυτό θα ρίχνεις ύπνους όχι και λίγους έ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...