Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, έκανες υπέρηχο όσο είμαι εγώ τώρα. Εμένα το ραντεβού θα γίνει και θα είμαι ακριβώς 10 εβδ και ανυπομονώ τρελά!

μελένια μου εγώ έκανα υπέρηχο στις 10 και 5 ημερες αλλά ήταν κοιλιακός και είδαμε κεφαλακι, σωματακι χερακια και ποδαράκια! Κι εκανε τούμπες, είναι υπερκινητικό μου είπε η γιατρός μου!!:lol:

Ενα τόσο δα μωρακι, είναι απιστευτο!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάω μεθαύριο και δεν μπορώ να περιμένω! Τρομερή εμπειρία ε;; :D

Αλήθεια, αμνιοπαρακεντηση θα κάνει καμία; Εμένα μου είπε η γιατρός μου να κάνω λόγω ηλικίας (είμαι 36,5).

Καλά αποτελέσματα να έχεις ανυπομονώ και εγώ να έρθει η σειρά μας!

Τώρα για άμνιο που λες εμένα μου είπε ότι μάλλον δεν θα κάνω αλλά να βγουν πρώτα και οι εξετάσεις καλές.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

μελένια μου εγώ έκανα υπέρηχο στις 10 και 5 ημερες αλλά ήταν κοιλιακός και είδαμε κεφαλακι, σωματακι χερακια και ποδαράκια! Κι εκανε τούμπες, είναι υπερκινητικό μου είπε η γιατρός μου!!:lol:

Ενα τόσο δα μωρακι, είναι απιστευτο!! :D

χθες (10η εβδομαδα) ειδα κι εγω το μωρακι μου να χοροπηδαει και τρελαθηκα παρολο που εχω αλλα 2

βλεπετε οι υπερηχοι εχουν εξελιχθει απο τοτε

πατουσε τα ποδαρακια του και τεντωνοταν προς τα πισω κουνουσε τα χερακια

ειναι τεεεεεεεελειες εικονες

αρχισα να το αγαπαω περισσοτερο και να θελω να το προστατευσω πιο πολυ

μακαρι ολα να πανε καλα γιατι εχω λιγο αιματακι...

για αυχενικη παω 10/06

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια εγω παω για αυχενικη 10/06

χθες ειδα το μωρακι να χοροπηδαει και τρελαθηκα!!!!!! 4 εκατοστ ανθρωπακι απιστευτο!!!!

παρολο που εχω αλλα 2 παιδια εντυπωσιαστηκα, οι υπερηχοι βλεπετε εχουν εξελιχθει

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που πέρασαν και αυτή την αγωνία με επιτυχία! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Από πότε αρχίζουν και φαίνονται τα μωρά σχηματισμένα στον υπέρηχο; Θα κάνω έναν υπέρηχο σε λίγες μέρες και θα είμαι 10 εβδομάδων, θα τα δω λέτε τα μωράκια να κουνιούνται; Και κάτι ακόμα σ αυτή τη φάση κολπικός υπέρηχος ή εξωτερικός γίνεται;

Καλημέρα Μελένια μου! Με το καλό να δεις τα αγγελούδια σου! Την πρώτη φορά που το είδα καλά σχηματισμένο και κουνούσε χέρια-πόδια ήταν στην 9η εβδομάδα οπότε σίγουρααααααα θα τα δεις και θα τρελαθείς!! Εγώ είχα κάνει κοιλιακό υπέρηχο σ εκείνη την εβδομάδα αλλά φαινόταν κανονικά όπως σου ειπα! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια Αγγελικούλα μου, πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα της αυχενικής σου και να χαίρεσαι τον παίδαρο!!:lol::D

Εγώ πάω μεθαύριο και δεν μπορώ να περιμένω! Τρομερή εμπειρία ε;; :D

Αλήθεια, αμνιοπαρακεντηση θα κάνει καμία; Εμένα μου είπε η γιατρός μου να κάνω λόγω ηλικίας (είμαι 36,5).

Νικελάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι κ ευχομαι και στα δικά σου τα ευχάριστα νέα σύντομα! Πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια να σου πω την αλήθεια αλλά είχα δει ενα όνειρο πριν απο 15 μέρες περίπου κ κάτι είχα μυριστεί.. όμως ήδη το λατρεύω γιατί μου κάνει διάφορα κόλπα στους υπέρηχους κ με εχει τρελλάνει!! Εγώ είμαι 34 η αυχενική διαφάνεια προς το παρόν ειναι οκ περιμένω σήμερα κ την εξέταση αίματος για να βγει πόρισμα αλλά εχω διαίσθηση οτι ολα οκ θα είναι! Με το καλό κούκλα μου κ μην αγχώνεσαι καθόλου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χθες (10η εβδομαδα) ειδα κι εγω το μωρακι μου να χοροπηδαει και τρελαθηκα παρολο που εχω αλλα 2

βλεπετε οι υπερηχοι εχουν εξελιχθει απο τοτε

πατουσε τα ποδαρακια του και τεντωνοταν προς τα πισω κουνουσε τα χερακια

ειναι τεεεεεεεελειες εικονες

αρχισα να το αγαπαω περισσοτερο και να θελω να το προστατευσω πιο πολυ

μακαρι ολα να πανε καλα γιατι εχω λιγο αιματακι...

για αυχενικη παω 10/06

Καλημέρα Baila είδες τι μας κάνουν απο τώρα? Για το τρελοκομέιο είμαστε κατευθείαν μου φαίνεται ΧαχαχΑΧΑχα :P

Να μην ανησυχείς για το αιματάκι κ εγώ εχω περάσει ως τώρα 2 αποκολλήσεις κ τώρα εχω μια πολύ μικρή βέβαια αλλά δεν με τρομάζει καθόλου, ξεκούραση όσο περισσότερο μπορείς κ όλα θα πάνε καλά ! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να μην ανησυχείς για το αιματάκι κ εγώ εχω περάσει ως τώρα 2 αποκολλήσεις κ τώρα εχω μια πολύ μικρή βέβαια αλλά δεν με τρομάζει καθόλου, ξεκούραση όσο περισσότερο μπορείς κ όλα θα πάνε καλά ! :)

μου ειπε ο γιατρος ξεκουραση, να μην κανω τιποτα, ουτε καθιστη στο γραφειο, μονο ξαπλα

πηρα κι εγω το λαπτοπ αγκαλια και ψαχνω παρεουλα

εχω εν τω μεταξυ εεεεεεεενα σιδερο

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Καλησπέρα.

Μπράβο βρε κορίτσια, άλλη μια ωραία αυχενική στη παρέα, πολλά συγχαρητήρια και στην Αγγελική λοιπόν, είναι ένα "σκαλοπάτι" ηρεμίας η αυχενική, με το καλό και στο επόμενο στο Β επιπέδου.

Να είσαι καλά κουκλίτσα μου χίλια ευχαριστώ κ ευχομαι το ίδιο κ σε σένα!:)

Τι ωραία μάθατε και το φύλο, εμάς το τερατάκι μας πέρσι μας ήταν με τη πλάτη ως το 5ο, πολύ βασάνισε τους γιατρούς και σε αυχενική και σε Β επιπέδου, δε μπορούσαν οι άνθρωποι όχι φύλο να δουν αλλά ούτε τις μετρήσεις που ήθελαν να κάνουν.

Καλά αυτό είχε πολύ πλάκα γιατί στην αρχή ο γιατρός μας ρώτησε αν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο κ του είπαμε φυσικά ναι..μετά ξεχάστηκε με τις μετρήσεις κ τα διάφορα κ δεν΄είπε τπτ..οπότε του το ξαναείπα εγώ και μου λέει...ααα χίλια συγνώμμη λοιπόν κατά 90% είναι αγοράκι αλλά κρατάμε πάντα μια επιφύλαξη..Ελα όμως που μετά κοιτάζοντας ξανά για την αποκόλληση το πιτσιρίκι γύρισε και τα είδαμε όλα μεχρι κ εμεις που δεν ξέρουμε κ καλά... ΧΑΧΧΑΧΑ Οπότε λέει μετά ο γιατρός... Ε..όπως καταλαβαίνετε πλέον δεν έχουμε καμία απολύτως αμφιβολία είναι σίγουρο!!

Θα περάσει γρήγορα ο καιρός Μελάκι μου και όλα θα πάνε σούπερ!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

μου ειπε ο γιατρος ξεκουραση, να μην κανω τιποτα, ουτε καθιστη στο γραφειο, μονο ξαπλα

πηρα κι εγω το λαπτοπ αγκαλια και ψαχνω παρεουλα

εχω εν τω μεταξυ εεεεεεεενα σιδερο

Έτσι μπράβο κούκλα μου! Ξεκούραση όπως στα είπε είναι.. Κι'εγώ όλη μέρα στον καναπέ ξαπλωμένη την εβγαλα ενα μήνα τώρα και για τις επόμενες 15 μέρες ούτε δουλειά. Θα πάνε όλα σούπερ αρκεί να κάνεις οτι σου λέει ο γιατρός σου! Εχεις αποκόλληση? Πέρνεις φαρμακάκια?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Έτσι μπράβο κούκλα μου! Ξεκούραση όπως στα είπε είναι.. Κι'εγώ όλη μέρα στον καναπέ ξαπλωμένη την εβγαλα ενα μήνα τώρα και για τις επόμενες 15 μέρες ούτε δουλειά. Θα πάνε όλα σούπερ αρκεί να κάνεις οτι σου λέει ο γιατρός σου! Εχεις αποκόλληση? Πέρνεις φαρμακάκια?

ο γιατρος δεν ειδε μεγαλη αποκολληση, καποιο μικρο σημειο

παιρνω ουτροτζεσταν και τροφοκαρντ

κι εσυ εντελως ξαπλωμενη ησουν;

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

καλά αν δω στον υπέρηχο τα μωρά να κάνουν κόλπα θα με μαζεύετε... χαχα ρε κορίτσια μόνο εγώ ανυπομονώ να έρθει γρήγορα ο Δεκέμβρης να τα πάρω αγκαλιά; Με όλες τις φίλες που μιλάω λένε απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου γιατί μετά θα τρέχεις κ δε θα φτάνεις αλλά εγώ πραγματικά θέλω να περάσει νεράκι και να τα βλέπω κανονικά , όχι μόνο μέσα από τον υπέρηχο..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...