Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα ερχεται ο παιδιατρος σπιτι και του δινω μαυρα 50 ευρω γιατι ειναι στο \εσυ και δεν δινει αποδειξη, μου γραφει ομως τα εμβολια στο βιβλιαριο και δεν πληρωνω τιποτα! ερχεται και στο σπιτι γιατι δεν εχει ιατρειο και με βολευει πολυ! 50 ευρω το μηνα δεν ειναι και τεραστιο ποσο, αν σκεφτεις το ποσο που θα εδινα επισκεψη σε ιδιωτικο ιατρειο συν την βενζινη!

Εμεις δεν ειχαμε κολικους, οταν εκλαιγε ηταν τελικα απο την βουλωμενη μυτουλα. Απλα αργησαμε να το καταλαβουμε. Απο την στιγμη που ξεβουλωσε ηρεμησε το πουλακι μου και απο την Κυριακη παλι τα ιδια! Ευτυχως δεν ανεβασε πυρετο!!! Ειναι καλυτερα αλλα της βαζω ορο ολη την ωρα και χτυπιεται απο το κλαμα, μετα ομως ανακουφιζεται!

Το εμβολια δεν ειναι τιποτα τελικα, πιο πολυ εκλαψε που της ακινητοποιησαμε το ποδο παρα απο το τσιμπημα!

Την καλύτερη δουλειά κάνετε Χριστινάκι μου μακάρι να μπορούσα να το κάνω κ εγώ αυτό..Απλά απο την επόμενη φορά θα κλείνω ραντεβού στο Κέντρο Μάνας κ Παιδιού εγκαίρως κ θα τα κάνουμε εκεί γιατί δεν συμφέρει με τπτ αλλιώς!

Σοβαρά όλα αυτά ήταν απο την μυτούλα της? Πάλι καλά που το ανακάλυψες είδες τελικά η κάθε μανούλα ξέρει το παιδάκι της καλύτερα απο οποιονδήποτε άλλο.. και μένα οταν κλαίει μόνο εγώ ξέρω τι ακριβώς θέλει απίστευτο!! Ορό του βάζω κ εγώ αλλά οχι καθε μέρα γιατι δεν ειναι μπουκωμένος συνέχεια οπότε γιατί να τον ταλαιπωρώ? Οταν ομως του βάζω μας ακουει η γειτονια..δεν τον θέλει με τπτ ομως!!!

Παρενεργειες δηλ δεν ειχατε τπτ απο τα εμβόλια? Μακαρι παναγία μου να σας μοιασουμε σ αυτο!

Απο κιλά εσεις πως είσαστε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1001472s.th.jpg

Να τα καμάρια μου!

Από κιλά εμείς πριν κάμποσες μέρες ήταν 4750 άρα φαντάζομαι θα ακουμπάμε το 5άρι τώρα.

Κ μεις εμβόλια μέσω ικα κάνουμε, μας τα γράφει ο γιατρός κ τα κάνουμε τσάμπα στο ιατρείο του. Πολύ ακριβά.

Γενικά παρενέργειες δεν μας έκανε κανένα εμβόλιο εκτός από αυτό το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας. Τη θέρισε τη Ζωή πέρσι....το θυμάμαι και ανατριχιάζω τι τραβήξαμε.

Στη Δανάη δεν το κάνω φέτος.

Εξάλλου προστατεύει από 1 ιό....υπάρχουν 500 ιοί γαστρεντερίτιδας όμως....

Τώρα θα κάνει το περίφημο MMR η Ζωή. Το καθυστέρησα αρκετά.

Εδώ να δω τι θα τραβήξουμε....ωχωχωχωχ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κορίτσια μου καλημέρα!!! τι κάνετε όλες καλά???

κριστάκι θα σου στείλω πμ, αν και μπορείς να με βρεις μέσα από την Αγγελικούλα, με φωτό "its a girl" χαχαχαχαχα

όσο αφορά παιδίατρο και εγώ στο σπίτι και λόγω προωρότητας και λόγω ότι στο ιατρείο πολλά παιδιά, πολλά μικρόβια.

Αγγελικούλα μη φοβάσαι, θα τα αντιμετωπίσεις ότι και να είναι από παρενεργειες. εμείς σε μια εβδομάδα τρυπηθήκαμε 3 φορές, το εμβόλιο κατα τξς βροχιολίτιδας, αιμοληψία για την αιμοσφαιρίνη και το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου. αφού ήταν να κάνουμε άλλο ένα αλλά την λυπηθήκαμε και θα το κάνουμε το άλλο μήνα. όσο αφορά το μέγεθος, τα αγοράκια ξέρω, αναπτύσονται πιο πολύ απο τα κοριτσάκια. όπότε μια χαρά είστε!!! κορίτσια μου μιλάει η κόρη μου, θα τρελλαθώ!!!!!! :wink:)))) βγάζει κάτι κραυγούλες όλα τα λεφτά!!!

εμένα άρχισε να κόβει λίγο το φαγητό αλλά δεν ανησυχώ. φανταστείτε ότι σε ένα μήνα πήρε 1200γρ. τώρα τρώει από 70 μέχρι 100. αλήθεια εσείς πως μετράτε το γάλα??? σύμφωνα με το νερό ή με το γάλα που βγαίνει στο τέλος?? γιατί όταν ρίχνεις την σκόνη ανεβαίνει....

θα ξαναμπώ σε λίγο γιατί πεινάμε!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

οκ, θα σε κάνω τώρα. φάγαμε και κοιμόμαστε στην αγκαλίτσα της μαμάς μέχρι να ρευτούμε και να περ΄σει λίγη ώρα λόγω παλλινδρόμησης..... πόσο πολύ μ'αρέσει αυτή η ώρα!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες,

Αγγελική σε καταλαβαίνω, και το δικό μας το μωράκι έχει αρχίσει να φοράει τα 3-6 μηνών (και είχα τόσα πολλά μικρούλικα ρουχαλάκια, χαλάλι).

Zounitsa εμάς ο παιδίατρος μας έχει πει να μετράμε το γάλα μαζί με τη σκόνη, όχι μόνο το νερό.

Τα μωρά σας κοιμούνται πολλές ώρες? Ο δικός μου μέσα στη μέρα κοιμάται περίπου 1 ώρα ανάμεσα στα γεύματα (κάθε 3 ωρες). Λίγο δεν είναι?

εμένα πάλι μου είπε να μετράω το νερό..... αλλά με τη σκόνη είναι πιο πολύ που στο σύνολο της ημέρας βγαίνει ικανοποιητική ποσότητα. εγώ το μετράω με την σκόνη, αλλά όταν λέω πόσο τρώει λέω σαν νερό και το διευκρινίζω. όσο αφορά τον ύπνο, εμένα κοιμότανε συνέχεια, αλλά ήταν και πρόωρο αρα κουρασμένο μωρό. τώρα μπορεί να μην κοιμηθεί καθόλου από γευμα σε γεύμα και μιλάμε για 4ωρα.... την νύχτα σου κοιμάτε καλά???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπερα!

Μελακι μολις μπορεσουμε μπορουμε να κανονισουμε να κανουμε καμια εξοδο μαζι Γλυφαδα, ε? Πρωτο τραπεζι παιδοτοπο! :tongue:

Επιδομα οαεδ ακομα δεν εχω παρει, δεν εχω και κανεναν να αφησω τη μικρη...μολις ερθει η μανα μου θα παω.

Μελακι το μωρο το βαζεις στο καθισματακι αυτοκινητου κανονικα? Γιατι το δικο μου μου φαινεται πολυ ορθιο, παρολο που ειναι για 0-9 κιλα...το μαξι κοζι πηρα..

Αγγελικη υπομονη, κι εμας μας τρυπαγανε 2 φορες την ημερα στο μαιευτηριο για τον ικτερο...ειχε μελανιασει το γλυκο μου, και ηταν τοσο μικροσκοπικο, μονο τα κλαματα που δεν εβαζα! Τελος παντων, κατα τα αλλα παιρνουμε τις σταγονιτσες για τους κολικους αλλα δεν βλεπω και καμια διαφορα...

5NEXp2.png

εμένα πάλι μου είπε να μετράω το νερό..... αλλά με τη σκόνη είναι πιο πολύ που στο σύνολο της ημέρας βγαίνει ικανοποιητική ποσότητα. εγώ το μετράω με την σκόνη, αλλά όταν λέω πόσο τρώει λέω σαν νερό και το διευκρινίζω. όσο αφορά τον ύπνο, εμένα κοιμότανε συνέχεια, αλλά ήταν και πρόωρο αρα κουρασμένο μωρό. τώρα μπορεί να μην κοιμηθεί καθόλου από γευμα σε γεύμα και μιλάμε για 4ωρα.... την νύχτα σου κοιμάτε καλά???

Κι εμενα δεν κοιμαται συνηθως αναμεσα στα γευματα, κανενα μισαωρο ισως...

Και το βραδυ αναμεσα στις 10 και τις 7 το πρωι ξυπναει 3 φορες.

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εμένα τώρα ξυπνάει μόνο μια φορά τη νύχτα για φαγητό. εγώ στο λίκνο τη βάζω μόνο για το νυχτερινό ύπνο, την υπόλοιπη μέρα στο ρηλάξ (δεν της πολυαρέσει βέβαια) ή στον καναπέ στο γυμναστήριό της. ο΄πότε καταλαβαίνει ότι έρχεται η ώρα του μεγάλου ύπνου. μπανάκι-γάλα-ύπνος. το καθισματάκι δεν είναι πολύ όρθιο, και εμένα έτσι μου φαίνεται αλλά έτσι είναι όλα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εμείς το γάλα το μετράμε με το νερό μόνο.

Νικελάκι βέβαια ρε τη βάζω στο καρεκλάκι. Ε δε κάθεται κ τόοοσο πολύ. Μια χαρά τη βλέπω να βολεύεται. Οταν πάμε μαγαζιά πχ ή κούνιες κλπ τη βάζω στο σλινγκ ή στο 2πλο καρότσι βέβαια.

Θυμάμαι πάντως με τη Ζωή πηγαίναμε βόλτες κ βόλτες με το καρεκλάκι αυτοκινήτου κουμπωμένο πάνω στο άλλο μας καρότσι.

Για παιδότοπο όποτε θες μέσα. Και ΣΚ. Η καλύτερή μας. Αλαλιάζει κ η Ζωή κ ησυχάζει το κεφάλι μου. Εχω διαβάσει καλά λόγια για αυτόν

http://www.planitisprigipas.gr/

Δεν έχω πάει κ είναι δίπλα μου!

Αληθεια, στην κουνια ποτε τα βαζετε???

Αμεσα!

Μόλις σταματήσει το συχνό βραδινό ξύπνημα (για δική μου ευκολία, να μη πηγαινοέρχομαι 30 φορές. Αλλιώς θα την είχα ήδη βάλει!)

Καλημερα κοπελες μου τι κανετε?

Τωρα επιτελους κοιμηθηκε το μικιο μου..

Εμεις πηγαμε τελικα σε ομοιοπαθητικο αλλα ειμαστε και ατυχοι γιατι εχουμε πεσει πανω στην απεργια και δεν μπορουμε να αγορασουμε τα φαρμακα!

Μας εδωσε η ομοιοπαθητικος καποια που ειχε αλλα δεν ειναι ακριβως η αγωγη που μας ειχε γραψει. Του δωσαμε χτες βραδυ μολις τον επισαν οι πονοι αλλα δεν ειδαμε διαφορα... Την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως επρεπε να ειναι νηστικος για να του το δωσω. Τελος παντον ελπιζω να κανουμε δουλεια σε λιγες μερες..

Εγω κοριτσια δεν του βαζω ορο στην μυτουλα του σχεδον καθολου... Πειραζει?

Λετε να κλαιει και μενα για αυτο? Φανταζομαι αν ειχε βουλωμενη μυτουλα θα το καταλαβαινα..

Ειναι πολυ ανησυχος ολη τη μερα χτυπιεται συνεχως, εκνευριζεται ευκολα και κοιμαται πολυ λιγο αναμεσα στα γευματα..

Το βραδυ κοιμαται γυρω στις μια αφου εχουν περασει οι κολικοι και μετα μεχρι τις 9 το πρωι θα ξυπνησει περιπου 3 φορες. Ισως και παραπανω. Συνηθως ουτε 3 ωρες δεν κλεινουμε απο την ωρα που θα φαει μεχρι την ωρα που θα ξαναξυπνησει!!!

Την κουνια την εχουμε ψιλοκαταργησει.. Κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι..Λετε να τον κακομαθω? Φοβαμαι να τον βαζω μονο στην κουνια παρολο που ειναι διπλα μου γιατι δεν ρευεται σε ολα του τα γευματα!

Βρε κοριτσια μου συμβαινει το εξης...Συνεχεια κανω σκεψεις οτι το μωρο μου παθαινει κατι και μαλιστα πολυ μακαβριες τοσο που εχω τυψεις....και συνεχως βλεπω ασχημα ονειρα! Σας συμβαινει εσας αυτο? Γιατι δεν σκεφτομαι θετικα?...

Και μεις ειναι αυτη τη βδομαδα να κανουμε το εμβολιο αλλα το Σαββατοκυριακο μετακομιζουμε και φοβαμαι να μην εχουμε το μωρο με πυρετο! Λεω να πω στον παιδιατρο να το κανουμε την αλλη εβδομαδα. Πηραζει να το καθυστερησουμε μια εβδομαδα?

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...