Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

velissa εγω την καταλαβαινω την honey.

Και εγω θα ηθελα τριτο. Οταν αποκτησεις το δευτερο νομιζω οτι το νιωθεις περισσοτερο αυτο.

Εγω τον Μαριουλη τον αγαπησα στην πορεια. Τον Χαρουλη ομως απο το πρωτο λεπτο!

Το θεμα ειναι να εχεις καποια λεφτα για να ταμεγαλωσεις και βεβαια πολλεεεεεεεες αντοχες!!!!

Αληθεια honey. Για πες το κολπο για κοριτσακι?

Συμφωνώ απολύτως με όλα.

Και γω με αυτό το μωράκι σκάω απο αγάπη...διαφορετικά απότι με τη Ζωη που το κυρίαρχο συναίσθημα αρχικά ήταν το άγχος....

Αχχχχ και γω πολλά λεφτά θέλω από κάπου....για να χω μπόλικη βοήθεια και να κάνω και άλλο παιδάκι! Αργότερ βέβαια....όταν πείσω και το μπαμπά!

Κόλπο....δε ξέρω! Δε ψάχναμε μέρες κλπ....:rolleyes:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ εμείς έχουμε τρελαθεί στις βόλτες. Με το σλινγκ και με το καρότσι. Δε σας τη βαράει όλη μέρα μέσα?

Εγώ δε τη παλεύω....με τίποτα!

Καλά ντυμένο αν και κάνει καλές μέρες, σήμερα πχ χαρά Θεού ήταν που πήγαμε τις βόλτες μας.

Οσο για το σαραντισμό.....δε το χω.....συγχωρείστε με....

Παντως το βραδυ εξακολουθουμε να ξυπναμε για φαγητο μια φορα και αργουμε πααρααααα πολυ να φαμε. να δω ποτε θα το κοψουμε γιατι εμεις ειχαμε καλομαθει με τον Μαριουλη ο οποιος κοιμοταν σερι τη νυχτα απο την πρωτη εβδομαδα.

Μας δουλεύεις???? :shock:

Μπράβο Κρίστυ....ωραία νέα!

Εμείς ακόμα δεν έχουμε μετρηθεί στο ύψος. Αυτή τη βδομάδα θα μας δει ο γιατρός. Στο βάρος όμως....άστο....λουκουμαδάκια!

Το βυζόγαλο δουλεύει...

Και μεις έχουμε μυξάκια συνέχεια σχεδόν απτην αρχή....η ντόκτορ είπε δεν πρέπει να ναι κρύωμα αλλά το κάνουν λέει πολλά μωράκια στην αρχή....κατι για βλέννες είπε....

Τεσπά...όλο ορό κανουμε και οκ...

Διαφημίσεις

honey ουτε εγω το εχω για τον σαραντισμο και ο μαριος δεν εχει σταθει καθολου μεσα απο τη στιγμη που γεννηθηκε. Ολο ατα και ατα ειναι ολη ην ημερα.....

Απλα αργησα να παρω καροτσι και οταν πηρα αρχισαμε τις ιωσεις μια το ενα μια το αλλο...

Οσο για τις μερες δεν ξερω. Ουτε εγω μετραγα και εκανα 2 αγορια. Ενα κοριτσακι το λαχταραω δεν μπορω να πω αλλα γερα να ειναι και οτι να ναι!!!!

Αν ημασταν καλα θα ερχομασταν αυριο στο λητω.

christy μια χαρα αναπτυξη εχει η μικρουλα σου.Οσο για το υψος εξαρταται απο το παιδι νομιζω.

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλημερα κολικους ειχε το μαναρι μου απο τις 6 το πρωι....

κατεθεσα τα χαρτια στον οαεδ για το επιδομα αλλα ουτε το ποσο ξερουν ουτε ποτε θα μπουν.....

εγω κοριτσια σας λεω τα παιδακια να τα βγαζετε εξω αρκει να μην βρεχει...

Γκρρρρρρ να με βλέπατε να γαβγίζω στο Λητώ....έχει ξαναειπωθεί ότι είναι λίιιιιγο αγενείς κάποιες πωλήτριες στο μαγαζί αυτό.....τεσπά....έχε χάρη που ηθελα να κάνω αλλαγή....αλλιώς σιγά μη πήγαινα.

Το μικράκι μου έχει μια δυσκολία να κοιμηθεί αφού έχει καλοφάει....χαζοκλαίει αλλά δε πεινάει ουτε πονάει, είναι μάλλον σαφές, τι να χει...όρεξη για κουτσομπολιό...σόρι αλλά δε παίζει στις 3 το πρωί. Και με τη πιπίλα βασανίζεται αρκετή ώρα. Ιδωμεν....

Γύρισα και τη Γλυφάδα με το καρότσι σήμερα...καλά ήταν, ξελαμπίκαρα. Αλλαξα και κατι δώρα ρούχα και πήρα για του χρόνου για τη Ζωή (κατά συνέπεια για του παραχρόνου για τη Δανάη....τουλάχιστο κάνουμε ανακύκλωση στα ρούχα να γλιτώσουμε κανα ευρώ)

Βόλτες βόλτες....εκτός αν βρέχει όπως λέει κ η Μαρίαεφη και αν φυσάει πολύ να προσθέσω εγώ.

Στο ΟΑΕΔ εγώ σήμερα πήρα την επιταγή, περίπου 1 βδομάδα μετά που κατέθεσα τα χαρτιά (περίπου επιταγή, πας στην Εθνική να πάρεις τα λεφτά με το χαρτί αυτό) και ήταν μπόλικα.

Περίμενα κάπου 500 αλλά ήταν πολύ παραπάνω. Not bad....:cool:

Σήμερα έχω γυναικολόγο γιατί θεωρητικά μου τελείσε η περίοδος και πρέπει να με δει τώρα.

ΑΛΛΑ σήμερα ξανάχω αίμα....τι παίζει??? Θα τηλ να δω μήπως δε πάω....αλλά τι να γίνεται....????

μελακι βολτα στη Γλυφαδα εε??ζηλευω!!!!!

εννοειτε κ αν φυσαει τρελα γιατι απο το μυτακι κρυωνουν!

τον λογ/σμο τοτε τι το θελουν στον οαεδ??

ποσα πηρες?πως το βγαζουν το ποσο???

Εμένα και πέρσι κ φέτος στον οαεδ λογαριασμό μου ζήτησαν για το 6μηνο. Για το επίδομα μου έδωσαν επιταγή και πληρώθηκα απτην Εθνική στο ταμείο κανονικά. 900 πήρα.

Η Ζωή μου χει κρυολογήσει κάμποσες φορές από αέρα.

Προσοχή!

Απτο κρύο δε παθαίνουν τίποτα!

Διαφημίσεις

!να γινεις κριστυ μου!!!!

εμεις δεν εχουμε δεχτει επισκεψεις βεβαια ειναι αρκετοι που θελουν να ερθουν αλλα κανω κρατει...

πηγα οαεδ ξανα η υπαλληλος ειχε ξεχασει ενα χαρτι να κρατησει.

λοιπον ρωτησα και μου ειπαν οτι το ποσο το υπολογιζουν βαση του μισθου μας και το τι χρηματων πηραμε απο το ΙΚΑ για το 4 μηνο που καθομαστε.

δηλ πχ. 1000 μισθος *4 =4000 το ΙΚΑ ας πουμε 3000 απο τον ΟΑΕΔ θα παρουμε 1000 ευρω.

απλα αυτο που δεν καταλαβα αν παει στον καθαρο ή στον μικτο μισθο.

Ειμαιστε λιγο καλυτερα απο το συναχι! Δοξα το Θεο! Ταλαιπωρηθηκε και το μωρο σαν τρενο εκαν η μυτουλα του!!!

Εκτος απο την Αγγελικη, την Μαριαεφη και την Μαριλενα που ειμαστε ηδη φιλες στο facebook, αν εχετε προφιλ οι υπολοιπες στειλτε μου τα στοιχεια σας με πμ να σας κανω add!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Περαστικούλια σας Χριστινάκι μου!!! Καταλαβαίνω πως ένιωθες να την βλέπεις να ταλαιπωρείται..πίκρα!!!!

Με τους κολικούς πως πάτε? Ηρεμήσατε καθόλου?

Εμείς ζυγιστήκαμε σήμερα 5 κιλά καλό ειναι να το αφήσω? :confused::confused::confused:

Εχουμε ψηλώσει πάρααα πολύ όμως και θέλω να το μετρήσω γιατί τα φορμάκια του δεν του μπαίνουν στο ύψος όμως οχι στο φάρδος! Φανταστείτε βγήκαμε βολτίτσα την Κυριακή στο Mall με την κοπέλα που γεννήσαμε μαζί στο ίδιο δωμάτιο, το κοριτσάκι της μπροστά στον δικό μου ήταν τόσο μικρούλι, εμένα φαίνεται λες κ είναι 3 μήνων!! Παναγία μου τον Φασούλα γέννησα?????

Την Δευτέρα κλείσαμε να πάμε για το πρώτο εμβόλιο στον γιατρό μας, εχω μια αγωνία άλλο πράγμα κορίτσια..δεν θέλω να πονέσει το καλό μου...ασε που φοβάμαι για τις παρενέργειες..

Απο το επόμενο εμβόλιο θα κλείνω στο Κέντρο Μάνας κ Παιδιού γιατί θα μας έρχεται ο κούκος αιδόνι ιδιωτικά.. Ρώτησα κ μου είπαν οτι για το 1ο εμβόλιο και κάτι σταγόνες γαστρεντερίντιδας συν την επίσκεψη θα φτάσουμε αισίως στα 145 ευρώ..δεν τα λες κ λίγα..βέβαια μπροστά στην υγεία του δεν ειναι τπτ δεν το συζητώ..απλά γιατι αφού το πληρώνω τόσα χρόνια το ΙΚΑ να μην τα κάνουμε εκει!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εμενα ερχεται ο παιδιατρος σπιτι και του δινω μαυρα 50 ευρω γιατι ειναι στο \εσυ και δεν δινει αποδειξη, μου γραφει ομως τα εμβολια στο βιβλιαριο και δεν πληρωνω τιποτα! ερχεται και στο σπιτι γιατι δεν εχει ιατρειο και με βολευει πολυ! 50 ευρω το μηνα δεν ειναι και τεραστιο ποσο, αν σκεφτεις το ποσο που θα εδινα επισκεψη σε ιδιωτικο ιατρειο συν την βενζινη!

Εμεις δεν ειχαμε κολικους, οταν εκλαιγε ηταν τελικα απο την βουλωμενη μυτουλα. Απλα αργησαμε να το καταλαβουμε. Απο την στιγμη που ξεβουλωσε ηρεμησε το πουλακι μου και απο την Κυριακη παλι τα ιδια! Ευτυχως δεν ανεβασε πυρετο!!! Ειναι καλυτερα αλλα της βαζω ορο ολη την ωρα και χτυπιεται απο το κλαμα, μετα ομως ανακουφιζεται!

Το εμβολια δεν ειναι τιποτα τελικα, πιο πολυ εκλαψε που της ακινητοποιησαμε το ποδο παρα απο το τσιμπημα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...