Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελακι μου και εγω μια απο τα ιδια πηγα τραπεζα και οαεδ με τον μικρο ...

τα δοντια σας ταλαιπωρουν εε ??ποσα εχει βγαλει?

Εμένα να με δεις με το καρότσι διδύμων στο σούπερ μάρκετ....

Ολα τα λεφτά. Κούραση λέμε....αλλά γλυκιά μωρέ...μας κοιτάζαν και όλοι! Χα!

Δόντια έχουμε 6 κάτω και 5 πάνω, παλεύει να βγει ο 2ος γόμφιος επάνω. Εχουμε ακόμα καιρό.....

Θα τελειώσει με δόντια η Ζωή και θα αρχίσει η Δανάη.

Δε θα ηρεμήσω ποτέ!:?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοπελες μου τι κανετε? Ειπα να μπω να σας γραψω στα γρηγορα και να παω να πακεταρω καμια κουτα τωρα που κοιμηθηκε ο μικρος..

Οι κολικοι συνεχιζουν δυστηχως... Την Τριτη το απογευμα εχουμε ραντεβου με μια Παιδοψυχολογο-Ομοιοοπαθητικο. Ειναι η τελευταια μου ελπιδα! Ειδε και αποειδε και ο αντρας μου (εχει και τυψεις μαλλον που το καθυστερησαμε) και μου ειπε να κανονισω οτι θελω...

Κατα τα αλλα την ημερα κοιμαται ελαχιστα, και ειναι συνεχεια ανυσηχος μαλλον εχει ποναλακια. Τα βραδυα κοιμαται την περισσοτερη ωρα στο κρεββατι μας.. Φοβαμαι να τον βαλω στο δικο του γιατι δεν ρευεται ρε γαμωτο ευκολα και θελω να τον εχω διπλα μου. Και το μαιμουδακι του αρεσει ειναι και ποιο ζεστα και την καταβρισκει..

Ελπιζω να μην εχω αργοτερα προβλημα... Τωρα παλι κοιμηθηκε στα χερια και ελπιζω να κοιμηθει αρκετα να κανω καμια δουλεια.. Σε δυο εβδομαδες το πολυ-πολυ πρεπει να εχουμε αφησει το σπιτι..

Ααααααα ξεχασα να σας πω. Σκεφτομαι να ζωγραφισω το δωματιο του μπεμπη με θεμα τον γουινι και τους φιλους του! Ελπιζω να τα καταφερω και μετα θα σας βαλω φωτογραφιες. Αυτο βεβαια αφου θα εχουμε μετακομισει...

Ασχετο να ρωτησω κατι? Ξερετε ποσα ειναι τα λεφτα απο το συμπληρωματικο επιδομα του ΟΑΕΔ? Και ποσο καιρο μετα το παιρνουμε αφου καταθεσουμε τα χαρτια? Θα παω μαλλον μεσα στην εβδομαδα να τα καταθεσω...

Αυτα τα νεα μας. Φιλια πολλα!!!!!!!!........

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Εμένα να με δεις με το καρότσι διδύμων στο σούπερ μάρκετ....

Ολα τα λεφτά. Κούραση λέμε....αλλά γλυκιά μωρέ...μας κοιτάζαν και όλοι! Χα!

Δόντια έχουμε 6 κάτω και 5 πάνω, παλεύει να βγει ο 2ος γόμφιος επάνω. Εχουμε ακόμα καιρό.....

Θα τελειώσει με δόντια η Ζωή και θα αρχίσει η Δανάη.

Δε θα ηρεμήσω ποτέ!:?

Χαρας το κουραγιο σου Μελακι να πας στο Σουπερ Μαρκετ με τα μικρα..

Υπομονη εισαι αστερι εσυ!!!

Φιλιαααα :mrgreen:

cfcIp3.png

επισης σημερα πηγα στο ικα για το επιδομα καισαρικης και τι πηρα 256 ευρω για 3112 που κοστισε η γεννα!

εκανα ενσταση παροτι επεμεναν οτι δεν θα παρω κατι πισω...μηπως εχει καμμια εμπειρια??

Μαρια μου ειχες δικιο...Ετοιμασαν τα χαρτια μου, περιμενα εγω τηλεφωνο και σιγα που θα με περνανε!!! Πηγα χτες και πηρα τελικα 370 ευρω. Το σκεφτηκα για την ενσταση αλλα μου ειπε η λογιστρια μου οτι δεν θα βγαλω κατι..

Μου εδωσαν ομως ενα χαρτι για την φορολογικη δηλωση..

Το πηρες εσυ αυτο?

cfcIp3.png

οχι Μαριλενα μου δεν μου εδωσαν χαρτι για την φορολογικη...οσο γιατον ΟΑΕΔ θελει κ λογ/σμο στην Εθνικη τον οποιο ανοιγεις με ταυτοτητα κ εκαθθαριστικο το ποσο απο οτι ξερω ειναι απο 400 ευρω εως 700 αναλογως και βγαινει σε ενα μηνα.

εγω θα παω την Δευτερα παλι γιατι δεν ειχαν συστημα την Παρασκευη κ δεν τα καταθεσα..

αντε να τελειωσετε την μετακομιση να βρεθουμε.

ο γουινι τελειο θεμα!

μελακι σκεψου θετικα θα ξεπεταχτουν και τα δυο κοριτσακια σου οχι σαν κ εμενα που τωρα που η Εφη μου ειναι μεγαλη ξαναμπηκα στα βαθια!

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες!

τι κάνετε? Εμείς ακόμα παλεύουμε με τον θηλασμό, τουλάχιστον τώρα το μωρό μου δεν αντιστέκεται (πολύ) να κάτσει στο στήθος, κάτι είναι κι αυτό. Κατά τα άλλα προχθές πήγαμε την πρώτη μας βόλτα και εκεί που ήταν ανήσυχος στο σπίτι και έκλαιγε μετά από λίγο που μπήκε στο καρότσι του τον πήρε ο ύπνος. Άντε να ανοίξει λίγο ο καιρός και όλο έξω θα είμαστε:)

Να είστε καλά κι εσείς και τα μωράκια σας!

Γειααααααααα.

Είμαι off....σήμερα πήγαμε οικογενειακώς εκκλησία για σαραντισμό, στη γιαγιά, κούνιες, για καφέ, για ψώνια ρούχων.....απαπαπα....ανέβα κατέβα αυτοκίνητο σλινγκ, καρότσι, ουφ!

Αλλά ήταν ωραία...τα μαναράκια μου....το μεγάλο ξελύσσαξε, το μικρό μου σκασε χαμόγελο και άρχισα να φωνάζω μέσα στο starbucks απτη χαρά μου!

μελακι σκεψου θετικα θα ξεπεταχτουν και τα δυο κοριτσακια σου οχι σαν κ εμενα που τωρα που η Εφη μου ειναι μεγαλη ξαναμπηκα στα βαθια!

Δε με χαλάει και αυτή η φάση.

Με τρελαίνει το μωράκι μου...και η Ζωή είναι στη καλύτερη φάση της τώρα...ανθρωπάκι...

Και η σκέψη του 3ου αργότερα μου αρέσει...αμα μου κάτσουν λεφτά!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου με τα κουκλια μωρακια σας! :D

Κι εμεις πολλους κολικους εχουμε, ηρεμει μονο στο στηθος η μικρη μου, με αποτελεσμα να την εχω τα απογευματα αγκαλιτσα συνεχεια..τα βραδια κοιμαται την πρωτη δοση τουλαχιστον ενα τριωρο η και πενταωρο μερικες φορες, και μετα αν μια-μιαμιση ωρα ξυπναει, και κατα τις 7 το πρωι την παιρνω μαζι μου και κοιμομαστε δυο ωριτσες αγκαλιτσα. Τρελαινομαι να κοιμαμαι μαζι της!!

Βολτα ακομη δεν την εχω παει...μου λεει και η μανα μου οτι κανει κρυο και με φοβιζει...

Τελος παντων...χαθηκαμε, ε??

Φιλακια πολλα!!

5NEXp2.png

καλησπερα κοριτσακια

ευχομαι να ειστε καλα εσεις και τα μπεμπακια σας..

Εμεις δυστυχως εχουμε αρρωστο ο Μαριουλη απο την Παρασκευη με εμετους και πυρετο. Εχουμε βαλει και το μωρο σε καραντινα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να προφυλαξεις ενα μωρο οταν ενα αλλο τρεχει σε ολο το σπιτι. Εχω αγχωθει πολυ γιατι ο Χαρουλης ειναι πολυ μικρακι και φοβαμαι μην κολησει, Εντωμεταξυ ο Μαριουλης του εχει βγει πολυ γκρινια ολο το σ/κ με την ιωση και εχουμε αλαλιασει πραγματικα....

Honey εμεις πηραμε καροτσι για διδυμα ενα ολλανδικο που το βρηκα σε προσφορα απο ενα μαγαζι που λεγεται τρικυκλο στην ποσειδωνος ομως δυστυχως ακομα δεν το εχουμε εγκαινιασει. Λεγαμε για αυτο το σ/κ αλλα δεν ειναι ποτε να κανεις σχεδια τελικα.......Εγινε κιολας σαραντα ημερων η Δαναη?Αντε καλη ανατροφη!

nikel και marilenaath ουραγιο με τους κολικους να περασει το πρωτο τριμηνο. Εμεις απο τοτε που αλλαξα τα μπιμπερο και πηρα τα dr browns ειμαστε καπως πιο υποφερτα...

Παντως το βραδυ εξακολουθουμε να ξυπναμε για φαγητο μια φορα και αργουμε πααρααααα πολυ να φαμε. να δω ποτε θα το κοψουμε γιατι εμεις ειχαμε καλομαθει με τον Μαριουλη ο οποιος κοιμοταν σερι τη νυχτα απο την πρωτη εβδομαδα.

Και εγω λεω μηπως και παω τα χαρτια μου για τον Οαεδ αυριο το πρωι. Θα δουμε πως θα ξυπνησουμε...

Αυτα πανω κατω τα νεα μας

Σας φιλω ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Zounitsa κι εγώ κράξιμο έφαγα από τη μαμά μου που πήγαμε βόλτα το μωρό μας (1ον λόγω του καιρού κι ας είχε ωραία μέρα και 2ον λόγω του ότι δεν έχει σαραντίσει ακόμα) αλλά ήταν πολύ ωραία, ηρέμησε αυτός, ηρέμησα κι εγώ.

Honey ξανοίγεσαιαιαιαιαι (3ο???)!

velissa εγω την καταλαβαινω την honey.

Και εγω θα ηθελα τριτο. Οταν αποκτησεις το δευτερο νομιζω οτι το νιωθεις περισσοτερο αυτο.

Εγω τον Μαριουλη τον αγαπησα στην πορεια. Τον Χαρουλη ομως απο το πρωτο λεπτο!

Το θεμα ειναι να εχεις καποια λεφτα για να ταμεγαλωσεις και βεβαια πολλεεεεεεεες αντοχες!!!!

Αληθεια honey. Για πες το κολπο για κοριτσακι?

ο συζηγος βεβαια δεν το συζηταει αλλα που θα παει θα τον πεισω. Η αληθεια ειναι οτι ουτε για δευτερο συζητουσε τοσο συντομα και τωρα εχει τρελαθει με τον Χαρουλη........

Καλησπερα και απο μας! Εδω και 2 μερες υποχωρησε το μπουκωμα στην μυτη και το μωρο εκανε στροφη 180 μοιρων! Αλλο μωρο, κοιμαται αναμεσα στα γευματα, καθεται στο ριλαξ ή την καλαθουνα και ξυπνια, χαμογελαει!!! Το μωρο μου περναγε ζορι και εγω ελεγα οτι την κακομαθαμε στις αγκαλιες. Ηρθε χθες ο παιδιατρος και καναμε το 1ο μας εμβολιο, το 6πλο. ευτυχως μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καμια παρενεργεια, ουτε εντονες αντιδρασεις! Αυτο με την μυτουλα ηταν ιωση στην απυρετη μορφη της! Φτηνα την γλιτωσαμε, αν ανεβαζε πυρετο θα πηγαιναμε στο Παιδων... Μαλλον την περασε ελαφρια λογω του θηλασμου μας ειπε!ειναι παντως σαν να εχουμε αλλο παιδι στο σπιτι. ειχε αγριεψει ολες αυτες τις μερες!Ειμαστε πλεον 5200 και 60 ποντους, πηρε 800 γραμμαρια αυτο τον μηνα, δεν μπορουσε να φαει λογω του μπουκωματος, αλλα ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια! Βρε κοριτσια εσας ποσους ποντους παιρνουν τον μηνα? εγω σαν παιδακι τους πρωτους 2 μηνες της ζωης μου ειχα παρει μονο 3 ποντους!Λετε να με παιρναει κανενα κεφαλι?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Α και εχουν αρχισει να την ενοχλουν τα ουλα της γιάυτο και πιπιλαει το χερι της και βγαζει σαλια! ειναι νωρις ακομη για να σκασουν τα δοντια αλλα προετοιμαζονται μας ειπε!

Κι εγω θελω δευτερο αλλα οχι πολυ κοντα! θελω να χαρω το μωρο που μεγαλωνει! σκεφτομαι να μεινω εγκυος οταν θα ειναι η μπεμπε 2 1/2 χρονων για να κατσω 1 χρονο στο σπιτι οταν γεννηθει και οταν επιστρεψω στην δουλεια να ειναι 1 χρονου το μικρο και η μπεμπα 4 για να παει παιδικο σταθμο! Να εχει μονο ενα μωρο η μαμα μου να κραταει και να μην φερνει το μεγαλο ιωσεις απο τον παιδικο σε πολυ μωρουλι! Ετσι τα σκεφτομαι αλλα απο την πικρη μου εμπειρεια ξερω οτι δεν τα κανεις παραγγελια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...