Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Μαριλένα....περνάς δύσκολα ε? Υπομονή...επικεντρώσου στο μωρό και προσπάθησε να βάλεις τους άλλους γύρω σου να τρέχουν.

Οσο για την υγεία του μωρού....βγάλτε δόντια βρε κορίτσια σε συννενόηση με τους άντρες σας...έλεος δηλαδή....άκου τσιγάρα....

Οσο για τον ομοιοπαθητικό γιατί δε θέλει? Είναι παιδίατρος-ομοιοπαθητικός? Αν ναι τότε αποκλείεται να μη ξέρει ο άνθρωπος....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λενανεκ...ωραία μου τα λες!

4-5ωρο?? Πλάκα κάνεις....2 ώρες σερί αν κοιμηθώ είμαι άλλος άνθρωπος....το μωρό μου αυτό δε το βλέπω να έχει σκοπό να κοιμηθεί πάνω από 2ωρο...δε ξέρω τι να το κάνω το άτιμο το φατσάκι....

Πάντως όπως κ να χει όσα 2ωρα κ να κοιμηθώ το συνεχόμενο ξύπνημα και τα κλάματά της και τα βογγητά της θα με τρελαίνουν....και 8 παιδιά να κάνω μάλλον το ίδιο θα ναι γμτ...

Χτες βράδυ άκου πρόγραμμα 21.30-22.30-00.00-2.30-5.00-6.30-7.30-9.00 και πάει λέγοντας....και καθε φορά μετά το θηλασμό τη κρατάω κανά μισάωρο τουλαχιστον όρθια γιατί αλλιώς βογγάει και βγάζει γουλιές και ξεξυπνάει το κακόμοιρο....

2-3 μέρες τώρα αρχίζω να βλέπω ότι σε κάποιες φάσεις που τη βάζω δε θέλει να φάει.

Αμήν Παναγία μου να μειώσουμε λίγο συχνότητα....

Εχω καταλήξει ότι μάλλον την παραταίζω γιατί αυτή η κακομοίρα κλαίει ώρες ωρες απο τις ενοχλήσεις της και γω θεωρώ ότι πεινάει και τη βάζω βυζί και όλο χαζοτρώει....και βαρυστομαχιάζει....

1001423f.th.jpg

1001404.th.jpg

Να η χοντρούλα μου με το παραπονεμένο ύφος της....και χωμένη μέσα στο σλινγκ απτη χτεσινή μας βόλτα....νε με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω στη τσουλήθρα με τη Ζωή και το μωρό στο σλινγκ να ροχαλίζει....μεγάλες στιγμές!

Ωραίες οι φωτό σου honey. Εγώ γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να φορέσω το μωρό μου στο sling με επιτυχία? Ακολουθώ όλες τις οδηγίες στο βιβλιαράκι και στο site του babywearing αλλά είναι σαν τσαλακωμένο το μικρό μου εκεί μέσα, άσε που νομίζω ότι δεν χωράει εκεί το αγόρι μου (πράγμα που δεν είναι λογικό). Γκούφιιιιιι!

Κοριτσακια εμεις τωρα παιδευομαστε με βρεφικο εκζεμα, θα βρω χρονο να μπω και να σας πω περισσοτερες λεπτομεριες και να διαβασω και τι κανετε Μελακι τις κουκλες σου τις ειδα!!!!! φτου- φτου.... σας στελνω φωτογραφια της μαλλον μεγαλωσαμε και εμεις αρκετα!!! 3600 φτασαμε τρεφομαστε με μισο ξενο μισο της μανουλας γαλατακι και σιγα σιγα θυλαζει ολο και περισσοτερη ωρα!!! φιλακια σε ολες.......p1010588y.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

μαριλενακι πηγαινε απο εκει για το επιδομα γιατι δεν παιρνουν τηλ κ εμενα ετσι ειχαν πει αλλα δεν πηραν...

υπομονη και χαμομηλολαδο εντριβουλα στην κοιλιτσα του μπεμπη σου σε χλιαρη θερμοκρασια.

Εμεις περναμε παλι φαση αναπτυξης και κλαιμε κ τρωμε χαχα!!

30 ωρες αυπνη λεμε!!

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις μια χαρα με το θηλασμο και πολυ καλυτερατα βραδια με τον υπνο!!! Εκοψε τα κακα το βραδυ οποτε κι εγω σταματησα να την τρεχω στην βρυση για πλυσιμο με αποτελεσμα να ρευεται και να ξανακοιμαται ενω οταν την επλενα εκανα 1 ωρα για να την ξανακοιμησω!

Το απογευμα εχουμε πολυ γκρινια και κλαμα αλλα βελτιωνεται με τον ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ!!!!!!εαν ειναι δυνατον αλλα ειναι γεγονος!!!

Ακομη ταλαιπωριομαστε με την βουλωμενη μυτουλα αλλα το φυσιομερ σπρει κανει καλη δουλεια και κλαει λιγοτερο, εαν και ειδικα το βραδι της βαζω πολλες φορες για να εχουμε αποτελεσμα.

Βρε κοριτσια ποτε λετε να κανετε την βαφτιση? εγω λεω τελη αυγουστου, μηπως ειναι αργα??

Εδω και μερικες μερες πιπιλαει το χερι της, στην αρχη το εβαζε οταν πεινουσε και οταν την εβαζα στο στηθος σταματουσε. Τωρα ομως το πιπιλαει αρκετα, ακομη και μετα αμεσως μετα τον θηλασμο. Εχω προσπαθησει να την ξαναβαλω στο στηθος, μηπως και πειναει αλλα αρνείται. Την αφηνω λοιπον να πιπιλαει το χερι της, δεν ξερω αν κανω καλα. Οι "καλοθελητες" με προτρεπουν να της δωσω πιπιλα, ο παιδιατρος ηταν αντιθετος παντως! A βγαζει και σαλια...

Εχει χρειαστει να απουσιασω για καποια ωρα και το μωρο να πεινασει, τις περισσοτερες φορες αρνειται πεισματικα να πιασει το μπιμπερο με το γαλα μου, στην μειοψηφια των περιπτωσεων τρωει αλλα ως επι το πλειστον αρνειται με αποτελεσμα να μην μπορω να απομακρυνθω απο το σπιτι. Σε κανενα μηνα θα ξεκινησω σχολη και θα αναγκαστω να την αφηνω τουλαχιστον 5 ωρες στην μαμα μου με γαλα που θα εχω αντλησει. Πως θα μαθει το μπιμπερο χωρις να επηρεαστει η παραγωγη μου? μηπως να εβαζα καποιον αλλο να της δωσει ενα γευμα με μπιμπερο?

Αυτα απο μενα και τις αποριες μου! ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα βρηκα ευκαιρια και του εδωσα και καταλαβε!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσακια καλησπερα σας

χαθηκα και εγω αλλα το τρεξιμο με 2 μωρα και δουλεια ειναι απιστευτοοοοοοοοο!!!!

cristy28 και σε εμενα και ο απορροφητηρας και το πιστολακι εχουν αποτελεσμα στους κολικους και τα πονακια.

Σε οτι αφορα το ταισμα και εγω επειδη στις 25 μμερες επρεπε να γυρισω στη δουλεια εβαλα αρκετες φορες πριν την μαμα μου να τον ταισει μεχρι που το συνηθησε. Για το πιπιλισμα και τα σαλια μηπως βγαζει κανενα δοντακι?Νωρις ειναι βεβαια αλλα υπαρχουν και παιδια που βγαζουν απο πολυ νωρις.

Και εμεις για βαπτιση 27 Αυγουστου λεμε.Νομιζω οτι ειναι καλα. Τον Μαριουλη παντως που καθυστερησαμε και τον βαπτισαμε 13 μηνων το μετανιωσαμε. Εκλαιγε το παιδι με λυγμους απο την αρχη ως το τελος και στο τραπεζι μετα. Ενα δραμα περασα εκεινη την ημερα.

Honey και zounitsa πολυ γλυκα τα μωρακια σας. Μπραβο!!!

Velissa να σου ζησει το μωρακι σου. Ελπιζω να πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα με τον θηλασμο.

Οσο για τα δικα μας σημερα το πρωι που ηρθε η παιδιατρος γιανα δει τον Χαρουλη τον βρηκε ζεστο βαλαμε θερμομετρο και ειχε 37.8 και πολλες μυξες. Τρελαθηκα μιλαμε. Ανυσηχησε αρκετα και μας ειπε οτι αν ο πυρετος ανεβει πανω απο 38 ειμαστε για παιδων γιατι ειναι πολυ μωρο.Εχουμε στεναχωρηθει παρα πολυ οπως καταλαβαινετε. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Οσο για τα κιλα μας και εμεις μια χαρα εχουμε παρει σχεδον εναμιση κιλο απο την γεννηση. Ο μαριουλης μαλλον εχει αρχισει και συνηθηζει καπως τον μπεμπη. Ειναι λιγοτερο επιθετικος τις τελευταιες μερες....

Οσο για τη δουλεια mariaefi ειμαι μαθηματικος και δουλευω σε φροντιστηρια και κανω και ιδιατερα. Και επειδη ως επι το πλειστον εχω παιδια τριτης Λυκειου που τα ετοιμαζω για πανελληνιες δεν ειχα το περιθωριο να καθισω και αλλο. Απλα φετος εχω μειωσει αρκετα τις ωρες.

Αντε να βαλω και εγω φωτογραφιες απο τα βλασταρια μου.....

Φιλια σε ολες

scaled.php?server=641&filename=p1010022d.jpg&res=gal

scaled.php?server=687&filename=p1010016ze.jpg&res=gal

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κουκλια ειναι!!! κι εγω για 27 αυγουστου ελεγα, που ειναι και του αγιου φανουριου και η επετειος του γαμου μας αλλα πεφτει σαββατο και μου ειπαν οτι τα κεντρα ειναι πιο ακριβα το σαββατο απο οτι την κυριακη!ακομη το σκεφτομαι αλλα ηθελα να την βαφτισω αυτη την μερα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

27 Αυγουστου ειχα βαφτισει κ εγω την κορη μου!

εδω στο Ηρακλειο τα παιδια συνηθως τα βαφτιζουμε μεγαλα αλλα κ εμεις λεγαμε για Αυγουστο αλλα η αδελφη μου τπτε θα γενναει οποτε ακυρο.

κριστυ γιατι να μην δωσεις πιπιλα? εμενα μονο ετσι ηρεμει ο μπεμπακος μου κ η παιδιατρος μου ειπε καλυτερα πιπιλα παρα χερι κ μου ειπε οτι ετσι αποφευγετε κ η απνοια που μπορει να κανουν τα μωρα γιατι κρατιουνται σε εγρηγορση συν οτι η πιπιλα κοβεται πιο ευκολα απο το χερι.

δεν την κραταει πολυ ωρα αλλα την θελει.

α και οσο για το γαλα ας το δωσει καποιος αλλος χωρις να εισαι στο ιδιο χωρο εσυ για να μην σε μυριζει και αναστατωνεται...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! μια χαρά τα καταφέρνετε... μπράβο σας!! και εμείς σε γενικές γραμμές μια χαρά πάμε.

επιτέλους ανέβηκε η αιμοσφαιρίνη και μπαίνουμε σε φυσιολογικά επίπεδα, από κιλά 4240 παρακαλώ.... ύψος 54 (5 πόντους σε ένα μήνα). απο παλλινδρόμηση καλά πάμε, δεν έχει συνέχεια, αλλά όταν έχει πετάει κα΄τι ρουκέτες άλλο πράγμα.... αλλά αφού πέρνει κιλά οκ. και από κολικούς σιγά-σιγά εξαφανίζονται... όλα καλά λοιπόν. σήμερα θα κάνουμε το εμβόλιο των 3 μηνών μιας και την άλλη εβδομάδα κλείνουμε τους 3 μήνες!!!

Κριστάκι συμφωνώ με το Μαράκι, γιατί όχι πιπίλα?? έχει δίκιο για το δάχτυλο (παιδιά παθαίνουν ατροφία σε δάχτυλα που πιπιλίζουν γιατί δεν κόβεται εύκολα) και επίσης είναι και ηρεμιστικό για τα παιδιά. πιπιλίζουν, κουράζονται, κοιμούνται!!! εγώ της έχω δώσει πολύ καιρό τώρα.

έμαθε και κάθεται και στο ρηλαξ τώρα (τώρα την έβαλα λόγω του οτι ήταν πολύ μικρούλι μέχρι πριν) και είναι καλύτερα. βέβαια όταν την έχω αγκαλιά.....δεν θέλω να την αφήσω με τίποτα!!!! μου σκάει και τα χαμογελάκια της τώρα και κραυγούλες που σημαίνει οτι μου μιλάει.... τι να σας πω!!!! δεν ξέρω αν τα κάνουν και τα δικά σας τώρα, απλά εμείς αργήσαμε να τα κάνουμε λόγω προωρότητας. σε συζήτηση με την παιδίατρο, τη ρώτησα ποια ηλικία ανάπτυξης ακολουθώ??? και μου είπε για 1 μήνα το παιδί δεν είναι (κανονική ηλικίαή διορθωμένη όπως τη λένε οι γιατροί) αλλά ούτε για 3. λίγο πιο κάτω από 3 μηνών. πάρα πολύ καλά δλδ!!!! έχουμε χορτάσει και βόλτες τώρα που έχει καλό καιρό. πήραμε το καινούριο καρότσι μας και έχουμε οργώσει την πόλη!!!! χαχαχαχαχα.

σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!! και τα μωράκια σας....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια.....

Βρηκα τρόπο να μη κουτουλάω...τρέχω όλη μέρα από δω και από κει και το ξεχνάω...σήμερα πέρασα μια ωραία μέρα στην εφορία με το μωρό στο σλινγκ...είμαι πτώμα...

Ψάχνω ελαφρύ στενό και ΦΤΗΝΟ καρότσι διδύμων άμεσα!....που θα βρώ??? Αυτό που μου έδωσε η φίλη μου δε παλεύεται...βγήκα χτες και με τα δυο με δαύτο και δε μπορούσα να γυρίσω...τα παιξα, θεόβαρο κ δυσκίνητο....με τίποτα....έχω καλομάθει στο zippy μου που πέταγε....

Χτες ξανάφερα τη σύμβουλο...μόνο μετάλλιο δε μου δωσε...το θέμα είναι να τη παλέχω εγώ...δε μπορώ να πω ότι δεν έχει αρχίσει να μου καλαρέσει που θηλάζει η μικρή....καλά όχι πάντα αλλά γενικά καλά είναι...να κοιμόταν και λίιιιιγο πιο πολύ σερί....μου κανε 3 μέρες κάτι 4ωρα 5 ωρα και χάρηκα αλλά χτες μου τα χάλασε πάλι....ίδωμεν.

Η Ζωή τραβάει ζόρια με δόντι πάλι...ωχωχωχ

Σήμερα σαραντίσαμε και μεις....το λουκούμι μου είναι αισίως +1800γρμ από τη μέρα που ρθε σπίτι. Και πολλούς πόντους...δε ξέρω πόσους...αλλά τα ρούχα μας δεν κάνουν πια....

Ζουνίτσα κ Flosummer ωραίες φωτό!!! Μαναράκια μου...

Κρίστυ....έλα βρε θα αντλείς θα βάζεις ψυγείο...μια χαρά....ξεκίνα τώρα σιγά σιγά να μάθετε όλοι...(μεταξύ μας αν 1 φορά πιει κ λίγο ξένο πειράζει πολύ???? just in case λέω....)

Αντλείς μετά το θηλασμό...έχεις εδραιώσει τώρα μάλλον δε θα χεις θεμα πιστεύω...

ζουνιτσα μου πολυ παρα πολυ χαρηκα που ειστε καλα μαμα κ κορη!

και τα κιλα της μια χαρασ φτου φτου!μολις ανοιξει ο καιρος να δεις πως θα ξεπεταχτει!!

μελακι μου και εγω μια απο τα ιδια πηγα τραπεζα και οαεδ με τον μικρο ...

τα δοντια σας ταλαιπωρουν εε ??ποσα εχει βγαλει?

Τι έγινε καλέ?

Που είστε όλες?

Εμείς (φτου μας μη μας ματιάσω γιατί έτσι γίνεται πάντα, λεώ κάτι καλό και μετά μπαμ χαλάνε όλα) περνάμε καλή φάση. Κοιμάται πολύ όλη μέρα το μικράκι και κάτι σερί 5-6ωρα το βράδυ....μειώθηκαν και οι χίλιοι θηλασμοί, τρώει πιο νορμάλ τώρα....ελπίζω να κρατήσει.

Θα γίνω γραφική αλλά θα το πω....απτη μέρα που πήρε το ομοιοπαθητικό της ηρέμησε απτους πόνους το κακόμοιρο και ίσιωσε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...