Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι Λενα μου εγω πηρα επιστολη. για την ακριβεια 2 επιστολες.Η μια ελεγε οτι θελει ποσοτικο προσδιορισμο στους 6 μηνες κ η αλλη να στειλουμε παλι το αιμα κ το καναμε.

επισης σημερα πηγα στο ικα για το επιδομα καισαρικης και τι πηρα 256 ευρω για 3112 που κοστισε η γεννα!

εκανα ενσταση παροτι επεμεναν οτι δεν θα παρω κατι πισω...μηπως εχει καμμια εμπειρια??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Λενανεκ εσύ που έχεις και την εμπειρία....πες και σε μένα....ντάξει είμαι διαβασμένη γενικά.... αλλά στο θέμα μου δεν έχω βρει άκρη.

Η μικρή μου τρώει για πολύ πολύ λίγο πολύ πολύ συχνά.

Αυτό δε βοηθάει ούτε αυτήν ούτε εμένα.

Εγώ τα χω φτύσει, ύπνος μηδέν, και έπαθα κ τη μαστίτιδα.

Αυτή πεινάει συνέχεια, γκρινιάζει συνέχεια. Κ δε ξερω αν πειναει, νυσταζει, η τι θελει τελοσπαντων. Πιπιλα δε θελει να κανει στο στηθος.

Πολλες φορες τη βαζω κ παλευει.

Βαρος παιρνει παρα πολυ.

Τι στο καλο μπορω να κανω?

Να τώρα πχ την έβαλα στις 16.30 έκασε 5 λεπτα

στις 17.30 άλλα 5 στις 18.00 άλλα 2-3

στις 18.30 άλλα 2-3

και τώρα κλαίει γοερά και τη βάζω και σα να θέλει και να μη θέλει ταυτόχρονα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ρε συ Λενανεκ εσύ που έχεις και την εμπειρία....πες και σε μένα....ντάξει είμαι διαβασμένη γενικά.... αλλά στο θέμα μου δεν έχω βρει άκρη.

Αυτή πεινάει συνέχεια, γκρινιάζει συνέχεια. Κ δε ξερω αν πειναει, νυσταζει, η τι θελει τελοσπαντων. Πιπιλα δε θελει να κανει στο στηθος.

Βαρος παιρνει παρα πολυ.

στις 18.30 άλλα 2-3

φιλεναδα τι κανεις;σε ζοριζει η μπουμπου;

και εμενα ετσι ηταν ο μικρος τις πρωτες 40 μερες.ακριβως ετσι.και επαιρνε παρα πολυ βαρος (1,5 κιλο τον πρωτο μηνα). η γιατρος μου το απεδωσε σε λαιμαργια και εξαιτιας αυτου η γκρινια απο βαρυστομαχια. μου ειχε πει οτι δεν μπορω να κανω τιποτα και να μην προσπαθησω να του βαλω ωραριο στο θηλασμο και οτι θα το ρυθμισει μονος του,και ετσι και εγινε.θελει λιγη υπομονη.αν ακους γουλιτσες να ανεβαινουν και ρευεται συνεχεια και αφου λες παιρνει πολυ βαρος ισως αυτο να εχετε. μπορει βεβαια να ειναι και κολικοι και τους περναει ετσι.

φιλακια και παρε και κανα τηλ τους ξενιτεμενους!

Καλημέρα.

Που σαι ρε Δέσπω....ναι με παιδεύει...ή εγώ τη παιδεύω, ξέρω γω?

Είναι που δε καταλαβαίνω και τι στα κομμάτια θέλει!

Μα βυζί κάθε μισή ώρα ρε φίλε...κάτσε...δε θέλω ωράριο...να κοιμηθώ λίγο και να ασχοληθώ και με το άλλο μου παιδί λίγο θέλω που έχει πάθει παράνοια!

Γουλίτσες που λες ακούω συνέχεια ναι, δε πολυρεύεται, υποφέρει όμως, ακούγεται όπως θα ακουγόμουν εγώ αν έτρωγα 3 κιλά παϊδάκια....

33 ημερών είναι κ έχει πάρει 1.5+ κιλό ήδη το μοσχαράκι. Σα μπόμπος έχει γίνει, θα τη φτάσει τη Ζωή σε λίγο!

Πάντως κολικούς εχει στάνταρ....αλλά δε κλαίει μόνο όταν πονάει, είναι και καθικάκι και καλίει γενικώς! Και για να κοιμηθεί μου βγάζει τη πίση ώρες ώρες!

Τεσπά!

Θα σου τηλ αμέεεε.

Και στην Ειρήνη θέλω να τηλ....

Οπως καταλάβατε έχω κοιμηθεί πάλι πάαααρα πολύ.

11-12, 2-4 και κανα μισάωρο πεταχτό σε κάποια φάση πιο μετά.

Αυτάαααααα.

Πάω να ασχοληθώ με τη μεγάλη που ωρύεται....δόντι πάλι....πολύ καιρό ηρεμήσαμε....

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ξέχασα το καλύτερο!!

Αδιαθέτησα.

Αν είναι ποτέ δυνατόν....θηλάζω ολημερίς και ολονυκτίς....και μου ρθε η περίοδος στις 32 μέρες. Ημαρτον δηλαδή....Εχω κάτι νεύρα ίσα με απέναντι.

Και βεβαίως το μικρό τα χει πάρει κρανίο....κάτι παίζει με το γάλα....τη ροή...ξέρω γω....

Honey τι μελένια που είναι τα παιδάκια σου! Να σου ζήσουν!

Σήμερα ήρθε η σύμβουλος θηλασμού που μου πρότεινες και μετά από αυτή μας τη συνάντηση νοιώθω πολύ καλύτερα και έχω και κάποιες ελπίδες ότι κάτι μπορούμε να πετύχουμε τελικά. Από εδώ και πέρα έχουμε άντληση άντληση άντληση και ελπίζουμε να αρχίσουμε να περιορίζουμε το ξένο.

Εχθές το καλό μου το παιδάκι έκλαιγε συνέχειαααααα ουα ουα ουα και δεν ήξερα τι να κάνω για να τον ησυχάσω. Τι βόλτες μέσα στο σπίτι, τι τραγουδάκια, τι νανουρίσματα, φαγητό, θηλασμός, μόνο κωλοτούμπες δεν έκανα για να ησυχάσει. Όλη μέρα κοιμήθηκε 3 τέταρτα. Κι όλο αυτό γιατί του δίναμε πολύ γάλα (είχαμε κάνει και γεύμα με 200 μλ) νομίζοντας ότι αφού το ζητάει το παιδί, σημαίνει ότι θα πεινάει. Αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι σε αυτή την ηλικία και με αυτά τα κιλά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 120 μλ ανά γεύμα. Οπότε εχθές ήταν η πρώτη μέρα της δίαιτας. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ευτυχώς.

vellisa και εμενα το περασε αυτο..εκλαιγε και εγω νομιζα οτι πειναει κ τσουπ την εβαζα στο στηθος ...μου τα εχωσε η γιατρος οτι ετσι πονεσε το στομαχακι του και για αυτο εκλαιγε τωρα καπως ηρεμησε η κατασταση.Τον ταιζω 30 με 40 λεπτα συνολο καθε περιπου 2ωρω.

Οσο για υπνο χτες το βραδυ μονο απο τις 2 μεχρι τις 5μιση... μονο αυτο.

Και εχω και τα διαβασματα της μεγαλης.....

χτες καποια στιγμη θηλαζα διαβαζα την Εφη και ειχα βαλει και φαγητο....μια ωραια ατμοσφαιρα!

ομως δεν το αλλαζω με τιποτα!Ζηλευω τις κοιλιτσες που βλεπω στο δρομο!χιχι!

Βαρος παιρνει παρα πολυ.

στις 18.30 άλλα 2-3

Μου θυμίζεις την κόρη μου! 18 ώρες το 24ωρο για καμιά 50αριά μέρες ήταν στο βυζί!

Στο μικρό που μου έλεγε πεινάει του έλεγα πάρε παιδί μου μια σοκολάτα από το ψυγείο.Τότε ήταν που έμαθε να σκουπίζετε και μόνος του στην τουαλέτα.Γενικά δύσκολο παιδί η μικρή, νόμιζα θα πάθουν ανεπανόρθωτη ζημιά τα νεύρα μου!

Από την άλλη όταν την αλλάζεις της κάνεις γυμναστικούλα και τα πόδια στην κοιλιά και κάτω και πάνω πάλι να χαλαρώνει και προπάντων να φεύγουν τα αέρια.Και όταν είναι τρελαμένο ένα μπανάκι χαλαρωτικό και κουραστικό γι αυτά.Και όταν απελπιστείς το παίζεις πολύ τρελίτσα πολύ όμως και δίνεις και τα 2 παιδιά στον άντρα ή σε μια γιαγιά αν έρθει σπίτι,αντλείς και λίγο γάλα,αποστειρώνεις κι ένα μπουκάλι και λες ότι αν δεν κοιμηθείς 4-5 ώρες τουλάχιστον...θα καταρεύσεις πραγματικά και όχι σαν τις π@παριές της Μανωλίδου.

Μετά πραγματικά και χωρίς πλάκα είσαι άλλος άνθρωπος και τα βλέπεις όλα σαν...καλύτερα και εσύ είχες παρεξηγήσει το παιδί!

Εγώ πάντως εν μέρει τούτη φορά αισθάνομαι αρκετά τυχερή με το μπούμπη!Άλλο παιδί σαν το πρώτο και καμιά γκρινίτσα και κανένα εμετό και καμιά δυσκολιούλα τα έχω για πλάκα.Μόνο που παρατηρώ ότι το μικρουλάκι θέλει αγγαλιά πολύ αγγαλιά όμως! Χαλάλι του λέω πολλές φορές,είναι και το τελευταίο να το χαρώ κι εγώ λιγάκι! Μέχρι τα δύο σου έχουν φύγει....Τα "μεγάλα" τα παρακαλάω για μια αγγαλίτσα και κανένα φιλάκι.

Πως το είπες το άλλο?????Παρίοδο,επρίοδο...περίοδο???Νομίζω ότι είναι κάτι που από τις αρχές του 2008 και μετά μου έχει συμβεί μέχρι και 2 φορές????

Σας φιλώ κι ελπίζω να μην παρεξηγείτε το χιούμορ μου, είχα και οίστρο απόψε,βλέπετε το μεσημέρι κοιμήθηκα!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Κοριτσακια καλημερα!!!Ελπιζω να ειστε ΟΛΕΣ καλα!ι Εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι με τους κολικους.Αυτο ομως που μας ταλαιπωρει περισσοτερο ειναι το γαστροκολικο αντανακλαστικο.Τι ειναι αυτο ε?Μολις πεφτει το γαλα στο στομαχακι του μπεμπη μου ενεργοποιουνται τα εντερα και γινεται χαμος.Σφιγγεται,μαζευει τα ποδαρακια του,ποναει και εχει πολλα αερια αλλα το φαγητο δεν το αφηνει.Μολις τελειωνει το ταισμα τελειωνει και αυτο το μαρτυριο!Ευτυχως δεν το εχουμε σε ολα τα γευματα...

Σαραντισαμε κιολας χθες!Απο κιλα καλα παμε.Στις 32 μερες που τον ζυγισε ο γιατρος ειχε παρει 1 κιλο και 740 γραμμαρια.

Επιπλεον εχω και τη μικρη με ιωση και 39,9 πυρετο!Καταλαβαινετε τι τραβαμε για να μην πλησιαζει το μικρο...αυτος απομονωμενος και εμεις με μασκες...μαρτυριο!!!

Χθες μου ηρθε και η περιοδος και η περιοδος και εχω πεθανει στους πονους!!!

Κατα τα αλλα καλα!!!

Φιλια σε ολες σας!!!

Διαφημίσεις

Mariaefi εγώ όσο και να τον έβαζα στο στήθος δυστυχώς δεν θα βαρυστομάχιαζε, γιατί το γάλα μου βγαίνει σε αστείες ποσότητες. Σήμερα μετά από 3 αντλήσεις και από τα δύο στήθη έχω βγάλει τη συγκινητική ποσότητα των 20ml συνολικά. Αλλά που θα μου πάει, θα τα καταφέρουμε...(να ναι καλά η honey με τις επαφές της:))

Καλή δύναμη σε όλες τις μανούλες!

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?

Χαθηκα και γω αλλα ζοριζομαι παρα πολυ..

Ο μπεμπης μου υποφερει ακομα με τους κολικους και μαζι του υποφερουμε και μεις..

Κλαιει ο μικρος κλαιμε και μεις..

Πηραμε ενα φαρμακο το INFACOLIC μας το προτεινε η ξαδερφη μου και νομιζω

οτι ειναι λιγο καλυτερα μερες τωρα...

Επισης εχουμε την Τριτη ραντεβου με ομοιοπαθητικο αλλα δεν ξερω αν θα παμε τελικα γιατι ο αντρας μου δεν πολυθελει..

Κατα τα αλλα ξυπναμε καθε 2-2,5 ωρες...

Εχει μαθει και θελει να κοιμαται στα χερια το μπουμπουκι μου με αποτελεσμα να

ποναει αφορητα η μεση μου!!! Και βεβαια πρεπει να ειμαι ορθια!!! Α επισης θελει να του τραγουδαω... Ειναι ομως πολυ γλυκος ο καλος μου και τον τρελαινω στα φιλια συνεχεια!!!

Επισης τρεχουμε να τελειωσουμε το σπιτι και μεσα σε 2-3 εβδομαδες εχουμε πει στον σπιτονοικοκυρη οτι θα μετακομισουμε. Οποτε ειμαι σε μια φαση αλαλουμ! Την μια κραταω τον μικρο και την αλλη πακεταρω!!! Χαμος παντου και πολυ κουραση.. Δεν ξερω πως θα την παλεψω. Και αν δεν προλαβουμε να εχουμε ετοιμο το σπιτι (μας καθυστερει ο μαραγκος), θα μεινω στους γονεις μου με τον μπεμπη στο παιδικο μου δωματιο!!! Πολυ αγχος κοριτσια.. Τουλαχιστον να κοιμομουν καλυτερα θα μου εκανε πολυ καλο!!!

Αυτα τα νεα μου σε γενικες γραμμες. Δεν σας ξεχναω!!! Φιλια πολλααααα

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

επισης σημερα πηγα στο ικα για το επιδομα καισαρικης και τι πηρα 256 ευρω για 3112 που κοστισε η γεννα!

εκανα ενσταση παροτι επεμεναν οτι δεν θα παρω κατι πισω...μηπως εχει καμμια εμπειρια??

Γεια σου Μαρακι!!! Τι κανεις?

Πηρες κιολας τα λεφτα? Εμενα μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο και ακομα τιποτα... Και τα εχω τοσο αναγκη ρε γαμωτο με το σπιτι...

Δεν ξερω να σου πω κατι για την ενσταση..

Φιλια πολλα!!!

cfcIp3.png

Τα εχω ψιλοπαρει με τον αντρα μου! δεν βαζει τους γονεις του στην θεση τους με τιποτα! οι δικοι μου μενουν απο κατω και τους εγω βαλει σε στρατιωτικη πειθαρχεια, να πλενουν τα χερια τους πριν πιασουν το μωρο, να βαζουν πανουλα για να το παρουν αγκαλια, να μην το φιλουν στα χερια και στα μαγουλα! οι δικοι του ερχονται να το δουν 1 φορα την εβδομαδα και οτι και αν τους λεω με γραφουν κανονικα και με τον νομο. το ειπα στον αντρα μου για να τους κανει εκεινος παρατηρηση για να μην γινω εγω κακια και το μονο που μου απανταει ειναι κατι ασχετα του τυπου "οι δικοι σου παιρνουν περισσοτερη ωρα με το μωρο" ή "νομιζω πως ειδα και τον μπαμπα σου να φιλαει το χερι του μωρου"...

Πηγαμε σημερα στην πεθερα μου και την φιλαγε επιμονα στα χερια, κοιταζα και εγω τον αντρα μου για να της κανει μια συσταση και τιποτα! με κοιταζε, εδειχνε οτι το καταλαβαινε αλλα τιποτα. Μετα απο λιγο πηγα το μωρο στο μπανιο για να του πλυνω τα χερια γιατι πειναγε και τα εβαζε στο στομα και ενω ακουσε η πεθερα μου τι παω να κανω, με το που βγηκαμε απο το μπανιο με περιμενε απεξω και την ξαναφιλησε στα χερια!!! μετα απο αυτο εβαλα μπουφαν στο παιδι και σηκωθηκα να φυγω αρον αρον!

ηταν και τα εγγονια της στο σπιτι απο τον αλλο της γιο και ενω της ειπαμε να δουν το μωρο απο μακρυα γιατι πηγαινουν σχολειο, μην κολλησουν το μωρο κανενα μικροβιο, εκεινη φωναξε κρυφα και τα ανηψια της που ειναι στην ιδια ηλικια (συνολο 4 παιδακια πανω απο το μωρο) για να δουν την μπεμπα! και ενω της ειπα απο μακρυα εκεινη προετρεπε τα παιδακια να ερθουν κοντα να το δουν, να του χαιδεψουν το χερι και διαφορα αλλα τετοια!

η συμπεριφορα του αντρα μου με τρελαινει που οχι μονο δεν παιρνει θεση αλλα μου πεταει και ασχετα του τυπου "δεν περνουν πολυ χρονο με το μωρο", λες και επειδη δεν περνουν πολυ χρονο με το μωρο πρεπει να κανουμε εκπτωσεις σε οτι αφορα την υγιεινη του, λες και για κολλησει ενα μικροβιο πρεπει να βαζει επανηλλειμενα το χερι της στο στομα μετα απο φιλημα, δεν αρκει μια φορα για να γινει το κακο! Εδω ρε κοριτσια δεν το φιλαω εγω στο χερι, που ειμαι η μανα του και το προστατευω με τα αντισωματα μου μεσω του θηλασμου!!! του ειπα οτι αν επαναληφθεί θα μιλησω εγω και ας γινω κακια (οχι οτι με ακουνε, τους λεω επανειλημμένα να πανε να πλυνουν τα χερια τους με το ερχονται σπιτι και με γραφουν και οι δυο!!!) δεν ξερω τι αλλο να κανω!

Κριστη μου τι κανεις? Σε εκανα προσθηκη στο facebook! Ελπιζω να καταλαβες οτι ειμαι εγω..

Μην ανησυχεις ολες εχουμε μαλλον πανω κατω το ιδιο προβλημα..

Εγω επαθα την επιλοχεια καταθλιψη και εφταιγε το θεμα της καθαριοτητας με τα πεθερικα μου..

Εχουμε σοβαρο θεμα με το τσιγαρο..καπνιζουν σαν φουγαρα με αποτελεσμα να μυριζουν τα παντα πανω τους και να θελουν να πιανουν το μωρο..

Δεν μπορω να σου περιγραψω τα κλαματα που εχω ριξει να φταει αυτη η κατασταση... Υπομονη δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανουμε..

cfcIp3.png

Μη κρίνετε με το θήλαστρο κοπελες.

Εγώ 1-2 φορές που ήθελα έβγαλα 50 μλ και μετά δεν έβγαινε άλλο.

Ε....έβαλα το μωρό και έφαγε κανονικά μετά....κατάπινε ωραιότατα.

Με 50 μλ δεν έχει πάρει 2 κιλά σε 1 μήνα....

Το θήλαστρο ΔΕΝ είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της παραγωγής.

Το μωρό μόνο μπορεί να βγάλει το γάλα σωστά.

ΣΩΣΤΗ ΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Και γω αν εμπιστευομουν το θηλαστρο θα με ειχε παρει απο κατω και θα τα ειχα παρατησει!!! Μονο το μωρο βγαζει σωστα το γαλα!!!

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...