Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Καλύτερα είμαι...ουφ....αμήν!

Το γαλατάκι της μαμάς όντως κάνει θαύματα Μαριαέφη...κ μεις είμαστε 4350 ήδη...θηρίο! Εχει πάρει τρελό βάρος.

Βελίσσα...να πάρεις σύμβουλο θηλασμού θα έρθει σπίτι να σε βοηθήσει μη το καθυστερείς...έχω πολλά τηλέφωνα αν θες να σου στείλω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Honey σε ευχαριστώ πολύ. Ήδη ήρθε μια μαία στο σπίτι την περασμένη εβδομάδα και καθήσαμε 3 ώρες και μας συμβούλευε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά σήμερα για παράδειγμα, αφού κατάφερα να τον βάλω στο στήθος (γιατί θέλει κι αυτό μια προσπάθεια) επί τρία τέταρτα περίπου πιπίλιζε. Τι πατουσάκια πείραζα, τι μάγουλο, τι αυτιά τίποτα. Μου φαίνεται ότι έχει παρασυνηθίσει το μπιμπερό. Στείλε πάντως πμ αν μπορείς, γιατί μπορεί να έχουμε καλύτερη τύχη με σύμβουλο θηλασμού. Ευχαριστώ και πάλι

κοριτσάκια γειά σας και από εμένα!!! χάθηκα και εγώ το ξέρω, αλλά καταλαβένεται...

πάμε πολύ καλά, ανεβαίνει και η αιμοσφαιρίνη μας, τρώει καλυτερα και ξυπνάει μόνο μια φορά τη νύχτα, οι κολικοί λιγοστεύουν.... όλα καλά με τη μπεμπούλα, αλλά τη μαμά την έπιασε η μέση της!!! κορίτσια δεν μπορώ να κουνηθώ, και τη μπεμπούλα με δυσκολία τη ταϊζω. θα έρθει το μεσημέρι η αδερφή μου να ναλάβει λίγο.

κριστάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα ίδια τραβάω και εγώ με τον δικό μου... πήγαμε στα πεθερικά μου να κάτσουμε λίγο στην αυλή γιατί υπάρχουν 2 παιδιά εκεί. του είπα δεν θα ανέβουμε επάνω, στο περιβάλλον με τα παιδιά. εντάξει, μου απαντά. φυσικά μόλις πήγαμε μας είπαν να ανέβουμε επάνω.... και ποιος έγινε ο ακός και ο στριμένος???? καλά καταλάβατε... εγώ. όταν φύγαμε και τον έκραξα κυριολεκτικά, μου είπε οτι έχω δίκιο!!! να το βράσω του είπα, τώρα που το λες. το αποτέλεσμα?? απλά δεν ξαναπάω μέχρι να έρθει η άνοιξη. βόλτες βγαίνουμε όταν έχει καλό καιρό, αλλά όχι επισκέψεις!!

σας φιλώ και θα ξαναμπώ πιο σύντομα αυτή φορά!!! σας αγαπώ όλες.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια κουκλια τα μωρακια σας!:D

Velissaki να σου ζησει το μωρακι, να ειναι παντα γερο και καλοτυχο! Κι εγω τα ιδια με εσενα, οσο και να τη θηλαζω δεν βγαινει γαλα! Χθες αντλησα με το θηλαστρο και εβγαλα 20 ml μονο...

Τι να κανουμε, δεν πειραζει!!

5NEXp2.png

Μελάκι και Ζουνίτσα τι γλυκά μωράκια είναι αυτά?? Τελικά το καφέ μας έχει γεμίσει απο κουκλιά ή ιδέα μου είναι??????? :)))))))))))

Εγώ πάνω που χάρηκα οτι τώρα που 40ήσαμε κοιμηθήκαμε 6ωρο τελικά μπά... ξαναγυρίσαμε στα πατροπαράδοτα 3ωρα και 4ωρα.. άντε να δούμε πότε θα κοιμηθώ περισσότερο την νύχτα..

Βρε δευτερομανούλες δεν μου λέτε πότε με το καλό θα κοιμηθεί 6ώρο σερί το καλό μου? Εσας πότε τα είχε καταφέρει? Κάνατε κάτι συγκεκριμένο ας πούμε να καθυστερείτε λίγο το γάλα απο την ώρα που το ζητούσε? Δηλαδή αν ας πούμε ξυπνάει στο 3ωρο και γκρινιάζει να τον παρηγορώ για κανένα μισάωρο αν με παίρνει βέβαια έτσι ώστε να μεγαλώνω λιγάκι τις ώρες? Δεν ξέρω εγώ δεν έχω πείρα ας μιλήσουν οι έμπειρες!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

τι κουκλες ειναι αυτες?!!!!

να σας ζησουν ρε κοριτσια!!!!

αντε να διαλεξω νυφη τωρα?!χαχα!

Αγγελικη μου ειναι θεμα παιδιου καθαρα εγω με την Εφη πως να στο πω μεχρι και 16 μηνων σχεδον δεν κοιμομουν το βραδυ....

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

Είδατε τη στρουμπούλω μου?:D

Με ξεκατίνιασε πάλι χτες....ανα 1 ώρα το βράδυ....

Αγγελική είναι όντως στο παιδί....μη προσπαθείς κ το βασανίσεις...η Ζωή από νεογέννητη έκανε 5ωρα 6ωρα.....η Δανάη τώρα με τίποτα! Υπομονή, όταν είναι ετοιμος θα το κάνει. Εσύ απλά να είσαι σίγουρη ότι μέσα στη μέρα τρώει καλά....να μην αναπληρώνει θερμίδες τη νύχτα επειδή τη μέρα δε πολυτρώει.

Μη κρίνετε με το θήλαστρο κοπελες.

Εγώ 1-2 φορές που ήθελα έβγαλα 50 μλ και μετά δεν έβγαινε άλλο.

Ε....έβαλα το μωρό και έφαγε κανονικά μετά....κατάπινε ωραιότατα.

Με 50 μλ δεν έχει πάρει 2 κιλά σε 1 μήνα....

Το θήλαστρο ΔΕΝ είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της παραγωγής.

Το μωρό μόνο μπορεί να βγάλει το γάλα σωστά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα!!!

Εχω αρχισει και τις βαζω ορο στην μυτουλα 3 φορες την ημερα και ηρεμησε το πουλακι μου! απο οτι φαινεται γιαυτο ειχε ανησυχια το καλο μου και καθοταν μονο στην αγκαλια! ξυπναμε το βραδυ ανα 3ωρο αλλα τουλαχιστον χαλαρωνουμε λιγο την ημερα! να κανουμε και καμια δουλεια!

Μελακι κουκλα η μικρη σου αλλα και εσυ και η Ζωη δεν πατε πισω... Πως καταφερες να φορεσεις αναποδα το sling βρε θηριο? θα εχεις γινει expert

Την Κυριακη ανακοινωσαμε στην πεθερα μου οτι θα βγαλουμε το ονομα της και εκλαιγε απο χαρα. Ειπα στον αντρα μου να το ξεκαθαρισουμε γιατι το δευτερο θα ειναι δικο μου ακομη και αγορι να ειναι, μην μου ζητανε να βγαλουμε τον πεθερο μου, αν θελουν να το πουν απο τωρα. αλλα το δεχτηκαν μια χαρα και απορησα....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μη κρίνετε με το θήλαστρο κοπελες.

Εγώ 1-2 φορές που ήθελα έβγαλα 50 μλ και μετά δεν έβγαινε άλλο.

Ε....έβαλα το μωρό και έφαγε κανονικά μετά....κατάπινε ωραιότατα.

Με 50 μλ δεν έχει πάρει 2 κιλά σε 1 μήνα....

Το θήλαστρο ΔΕΝ είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της παραγωγής.

Το μωρό μόνο μπορεί να βγάλει το γάλα σωστά.

Honey μπράβο γι αυτό που γράφεις!

Βλέπω από τις πρωτομανούλες και να με συγχωρέσουν πολλά λάθη με το θηλασμό που τα πιστεύουν κι όλας.Όπως ήμουν κι εγώ στο πρώτο!

Μέχρι να θηλάσω τη Χριστίνα με πολλούς κόπους,έλεγα κι εγώ τι να κάνω δεν είχα γάλα στο πρώτο.Αργότερα μόνο κατάλαβα ότι δεν είχα προσπαθήσει αρκετά! Δική μου η ευθύνη αλλά και ο κύκλος μου "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ"Από συγγενείς και παιδίατρους!

Τώρα βέβαια τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα!

Και με οποιοδήποτε θήλαστρο τη από τη 10η μέρα έβγαζα 160 ml! Να κι ένα άλλο κέρδος που είχα με την προηγούμενη εμπειρία θηλασμού!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά.Τύψεις έχω γιατί δεν ζυγίζω το παιδί.Μόνο η πλάτη μου πονάει όλο και περισσότερο από την αγγαλιά,πολλά κακά,πολλά τσίτσα και λέω καλά είναι παχαίνει!

Αύριο όμως στέλνω το σύζυγο να νοικιάσει!

Να μας ζήσουν!

Α...πήρε καμία επιστολή από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού που είχαν πάρει δείγμα από τα παιδιά μας από το μαιευτήριο?

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...