Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Ζωή έπινε το δικό μου γάλα 4 μήνες , όταν το κοψαμε βγήκε η αλλεργία και η γοπ χειροτέρεψε, και πήραμε μετά από πολλάααααααααα πειράματα Almiron pepti και ησυχάσαμε. Μια χαρά. Και τώρα το Almiron 3 πίνει η Ζωή.

Απίστευτό Μελάκι μου έτσι έγινε και με την δική μας περίπτωση.. Στην αρχή που τον κάλυπταν τα δικά μου γεύματα δεν είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα μετά που μειώθηκε το γάλα μου υπερβολικά τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.. Τελικά το ίδιο γάλα έχουμε ευτυχώς αφού μου λες οτι είναι καλό τελικά.. δόξα το θεό!!!

Μπράβο που το κατάλαβες τόσο νωρίς. Εγώ έκλαιγα πολύυυυ καιρό. Καταθλιψάρα.

Να πω την αλήθεια φέτος επειδή τα κατάφερα νομίζω γλίτωσα την επιλόχειο Γιατί κατα τάλλα τραβάω κουπί.

(τώρα γιατί δε κοιμάμαι που κοιμούνται και τα δυο??? Σπάνιοοοοοοο)

Το γάλα το πολύ 1 ώρα μετά πέταμα.

Να σου πώ την αλήθεια το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί..αυτό που θέλω εγώ ειναι να είναι καλά ο μπέμπης μου και πίστεψε με ειμαι η μόνη που καταλαβαίνει ανα πάσα ώρα και στιγμή πότε ειναι καλά και πότε όχι.. Εχω δει περιπτώσεις γύρω μου που με εχουν στεναχωρήσει πολύ..μανάδες κομπλεξικές που επειδη θέλουν να πουν οτι θήλασαν και τα κατάφεραν, τα παιδάκια τους να εχουν γίνει νευρωτικά γιατι υποσητιζοντουσαν και δεν μπορούσαν να φάνε νορμάλ..ασε ο κόσμος δεν παει καλα΄στα μυαλά του.. επίσης εχω δεχτει και κριτική.. αλλά εγώ τους γράφω όλους κανονικα κοιτάω το καλό του παιδιού μου! Και αυτό που βλέπω ειναι ενα ευτυχισμένο παιδί που είναι ήρεμο και γελαστό!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική και Honey σας ευχαριστώ!! Με συγκινείτε πολύ με το ενδιαφέρον σας. Η ψυχολογία είναι περίεργο θέμα αυτές τις ημέρες, και θέλω το καλύτερο για το παιδάκι μου. Θα προσπαθήσω να τον κόβω στα γεύματα ώστε να είναι ποιο μικρά και συχνά. Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχασε στην αρχή πολύ βάρος (1/2 κιλό) του έδινα συνέχεια στήθος (και για να μου κατέβει και εμένα το γάλα). Και μάλλον μου έμειναν κακές συνήθειες (1 ½ ώρα θηλασμός, ακόμη και 2). Μάλλον δεν μπορεί να το διαχειριστεί… Αλλά επειδή έχω μικρός στήθος αγχώνομαι αν είναι αρκετό το γάλα (και ας ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο). Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ και το sling που πήρα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Σε ριλάξ από πότε μπορώ να τον βάλω?

Αγγελικούλα κούκλος ο γιός σου!! Στη φωτογραφία που έχεις στην υπογραφή σου μοιάζει με τον δικό μου :)!! Όσο για το θηλασμό, δεν πειράζει: εγώ και η αδερφή μου μεγαλώσαμε με συμπλήρωμα και ούτε αρρωσταίναμε και μια χαρά όλα.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

ο δικος μου παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να βγαζει γουλιες, ειναι ανωριμο ακομη το ανωτερο πεπτικο του και ο σφιγτηρας του οισοφαγου πολυ χαλαρος! η δικια μου βγαζει αρκετες και σε μεγαλη ποσοτητα ακομη και 1-1 1/2 ωρα απο το φαγητο! αφου παιρνει ικανοποιητικο βαρος δεν υπαρχει λογος να το ψαξουμε μου ειπε ο παιδιατρος. εφαρμοζουμε ομως τα εξης : μαξιλαρια παλινδρομησης σε κουνια και καλαθουνα δινουν κλισης περιπου 30 μοιρες στο στρωμα, εσυ μπορεις να βαλεις κανενα βιβλιο κατω απο το κεφαλι του στρωματος, την κραταω τουλαχιστον 20 λεπτα ορθια για ρευτει και οταν την ξαπλωνω την βαζω πλαγια με μια μαλακη πετσετα στην πλατη για σφηνακι. εμενα θηλαζει 10 με 20 λεπτα οποτε δεν την διακοπτω ενδιαμεσα για να ρευτει, φροντιζω ομως το κεφαλι της να ειναι σηκωμενο κατα 30 τουλαχιστον μοιρες σε σχεση με το υπολοιπο σωμα, οχι μονο για την παλινδρομιση αλλα και γιατι οταν το μωρο τρωει σε ευθεια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συσσωρευτει υγρο στο αυτακι του και να κανει ωτιτιδα. Γιαυτο οταν βαζουμε ορο πρεπει να γυριζουμε το μωρο στο πλαι και να βαζουμε στο πανω ρουθουνι, αν δεν το κανουμε εχουμε μεγαλη πιθανοτητα να εξωθησουμε τον ορο με τις μυξες στο αυτι, γιατι αυτι και μυτι ειναι συγκοινωνουντα δοχεια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Τα εχω ψιλοπαρει με τον αντρα μου! δεν βαζει τους γονεις του στην θεση τους με τιποτα! οι δικοι μου μενουν απο κατω και τους εγω βαλει σε στρατιωτικη πειθαρχεια, να πλενουν τα χερια τους πριν πιασουν το μωρο, να βαζουν πανουλα για να το παρουν αγκαλια, να μην το φιλουν στα χερια και στα μαγουλα! οι δικοι του ερχονται να το δουν 1 φορα την εβδομαδα και οτι και αν τους λεω με γραφουν κανονικα και με τον νομο. το ειπα στον αντρα μου για να τους κανει εκεινος παρατηρηση για να μην γινω εγω κακια και το μονο που μου απανταει ειναι κατι ασχετα του τυπου "οι δικοι σου παιρνουν περισσοτερη ωρα με το μωρο" ή "νομιζω πως ειδα και τον μπαμπα σου να φιλαει το χερι του μωρου"...

Πηγαμε σημερα στην πεθερα μου και την φιλαγε επιμονα στα χερια, κοιταζα και εγω τον αντρα μου για να της κανει μια συσταση και τιποτα! με κοιταζε, εδειχνε οτι το καταλαβαινε αλλα τιποτα. Μετα απο λιγο πηγα το μωρο στο μπανιο για να του πλυνω τα χερια γιατι πειναγε και τα εβαζε στο στομα και ενω ακουσε η πεθερα μου τι παω να κανω, με το που βγηκαμε απο το μπανιο με περιμενε απεξω και την ξαναφιλησε στα χερια!!! μετα απο αυτο εβαλα μπουφαν στο παιδι και σηκωθηκα να φυγω αρον αρον!

ηταν και τα εγγονια της στο σπιτι απο τον αλλο της γιο και ενω της ειπαμε να δουν το μωρο απο μακρυα γιατι πηγαινουν σχολειο, μην κολλησουν το μωρο κανενα μικροβιο, εκεινη φωναξε κρυφα και τα ανηψια της που ειναι στην ιδια ηλικια (συνολο 4 παιδακια πανω απο το μωρο) για να δουν την μπεμπα! και ενω της ειπα απο μακρυα εκεινη προετρεπε τα παιδακια να ερθουν κοντα να το δουν, να του χαιδεψουν το χερι και διαφορα αλλα τετοια!

η συμπεριφορα του αντρα μου με τρελαινει που οχι μονο δεν παιρνει θεση αλλα μου πεταει και ασχετα του τυπου "δεν περνουν πολυ χρονο με το μωρο", λες και επειδη δεν περνουν πολυ χρονο με το μωρο πρεπει να κανουμε εκπτωσεις σε οτι αφορα την υγιεινη του, λες και για κολλησει ενα μικροβιο πρεπει να βαζει επανηλλειμενα το χερι της στο στομα μετα απο φιλημα, δεν αρκει μια φορα για να γινει το κακο! Εδω ρε κοριτσια δεν το φιλαω εγω στο χερι, που ειμαι η μανα του και το προστατευω με τα αντισωματα μου μεσω του θηλασμου!!! του ειπα οτι αν επαναληφθεί θα μιλησω εγω και ας γινω κακια (οχι οτι με ακουνε, τους λεω επανειλημμένα να πανε να πλυνουν τα χερια τους με το ερχονται σπιτι και με γραφουν και οι δυο!!!) δεν ξερω τι αλλο να κανω!

εγω δεν ειμαι κ πολυ καλα πολυ κουραση κοριτσια....

του εδωσα στις 6 μπουκαλι και ξεραθηκε ...

κριστυ μου απλα τα πραγματα μην ξαναπας θα τον πιασει η πεθερα το νοημα!

εγω δεν εχω δεχτει επισκεπτες παντως!

κ πολλα ατομα πανω απο το μωρο παλι δεν αφηνω!

τα εχω φτυσει μιλαμε...

Διαφημίσεις

Εγώ να δεις πως τα χω φτύσει Μαρίαεφη....

Από χτες έχω φλεγμονή στο στήθος, ίσως και μαστίτιδα, με 38.5 πυρετό, αφόρητο πόνο στο στήθος και όλο το σώμα, κομάρες, ρίγη, πονοκέφαλο.

Το μικράκι όοολη μέρα κλαίει χτες και σήμερα. Ολη μέρα όμως.

Και η μεγάλη σήμερα έχει μια αναποδιά, τη ξύπνησε 3-4 φορές το μωρό....

Καταρρέω...

Χτες θήλαζα και έκλαιγα, σήμερ απονάω λιγότερα αλλά ο πυρετός χωρίς φάρμακο δε πέφτει. Ευτυχώς με βοηθάει η σύμβουλος...αλλιώς θα τα χα χάσει.

Και μη χειρότερα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

εγω δεν ειμαι κ πολυ καλα πολυ κουραση κοριτσια....

του εδωσα στις 6 μπουκαλι και ξεραθηκε ...

κριστυ μου απλα τα πραγματα μην ξαναπας θα τον πιασει η πεθερα το νοημα!

εγω δεν εχω δεχτει επισκεπτες παντως!

κ πολλα ατομα πανω απο το μωρο παλι δεν αφηνω!

τα εχω φτυσει μιλαμε...

Mαράκι μου κουράγιο κορίτσι μου κακά τα ψέματα οι πρώτες 40 μέρες όντως είναι δύσκολες και θέλουν τεράστια αποθέματα υπομονής και κουράγιου..αλλά περνούν οπότε λίγο ακόμα υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους πιο εύκολα μετά. Καλά κάνεις και δεν δέχεσαι επισκέψεις πάντως..έρχεσαι σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή και δυστηχώς ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει οτι δεν πρέπει να του πιάνουν τα χέρια του και να τον φιλάνε..και μένα τα ίδια κάνουν αλλά εγώ τους την λέω!!

Εγώ να δεις πως τα χω φτύσει Μαρίαεφη....

Από χτες έχω φλεγμονή στο στήθος, ίσως και μαστίτιδα, με 38.5 πυρετό, αφόρητο πόνο στο στήθος και όλο το σώμα, κομάρες, ρίγη, πονοκέφαλο.

Το μικράκι όοολη μέρα κλαίει χτες και σήμερα. Ολη μέρα όμως.

Και η μεγάλη σήμερα έχει μια αναποδιά, τη ξύπνησε 3-4 φορές το μωρό....

Καταρρέω...

Χτες θήλαζα και έκλαιγα, σήμερ απονάω λιγότερα αλλά ο πυρετός χωρίς φάρμακο δε πέφτει. Ευτυχώς με βοηθάει η σύμβουλος...αλλιώς θα τα χα χάσει.

Και μη χειρότερα!

Μελάκι μου καλό καταλαβαίνω τον πόνο σου...στο νοσοκομείο την πρώτη μέρα που μου κατέβηκε πήγα να την πάθω και υπέφερα οπότε σε νιώθω φυσικά κατά πολύ λιγότερο απο αυτό που εχεις πάθει εσύ τωρα.. Το μικράκι σου γιατί κλαεί? εχει κολικούς το κορίτσι μου? υπομονή κορίτσι μου μην το βάζεις κάτω τώρα λίγο ακόμα θέλεις και θα εδραιωθεί ο θηλασμός για τα καλά..έκανες τόσο κόπο μην πάει χαμένος τώρα.. Η σύμβουλος θηλασμού που ειχα παει ειχε πει οτι αν τα καταφέρεις ως τις 40 μέρες μετά όλα μα όλα θα είναι πολύ ευκολα!! Οπότε λίγο ακόμα σφίξε τα δόντια και θα τα καταφέρεις τέλεια!!! Εμεις οι μανάδες άλλωστε εχουμε μάθει να σφίγγουμε τα δόντια με μεγάλη επιτυχία έτσι δεν είναι? Και μετά μας ρίχνουν ενα χαμόγελο και τα ξεχνάμε όλα και πάλι απο την αρχή..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μανούλες καλημέρα :P

Σήμερα θα πάμε στην εκκλησία γιατί σαραντίζουμε!!!! :) Κάποιες στιγμές μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα που πέρασε και κάποιες αλλες ίσως οι περισσότερες μου φαίνεται σαν ψέμα το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό μου..άρχισε να μου χαμογελάει συνειδητα πλέον, κουνάει χεράκια, ποδαράκια έντονα, στηρίζει το κεφάλι του τέλεια σχεδόν σαν σαλιγκάρι χαχαχαχα, με το που με βλέπει να έρχομαι όποιος κ να το κρατάει γυρνάει να με δεί και φωτίζει το προσωπάκι του κ εγώ το βλέπω κ λιώνω απο αγάπη... ακόμα κ όταν με εχει τσαντίσει, γιατί ας πούμε με εχει κατουρήσει απο πάνω ως κάτω στις καθαρες πυτζάμες που μώλις έχω βάλει, με το που μου ρίξει μια γλυκειά ματιά τον ρουφάω στα φιλιά!!!!!!

Πάντως εσείς που εχετε κοριτσάκια είστε τυχερες..ξέρετε πόσες μα πόσες φορές πάνω που τον εχω πλύνει και μοσχοβολάει, στα δευτερόλεπτα που θα κάνω για να του βάλω το pampers εχει κατουρήσει τα πάντα? απο τον εαυτό του μέχρι το σελτεδάκι μέχρι το ζιπουνάκι που μώλις του έβαλα κ καλά καλά δεν το κούμπωσα κ πάλι απο την αρχή...

Αλλά ειπαμε απο την μία με κατουράει απο την άλλη τον ρουφάω στα φιλιά οτι να ναι του γιατρού εχω καταντήσει!!! ΧΑχαΧΑχαΧ

Οταν επιστρέψουμε απο την εκκλησία θα σας πώ νεότερα!!! Μάκια πολλά πολλά

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα.

Αγγελική με το καλό....τι λένε στα 40 δε θυμάμαι....νομίζω σιδερένιοι!!

Καλέ και μένα με κατουράει συνέχεια, τι και αν είναι κορίτσι, συντριβάνι φεύγουν! Τη παιδίατρο την έχεσε κιόλας με δύναμη μάλιστα, σα ρουκέτα....αμέεεε.

Εγώ καλύτερα, με φαρμακάκι και πολύ θηλασμό απτο πονεμένο στήθος, πονάω πολύ λιγότερο και ο πυρετός έπεσε. Τώρα θα αρχίσω να μειώνω το φάρμακο να δω. Ελπίζω να τελειώνω. Και μένα μου πε η σύμβουλος μέχρι τις 6-8 βδομάδες το μεγάλο ζόρι....μετά θα είναι καλύτερα. Απλά το μικράκι μου δε πιάνει καλά μωρέ και γι'αυτο ζοριζόμαστε, και γω έχω θηλές μικρές και δε κάνει καλό latch το μωρό. Τεσπά....βλέπουμε!

Κρίστυ....αίσχος! Κάνε καμιά καλή κουβέντα με τον άντρα σου....δε λέει....

Πως θηλαζεις με κλίση το μωρό? Δε τα καταφέρνω...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα κουκλες!!!

Αγγελικοι σιδερενιοι και οι δυο!!! και μενα με κατουραει συντριβανοι και βρεχουμε σελτεδακι, φορμακι και εσωρουχο! μονο εμενα δεν βρεχει. με εχει κανει χεσει ομως με χεσιμο ρουκετα πολλες φορες! ασε που μεχρι να πανε στο νιπτηρα λερωνει και εμενα! εκανα κατι ομως απο τις πρωτες μερες και την ανακουφιζει πολυ απο τους κολικους, πριν το φαγητο της ανοιγω την πανα, της ερεθιζω το ποπουδακι με μια γαζουλα και της πιεζω τα ποδαρακια στην κοιλιτσα. τωρα πλεον σχεδον μονο ετσι κανει τα κακα της, και αν τα εχει κανει κανει παντα κιαλλα ή αφηνει κλανιτσες! ηρεμει το προσωπακι της οταν την εχω ετσι!

Χθες ειχε γκρινια ολο το απογευμα και νομιζαμε οτι φταινε οι κολικοι, μετα τις 9 ομως εκανε κακα με τον γνωστο τροπο και αντι να ηρεμησει εκλαιγε με σπαραγμο. τι μπανιο την καναμε, τι λαδια με μασαζ στην κοιλιτσα! κατα τις 11 μου ηρθε αναλαμπη να της βλαω ορο στην μυτουλα και αμεσως το μωρο μου ηρεμησε, θηλασε για 45 λεπτα και ξεραθηκε! δεν θα ανεπνεε σωστα... ο παιδιατρος μου ειπε να βαζω ορο μονο οτα ρουθουνιζει αλλα μαλλον θα το ξεκινησω συστηματικα! εσας τι σας εχει πει?

μελακι βαζω ενα μαξιλαρι θηλασμου μονο κατω απο το κεφαλι της το υπολοιπο σωμα το εχω μεταξυ της κοιλιας μου και του μαξιλαριου ή βαζω ολο το μωρο πανω στο μαξιλαρι και καθομαι σταυροποδι με το ποδι απο την πλευρα του στηθος που θηαλζω απο πανω. Δεν ξερω αν το περιγεφω καλα....

Διαφημίσεις

a re Mελακι μου τι επαθες!! περαστικουλια μωρε και υπομονη με τον θηλασμο θα περασει!

Αγγελικη σιδερενιοι και παντα γεροι και οι δυο!

εγω κοριτσια ποναω πολυ και για την ακριβεια με τσουζει πανω απο την τομη αριστερα η κοιλια μου παρα πολυ και αρχισα και δεκατα.περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου για να παω να με δει.

τελικα δεν με βλεπω για τριτο!

α και το συντριβανι ε και εδω μια απο τα ιδια!

ασε αυτο με τα παμπερς τον κανω μπανιο και μολις του βαζω το καθαρο παμπερς με κατουραει.Τον αλλαζω και κανει κακα τον πλενω παλι ε και ξανα κακα!

Γεια σας κοριτσακια και απο εμενα! Χαθηκα κι εγω αλλα που χρονος! Η μικρη θελει αγκαλιες για να κοιμηθει και τωρα λεω να αρχισω να τη βαζω στο ριλαξ, δεν ειναι τελειως ξαπλωτο αλλα θα της βαζω μια κουβερτουλα κατω απο τη μεση...εχουμε και κολικους και ποναει το καημενο!

Ευχομαι να σας περασουν και τα προβληματακια που υπαρχουν..

5NEXp2.png

καλησπερα και απο εμας...

Honey υπομονη ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα. Ηθελα να σε ρωτησω πως καταφερνεις και θηλαζεις ολη μερα?Η Ζωη δεν φρικαρει ή στην κραταει καποιος εκεινη την ωρα?

Mariaefi περαστικα και σε σενα.Ευχομαι να εισαι ηδη καλυτερα.Το σκεφτοσουνα και για τριτο παιδακι βρε θηριο?Να σου πω την αληθεια και εγω το σκεφτομουνα αλλα καθε μερα λεω στον εαυτο μου οταν θα σου ξαναπερασει απο το μυαλο σκεψου τα ζοοοοοοορια που περνας τωρα και βγαλτο. και αυτο θα κανω!!!!

Angelikig σιδερενια και εσυ και το μωρακι σου.Μπραβο που εχεις ενα καλο παιδακι και δεν σε κουραζει πολυ. Ετσι ηταν και εμενα ο Μαριουλης μου.......

christy28 και εμεις δυστυχως εχουμε κολικους βεβαια οχι παρα πολυ εντονους τωρα τελευταια. Εγω αυτο που εκανα ειναι οτι 1) αλλαξα γαλα (πηρα το Novalac AC) 2) αλλαξα μπιμπερο (πηρα τα Dr Browns) 3) ανασηκωσα λιγο το στρωματακι του στην καλαθουνα για να μην του γυρναει πισω το γαλα.

Οσο για τις επισκεψεις και τα φιλακια κοψτα μαχαιρι οσο ειναι νωρις......

Στα δικα μας. Η ζηλεια του Μαριουλη καλα κρατει....Οι κολικοι του Χαρουλη ειναι καπως καλυτερα. Βεβαια εχει αρχισει και θελει περισσοτερο γαλα και μου ξυπναει πιο πολλες φορες τωρα. Τα εχω παιξει τελειως απο την κουραση και μεσα σε ολα απο εχτες ξεκινησα και δουλεια.Ολα αυτα τα ωραια μαζι.

Σας φιλω

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Κοριτσια χαμομηλι με λαδακι εντριβουλα για τους κολικους στην κοιλιτσα (ζεστο να ειναι).

υπαρχει και ιωση γαστρεντεριτιδας να ξερετε.

Φλοσαμερ που δουλευεις καλε και πηγες για δουλεια?χαρα στο κουραγιο σου!

Εμεις μια χαρα ο μπεμπης 3900 το γαλατακι της μαμας κανει θαυματα!ομφαλοκηλη σε υφεση μονο που εχει παθει νεογνικη επυφικιτιδα και ετσι κοληριο Tobrex.

καλα η ορθογραφια μου σκιζει!

εκανε κ ωραια μερα και καθισαμε και για καφε εξω μια χαρα!!εχει κ λιγο ικτερο ακομη κ μου ειπε να τον βγαζω στο φως της ημερας.

εμβολιο σε ενα μηνα θα κανουμε το εξαπλο δεν το καλυπτει το ΙΚΑ κ ετσι 110 ευρω ...α και μας ζητησε κ υπερηχο υσχιων...

οσο για την σαλπιγγιτιδα ποναει απιστευτα!!

μπηκα στο marks and spencer εχει ωραια μωρουδιακα και καλες τιμες.

επισης ο Μαρινοπουλος προσφορα τα παμπερς 30% πιο φθηνα.

Καλησπέρα σε όλες!

Στις 23/12 γέννησα κι εγώ! Έναν μπεμπούλη όλο γλύκα.

Δεν μπορούσα να μπω να σας πω τα νέα μας νωρίτερα γιατί ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά λόγω του ότι προσπάθησα να τον θηλάσω και δεν τα καταφέρνω. Δεν έχω αρκετό γάλα (και το μωράκι μας έχει μεγάααααλη όρεξη) οπότε αν και αρχίσαμε με συμπλήρωμα ξένου γάλακτος, τώρα ουσιαστικά το συμπλήρωμα είναι το δικό μου. Παίρνω χαπάκια, πίνω τσάγια, τον βάζω στο στήθος όσο γίνεται περισσότερο για να αυξήσω την παραγωγή αλλά δεν βλέπω και πολύ φως. Θα δούμε.

Να είστε όλες καλά και να προσέχετε τα μωράκια σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...