Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες

χρονια πολλα και καλη χρονια.

φανταζομαι πως οι περισσοτερες γεννησατε και ευχομαι σε ολες να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας. εγω γεννησα στις 29/11 τελικα και ημαστε και οι δυο πολυ καλα. φιλια σε ολες και καλη προσαρμογη με τα μωρα σας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επαληθεύτηκες!Γεννησα στις 28.ολα καλα, ημουν 10 λεπτα στην αιθουσα τοκετων και με 3 εξωθησεις η μπεμπα ηταν στα χερια μου!περναω ζορι με το θηλασμο τωρα, εκανα μαστιτιδα αλλα την παλευω ακομα με αποκλειστικο.Αν καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρια μαστιτιδας τις πρωτες μερες, ας μου δωσει καμια καιρια συμβουλη και παρηγορια!

Καλη χρονια σε ολες!

εγω εβγαζα με το θηλαστρο, εκανα μασαζ με ζεστο νερο στο ντουζ και εβαζα ζεστες κομπρεσες και εβαζα οση περισσοτερη ωρα μπορουσα το μωρο στο στηθος.. Σε λιγοτερο απο 12 ωρες μου υποχωρησε ο πυρετος και στην σταδιακα το πετρωμα. ειδικα σε καποια σημεια κρατησε καποιες μερες αλλα με επιμονη κ υπομονη εφυγε!

Απο τοτε ολα καλα!

Μην το αφησεις παλεψε το! Για να πετρωσε σημαινει οτι εχεις πολυ γαλα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κορίτσια και Καλή Χρονιά. Εύχομαι τα μπεμπάκια σας να έχουν ότι ευχηθείτε!!

Ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι που με κάνει ράκος ψυχολογικά (το σωματικό δεν με απασχολεί).

Από ότι φαίνεται ο Δομίνικος έχει ΓΟΠ: μόλις φάει κάνει γουλίτσες, λόξυγκας έντονος και καμιά φορά βήχας όταν η γουλίτσα πάρει το λάθος δρόμο.

Τον βάζω να ρευτεί και ενδιάμεσα (τις μισές φορές θα βγάλει ξανά γουλίτσα), τον ταΐζω σε όρθια θέση κλπ. Ο καημένος, για να ανακουφιστεί από τη ξινίλα ζητάει συνέχεια στήθος. Το βράδυ τη βγάζω στη poank πολυθρόνα θηλάζοντας, ρέψιμο, νανούρισμα, θηλάζοντας κοκ. Ευτυχώς που έχω και μαξιλάρι θηλασμού γιατί με έχει πάρει μερικές φορές ο ύπνος ενώ θηλάζω...

Άγχος στην αλλαγή πάνας, στο πλύσιμο, σε όλα (να μη δω αυτή τη γουλιά)

Ότι πείτε θα με βοηθήσει….

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες και μπεμπάκια!! :P

Χαθήκαμε μωρέ...πλέον σπάνια μπαίνουμε μέσα αλλά εδώ που τα λέμε που να προλάβουμε οεο????????

Να σας πω και εγω τα νεα μας! Ηρθε πριν ο γιατρος και τον εξετασε, δόξα το θεό ειναι λεει ενα υγειεστατο μωράκι με πολύ σωστή ανάπτυξη και κιλά, έφυγαν και τα σπυθουράκια που ειχε κάνει απο την αλλεργία και τελικά είπε ο γιατρός οτι είναι πλέον 1000% σίγουρο οτι ειχε παθει αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού γάλακτος και γι αυτό είδαμε και αιματάκι στις κενώσεις του.. Όμως τώρα με το υποαλλεργικό γάλα ευτυχώς όλα αυτά τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Αυτό το γάλα θα πίνουμε μέχρι το πρώτο έτος και μετά θα κάνουμε rast test και θα δούμε τι θα γίνει.

Κολικούς δόξα το θεό δεν έχουμε καθόλου αλλά πιθανόν να έχει βοηθήσει το γεγονός οτι του έχω πάρει τα μπιμπερό dr browns, δεν εξηγείτε διαφορετικά δεν τα δοκιμάζετε και εσείς μπας και σωθείτε?

Αυριο σαραντήζουμε με το καλό και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ομως ειναι 2 συνεχόμενα βράδια που μου εχει κοιμηθεί 5ωρο..να πετάξω απο την χαρά μου ή ειναι νωρίς ακόμα? :P:p

Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκιαααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κορίτσια και Καλή Χρονιά. Εύχομαι τα μπεμπάκια σας να έχουν ότι ευχηθείτε!!

Ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι που με κάνει ράκος ψυχολογικά (το σωματικό δεν με απασχολεί).

Από ότι φαίνεται ο Δομίνικος έχει ΓΟΠ: μόλις φάει κάνει γουλίτσες, λόξυγκας έντονος και καμιά φορά βήχας όταν η γουλίτσα πάρει το λάθος δρόμο.

Τον βάζω να ρευτεί και ενδιάμεσα (τις μισές φορές θα βγάλει ξανά γουλίτσα), τον ταΐζω σε όρθια θέση κλπ. Ο καημένος, για να ανακουφιστεί από τη ξινίλα ζητάει συνέχεια στήθος. Το βράδυ τη βγάζω στη poank πολυθρόνα θηλάζοντας, ρέψιμο, νανούρισμα, θηλάζοντας κοκ. Ευτυχώς που έχω και μαξιλάρι θηλασμού γιατί με έχει πάρει μερικές φορές ο ύπνος ενώ θηλάζω...

Άγχος στην αλλαγή πάνας, στο πλύσιμο, σε όλα (να μη δω αυτή τη γουλιά)

Ότι πείτε θα με βοηθήσει….

Κοριτσάκι μου γλυκό χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!! Να χαίρεσαι το γλυκό σου το μωράκι!!! Επίσης χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες με τον θηλασμό σε αντίθεση με μένα που του έδινα τελικά το γάλα μου για ενα μήνα με το θήλαστρο τώρα πλέον δεν έχω καθόλου γάλα!

Ο γιατρός μου έιπε οτι μια μικρή ποσότητα απο γουλίτσα μετά απο κάθε γέυμα ειναι φυσιολογικό να μην ανησυχείς και μένα εχει λόξυγκα μετά απο γέυμα και κάνει μια πολύ μικρή ποσότητα γουλίτσα δεν σημαίνει αυτό οτι εχει ΓΟΠ. Για να διαγνωστει αυτό θέλει υπέρυχο και μιλάμε για μεγάλες ποσότητες γάλακτος και μεγάλη συχνότητα επίσης θα πρέπει να μην πέρνει το ανάλογο βάρος όλα τα υπόλοιπα ειναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Το ίδιο και το βηχαλάκι και το φτέρνισμα οταν φυσικά δεν ειναι επίμονο και συνέχεια αυτό μου είπε ο γιατρός μου και του εχω μεγάλη εμπιστοσύνη.

Προσπάθησε να τον σταματάς να ρέυεται συχνά και μετά να συνεχίζεις και στο τέλος του κάθε γεύματος να τον κρατάς στον ώμο σου για τουλάχιστον 20 λεπτά. Επίσης μου είπε να ανασηκώσω λιγάκι το στρώμα για να είναι ψηλότερα και λειτουργεί σωστά αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα μάκια πολλα σε σένα και στον κούκλο σου!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχ

Ολα τα μωράκια πια ή αλλεργία θα χουν ή γοπ.

Η Ζωή πέρσι είχε και τα δύο. Σκέτη απόλαυση....

Τώρα η Δανάη έχει σίγουρα λίγη γοπ ελπίζω στο νορμάλ όριο που έχουν όλα τα μωράκια λόγω ανωριμότητας ούτως ή άλλως.

Ισως κ αλλεργία.

Βογγάει το καημένο πολύ και συχνά...

Γι'αυτό κ γω απέχω λίγες μέρες τώρα από τα γαλακτοκομικά...τα πάντα όλα...φοβερή ταλαιπωρία, δεν έχω τι να φάω είναι παντού το αγελαδινό....ελπίζω να τη βοηθήσει. Δε πάω στα υποαλλεργικά γάλατα....απαπαπα τι τράβηξα πέρσι. Βυζί και άλι βυζι....χαλάλι. Εχω βέβαια ένα κουτί γάλα εννοείται στο σπίτι. Εχω δώσει κάποιες λίγες φορές. Από ανασφάλεια μάλλον....

Γαρούφ....μη στεναχωριέσαι...περνάει αυτο.

Αυτά που πρέπει τα κάνεις.

Επίσης στο κρεβάτι που κοιμαται το στρώμα ανασηκωμένο αρκετά να κάνει γωνία.

Πολλά και μικρά γεύματα.

30 λεπτά όρθιο το μωρό μετά το τάισμα.

Μπορεί να κοιμάται μέσα στη μέρα και στο ριλάξ, βοηθάει η κλίση.

Επίσης αυτό που δοκίμασα προσφάτως και συστήνω σε όλες.

SLING!!!

Παιδιά με εχει σώσει. Οχι μάρσιππους και αηδίες. Αχ δε το ξερα πέρσι. Μιλάμε Η άνεση και Η ευκολία. Μέσα στο σπίτι και έξω. Και το μωρό όρθιο δε δυσανασχετεί ούτε από γουλιές ούτε καούρες. Και συ κοιμάσαι άνετα στη πολυθρόνα σου....δε πάει πουθενά το μωρό.

Asterakislings for ever!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Να πω ότι η Ζωή είχε κρυφή γοπ. Δεν έβγαζε γουλιές κλπ. Της ανέβαινε και κατέβαινε πριν βγει έξω. Αυτό έκανε οισοφαγίτιδα. Εεεε εκεί πήγα στην ομοιοπαθητικό και σε λίγες μέρες μπάι μπάι πρόβλημα. Εννοείται κάνοντας όλα όσα είπα πριν ταυτόχρονα.

Αγγελική εμάς η αλλεγία εξαφανίστηκε πριν το έτος....όλα καλά...δεν είναι τπτ μην ανησυχείς....απλά θα καθυστερησεις ΙΣΩΣ λίγο την εισαγωγή γαλακτοκομικών στη διατροφή. Μπορεί να κάνεις κ ένα πείραμα σε κάποιες φάσεις να δεις αν συνεχίζει. Μπορεί να περάσει πιο νωρίς.

5ωρο ε??

Αχχχχ.....άντε να δούμε....ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ.....

κ εμενα βγαζει γουλιες αλλες φορες πολυ κ αλλες λιγο.

λοξυγγα εχει συχνα το ομολογω κ τον κραταω ορθιο εκεινη την ωρα...

το sling δεν το εχω δοκιμασει αλλα για να το λετε....

απλα περιμενω πολλες επισκεψεις ακομη και ετσι θα περιμενω για τις αλλαγες!

οταν γεννησα λογω κακοκαιριας δεν ηρθαν πολυ και τωρα τις εχω απαγορεψει τις επισκεψεις μεχρι το 4οημερο.

την Τριτη παμε στο γιατρο.

Αχχχχ

Ολα τα μωράκια πια ή αλλεργία θα χουν ή γοπ.

Η Ζωή πέρσι είχε και τα δύο. Σκέτη απόλαυση....

Τώρα η Δανάη έχει σίγουρα λίγη γοπ ελπίζω στο νορμάλ όριο που έχουν όλα τα μωράκια λόγω ανωριμότητας ούτως ή άλλως.

Ισως κ αλλεργία.

Βογγάει το καημένο πολύ και συχνά...

Γι'αυτό κ γω απέχω λίγες μέρες τώρα από τα γαλακτοκομικά...τα πάντα όλα...φοβερή ταλαιπωρία, δεν έχω τι να φάω είναι παντού το αγελαδινό....ελπίζω να τη βοηθήσει. Δε πάω στα υποαλλεργικά γάλατα....απαπαπα τι τράβηξα πέρσι. Βυζί και άλι βυζι....χαλάλι. Εχω βέβαια ένα κουτί γάλα εννοείται στο σπίτι. Εχω δώσει κάποιες λίγες φορές. Από ανασφάλεια μάλλον....

Γαρούφ....μη στεναχωριέσαι...περνάει αυτο.

Αυτά που πρέπει τα κάνεις.

Επίσης στο κρεβάτι που κοιμαται το στρώμα ανασηκωμένο αρκετά να κάνει γωνία.

Πολλά και μικρά γεύματα.

30 λεπτά όρθιο το μωρό μετά το τάισμα.

Μπορεί να κοιμάται μέσα στη μέρα και στο ριλάξ, βοηθάει η κλίση.

Επίσης αυτό που δοκίμασα προσφάτως και συστήνω σε όλες.

SLING!!!

Παιδιά με εχει σώσει. Οχι μάρσιππους και αηδίες. Αχ δε το ξερα πέρσι. Μιλάμε Η άνεση και Η ευκολία. Μέσα στο σπίτι και έξω. Και το μωρό όρθιο δε δυσανασχετεί ούτε από γουλιές ούτε καούρες. Και συ κοιμάσαι άνετα στη πολυθρόνα σου....δε πάει πουθενά το μωρό.

Asterakislings for ever!

Καλώς το Μελάκι μου!!! :-P

Άστα δράμα με τις αλλεργίες δεν λες τπτ..μέχρι να βρούμε τι φταίει ταλαιπωρήθηκε κ αυτός κ εμείς! Τώρα έχει στρώστει το παιδάκι δεν το συζητώ..πρώτα απ'όλα ειναι ήρεμος σαν αρνάκι...τρώεί , παίζει μόνο του στο ριλάξ ή στην κούνια και μετά κοιμάται..ούτε γκρίνια ουτε τπτ, ούτε κολικούς δόξα το θεό! άσε που δεν τον εχω μάθει στα κουνήματα και τις τρελές αγκαλιές όλη μέρα, κ ετσι κοιμαται στην κουνίτσα του ήρεμος. Εννοείται οτι αν τον δώ και γκρινιάξει εστω κ ελάχιστα θα τον πάρω αγκαλιά απλώς δεν το κάνω αυτό όλη μέρα! Το σλίγκ όντως το συνιστώ κ εγώ ανεπιφύλακτα του αρέσει απίστευτα οταν τον βάζω εκει μέσα και κοιμάται σαν αγγελούδι, δεν το κάνω κάθε μέρα αλλά οταν το κάνω τρελαίνεται το ζουζούνι μου και ειναι πολύ βολικό και για βολτίτσες εκτός σπιτιού! Άσχετο..τρελαίνεται να κοιτάει τα ταβάνια και γενικώς επεξεργάζεται τα πάντα το κάνει κ εσας αυτό? Λέτε να μου γίνει αρχιτέκτονας με τέτοια μανία για τα ταβάνια? :-P:razz::-P:razz::-P

Όσο για τον θηλασμό χαίρω πολύ οτι είναι οτι μα οτι καλύτερο για το παιδί αλλά οταν εχεις γάλα..εγώ είχα ελάχιστο ως και καθόλου και παρόλα αυτά στραγγιζομουν κάθε 2,5 με 3 ώρες και του το έδινα για 1 μήνα μετά ενα πρωινό γιόκ...τι να γίνει στεναχωρήθηκα πολύ αλλά δεν ήταν πλέον στο χέρι μου ελπίζω στο επόμενο παιδάκι να είμαι πιο τυχερή και να εχω περισσότερο γάλα.. μεταξύ μας επειδή την 3η μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο είχα αρκετό γάλα και το ένιωθα μετά οταν πήγα σπίτι ούτε το στήθος μου δεν ήταν πρησμένο καλά καλά...νομίζω οτι με το αγχος μου κόπηκε..καλά να πάθω..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Από τι είναι η φέτα? Από αγελαδινό? Με το πρόβειο, κατσικίσιο κλπ είναι οκ, δε πειράζουν.

Αγγελική...ξέρω...και γω πέρσι με το θήλαστρο δεινοπάθησα...κάθε 1.5-2 ώρες έβγαζα για να κάνω παραγωγή. Τα καταφερα αλλά έφτυσα αίμα. Φέτος...μια χαρά....τρέχει ποτάμι...φτου φτου....

Κοιμάται μόνος του τυχερό?

Η δικιά μου το κανε αρχικά...τώρα πάπαλα...τσιρίζει....θέλει βυζί ή αγκαλίτσα ή πιπίλα...ή αυτοκίνητο βεβαίως!

Να πω ότι η Ζωή είχε κρυφή γοπ. Δεν έβγαζε γουλιές κλπ. Της ανέβαινε και κατέβαινε πριν βγει έξω. Αυτό έκανε οισοφαγίτιδα. Εεεε εκεί πήγα στην ομοιοπαθητικό και σε λίγες μέρες μπάι μπάι πρόβλημα. Εννοείται κάνοντας όλα όσα είπα πριν ταυτόχρονα.

Αγγελική εμάς η αλλεγία εξαφανίστηκε πριν το έτος....όλα καλά...δεν είναι τπτ μην ανησυχείς....απλά θα καθυστερησεις ΙΣΩΣ λίγο την εισαγωγή γαλακτοκομικών στη διατροφή. Μπορεί να κάνεις κ ένα πείραμα σε κάποιες φάσεις να δεις αν συνεχίζει. Μπορεί να περάσει πιο νωρίς.

5ωρο ε??

Αχχχχ.....άντε να δούμε....ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ.....

Ωχ αυτό με την κρυφή ΓΟΠ... αλλά αφού τακτοποιήθηκε όλα μια χαρά!

Ο γιατρός έτσι μου είπε οτι πιθανόν να εξαφανιστεί μέχρι το πρώτο έτος θα κάνουμε όμως τότε τεστ γιατι τώρα οτι και να κάνουμε δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικό. Ποιο γάλα πίνατε για την αλλεργία? Εμείς το Almiron Pepti 1 και ειμαι ευχαριστημένη πολύ ευτυχώς!

Εχεις απολύτο δίκιο γι αυτά που μου είπες ακριβώς αυτά μου είπε κ ο γιατρός μου!!

Όσο για το 5ώρο είμαι σίγουρη οτι όταν θα σαραντήσετε κ εσείς θα γίνει αυτό και τότε θα κάνουμε πάρτυ όλες μαζί δεν το συζητώ..

κ εμενα βγαζει γουλιες αλλες φορες πολυ κ αλλες λιγο.

λοξυγγα εχει συχνα το ομολογω κ τον κραταω ορθιο εκεινη την ωρα...

το sling δεν το εχω δοκιμασει αλλα για να το λετε....

απλα περιμενω πολλες επισκεψεις ακομη και ετσι θα περιμενω για τις αλλαγες!

οταν γεννησα λογω κακοκαιριας δεν ηρθαν πολυ και τωρα τις εχω απαγορεψει τις επισκεψεις μεχρι το 4οημερο.

την Τριτη παμε στο γιατρο.

Μαρία μου όπως είπα κ παραπάνω ο γιατρός είπε οτι όλα τα παιδάκια βγάζουν λίγο δεν ειναι κάτι κακό αυτό.. Και λόξυγγα εχουμε πολύ συχνά και μάλιστα απο την εγκυμοσύνη κιολας.. Να περιμένεις μην πάρεις κάτι ακόμα γιατι μετά θα πάνε χαμένα.. καλά το λές!

Κι εγώ δεν δέχτηκα κόσμο απο δω και πέρα οκ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Από τι είναι η φέτα? Από αγελαδινό? Με το πρόβειο, κατσικίσιο κλπ είναι οκ, δε πειράζουν.

Αγγελική...ξέρω...και γω πέρσι με το θήλαστρο δεινοπάθησα...κάθε 1.5-2 ώρες έβγαζα για να κάνω παραγωγή. Τα καταφερα αλλά έφτυσα αίμα. Φέτος...μια χαρά....τρέχει ποτάμι...φτου φτου....

Κοιμάται μόνος του τυχερό?

Η δικιά μου το κανε αρχικά...τώρα πάπαλα...τσιρίζει....θέλει βυζί ή αγκαλίτσα ή πιπίλα...ή αυτοκίνητο βεβαίως!

Αχ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στεναχωρήθηκα με το θέμα θηλασμός άσε.. μιλάμε για κλάμματα οχι αστεία.. μετά σκέφτομαι οτι μια μαμά με κατάθλιψη επειδή ο μπέμπης δεν μπορεί να το πάρει κατευθείαν απο το στήθος μου είναι χειρότερη περίπτωση απο το να πάρει ξένο και να είμαι νορμάλ.. δεν ξέρω αν με νιώθεις τι θέλω να πώ..

οταν κάποιες συνθήκες καλώς η κακώς δεν ευνοούν δεν το θεωρώ σωστό επειδή είμαστε κολλημένες με το θέμα θηλασμό να την πληρώνει το μωρό..

Εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα γάλα που να τρέχει νορμάλ και οι θηλές μου εισέχουσες με το που την ακουμπούσε το παιδί έμπαιναν μέσα μετά..έβαλα και θηλές σιλικόνης και ο μικρός την έκανε πιπίλα δεν τράβαγε..ασε σου λέω δράμα.. Ελπίζω στο επόμενο να τρέχει το γάλα απο μόνο του και ετσι να τα καταφέρω θα δείξει..

Εντάξει κάτι μου στέρησε ο θεός κατι αλλο μου έφερε.. ναι κοιμάται ολομόναχος και εχει μάθει και παρηγοριέται και μόνος του αν ξυπνήσει εντωμεταξύ..φαντάσου έκλαψε τώρα ελάχιστα στις 4.00 και πήγα να του φτιάξω γάλα.. ε ακόμα κοιμάται τελικά..έχω βάλει το γάλα στον θερμαντήρα εδώ και μίσή ώρα θα πάθει τπτ λες? Πρέπει να το πετάξω? Πόση ώρα διατηρείται άραγε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Η Ζωή έπινε το δικό μου γάλα 4 μήνες , όταν το κοψαμε βγήκε η αλλεργία και η γοπ χειροτέρεψε, και πήραμε μετά από πολλάααααααααα πειράματα Almiron pepti και ησυχάσαμε. Μια χαρά. Και τώρα το Almiron 3 πίνει η Ζωή.

Αχ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στεναχωρήθηκα με το θέμα θηλασμός άσε.. μιλάμε για κλάμματα οχι αστεία.. μετά σκέφτομαι οτι μια μαμά με κατάθλιψη επειδή ο μπέμπης δεν μπορεί να το πάρει κατευθείαν απο το στήθος μου είναι χειρότερη περίπτωση απο το να πάρει ξένο και να είμαι νορμάλ.. δεν ξέρω αν με νιώθεις τι θέλω να πώ..

Μπράβο που το κατάλαβες τόσο νωρίς. Εγώ έκλαιγα πολύυυυ καιρό. Καταθλιψάρα.

Να πω την αλήθεια φέτος επειδή τα κατάφερα νομίζω γλίτωσα την επιλόχειο Γιατί κατα τάλλα τραβάω κουπί.

(τώρα γιατί δε κοιμάμαι που κοιμούνται και τα δυο??? Σπάνιοοοοοοο)

Το γάλα το πολύ 1 ώρα μετά πέταμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...