Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή χρονιά μανούλες και μωράκια του Δεκέμβρη 2010!!!!! πάντα με υγεία και χαρές.

θυμάστε που βιαζόμασταν όλες να έρθει ο Δεκέμβρης να κρατήσουμε τα μπεμπέ μας αγκαλιά?? να που ήρθε και έφυγε κιόλας!!! χαχαχαχα

καλή χρονιά!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα δεν προλαβαινω ουτε να παρω ανασα!! λοιπον εν συντωμια... η μπεμπουλα ειναι γλυκα!!! τρωει καθε 3-4 ωρες συνηθως ξυπναει μονη της, ο παιδιατρος μας ειπε να μην περνανε πανω απο 4 ωρες γιατι παθαινει υπογλυκαιμιες το παιδι... οσο και σκληρο να ειναι για εμενα την ξυπναω και την νυχτα για να φαει, με τον θηλασμο που δεν ξεκινησαμε απο την αρχη γιατι την ειχαν υπο παρακολουθηση στο μαιευτηριο αλλα παρολο αυτα πηραμε ενα μπιμπερο της medela το calcma που προσομοιαζει την θυλη και βοηθησε ωστε την 13η ημερα της ζωης της μπορεσε και θηλασε, βεβαια πιναουμε και συμπληρωμα ξενο και αντλω και με το θηλαστρο.. πηρα νοσοκομιακο αλλα βγαζω περιπου 40-60 γρ ανα 3-4 ωρες αληθεια ξερετε ειναι καλη η ποσοτητα ή θεωρειτε λιγο? κολικοι μας βασανιζουν ηδη και εμας αλλα οχι πολυ δυνατοι ακομα, αυτα.... κοριτσια ξυπνησε η μπεμπουλα, ευχομαι καλη χρονια σε ολες μας!!!! να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας!!!! καποια στιγμη που θα μπορω θα μπω να σας γραψω λιγα πραγματα για τον τοκετο μας...... σας φιλω γλυκα!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

εμενα η παιδιατρος (κ αυτη που τον επιασε οταν γεννηθηκε) μου ειπε οτι επειδη γεννηθηκε σχεδον προωρος κ ζοριστηκε στην γεννα οτι θα εχει πιο εντονουςκολικους. Το βραδυ του δινω ξενο 2 γευματα ενω ολες τις αλλες ωρες θηλαζω κανονικα και αυτο το κανω τις τελευταιες μερες μονο που μου εδωσε ο γιατρος ενα γαλα για τον κολικο το sanilac AC.

Αν ειχε μεινει λιγες μερες ακομη μεσα δεν θα υπηρχε προβλημα ....απο το μπουκαλι πινει παντως 120 ml και πιανει κ στηθος.

Οσο για τους κολικους δοκιμαστε και τους λευκους θορυβους οπως το σεσουαρ αποροφητηρας σκουπα ηλεκτρικη και μια συμβουλη αν κλαιει το μωρο σας μην το σκεφτεστε να το παιρνεται αγκαλια τοσο καιρο ηταν μαζι μας συνεχεια 9 μηνες ειναι δυσκολο να μην σας νιωθει!

ο θηλασμος ειναι θειο δωρο και οσο μπορω θα το κανω!!

καλησπερα σε ολες κοριτσακια και μπεμπακια

τι κανετε?Εμεις οχι και πολυ καλα. Ξεκινησαμε νομιζω επισημα τους κολικους σημερα. Εκλαιγε ο Χαρουλης 2 ωρες συνεχομενα και τιποτα δεν μποροθσε να τον ηρεμησει. Δεν ξερω τι να κανω κοριτσια γιατι εγω δεν περασα κολικους με τον Μαριουλη. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.........

Κατα τα αλλα η ζηλεια του Μαριουλη ολοενα και φουντωνει......Ουτε και με αυτο δεν ξερω τι να κανω.....

Αυτα ειμαι ψιλοχαλια

Καλο βραδυ σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Καθυστερημένα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες εύχομαι.

Υγεία να μας φέρει και τύχη για τα παιδάκια μας. Ολα τ'άλλα τα βρίσκουμε....

Και γω δεν είμαι σε εξαιρετική φόρμα τελεταία...

Ευτυχώς η Ζωή είναι πλέον οκ από τις ακραιες αντιδράσεις και έχει ηρεμήσει κατά 50% το κεφάλι μου (μπορεί βέβαια ναναι και παροδικό....θα δούμε). Δείχνει μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα στο μωράκι.

ΑΛΛΑ!

Το μικρό έχει ξεφύγει....δε ξέρω αν έχει κολικούς γιατί κλαίει και βογγάει όοοολη μέρα...χωρίς υπερβολή....κάθε 1 ώρα στήθος για λίγα λεπτά και μετά βογγητό και χαμός....δεν έχει κοιμηθεί πάνω από 2 ώρες ποτέ πλέον...εγώ καταρρέω.

Αποπειράθηκα 2-3 φορές να της δώσω συμπλήρωμα αλλά δε πίνει...πολύ λίγα μλ....καλύπτεται από το δικό μου (πάλι καλά) αλλά πίνει λίγο-λίγο και πεινάει συνέχεια. Δε ξέρω πως να το αλλάξω αυτό...ελπίζω να φτιάξει μεγαλώνοντας γιατί δεν αντέχω άλλο άυπνη. Τα χω αφήσει όλα και νιώθω κάπως....

Ελπίζω να μην έχει γοπ κ αλλεργία όπως η Ζωή μου πέρσι....θα φρικάρω...

Οπότε....συμπάσχω....

flosummer....πέραν των τυπικών του στυλ να ασχολείσαι πολύ με το αγοράκι σου δε ξερω τι να σου πω.....υπομονη και πολλη πολλη αγαπη.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαριαεφη....το βράδυ με το ξένο δε δίνεις καθόλου στήθος? Η πρώτα στήθος και μετά ξένο? Εγώ δίνω πάντα στήθος και μάλλον ακόμα και στα 5 λεπτά που τρώει καλύπτεται γιατί μετά ηπιε 20-30μλ μόνο. Ε οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να της δώσω....Εσένα το στήθος αντέχει χωρίς να το δώσεις 2 γεύματα???

Εγώ χτες της έδωσα λίγο πιπίλα....την έπιασε αλλά της φεύγει συνέχεια....τις μισώ τις πιπίλες και ευτυχώς η μεγάλη δεν έχει....αλλά τέτοιο πράγμα ρε παδί μου όλη μέρα δεν αντέχεται.

Παρήγγειλα και ένα ring sling να δω αν θα με βοηθήσει πρακτικά....

ΛΕΝΑΝΕΚ που σαι πες καμια συμβουλή!

Δε ζητώ 6ωρο.....3 ώρες ύπνου μόνοοοοοοοοοοο

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα σε ολες

εγω honey του δινω πρωτα στηθος και μετα συμπληρωμα. Αυτο κατα τη διαρκεια της ημερας. Τη νυχτα που ξυπναει μονο μια φορα του δινω μονο συμπληρωμα. Δεν ξερω αν κανω καλα αλλα και στο Μαριουλη ειχε λειτουργησει...

Με τους κολικους τι κανουμε οεο?

Οσον αφορα τον Μαριουλη honey μ,ονο με αυτον ασχολουμαστε ολοι. Ο κακομοιρης ο μικρος σαν παραπεταμενος μεγαλωνει......Μονο τον ταιζω και μετα κατευθειαν κατω. Ουτε αγκαλιες ουτε τιποτα οταν ειναι ο Μαριος ξυπνιος. Και παρολοαυτα δεν βλεπω βελτιωση......

Για να δουμε. Κουραγιο και σε σενα

Σου στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

λοιπον εγω ολη μερα θηλαζω χωρις συμπληρωμα καθολου.Δεν κοιματε βεβαια πανω απο 2 ωρες εννοειτε αλλα οκ.

Εχω λειψει κανα 2 φορες και τον ταισε η μαμα μου αλλα δεν γινοταν αλλιως.

το βραδυ 2 γευματα μονο μπουκαλι και κοιματε 3 ωρες την φορα και εγω το ιδιο γιατι στην αρχη θηλαζα μονο με αποτελεσλμα να ειμαι πτωμα κ εκνευρισμενη φυσικα ενω τωρα μια χαρουλα!

δηλ θηλασμος γυρω στις 9 με 10 μετα το μπανιο οση ωρα χρειαστει και μετα γυρω στις 12 με 1 μπουκαλι και ξανα παλι στο τριωρο.

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια σε σας και στις οικογενειες σας!!!!

Ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις και τα μπεμπακια σας.Εμεις απο τα πιο ησυχα μωρα του κοσμου που ειμαστε εχουμε πηξει στους κολικους!!Σας φιλω ολες!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα δεν προλαβαινω ουτε να παρω ανασα!! λοιπον εν συντωμια... η μπεμπουλα ειναι γλυκα!!! τρωει καθε 3-4 ωρες συνηθως ξυπναει μονη της, ο παιδιατρος μας ειπε να μην περνανε πανω απο 4 ωρες γιατι παθαινει υπογλυκαιμιες το παιδι... οσο και σκληρο να ειναι για εμενα την ξυπναω και την νυχτα για να φαει, με τον θηλασμο που δεν ξεκινησαμε απο την αρχη γιατι την ειχαν υπο παρακολουθηση στο μαιευτηριο αλλα παρολο αυτα πηραμε ενα μπιμπερο της medela το calcma που προσομοιαζει την θυλη και βοηθησε ωστε την 13η ημερα της ζωης της μπορεσε και θηλασε, βεβαια πιναουμε και συμπληρωμα ξενο και αντλω και με το θηλαστρο.. πηρα νοσοκομιακο αλλα βγαζω περιπου 40-60 γρ ανα 3-4 ωρες αληθεια ξερετε ειναι καλη η ποσοτητα ή θεωρειτε λιγο? κολικοι μας βασανιζουν ηδη και εμας αλλα οχι πολυ δυνατοι ακομα, αυτα.... κοριτσια ξυπνησε η μπεμπουλα, ευχομαι καλη χρονια σε ολες μας!!!! να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας!!!! καποια στιγμη που θα μπορω θα μπω να σας γραψω λιγα πραγματα για τον τοκετο μας...... σας φιλω γλυκα!!!!!!!

κοριτσάκια καλησπέρα!!! βλέπω όλες τα ίδια περνάμε.... εμείς που παίρνουμε και σίδηρο και έχουμε μια σχετικη δυσκοιλιότητα!!! βέβαια όταν τα κάνει, τι να σας πω... δεν παλευεται η μυρωδια. anyway!!

Μαργιούλα και εγώ ακριβώς τα ίδια έκανα αν και κουτούλαγα τα βράδια. όσο για την ποσότητα, όσο πιο συχνα το κάνεις (εννοώ 3-4 ώρες είναι καλά) θα αρχίσει η ποσότητα να αυξάνεται, αλλά να ξέρεις ότι με το θύλαστρο θα σου κοπεί πιο γρήγορα απ'ότι κανονικά. εγώ το έκοψα στους 2 μήνες αλλά είχε αρχίσει να λιγοστευει πολύ. υπομονή!!! όσο γιατους κολικούς, να ξέρετε ότι με το μητρικό γάλα τους περνένε πιο ανώδυνα. με το ξένο είναι πιο επώδυνοι.

σας φιλώ στα μουτράκια και στις πατουσίτσες!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλη χρονια κι απο μενα λιγο καθυστερημενα!!!

Να ειναι γερα τα μωρακια μας και εμεις να ειμαστε υγιεις για να τα καμαρωνουμε! ολα τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα!

η δικια μου εχει γρινια, ολη μερα θελει αγκαλια, δεν καθεται καθολου κατω, μονο 5-10 λεπτα και μετα κλαιει, ακομη κ οταν κοιμαται αγκαλια θελει, οταν την αφηνω κατω ξυπναει. προσπαθω εδω κι μερες να την βαζω κατω με το που κοιμαται αλλα το αποτελεσμα ειναι να ξυπναει στα 5 λεπτα και να κλαει με αποτελεσματα να εκνευριζεται! Χθες ηταν ξυπνια απο το πρωι στις 7 μεχρι τις 12.30 το βραδυ με δεκαλεπτα υπνου μεσα στην μερα. το βραδυ μας εκανε κ εναν βαρβατο επεισοδιο κολικων που υποχωρισε μονο με μασαζ στην κοιλιτσα με ζεστο λαδι και χαμομηλι!

Τι να κανω βρε κοριτσια με τις αγκαλιες? δεν μου παει καρδια να το αφηνω να κλαιει...

για να κανω τα βασικα στο σπιτι πρεπει καποιος να την κραταει. ασε που δεν μπορω να κοιμηθω 1 ωρα το μεσημερι, ξυπναω ανα 4 ωρες το βραδυ και ειμαι ορθια απο τις 7-8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ, θα πεσω κατω σε λιγο!!!

Σας φιλω γλυκα! μου εχετε λειψει!

καποια κοπελα ρωτησε για τους κοιλικους, δοκιμασε να ζεστανεις λαδι με χαμομηλι και να του κανεις μασαζ στην κοιλιτσα, μετα βαλε μια ζεστη πετσετουλα κ κλεισε την πανα κ αστο ετσι. Εχει απιστευτα αποτελεσματα. Επισης το απογευματινο μπανακι και η αγκαλια, η επαφη κοιλια με κοιλια εχει αποτελεσμα. Και ο θηλασμος ειναι ευεργετικος!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Με το καλό...τελευταία ε?

Πρωτοχρονιά στο μαιευτήριο προβλέπω....σούπερ!

Αχχχχ ζηλεύω....θέλω πάλι!

Επαληθεύτηκες!Γεννησα στις 28.ολα καλα, ημουν 10 λεπτα στην αιθουσα τοκετων και με 3 εξωθησεις η μπεμπα ηταν στα χερια μου!περναω ζορι με το θηλασμο τωρα, εκανα μαστιτιδα αλλα την παλευω ακομα με αποκλειστικο.Αν καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρια μαστιτιδας τις πρωτες μερες, ας μου δωσει καμια καιρια συμβουλη και παρηγορια!

Καλη χρονια σε ολες!

η δικια μου εχει γρινια, ολη μερα θελει αγκαλια, δεν καθεται καθολου κατω, μονο 5-10 λεπτα και μετα κλαιει, ακομη κ οταν κοιμαται αγκαλια θελει, οταν την αφηνω κατω ξυπναει. προσπαθω εδω κι μερες να την βαζω κατω με το που κοιμαται αλλα το αποτελεσμα ειναι να ξυπναει στα 5 λεπτα και να κλαει με αποτελεσματα να εκνευριζεται! !

Τι να κανω βρε κοριτσια με τις αγκαλιες? δεν μου παει καρδια να το αφηνω να κλαιει...

για να κανω τα βασικα στο σπιτι πρεπει καποιος να την κραταει. πεσω κατω σε λιγο!!!

!

Μια απο τα ιδια κι εγω!αλλο να το ακους στη θεωρια και αλλο να το περνας στην πραξη!

Να ειναι γερα τα μωρακια μας και εμεις να ειμαστε υγιεις για να τα καμαρωνουμε! ολα τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα!

η δικια μου εχει γρινια, ολη μερα θελει αγκαλια, δεν καθεται καθολου κατω, μονο 5-10 λεπτα και μετα κλαιει, ακομη κ οταν κοιμαται αγκαλια θελει, οταν την αφηνω κατω ξυπναει. προσπαθω εδω κι μερες να την βαζω κατω με το που κοιμαται αλλα το αποτελεσμα ειναι να ξυπναει στα 5 λεπτα και να κλαει με αποτελεσματα να εκνευριζεται! Χθες ηταν ξυπνια απο το πρωι στις 7 μεχρι τις 12.30 το βραδυ με δεκαλεπτα υπνου μεσα στην μερα. το βραδυ μας εκανε κ εναν βαρβατο επεισοδιο κολικων που υποχωρισε μονο με μασαζ στην κοιλιτσα με ζεστο λαδι και χαμομηλι!

για να κανω τα βασικα στο σπιτι πρεπει καποιος να την κραταει. ασε που δεν μπορω να κοιμηθω 1 ωρα το μεσημερι, ξυπναω ανα 4 ωρες το βραδυ και ειμαι ορθια απο τις 7-8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ, θα πεσω κατω σε λιγο!!!

Σας φιλω γλυκα! μου εχετε λειψει!

καποια κοπελα ρωτησε για τους κοιλικους, δοκιμασε να ζεστανεις λαδι με χαμομηλι και να του κανεις μασαζ στην κοιλιτσα, μετα βαλε μια ζεστη πετσετουλα κ κλεισε την πανα κ αστο ετσι. Εχει απιστευτα αποτελεσματα. Επισης το απογευματινο μπανακι και η αγκαλια, η επαφη κοιλια με κοιλια εχει αποτελεσμα. Και ο θηλασμος ειναι ευεργετικος!

Christy έτσι ήταν η κόρη μου!

Τώρα ο γιος είναι ένα αγγελουδάκι!

Άρα ησυχία περίμενε στο επόμενο.

Πάντως εγώ αν τον βάζω στην κούνια ξυπνάει πολύ γρήγορα.Γι αυτό την παράτησα και τον κοιμίζω στην καλαθούνα.Δεν ξέρω νοιώθει πιο πολύ "κουκούλι"όπως ήταν στην κοιλίτσα της μαμάς ίσως!Και ο δικός μου θέλει πολύ φασαρία.Βαθιά κοιμάται μόνο όταν βάζω σκούπα και η τηλεόραση είναι δυνατά.Όταν φωνάζουν τα άλλα δύο μάλλον είναι η καλύτερη του! Φαίνεται ότι του αρέσει να ακούει ότι άκουγε και από την κοιλιά.Οπότε θυμόμαστε τι κάναμε όταν τα είχαμε παντού μαζί μας και τους προσφέρουμε το ίδιο κλίμα.Μάλλον είναι το ιδανικό τους.

Αυτό με τους κολικούς σας ςίχα γράψει κι εγώ νωρίτερα.Ετούτο εδώ όμως το μωράκι μου φαίνεται οκ ακόμη.Πότε ξεκινάνε οι κολικοι περίπου δεν πολυθυμάμαι.

Επίσης μάλλον έχουμε θέμα με νινίδα.Είχε ο μεγάλος μου γιος αλλά η κόρη μου όχι.Τι κάνουμε λοιπόν που πάλι δεν θυμάμαι?Προς το παρόν πήρα ένα σαμπουάν της σεμπαμεντ που με έχει βοηθήσει επανειλλημένα.Κάτι άλλο?

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...