Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Από το μέτωπο των τριτέκνων,έχω τα καλύτερα νέα!

Ανέλπιστα καλά! Τα δύο άλλα παιδιά αγαπόύν τον αδερφό τους.Ο μεγάλος απαιτεί να αγγαλιάζουμε τον μικρό όταν κλαίει,να προσέχουμε την υγεία του και να τον ταίζουμε συχνά με απώτερο σκοπό να μεγαλώσει γρήγορα για να παίξει μαζί του playstation!

H μικρή παίρνει θέση στον καναπέ για να τοποθετούμε στην αγγαλιά της τον μπούμπη και όταν τον κρατάει κάθεται σαν παγοκολώνα.Όταν κλαίει τρέχει να μας ειδοποιήσει και περιμένει υπομονετικά τη σειρά της για άλλαγμα ή τάισμα.

Ο δε μπέμπης κοιμάται αρκετά και κλαίει μόνο στο άλλαγμα και όταν θέλει να φάει ανά 3 ώρες περίπου.

Εγώ με τέτοια κατάσταση είμαι άκρως υπομονετική με όλα αφού τα θεωρώ αρκετά συνεργάσιμα.

Πάντως κορίτσια σε ότι αφορά τον Μάριο και την κόρη σου honey έχω να πω πως δεν πρέπει να ξεχνάται ότι η συμπεριφορά τους είναι και θέμα ηλικίας.Όλα τα παιδάκια της ηλικίας αυτής περνάνε μια λανθασμένη "εφηβεία".Αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι έχουν δυνατότητες και μπορούν να κάνουν θαύματα στον κόσμο τους όπως θα τα ορίσουν αυτά.Καλως ήρθατε λοιπόν στον κόσμο των περίπου 2χρονων!

Οι πρωτομάνες πάντως φαίνεται πως έχουν αφοσιωθεί στο σπουδαίο έργο τους!

Εγώ με το πρώτο ένοιωσα να λειτουργώ με οδηγίες χρήσης,στο δεύτερο τα βρήκα όλα βουνό ήταν και δύσκολο μβρό το 2ο.Στο τρίτο τώρα δεν παίρνω χαμπάρι.Τα απολαμβάνω όλα.Χαίρομαι που έχω ένα μπεμπέ να χαιδεύω και ανανεόνομαι.Η πείρα με κάνει να προσπερνάω ανάλαφρα την καθημερινή φροντίδα του μωρού.Οπότε συστήνω ανεπιφύλακτα ένα τρίτο παιδί....Και σε έξι μήνες θα πάρω και τα διάφορα επιδόματα μου αναδρομικ'α!

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπέ και εύχομαι γρήγορα να ξεπεταχτούν.

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σε ολες κοριτσακια

οντως οι πρωτομανες εχουν εξαφανιστει. Ειναι δυσκολος ο πρωτος καιρος της προσαρμογης.....

fangri1523 σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου. Ποσο ομως θα κρατησει αυτη η φαση της μεγαλης ζηλειας του μεγαλου προς το μικρο?

Οσο για το τριτο λενανεκ αυτη τη στιγμη ουτε να το σκεφτω δεν μπορω!!!!!!Αν και καπου μεσα μου θα ηθελα και μια κορη το ομολογω!!!!!Δεν νομιζω ομως οτι θα το προσπαθησω....

Φιλια σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!! και κουράγιο στις παλιές!!!!

Λενανεκ τι ωραία που τα λες.... πραγματικά γέλασα!!! έχεις δίκιο πάντως. το 1ο είναι με manual, το 2ο λίγο φτυσμένο και το 3ο είναι το καλύτερο!!!! χαχαχαχαχα

εμείς εχτές είχαμε πάει στην μονάδα για το προγραμματισμένο μας ραντεβού των 40 εβδομάδων, μιας και τώρα θα γεννιότανε το κοριτσάκι μου κανονικά. φτάσαμε αισίως τα 3400 (400γρ σε 10 μέρες) και το μόνο που μένει για παρακολούθηση ε'ιναι η αιμοσφαιρίνη που είναι χαμηλή, αλλά μας είπαν επειδή πάιρνει απότομα βάρος δεν δίνει εντολή ο μυελός για να παράγει το σωστό σίδηρο. θα φτιάξει με το καιρό.... οπότε όλα καλά!! η επόμενη επισκεψη είναι 1/1 για εξέταση στα ματάκια και πάλι 3/1 επαναλειπτική αίματος στη μονάδα.

Μαργιούλα κουκλίτσα ζωγραφιστή!!! να σου ζήσει και να την χαίρεσαι την ζουζουνα σου!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Kαλημέρα και χρονια πολλα

γεννησα κι εγω 25/12 ακριβως 40 εβδ τον γλυκουλη μου 3.700 και 54εκ

να μας ζησουν τα παιδακια μας και καλη χρονια!

με το καλο και με εναν πονο σε οσες περιμενουν

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Καλημερα κοριτσάκια!!!!χρόνια πολλά σε όλες!!!!να χαιρεστε τα μωράκια σας!!!να σας ζήσουν!!!!εγώ ακόμα περιμένω...είχα πιθανη ημερομηνία τοκετού 28 δεκεμβρη με 3 γεναρη και απ' οτι φαινεται θα με παρει μεχρι τέλος!!!σας εύχομαι καλή χρονιά να έχετε ολες!!!φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Χαθηκα το ξερω αλλα ζοριζομαι.. Δεν εχω διαβασει ολα σας τα νεα..

Ο μπεμπης θελει ολες μου τις ωρες σχεδον αποκλειστηκα για αυτον!!!

Τρεχουμε να δουμε μπας και τελειωσει αυτο το σπιτι και μετακομισουμε

αλλα ολα κινουντε πολυ αργα...

Δυστηχως εχουμε πολλους κολικους και περναμε κατι βραδυα Σουπερ!!!

Ο καημενος μου μωρε μας κοιταει μεσα στα ματια οταν κλαιει σαν να

μας ζηταει απεγνωσμενα βοηθεια και μεις δεν μπορουμε να κανουμε

τιποτα.. :(

Πηραμε απο το φαρμακειο της Μιλουπα μαραθο που λεει οτι ειναι

για τους κολικους αλλα δεν ειδαμε διαφορα. Τωρα θα αλλαξουμε και

το γαλα. Θα παρουμε για τους κολικους μηπως μας κανει κατι..

Ποναει και μενα η πλατη μου με το θηλασμο και γενικα η μεση μου παρα πολυ! Του δινουμε σε καποια γευματα συμπληρωμα αλλα οχι σε ολα...

Πινει περιπου 30 μλ συμπληρωμα οταν του δωσουμε. Δυσκολο πραγμα τελικα ο θηλασμος!!! Βασικα πολυ αγχωτικος. Η εμενα μου φαινεται???..

Αυτα σε γενικες γραμμες τα νεα μας. Ελπιζω να εχουμε ολοι Καλη Πρωτοχρονια και μια ακομα καλυτερη χρονια!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κοριτσακια καλησπερα σε ολες

baila να σου ζησει ο μπεμπακος και να τον δεις οπως επιθυμεις...

anastasiaa με το καλο και εσυ να γεννησεις σου ευχομαι..

marilenaAth και εγω πιστευω οτι ο θηλασμος ειναι πολυ δυσκολη υποθεση και απαιτει μεγαλη υπομονη και πολυ χρονο. Ταλαιπωρειστε με κολικους ε? Ευχομαι να περασουν συντομα. Αληθεια ποτε ξεκινησαν? Ρωταω γιατι εγω δεν περασα κολικους με τον μαριουλη αλλα εχω ενα προαισθημα οτι με τον χαρουλη θα περασουμε. Σφιγγεται συνεχεια και δεν ειναι και πολυ ευκολος στα κακα. Τι να κανουμε θα δειξει...

Φιλια σε ολες

Μαριλενάκι υπομονή!!! κορίτσια δοκιμάστε το τύλιο για τους κολικούς. να πάρετε όμως το βότανο, όχι έτοιμα σκευάσματα ή φακελάκια. μας το σύστησαν στην μονάδα μιας και πάνε να κόψουνε οι παιδίατροι το χαμομήλι επειδή έχουν παρατηρηθεί πολλές αλεργίες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας.

Στα γρήγορα.

Για τους κολικούς.

Σε ένα μπολάκι βάζουμε ελαιόλαδο με λίγο χαμομήλι και τα ανακατεύουμε.

Αλοίφουμε την κοιλίτσα του μωρού αρκετή ώρα για να ανακουφίζετε και ύστερα το τυλίγουμε ολόκληρο σε μια τετρέγωνη πανίτσα για να του μείνει η ζεστασιά ή αν δεν θέλουμε να το "φασκιώσουμε΄" όπως λένε τυλίγουμε την πάνα γύρω από την κοιλιά του μωρού όχι πολύ σφιχτά αλλά όχι και χαλαρά.

Με αυτόν τον τρόπο περνάει και η ώρα και σίγουρα στο διάστημα αυτό το μωρό δεν δυσανασχετεί,αντίθετα το ευχαριστιέται κι όλας.Και υπάρχει και σοβαρή περίπτωση να το χαλαρώσουμε τόσο που να το παρει ο ύπνος.

Γιαυτό μου αρέσει το τρίτο παιδί.Βρίσκω πάντα να κάνω κάτι στο μωρό.Κάτι που το έκανα είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο!

Φιλιά και Καλή Χρονιά σε όλες! Πάντα με υγεία

Να τα πούμε???

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά

ψηλή μου δεντρολιβανιά

κι αρχή καλός μας χρόνος

εκκλησιά με τ' άγιο θρόνος.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός

άγιος και Πνευματικός,

στη γη να περπατήσει

και να μας καλοκαρδίσει.

Αγιος Βασίλης έρχεται,

και δεν μας καταδέχεται,

από την Καισαρεία,

συ' σαι αρχόντισσα κυρία.

Βαστά εικόνα και χαρτί

ζαχαροκάρνο, ζυμωτή

χαρτί και καλαμάρι

δες και με-δες και με το παλικάρι.

Το καλαμάρι έγραφε,

τη μοίρα του την έλεγε

και το χαρτί-και το χαρτί ομίλει

Άγιε μου-άγιε μου καλέ Βασίλη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά και υπέροχα μπεμπάκια εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε όλοι μας με υγεία πάνω απ'όλα, ευτυχία και καλή τύχη!!!! :P:p:p

Έχετε δίκιο οι παλιές που λέτε οτι οι πρωτομανούλες τα έχουν δεί όλα κυλιώμενα χαχΑχαχΑΧαΧααχΑ και ναι το επιβεβαιώνω κ εγώ προσωπικά!!

Δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα πόσο περισσότερο να σας γραψω αν και το θέλησα άπειρες φορές!!! Τώρα βρήκα χρόνο γιατί προς το παρόν κοιμάται αλλά σε κανένα 15 τον περιμένω να ξυπνήσει για να φάει πάλι!

Τα νέα μας..Λοιπόν εμας δυστηχώς το μητρικό γαλατάκι μας τελειώσε :(

όχι οτι είχα και ποτέ μου γάλα της προκοπής αλλά λέμε τώρα..φανταστείτε δεν λέρωσα ποτέ μα ποτέ ούτε ενα επιθεμα και είχα πάρει 2 κουτιά..τσάμπα κ αδικα! Όπως σας είχα πει ο μικρούλης μου δεν μπορούσε να τραβήξει καλά απο το στήθος και σ αυτό φταίει σίγουρα οτι οι θηλές μου ήταν εισέχουσες δηλαδή ενω΄είχα θηλές οταν της έπιανε στο στόμα του έμπαιναν ξανά μέσα, οπότε γκρίνια ο μπέμπης πληγές εγώ όταν κατάφερνε τελικά να πιάσει και τούμπαλιν.. Τεσπά εγώ τραβούσα με το θήλαστρο όλο αυτό το μήνα και έτσι του έδινα το δικό μου με συμπλήρωμα το βράδυ γιατί δεν έφτανε με τπτ.. Ειναι και φαγανός οπότε...τώρα ας πούμε θέλει σε κάθε γεύμα 150 εσας? Φτάσαμε αισίως τα 4.100! Εμείς όμως περάσαμε γολγοθά με τα γάλατα διότι σαν να μην έφτανε αυτό που έγινε με τον θηλασμό είχαμε και αναγωγές και γουλίτσες γι αυτό ο γιατρός μας έδωσε αντιαναγωγικό γάλα..έλα όμως που το ένα του έφερε διάροια, το άλλο τρελλή δυσκιόλιοτητα σε σημείο που τα κακά να βγαίνουν σαν πλαστελίνη σκληρή...τελικά τώρα καταλήξαμε στο Humana Ar και προς το παρόν φτου φτού πάει καλά το παιδί.. Όμως για να μην εχω παράπονα γενικά, είναι πολύ ύσυχος τρώει,κοιμάται και τις ώρες που δεν θέλει να κοιμηθεί κάθετε στο ριλάξ του και παίζει ή στο γυμναστήριο ή στο κρεββάτι του και κοιτάει δεξιά αριστερά. Κολικούς κάναμε κ εμείς αλλά ελάχιστους τώρα αυτό ίσως να οφείλετε στο γάλα τι να πώ. Χτες μας έκανε και την ευχάριστη έκπληξη να κοιμηθεί 5ωρο το βράδυ και ξεκουράστηκε η δόλια η μάνα αλλά σε γενικές γραμμές το πάει 3ωρο με 4ωρο. Εσάς πόσο κοιμάται για δώστε μας τα φώτα σας οι παλιές..Πότε θα κοιμόμαστε 6ώρο σερί? Παίζει αυτό το ενδεχόμενο κάποια μέρα έτσι δεν είναι :confused::confused::confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Έβαλα μερικές καινούργιες φωτό στο προφίλ μου!

:P Αχ δεν μπορώ θα το φάω αυτό το παιδί βρε κορίτσια..δεν μου λέτε εσείς τα φιλάτε τα ζουζούνια σας? εμένα μου λένε οτι δεν κάνει αλλά εγώ συνέχεια το κάνω μάκια στο λαιμούδι του στο κεφάλι του παντού!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλησπερα σε ολες κοριτσακια και χρονια πολλα

Angelikig καλα κανεις και τον φιλας τον μπεμπακο σου. Καντο τωρα που μπορεις γιατι μεγαλωνουν και γρηγορα και δεν τα προλαβαινεις....

Θα ερθει ο καιρος που θα κοιμαται και 6 και παραπανω ωρες σερι μην στεναχωριεσαι. Και αφου τωρα του δινεις και ξενο φανταζομαι θα γινει και πιο γρηγορα γιατι θα χορταινει περισσοτερο.

Οσον αφορα τα δικα μου αγορια ο Μαριουλης μας απο την πρωτη εβδομαδα που ηρθε στο σπιτι κοιμοταν 6-7 ωρες σερι τη νυχτα σε ηλικια δε 3 μηνων κοιμοταν απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 10 το πρωι. Τωρα κοιμομαστε απο τις 11 εως τις 9 και 3.30-6.30 το μεσημερι. Ο Χαρουλης τωρα που ειναι 2 εβδομαδων τον ξυπναω εγω μεσα στη μερα καθε 3μησι ωρες για να φαει και τη νυχτα τρωει τελευταιο γευμα στις 11.30-12.00 και ξυπναει 5.30-6.00.

Αυτα καλα ειμαστε . Μαλλον πολυ καλα

αλλα η ζηλεια μας οσο παει και χειροτερευει....

Φιλια σε ολες και καλη χρονια

Ok...τώρα έχουμε άλλο ενα θέμα.. Σήμερα το πρωί στα κακάκια του είδα ρόζ βλένες..πήρα τον γιατρό και μου είπε να το παρακολουθήσουμε και οτι με μια φορά δεν σημαίνει τπτ..Τώρα τον άλλαξα πάλι και στα κακάκια του τα ίδια..εντωμεταξύ στο προσωπάκι του και σε κάποια σημεία στο σώμα του έχει κάτι σπυθουράκια..τι τρέχει βρε κορίτσια μήπως ξέρει καμία? Απο Δευτέρα θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό και μεχρι τότε θα σκασω ουφφφφφφφφ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...