Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα σε ολες....

Εχω εξαφανιστει ολο αυτον τον καιρο γιατι ειχα μπλεξει με πανελληνιες(ειμαι μαθηματικος και εχω κυριως Γ Λυκειου). Καθε χρονο το Μαιο πηζω τρελα!!!!

Ειχα και τα γενεθλια του Μαριουλη να ετοιμασω. Ηταν το προηγουμενο Σαββατο..

cristy 28 συγχαρητηρια με το καλο να υποδεχτεις την κορακλα σου....

honey υπομονη. Αχ ποσο σε καταλαβαινω! και εγω με μωρο στο σπιτι και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.....

troufa καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου....

angelikig υπομονη και σε σενα ολα καλα θα πανε και με αυτην την ρημαδοαποκολληση....

Εγω αυχενικη σε 2 εβδομαδες μαλλον.

Φιλια σε ολες

Με το καλό η αυχενική κούκλα μου θα περάσουν οι μέρες θα δείς και όλα θα πάνε καλα΄! Αχ σ ευχαριστώ για τις ευχούλες σου μακάρι γιατί χθες εφαγα μεγάλη σφαλιάρα δεν το συζητώ...πηγε η καρδιά στην κούλουρη! Το Σαββάτο έχουμε κ την αυχενική είδωμεν! φιλάκια πολλα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσακια μου! :D

honey μου υπομονη καλό μου, λίγο ακόμα και οι παλιοεμετοι θα σταματησουν! Πως εισαι σημερα;

Angelikig ολα καλα θα πανε, μία μερουλα εμεινε!

flosummer δεν μπορουσες να παρεις καμια αναρρωτικη; Πρόσεχε να μην κουραζεσαι και να μην εισαι πολύ όρθια!

5NEXp2.png

Γεια νικελούδιο!

Καλέ χτες δεν έκανα εμετό, φτου με.

Θα στήσω άγαλμα στον ομοιοπαθητικό αμα με έπιασε το ματζούνι, primperan και vomex που δίνει ο γυναικολόγος δε πολυθέλω να πάρω.....

Οι παλιοεμετοί μάλλον μου προκάλεσαν την αποκόλληση λέει ο ντόκτορ, καλό ε? Εμ όταν γένναγα θυμάμαι κάπως έτσι έσπρωχνα.....τόση ένταση, οπότε λογικό το βρίσκω.

Τι άλλα?

Σήμερα θα πάμε παιδίατρο γιατί με τη μικρή δε πάει άλλο. 1 μήνα ουρλιαχτά και αϋπνία, τα χουμε παίξει και εμείς αλλά κυρίως αυτή.

Μωρέ....το καημένο το σποράκι μου το νιώθω παραμελημένο από τώρα....

Δε θέλω ναναι το "2ο" μωρό....

Γμτ....ορμόνες, θα συνέλθω.

Πολυλογία πρωί πρωί, είναι που είμαι τάβλα και η μικρή λείπει καροτσάδα με γιαγιά.....πείτε τίποτα.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχ, τι καλα που μπορεις να μιλησεις!

Να σου πω, και πότε θα τα σταματησεις τα ματζούνια;;:lol:

Ρε συ τι εχει το μικρακι και κλαιει;

Κοιτα, είμαι σίγουρη οτι δεν θα ειναι το "2ο μωρό". Μια χαρα το ιδιο θα το αγαπάς κι αυτο, και μερικες φορες θα αισθανεσαι οτι παραμελεις το "1ο μωρό". Υποθετω ότι έτσι πάνε αυτά!! :confused:

5NEXp2.png

Μμμμ επέστρεψε απτη βόλτα και ότι είπα να πω ότι έχω χρόνο!

Χα!

Τα ματζούνια θα τα σταματήσω μάλλον μόλις πειστώ ότι δεν κάνω εμετό....κοίτα, όταν είχα δει τη 1η βελτίωση το σταμάτησα αλλά σε 2 μέρες μέσα κόντεψα να πεθάνω πάλι, οπότε.....τα ξανάρχισα.

Ευτυχώς ομοιοπαθητικά είναι, δεν είναι τίποτα κακό, οπότε ελεύθερα συνεχίζω, να περάσει κανα μηνάκι ακόμα ναμαστε σίγουροι!

Το μικρό μου βγάζει δόντια....τα 2 πάνω τα κεντρικά, εδώ και ένα μήνα προσπαθούν να βγουν, είναι τούμπανο και κάτασπρα, βασανίζεται, δε μπορεί να καλοφάει, για ύπνο ούτε λόγος. Και τη πιπίλα που την αγαπούσε και ηρεμούσε με αυτήν, ούτε να τη δει δε θέλει! Οπότε....problem!!

Διαφημίσεις

Οσο για το σπόρο....είμαι απόλυτα βέβαιη ότι θα το λατρεύω, εννοείται, ήδη το αγαπάω το μικράκι, απλά μωρέ στην 1η εγκυμοσύνη όλο με το σπόρο ασχολιόμουν, έκανα όνειρα, της μίλαγα, έψαχνα ώρες ατελείωτες για καρότσια, αλλαξιέρες, ρούχα, πετσέτες, πάντες, ριλάξ, κούνιες, ταπετσαρίες, και όλα αυτά τα σκατουλάκια....

Τώρα...άντε γεια!!

Συνοπτικές διαδικασίες!!

Κοριτσάκια μου χθές κάναμε την αυχενική... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!! Μιλάμε είδαμε απίστευτες λεπτομέρειες του παιδιού..απο τον εγκεφαλό του, τα νεφρά του τα οποία παρακαλώ λειτουργουν σουπερ με κατουράει ήδη το γλυκό μου..., την μυτούλα του, το προσωπάκι του, χέρια-πόδια, πατουσινια ολαααααααααα!!!!! Εκείνη την ώρα που κάναμε την αυχενική κατάπινε αμνιακό υγρό και μετά είχε το χεράκι του στο στόμα...Έιμαστε πια ολόκληρα παιδιά 67,6 μμ με 159 χτύπους ανα λεπτό! Δόξα το θεό είναι πολύ καλά κ τα ποσοστά οκ τώρα την Δευτέρα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο το παπΑ για να σιγουρευτούμε πως ολα είναι οκ! Και..... σας έχω νέα.... ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!:)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπραβο βρε αγγελικη! Εμενα ηταν 5,7 εκατ. η μικρη μου θα ειναι μινιατουρα φαινεται!!!

Απιστευτη εμπειρεια ετσι? Πως καταλαβες οτι καταπινει?

Να σου ειναι γερο το αντρακι σου και σε λιγους μηνες να το καμαρωνεις στην αγκαλια σου!

Που την εκανες την αυχενικη?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μπραβο βρε αγγελικη! Εμενα ηταν 5,7 εκατ. η μικρη μου θα ειναι μινιατουρα φαινεται!!!

Απιστευτη εμπειρεια ετσι? Πως καταλαβες οτι καταπινει?

Να σου ειναι γερο το αντρακι σου και σε λιγους μηνες να το καμαρωνεις στην αγκαλια σου!

Που την εκανες την αυχενικη?

Να σαι καλά βρε Κρίστυ μου! Χίλια ευχαριστώ κ εσύ να χαίρεσαι την πριγκιπησά σου!! Γι αυτό είχαν πάντα διαφορά στα χιλιοστά θυμάσαι? Ε ολόκληρος άντρας θα γίνει γι αυτό! Ενώ τα κοριτσάκια είναι πιο μικροκαμωμένα είναι λογικό! Απίστευτη κοριτσάκι δεν λες τπτ..ειδικά μετά απο οσα εχουμε περάσει εμείς κ εσείς δώρο θεού! Μας το είπε ο γιατρός οτι κατάπινε γιατί την ώρα που είχαμε εστιάσει στο προσωπάκι του είδα μια κίνηση, τον ρώτησα και μου εξηγησε οτι ετρωγε! Με το καλό Κριστάκι μου να τα πάρουμε στην αγκαλίτσα μας και να είναι γερά κ ευτυχισμένα τπτ αλλο δεν θέλω!! Παρεπιπτόντως η ημερολογιακή ημερ. του εμβρύου δεν συμπίπτει πλέον με την υπερυχογραφική δηλ ενώ κανονικά είμαι τωρα 12 εβδ κ 3 ημ στον υπέρυχο τον δείχνει 12 εβδ κ 6 ημερων οπότε η ΠΗΤ βγαίνει στις 5/12/10 με το καλό. Η δική σου ΠΗΤ πότε είναι?

Την αυχενική την έκανα στο Μητέρα κ εμεινα πολύ ευχαριστημένη ο γιατρός συνέχεια μου εξηγουσε τα παντα κ είχα και την μαια μου δίπλα μια χαρά. Η αυχενική βγήκε 2.00 μμ εσένα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να σαι καλά βρε Κρίστυ μου! Χίλια ευχαριστώ κ εσύ να χαίρεσαι την πριγκιπησά σου!! Γι αυτό είχαν πάντα διαφορά στα χιλιοστά θυμάσαι? Ε ολόκληρος άντρας θα γίνει γι αυτό! Ενώ τα κοριτσάκια είναι πιο μικροκαμωμένα είναι λογικό! Απίστευτη κοριτσάκι δεν λες τπτ..ειδικά μετά απο οσα εχουμε περάσει εμείς κ εσείς δώρο θεού! Μας το είπε ο γιατρός οτι κατάπινε γιατί την ώρα που είχαμε εστιάσει στο προσωπάκι του είδα μια κίνηση, τον ρώτησα και μου εξηγησε οτι ετρωγε! Με το καλό Κριστάκι μου να τα πάρουμε στην αγκαλίτσα μας και να είναι γερά κ ευτυχισμένα τπτ αλλο δεν θέλω!! Παρεπιπτόντως η ημερολογιακή ημερ. του εμβρύου δεν συμπίπτει πλέον με την υπερυχογραφική δηλ ενώ κανονικά είμαι τωρα 12 εβδ κ 3 ημ στον υπέρυχο τον δείχνει 12 εβδ κ 6 ημερων οπότε η ΠΗΤ βγαίνει στις 5/12/10 με το καλό. Η δική σου ΠΗΤ πότε είναι?

Την αυχενική την έκανα στο Μητέρα κ εμεινα πολύ ευχαριστημένη ο γιατρός συνέχεια μου εξηγουσε τα παντα κ είχα και την μαια μου δίπλα μια χαρά. Η αυχενική βγήκε 2.00 μμ εσένα?

Ισως γι΄αυτο ειναι πιο μεγαλο το μωρο. Εγω ΠΗΤ εχω 6/12 και την αυχενικη την εκανα 12 εβδ.+1 μερα. Ιδια ημερολογιακη και εμβρυικη.

Εμενα βγκηε 1,4 μμ. Με πολυ καλα ποσοστα 1 : 12800 για συνδρομο νταουν.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Μπράβο βρε κορίτσια, άλλη μια ωραία αυχενική στη παρέα, πολλά συγχαρητήρια και στην Αγγελική λοιπόν, είναι ένα "σκαλοπάτι" ηρεμίας η αυχενική, με το καλό και στο επόμενο στο Β επιπέδου.

Τι ωραία μάθατε και το φύλο, εμάς το τερατάκι μας πέρσι μας ήταν με τη πλάτη ως το 5ο, πολύ βασάνισε τους γιατρούς και σε αυχενική και σε Β επιπέδου, δε μπορούσαν οι άνθρωποι όχι φύλο να δουν αλλά ούτε τις μετρήσεις που ήθελαν να κάνουν.

Τελικά στα αγόρια φαίνεται το "εργαλείο" στον υπέρηχο?????

Σκέφτομαι πως αν έχω αγοράκι μάλλον θέλω δε θέλω θα το μάθω σε κάποιον υπέρηχο!

Μη μου αγχώνεστε και ψάχνεστε με τα εκατοστά και τις μετρήσεις.

Αν κάτι δεν αρέσει σε κάποιο γιατρό μη στεναχωριέστε, 100% θα σας βάλει να ψαχτείτε, οπότε όταν τελειώνει η εξέταση και σας λένε "όλα καλά!", φύγετε, κοιτάτε τις φωτό του υπερήχου και απλά χαρείτε.

Και γω υστερίαζα πέρσι και έψαχνα να βρω και γω δε ξέρω τι, και τι κατάλαβα, άγχος τσάμπα!!

Καλή συνέχεια λοιπόν!

Εγώ αργώ ακόμα....κλαψ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που πέρασαν και αυτή την αγωνία με επιτυχία! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Από πότε αρχίζουν και φαίνονται τα μωρά σχηματισμένα στον υπέρηχο; Θα κάνω έναν υπέρηχο σε λίγες μέρες και θα είμαι 10 εβδομάδων, θα τα δω λέτε τα μωράκια να κουνιούνται; Και κάτι ακόμα σ αυτή τη φάση κολπικός υπέρηχος ή εξωτερικός γίνεται;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Kαλημέρα.

Μελένια εγώ έκανα υπέρηχο 9κ3 και μια χαρά φαινόταν το σπορί, κεφαλάκι σώμα ξεκάθαρα και δύο μια σταλιά ποδαράκια. Επίσης όταν το ταρακούνησε ο γιατρός με τον υπέρηχο, άρχισε να κλοτσάει τα ποδαράκια πάνω κατω, σα να έσπρωχνε.

Επίσης εγώ κάνω ακόμα κολπικό, και πέρσι θυμάμαι ο 1ος κοιλιακός ήταν κάπου 11+εβδομάδων.

Συγχαρητήρια Αγγελικούλα μου, πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα της αυχενικής σου και να χαίρεσαι τον παίδαρο!!:lol::D

Εγώ πάω μεθαύριο και δεν μπορώ να περιμένω! Τρομερή εμπειρία ε;; :D

Αλήθεια, αμνιοπαρακεντηση θα κάνει καμία; Εμένα μου είπε η γιατρός μου να κάνω λόγω ηλικίας (είμαι 36,5).

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...