Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα χριστουγεννα σε εσας κ τις οικογενειες σας!

Οσες εχουν ηδη γεννησει να χαιρονται τα μωρακια τους κ οσες περιμενουν με το καλο!

Καλες γιορτες σε ολες!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω περναω τα πιο ωραια χριστουγεννα της ζωης μου, φανταζομαι το ιδιο κ εσεις! νιωθω τοσο ευτυχισμενη που συγκινουμε κ μονο που το σκεφτομαι!!! Θα φαμε οικογενειακα σημερα κ το βραδυ θα ερθει οι δικοι μου κ τα πεθερικα μου να κατσουμε. Γιορτη δεν θα κανωω φετος, λογω του μωρου!

χρονια πολλα!!!!

Χριστουγεννα με τα μωρα μας!!!τελεια!

σημερα θηλαζα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 4 μιση και δεν ηρεμουσε με τιποτα μολις εβαζα τον μπεμπη στο πορτ μπεμπε κλαμα και οδυρμος! του εφτιαξα ξενο και ηπιε 60 μλ...λετε να μην του φτανει?

χρονια πολλα!!!!

Χριστουγεννα με τα μωρα μας!!!τελεια!

σημερα θηλαζα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 4 μιση και δεν ηρεμουσε με τιποτα μολις εβαζα τον μπεμπη στο πορτ μπεμπε κλαμα και οδυρμος! του εφτιαξα ξενο και ηπιε 60 μλ...λετε να μην του φτανει?

οχι απλα θελει να αυξησει την παραγωγη! κι εμενα στην αρχη θηλαζε 3 ωρες συνεχομενα, το κανει πολυ σπανια ομως. μπορει να εχει αναγκη να πιπιλισει το στηθος, εαν κ αυτο σε συμφερει γιατι θα αυξησει την παραγωγη!

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα!να χαιρεστε τις οικογενειες σας!εγω εχω σημερα πητ αλλα η μπεμπα μας εχει στησει..αυριο θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει..

Με το καλό...τελευταία ε?

Πρωτοχρονιά στο μαιευτήριο προβλέπω....σούπερ!

Αχχχχ ζηλεύω....θέλω πάλι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια και χρονια πολλα και παλι

τι κανετε?Πως τα πατε?Εμεις τι να σας πω μια σκετη τρελα. Ευτυχως ο Χαρουλης ειναι πολυ ησυχος τρωει και κοιμαται και τα δυο τελευταια βραδια εχει ξυπνησει μονο μια φορα!!!!!!!

Το προβλημα ειναι με τον μαριουλη ο οποιος ενω ηταν το καλυτερο παιδι του κοσμου εχει πραγματικα μεταμορφωθει. Ολη την ημερα ουρλιαζει, κλαιει, ειναι επιθετικος με μενα αλλα και με τον Χαρουλη. παει συνεχεια κουναει την καλαθουνα, πεταει τα παιχνιδια του μεσα, σημερα μολις που τον προλαβα που πετουσε το τηλεκοντρολ να χτυπησει τον μικρο. Και με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι σκεφτομουνα οτι ειναι μολις 19 μηνων και δεν θα ζηλευει αλλα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει αυτο.......Και ανρωτιεμαι και ποσο θα κρατησει....Εντωμεταξυ να πεις οτι κανω και τιποτα με τον μικρο. Μονο που τον ταιζω τιποτα αλλο για να μην ζηλευει ο μεγαλος αλλα και παλι..

Αυτα τα ωραια νεα μου......

Φιλια σε ολες και στα μπεμπουλινια μας

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα κοριτσακια και χρονια πολλα και παλι

τι κανετε?Πως τα πατε?Εμεις τι να σας πω μια σκετη τρελα. Ευτυχως ο Χαρουλης ειναι πολυ ησυχος τρωει και κοιμαται και τα δυο τελευταια βραδια εχει ξυπνησει μονο μια φορα!!!!!!!

Το προβλημα ειναι με τον μαριουλη ο οποιος ενω ηταν το καλυτερο παιδι του κοσμου εχει πραγματικα μεταμορφωθει. Ολη την ημερα ουρλιαζει, κλαιει, ειναι επιθετικος με μενα αλλα και με τον Χαρουλη. παει συνεχεια κουναει την καλαθουνα, πεταει τα παιχνιδια του μεσα, σημερα μολις που τον προλαβα που πετουσε το τηλεκοντρολ να χτυπησει τον μικρο. Και με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι σκεφτομουνα οτι ειναι μολις 19 μηνων και δεν θα ζηλευει αλλα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει αυτο.......Και ανρωτιεμαι και ποσο θα κρατησει....Εντωμεταξυ να πεις οτι κανω και τιποτα με τον μικρο. Μονο που τον ταιζω τιποτα αλλο για να μην ζηλευει ο μεγαλος αλλα και παλι..

Αυτα τα ωραια νεα μου......

Φιλια σε ολες και στα μπεμπουλινια μας

Γεια και να σου ζήσουν τα γιοκαρίνια σου... Να σου πω ότι για το μεγάλο σου που ουσιαστικά είναι μωρό κι αυτός είναι τεράστια η αλλαγή στη ζωή του...Εκεί που ήταν το κέντρο της ζωής σας, ξαφνικά έρχεται ένα ανθρωπάκι τοσοδά που απαιτεί το χρόνο σου και την προσοχή σου...Λογικό να μην αντιδρά καλά...Να χαίρεσαι που εξωτερικεύει τη ζήλια του αντί να την κρατά μέσα του... Μην πέσεις στην παγίδα που πέσαμε οι περισσότερες με το δεύτερο, να στερούμε αγκαλιές στο μωρό για να μην ζηλέψει το μεγάλο...Θα του βγει του μικρού αργότερα, πίστεψέ με... Αυτά και συγνώμη για την παρέμβαση.Καλό κουράγιο! Υπάρχουν και πιο δύσκολα, εγώ περιμένω το τρίτο, χαχα! Κι εμένα οι γιοι είχαν 20 μήνες διαφορά...;)Τώρα στα 4,5 και 3 παίζουν μια χαρά, οπότε τα καλύτερα θα έρθουν, υπομονή...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

σημερα πηγαμε παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν πρεπει να τον θηλαζω 2 ωρες με καμμια κυβερνηση 20 λεπτα με 40 ειναι μια χαρα.

για αυτο ποναω στην πλατη!!!

ο μικρος πηρε βαρος και ειναι μια χαρα λιγο ικτερακι ακομη εχει.σε 15 μερες παλι.

α και επειδη γεννησα προωρα θελει χαρτι το ικα.ταλαιπωρεια παλι!!

Flosummer υπάρχουν και χειρότερα!

Για να σε παρηγορήσω...

Εδώ το χάος...με τη διαφορά ότι η Ζωή βγάζει απίστευτα νεύρα και επιθετικότητα σε μας...όχι στο μωρό το οποίο δείχνει να αγαπάει. Ουρλιάζει, βαράει, πετάει τα πάντα κάτω με μανία, δε κοιμάται, τσιρίζει και στριγγλίζει ολη μέρα και απαιτεί τα πάντα ΤΩΡΑ.

Επίσης...η μπέμπα μας δεν είναι όπως ο δικός σου μπέμπης.

Δε κοιμάται τόσο...και κλαίει επίσης πολύ...όλη τη μέρα στο στήθος και αν τη βγάλεις κλαίει μετά από λίγο.

Επίσης το βράδυ το πιο πολύ που κοιμάται είναι 2 ώρες. Ξυπνάει συνεχώς για στήθος.

Εγώ είμαι έτοιμη να καταρρεύσω.

Αρα..... καλά είστε εσείς!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

honey σε νιωθω....

η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη!

Σου ειπα και εμεις με το Μαριο η κατασταση πολυ χαλια. Κλαιει ουρλιαζει για την ακριβεια και λιγο να γυρισω την πλατη μου ειναι σιγουρο οτι θα χτυπησει τον μικρο. Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω....

Οσον αφορα τον μπεμπη ο λογος που εμεις δεν ξυπναμε ολη νυχτα ειναι οτι απο την αρχη(ετσι εκανα και στο μαριο) πρωτα τον θηλαζω απο το ενα στηθος και μετα του δινω και συμπληρωμα. Με το μαριο το καταφερα ετσι για 6 μηνες.

Ο λογος που το κανω ειναι γιατι αφενος μεν δεν εχω το περιθωριο να ειμαι ολη την ημερα με το στηθος στο χερι και τον αλλο ανταρτη να διαλυει το σπιτι και αφετερου στις 10 γεναρη επιστρεφω στη δουλεια οποτε θα πρεπει να συνιθησει και το μπιμπερο.

Αυτα...

Καλο κουραγιο

Σου στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...