Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελίσσα....κοντεύεις!

Το κλαψ το καταλαβαίνω....και γω ήδη αναπολώ τη κοιλίτσα...τις στιγμές του τοκετού...τη προσμονή τόσων μηνών...όλα...

Με το καλό να έρθει το μωράκι τώρα όμως!

Ευχαριστώ μελάκι. Το κλαψ κολλάει στο ότι μάλλον πάμε για πρόκληση κι εγώ θα ήθελα να ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του. Θα δούμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Μια απίστευτη εμπειρία με περίμενε εχθές.

¨εχασα κάποια χρόνια από τη ζωή μου.

Τι να λέω,πραγματικά δεν μπορώ!

Μόνο ότι η επανέλεγχος του ίκτερου στο Αττικό έλεγε 19,5 και η εσπευμένη μας άφιξη στο Παίδων μετά από μια ώρα που κράτησε 10 χρόνια περίπου,έδειξε ότι ο ίκτερος είναι 14,5 καθοδικός και γυρίσαμε σπίτι. το κεφάλι μου ήταν τόσο βαρύ όσο 10 τόνοι πέτρες αλλά ο μπούμπης μου χαίρει άκρας υγείας.Οπότε προέχει η χαρά!

Σήμερα όλα καλύτερα.Δίνω ξένο γάλα μέχρι να ξεπεράσουμε ολοκληρωτικά τοσκόπελο του ίκτερου και παράλληλα αντλώ τοδικό μου.5 κέικ θα φτιάξω στο τέλος!

Η εμπειρία των άλλων 2 παιδιών με κάνει να μην έχω κανένα άγχο σε ότι αφορά την περιποίηση το τάισμα και λοιπά για το μωρό και μόνο τα κάνω όλα μηχανικά,κοιτάω το μπούμπη μου και χαζογελάω.Τρελή είμαι!

Τώρα αν κάποια νομίζει ότι θα μάθαινε κάτι από εμένα εγώ θα σας διαβάζω και ότι μπορώ θα απαντάω.Αυτοπεποίηθηση έχω λες κι έχω μεγαλώσει άλλα 10.

Να σας ζήσουν τα μωράκια.

Μαργιούλα μπράβο κοπέλα μου να σου ζήσει και σένα και καλό σαραντισμό!

Μετά λοιπόν το σαραντισμό να πάμε για εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε ε?

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Εγώ εγώ Λενανεκ θέλω να μάθω που έχω άλλο ένα αλλά δε το λες ότι το χω μεγαλώσει κιόλας ακόμα το μικράκι.

Πώς να μη ξυπναει γμτ στην αλλαγή πάνας το βράδυ?

Θηλάζει...και εκεί που έχει ξεραθεί...τσουπ! Κακά! Την αλλάζω και εκνευρίζεται...ξεξυπνάει...και άντε κοίμηστη μετά!

Μου τη δίνει να πρέπει να τη βάλω ντε κ σώνει στο στήθος για να κοιμηθεί! Πειράζει???

Δε ξέρω αν πρέπει να επιμείνω κιάλλη ώρα στο θηλασμό γιατί κάθεται πολύ λίγη ώρα! Μαξ 10 λεπτά! Αρα το λιπαρό γάλα δε το παίρνει μάλλον....

Αλλά όσο τη τσιγκλάω να φάει κιάλλο εκνευρίζεται και κλαίει! Οεο???

ΑΥΤΑ!!

Που να μην είχα κιάλλο δηλαδή!:D:D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Που να ειμαστε? κατι τα ξενυχτια και οι κολικοι, κατι οι προετοιμασιες για τα Χριστουγεννα πολυ θελει?

Εγω την αλλαζω πριν θηλασει και μετα αν κοιμαται (τις ωρες που θελω να ξεκουραστω κι εγω κυριως το μεσημερι και το βραδυ) κανω λιγο και τα στραβα ματια (το ψιλοκαθυστερω) αν λερωθει αμεσα γιατι καταρχην εκνευριζεται που την ξυπναω και επειτα βγαζει απιστευτες γουλιες και κανει χαλια ολο τον κοσμο και μετα αναγκαζομαι να την κανω μπανιο και εχουμε δραματα, πολυ κλαμα! Της βαζω κρεμα οταν την αλλαζω και αδιαβροχοποιειται το δερμα, μπορεις να βαλεις κ ελαιολαδο. Ουτως ή αλλως σε λιγοτερο απο μια ωρα θα ξανασηκωθει για να θηλασει οποτε την αλλαζω παλι πριν το φαγητο.

εμενα αρχισε να θελει αγκαλια και στον υπνο, δεν φτανει που την κοιμιζα αγκαλια μεχρι τωρα,εχει ξεκινησει και ξυπναει οταν την αφηνω κατω και ξανακοιμαται οταν την παιρνω αγκαλια! μου λενε οτι ειναι οι κολικοι αλλα δεν θα ποναγε ακομη και οταν την εχω αγκαλια?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγώ εγώ Λενανεκ θέλω να μάθω που έχω άλλο ένα αλλά δε το λες ότι το χω μεγαλώσει κιόλας ακόμα το μικράκι.

Πώς να μη ξυπναει γμτ στην αλλαγή πάνας το βράδυ?

Θηλάζει...και εκεί που έχει ξεραθεί...τσουπ! Κακά! Την αλλάζω και εκνευρίζεται...ξεξυπνάει...και άντε κοίμηστη μετά!

Μου τη δίνει να πρέπει να τη βάλω ντε κ σώνει στο στήθος για να κοιμηθεί! Πειράζει???

Δε ξέρω αν πρέπει να επιμείνω κιάλλη ώρα στο θηλασμό γιατί κάθεται πολύ λίγη ώρα! Μαξ 10 λεπτά! Αρα το λιπαρό γάλα δε το παίρνει μάλλον....

Αλλά όσο τη τσιγκλάω να φάει κιάλλο εκνευρίζεται και κλαίει! Οεο???

ΑΥΤΑ!!

Που να μην είχα κιάλλο δηλαδή!:D:D

Μελακι κι εγω την ιδια απορια εχω...επισης κοιμαται επανω μου οταν τη βαζω να ρευτει και μολις τη βαζω στην καλαθουνα ξυπναει και κλαιει...

Αστα, εχω μετακομισει στο σαλονι μαζι με τη μικρη γιατι καμια ωρα πριν ξυπνησει καθε φορα βγαζει κραυγουλες και ψευτοκλαματακια και ο αντρουλης ο καημενος δεν κλεινει ματι...ως ποτε ομως??

5NEXp2.png

εμενα αρχισε να θελει αγκαλια και στον υπνο, δεν φτανει που την κοιμιζα αγκαλια μεχρι τωρα,εχει ξεκινησει και ξυπναει οταν την αφηνω κατω και ξανακοιμαται οταν την παιρνω αγκαλια! μου λενε οτι ειναι οι κολικοι αλλα δεν θα ποναγε ακομη και οταν την εχω αγκαλια?

Είναι κοινό χαρακτηριστικό των μωρών...και μεις το κάνουμε αυτό...και η Ζωή πέρσι επίσης. Υπομονή. Σίγουρα έχει να κάνει και με πόνους....πάνω σου λογικό και επόμενο είναι να ηρεμεί. Προσπάθησε όταν την βλέπεις ήρεμη και σχεδόν κοιμισμένη να τη βάζεις κάτω. Και τη ξαναπαίρνεις αν κλαίει. Και δώστου πάλι. Εξοντωτικό αλλά μακροπρόθεσμα θα μάθει να αποκοιμιέται μόνη της. Ακόμα είναι μικράκι για τέτοια όμως.

Μελακι κι εγω την ιδια απορια εχω...επισης κοιμαται επανω μου οταν τη βαζω να ρευτει και μολις τη βαζω στην καλαθουνα ξυπναει και κλαιει...

Αστα, εχω μετακομισει στο σαλονι μαζι με τη μικρη γιατι καμια ωρα πριν ξυπνησει καθε φορα βγαζει κραυγουλες και ψευτοκλαματακια και ο αντρουλης ο καημενος δεν κλεινει ματι...ως ποτε ομως??

Αχα! Ολοι τα ίδια!!

Διάβασε τα παραπάνω και συ.

Και για όποια θέλει υπάρχει ένα ωραίο βιβλίο το No cry sleep solution. Προλάβετε τώρα που είναι μικρά!

Εεεεε ο αντρούλης θα κάνει υπομονή....μωράκια κάναμε...μεσα στο πρόγραμμα αυτά. Τώρα τα πονάκια...μετά τα δοντάκια...μετά κανα όνειρο...όλο θα χουμε δυσκολίες. Θα περάσουν!

Εεεεεεε δε πάω καλά....αναπολώ τις μέρες στο μαιευτήριο....αχχχχχχ πάλι τα ίδια τα περσινά....

Εγαψα τη περιγραφή τοκετού μου στο θέμα μου....αχ βαχχχχχχχχχ κλαψ κλουψ....

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Όπως καταλαβαίνεται είμαι ξύπνια από τάισμα μπούμπη.

Κατ αρχήν να δηλώσω ότι είμαι η μαμά ενός ΄πανήσυχου μωρού.Μη με ματιάσετε.

Τρώει,κάνει κακά και κοιμάται!

Το βράδυ παραλείπω κανένα άλλαγμα τόσο από δικιά μου ΄νύστα όσο και απόεπικράτηση ησυχίας.Κατά τα άλλα ο μόνος τρόπος να ακούσω τη φωνούλα του είναιμε το άλλαγμα.

Ε εντάξει ανταμείφθηκα κι εγώ αφού το προηγούμενο παιδί ΄΄ηταν κουμπί!

Πάντως εγώ θεωρούσα ότι αφού υπάρχει και ο θηλασμός έστω και μαραθώνιος που κρατάει ήσυχο το μωρό κάτι είναι κι αυτό!

Όσο για το αγγαλιά επιστρατεύστε ρινγκ σλινγκ!Από το πολύ κούνημα την ημέρα,το βράδυ θα θέλουν την ήρεμη κούνια τους.

Τώρα είναι αλήθεια ότι το ξένο γάλα τα ναρκώνει τα πολύ μπεμπέ ολίγο αλλά το όφελος αυτό εκτός του ότι είναι πρόσκαιρο είναι και τόσο επιφανειακό που δεν αξίζει μπροστά στο θειο δώρο του θηλασμού!

Όσο για τους συντρόφους μην τους λυπάστε οι πρωτότοκες.Στο 2ο ψιλοαδιαφορούν σφυρίζοντας αδιάφορα.Στο δε τρίτο μόνο νονοί που δεν σου προτείνουν να γίνουν.Ξεχνούν ότι είναι δικό τους.Άραγε θα τους το θυμίσει η εφηβεία που θα πρέπει να βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη?

Να μας ζήσουν!

Εγώ πάντως δηλώνω τρελά ερωτευμένη και απίστευτα ευτυχισμενη με τα 3 παιδιά!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά!!!! να έχουμε πάντα υγεία, αγάπη και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και τους αντρούληδες!!!! (μην τους ξεχνάμε..)

όλες οι μανούλες τα ίδια προβλήμτα αντιμετωπίζουμε!! μόνο που εμείς οι πρωτοτοκες αγχωνόμαστε ανώ οι υπόλοιπες τα περνάτε λίγο στο φλου... και έτσι είναι!!!! και εγώ την νύχτα κάνω τα στραβά μάτια στο άλλαγμα εκτός και αν γίνεται χαμός!! χαχαχα εγώ τώρα έκοψα το δικό μου γάλα και σε συνδιασμό και με το σίδηρο που πέρνει είναι δυσκοίλια, οπότε αν τύχει και τα κάνει τη νύχτα δεν το αποφεύγουμε το άλλαγμα!!! όσο για την αγκαλιά, όταν είναι ανήσυχη την παίρνω, την ακουμπάω μπρούμυτα πάνω μου, ψιλοξαπλωμένη-ψιλοόρθια εγώ στο κρεβάτι, κοιμάται και πολύ ήρεμα και ήσυχα την ακουμπάω στο λίκνο. μερικές φορές ξυπνάει και ξανά το ίδιο. στις 3 ώρες ούτως ή αλλως θα ξυπνήσει για φαγητό, οπότε πρέπει να προλάβω να κοιμηθώ και εγώ λίγο!!! όσο αφορά τον αντρούλη, τον λυπόμουνα και εγώ στην αρχή και έφτιαχνα το γάλα με την μικρή αγκαλιά, αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί... πατέρας είναι και πρέπει να το καταλάβει και λίγο!!! :wink:

κατά τα υπόλοιπα μια χαρά!!! σας φιλώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα!

Ρεβεγιόν με μωράκια εεεεεε? Πως σας φαίνεται?

Εμείς εδώ...οι τέσσερίς μας. Αύριο θα ρθουν λίγοι συγγενείς....με ρέγουλα όμως! Είμα ώωωωρες με το στήθος έξω...και τη "μεγάλη" μου να αλαλιάζει σα τον Ινδιάνο...μαλλον έχει αρχίσει να της τη δίνει λίγο!

Χαλάλι λέω...το μικράκι πήρε πολύ βάρος σε μια βδομάδα...χαλάλι...

Αχχχ σαν αύριο είχα ΠΗΤ. Δε μπορώ να μην αναπολώ την εγκυμοσύνη....αχχχ.

Μου έστειλε μνμ η Μαργιούλα...σήμερα γυρνάνε σπίτι...τρισευτυχισμένοι όλοι...με το καλό!

Καλά μας Χριστούγεννα! Να είμαστε καλά!

καλησπερα και απο εμας κοριτσακια και μωρακια......

Καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενα ευχομαι σε ολους.

Και εμεις εδω οι τεσσερις μας και ετσι καπως και αυριο.

Προσπαθουμε να προσαρμοστουμε ολοι στην καινουργια κατασταση, κυριως ο Μαριουλης......

Ο μπεμπακος μεχρι στιγμης ειναι καλουλης αν και με ξενυχταει λιγο το βραδυ. Ελπιζω να τον βαλω συντομα σε προγραμμα. Εμεις βλεπετε εχουμε καλομαθει με τον Μαριουλη ο οποιος απο την τριτη μερα που ηρθε στο σπιτι μεχρι και σημερα κοιμαται ολο το βραδυ σερι και δεν μας εχει ξενυχτυσει ποτε....

Μαργιουλα με το καλο να γυρισετε σπιτι....

Φιλακια σε ολες και παλι χρονια πολλα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...