Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Anthios το nst είναι μια εξέταση κατά την οποία καταγράφονται οι καρδιακοί παλμοί του εμβρύου και ταυτόχρονα οι συσπάσεις της μήτρας. Για λεπτομέρειες δες κι εδώ

Την κάνουν συνήθως προς το τέλος της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του τοκετού για να δουν την κατάσταση του μωρού.

πολυ σημαντικη παντως εξεταση κοριτσια το Nst!! με το χερι η μαια δεν καταλαβαινε τις συσπασεις και το μηχανημα ειχε τρελαθει!!

μονο ο γιατρος με το χερι τις καταλαβαινε....

μαργιουλα πηγες στον γιατρο???

καλησπερα σε ολους, εχω ενα παιδακι 4 ετων και θελω να το παω θεατρικο παιχνιδι. Μου ειπανε οτι το Εργαστηρι Διαπροσωπικων Σχεσεων & Επικοινωνιας εχει πολυ ωραιο προγραμμα, ειναι κοντα Ψυχικο, νομιζω στην οδο Μωραιτη, το ξερει κανεις?

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα, προχθες το βραδυ στις 3 τα ξημερωματα πηγα στο μαιευτηριο με εντονοτατες συσπασεις στην αρχη ειχα ανα 10 λεπτα μετα ανα 5 μου κανανε Νst και ειπανε οτι μαλλον παω για γεννα!!! τελικα με πηρε η προϊσταμενη μου εκανε κλισμα δεν χρειαστηκε να με ξυρισει ημουν ηδη και με πηγε στην αιθουσα τοκετων αλλα η διατολη μονο 1εκ και ο γιατρος μου με εδιωξε (αυτο που λες εσυ Μαρακι πιο πολυ μετραει η εξεταση του γιατρου), γιατι δεν ηθελε να μου κανει προκληση με τοσο μικρη διαστολη αλλα ουτε να μου παρει την μικρη με καισαρικη(χωρις λογο), οστωσο..... με βαλανε σε ενα δωματιο για καποιες ωρες να με παρακολουθησουνε μηπως μεγαλωνε η διαστολη μου και γεννουσα αλλα τιποτα,να σας πω την αληθεια δεν το πιστεψα ουτε για μια στιγμη οτι παω για γεννα, μαλλον το ενστικτο μου!!! ειλικρινα θελω η μπεμπουλα μου να ερθει οταν το θελει εκεινη, μαλλον αυτο μου συνεβη απο το αγχος που ειχα και χαρηκα που ο γιατρος μου ειναι απο εκεινους που δεν χαμπαριαζουν και δεν το βρηκε ως ευκαιρια να με ξεπεταξει με μια προκληση που 60% θα μας οδηγουσε σε καισαρικη με τοση λιγη διαστολη,αλλα μου ειπε αντε κοριτσι μου σπιτακι σας και οταν ερθει η ωρα με το καλο ερχεσαι ξανα.. λοιπον για την ιστορια στο δωματιο ειχα μια κοπελα που ειχε γεννησει με καισαρικη αλλα μιλαμε χιλιες φορες να ειχα τεσσερις παρα μια σαν αυτη!!!

τελικα εκανα μια προβα το εζησα και αυτο φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Να μας ζησουν ολα τα μωρακια και καλο σαραντισμο σε ολες μας!

Μαργιουλα μου πετυχα την Αλεξανδρα στο Ελενα σε ενα μαθημα για το θηλασμο αφου γεννησα, αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να καθησω πολυ γιατι ειχε περασει η ωρα και επρεπε να ταισω τη μικρη. Μου εκανε παντως πολυ καλη εντυπωση!

Οσο για τη γεννα, η μικρη ειχε τη δικη της αποψη για το πως και ποτε πρεπει να βγει! :lol:

Τρομαξα στην αρχη οταν μου ειπαν οτι δεν προλαβαινουμε για αναισθησια, αλλα τωρα το εχω σχεδον ξεχασει..

Εγω εχω θεμα με το θηλασμο. Προσπαθουσα παρα πολυ να τη θηλασω, αλλα δυστυχως δεν εχω πολυ γαλα...εβγαλα και με το θηλαστρο και ηταν μονο 5 ml. Τι να της κανουν 5 ml? Τρωει 120 σε καθε γευμα σχεδον απο το μπουκαλι...

5NEXp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα, προχθες το βραδυ στις 3 τα ξημερωματα πηγα στο μαιευτηριο με εντονοτατες συσπασεις στην αρχη ειχα ανα 10 λεπτα μετα ανα 5 μου κανανε Νst και ειπανε οτι μαλλον παω για γεννα!!! τελικα με πηρε η προϊσταμενη μου εκανε κλισμα δεν χρειαστηκε να με ξυρισει ημουν ηδη και με πηγε στην αιθουσα τοκετων αλλα η διατολη μονο 1εκ και ο γιατρος μου με εδιωξε (αυτο που λες εσυ Μαρακι πιο πολυ μετραει η εξεταση του γιατρου), γιατι δεν ηθελε να μου κανει προκληση με τοσο μικρη διαστολη αλλα ουτε να μου παρει την μικρη με καισαρικη(χωρις λογο), οστωσο..... με βαλανε σε ενα δωματιο για καποιες ωρες να με παρακολουθησουνε μηπως μεγαλωνε η διαστολη μου και γεννουσα αλλα τιποτα,να σας πω την αληθεια δεν το πιστεψα ουτε για μια στιγμη οτι παω για γεννα, μαλλον το ενστικτο μου!!! ειλικρινα θελω η μπεμπουλα μου να ερθει οταν το θελει εκεινη, μαλλον αυτο μου συνεβη απο το αγχος που ειχα και χαρηκα που ο γιατρος μου ειναι απο εκεινους που δεν χαμπαριαζουν και δεν το βρηκε ως ευκαιρια να με ξεπεταξει με μια προκληση που 60% θα μας οδηγουσε σε καισαρικη με τοση λιγη διαστολη,αλλα μου ειπε αντε κοριτσι μου σπιτακι σας και οταν ερθει η ωρα με το καλο ερχεσαι ξανα.. λοιπον για την ιστορια στο δωματιο ειχα μια κοπελα που ειχε γεννησει με καισαρικη αλλα μιλαμε χιλιες φορες να ειχα τεσσερις παρα μια σαν αυτη!!!

τελικα εκανα μια προβα το εζησα και αυτο φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!

Θα ερθει η ωρα που θα κανει την εμφανιση της η κουκλιτσα σας!!:D

5NEXp2.png

Καλημέρα.

Ενα σας λέω...

Ο άντρας μου με ιωσάρα με 39+ πυρετό σε αποκλεισμό σε ένα δωμάτιο σε αθλία κατάσταση!

Και γω τρέχω και δε φτάνω...Αν αρρωστήσει το νεογέννητο τη γμσμ....

Αύριο περιμένω τη σύμβουλο θηλασμού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν και καλούτσικα τα πάμε, χτες το φαγε το συμπληρωματάκι της η μικρή γιατί τα χα δει όλα απτη ταραχή μου....ναναι καλά η γυναίκα μιλάμε και στο τηλ.

Το μικράκι χαζοκλαίει και θέλει αγκαλίτσες...και η Ζωή το ίδιο. Και όλο νάζι και γλύκες και τσαντίλες άμα δεν ανταποδίδω. Τα γνωστά δηλαδή!!

Παιδιά....σε αυτό το στάδιο μόνη με 2 παιδιά και δουλειές και όλα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ λέμε.

Καλά άλλες πως τα καταφέρνουν? Μαμά μου!

Τώρα πρέπει και να σιδερώσω μέσα στη νύστα μου γιατί το σκατό κάνει τσίσα και κακά μονίμως μετά το μπανάκι-άλλαγμα και κάνει χάααααλια πετσέτες και σελτεδάκια. Συνέχεια όμως.

Αντε γειαααααααα.

Και μη χειρότερα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Νικελάκι....όσο μπορείς βάζε τη στο στήθος...θα έρθει το γάλα.

Μη κοιτάς το θήλαστρο...δεν αντιπροσωπεύει τίποτα αυτό....το γάλα παράγεται με το θηλασμό απτο μωρό. Εϊναι νωρίς για να λειτουργήσει θήλαστρο ακόμα.

Μαργιούλα!

Καλά πας!

Εκανες και πρόβα!

Μεγάλες στιγμές έρχονται....με το καλό.

Φιλιά σε ολες!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ενα σας λέω...

Ο άντρας μου με ιωσάρα με 39+ πυρετό σε αποκλεισμό σε ένα δωμάτιο σε αθλία κατάσταση!

Και γω τρέχω και δε φτάνω...Αν αρρωστήσει το νεογέννητο τη γμσμ....

Αύριο περιμένω τη σύμβουλο θηλασμού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν και καλούτσικα τα πάμε, χτες το φαγε το συμπληρωματάκι της η μικρή γιατί τα χα δει όλα απτη ταραχή μου....ναναι καλά η γυναίκα μιλάμε και στο τηλ.

Το μικράκι χαζοκλαίει και θέλει αγκαλίτσες...και η Ζωή το ίδιο. Και όλο νάζι και γλύκες και τσαντίλες άμα δεν ανταποδίδω. Τα γνωστά δηλαδή!!

Παιδιά....σε αυτό το στάδιο μόνη με 2 παιδιά και δουλειές και όλα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ λέμε.

Καλά άλλες πως τα καταφέρνουν? Μαμά μου!

Τώρα πρέπει και να σιδερώσω μέσα στη νύστα μου γιατί το σκατό κάνει τσίσα και κακά μονίμως μετά το μπανάκι-άλλαγμα και κάνει χάααααλια πετσέτες και σελτεδάκια. Συνέχεια όμως.

Αντε γειαααααααα.

Και μη χειρότερα!

Καλό κουράγιο...

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλημέρα!

Εδώ όπως καταλαβαίνετε έχουν ξεκινήσει τα γνωστά ξενύχτια.

Λοιπόν το μωρό το πήρα και όπως μου έγραψαν στο βιβλιάριο "εξερχεται με ευθύνη της μητέρας παρά την αντίθετη γνώμη της παιδιάτρου"

Το πρωί πάμε πάλι για μέτρση του ίκτερου(To πήρα με 16).Η αντιμετώπιση σχετικά με το θέμα στο Αττικό καθώς και ο στρατιωτικός χουντικός νόμος για τον αποκλειστικό θηλασμό ήταν πέραν του δέοντος,μη ανεκτός και για μένα αγγίζει τα όρια των ηλιθίων!

Είμαι υπέρμαχος του θηλασμού αλλά και υπέρμαχος της ελεύθερης επιλογής.Για το δεύτερο δεν υπήρχε καν.

Δεν έδιναν ξένο γάλα παρά μόνο σε σύριγγα των 20 ml και μόνο ύστερα από ιερά εξέταση και υπογραφή σε επίσημο χαρτί.Την επομένη έβγαινες στο εκτελεστικό απόσπασμα με δήμιο την παιδίατρο.Την 2η μέρα άλλαξαν 2 βάρδιες για να καταφέρω να με λυπηθεί προσωπικά μία νοσοκόμα να μου κάνει παυσίπονη ένεση,να μου δώσει μια σύριγγα γάλα για το παιδί ώστε και οι δύο επιτέλους να ξεκουραστούμε και να κοιμηθούμε λίγες ώρες.Το πρωί ξυπνήσαμε και οι δύο σαφώς ανανεωμένοι και ορεξάτοι για τη συνέχιση του έργου μας.Μέχρι να ξεσπάσει η επόμενη μπόρα κι εκεί να μην αντέξω πια! Το τι είδαν τα μάτια μου με τις πρωτότοκες δεν λέγεται! Τις λυπήθηκε η ψυχή μου! Και όλως περιέργως από Κυριακή το 80% των μωρών έμπαιναν σε λάμπα για ίκτερο.Οι μανάδες είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω άγχους δεν σίτιζαν τα μωρά τους κανονικά με συνέπεια να ανεβάζον έυκολα ίκτερο.Ήθελαν θηλασμό αποκλειστικό στο νοσοκομείο για να θεωρείτε το μαιευτήριο το πρώτο που τον υποστηρίζει αλλά αυτό επιβάλετο με κανόνες και όχι με υποστήριξη μάλλον και λόγω έλλειψης προσωπικού!

Τεσπά εγώ έφυγα κρίνοντας την άποψη του παιδιάτρου και νεγνολόγου που γνωρίζω 7 χρόνια πιο έγγυρη.Ότι μερικές φορές υπάρχει ενδεχόμενο το μητρικό γάλα να καθυστερεί την πτώση του ίκτερου.Ήρθα σπίτι του δίνω ξένο γάλα για 24 ώρες αντλώντας το δικό μου ώστε να μν μειωθεί η ήδη καλή παραγωγή μου και ρε κορίτσια ας μη βγω ψεύτρα,άσπρισαν τα ματάκια του που ήταν κίτρινα σαν το λεμόνι φεύγοντας από εκεί!

Σας ζαλισα το ξέρω αλλά μανούλες είστε μανούλες πολύ πιθανό να ξαναγίνεται κι έτσι παραθέτω κι εγώ την εμπειρία μου! Έτσι για να φιλτράρετε.

Τέλεια και γλυκύτατη η αντίδραση από τα δύο μου παιδάκια.Δείχνουν πανέτοιμοι να αγαπήσουν τον αδερφό τους πουανυπομονούσαν να φέρω στο σπίτι.Το πρωί πριν φέρουμε το μπέμπη η Χριστίνα βλέποντας το μπαμπά της να φεύγει λέει "Πάλι πάει φέλει μπέμπη μπαμπάς" :lol:

Και ο Κωνσταντίνος μας παρότρυνε να φέρουμε το μπέμπη σπίτι να τον φροντίζει αυτός και οι γιατροί να έρθουν στο σπίτι μας αν θέλουν να τον εξετάσουν πάλι :lol:

Αυτά τα ολίγα!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

καλημερα!

μελακι μου περαστικα! το τελευταιο που χριαζοσουν ηταν αυτο....υπομονη..μηπως να επαιρνες καποιον για βπηθεια??

λενα μου τι περασες στη κλινικη παιδι μου! εγω θα τα ειχα κανει γης μαδιαμ! αντε τωρα θα ηρεμησετε!

Μαργιουλα μουεκανες καλο τεστ εε?? τωρα ξερεις πανω κατω τι θα αντιμετωπισεις!

Νικελακι μου κ εσεις καλα!μπραβο!

καλημέρα!!!!!! και χρόνια πολλά.... Χριστούγεννα ήρθαν σχεδόν και δεν έχουμε καταλάβει τίποτα, μας έχουν αποροφήσει τα μωράκια μας!!!!!! χαχαχαχαχα

Μαργιούλα, πως πάς?? αυτός είναι ο γιατρός μας..... και εμένα όταν μου έσπασαν τα νερά θα με έβαζαν για τοκετό και ευτυχώς ήρθε ο άγιος άνθρωπος και τους λέει "τι κάνετε εκεί?, η κοπέλα θα νοσηλευτεί και όσο πάρει..." και πάλι με ξεκίνησε για φυσιολογικό όταν ήρθε η ώρα, απλά είχε δυσχέρεια το μωρό και τελικά έπρεπε να κάνει καισαρική οπου απλά κέντησε....

Λενάκι τι κλινική είναι αυτή βρε κορίτσι μου?? στο Νταχάου είναι??? έλεος!!!! οκ και εγώ υποστηριζω τον θυλασμό αλλά όχι και να πεθάνουν τα μωρά..... είπαμε!!! λίγο συναίσθημα προς τα ναογνά και ακόμα περισσότερο προς τις λεχώνες δε βλάπτει.....

Μελάκι πολύ προσοχή κοριτσάκι μου!!!!

όλες οι υπόλοιπες μανούλες?? Μαράκι, Γαρουφάκι, Ανθιος, Βελισάκι, Νικελάκι??? όλες καλά?? και αυτές που ξέχασα??

εμείς καλά πάμε, προχθές κάναμε ένα εμβόλιο που είναι κατά της βροχιολίτιδας και το κάνουν όλα τα πρόωρα (να μην σας πω τιμή καλύτερα), και ζυγιστίκαμε... φτάσαμε αισίως τα 3 κιλά και 49 πόντους ύψος!!!! και γεννηθήκαμε 1760 (που έχασε αρκετά γραμμάρια τις πρώτες μέρες λόγω της ταλαιπωρίας) και ύψος 43εκ. βέβαια έχω αρχίσει και κουράζομαι με το θύλαστρο και θα το κόψω το δικό μου γάλα. το συμπλήξρωμα που πίνει είναι ειδικό για πρόωρα και έχει της παναγιάς τα μάτια από βιταμίνες!! πάιρνουμε και εξτρα σίδηρο που μας προκαλεί δυσκιλιότητα, αλλά με τύλιο ή χαμομήλι όλα λύνονται... θα πάμε για επανεξέταση στις 27/12 και αρχές Γενάρη για βυθοσκόπηση, είναι εξέταση για τα ματάκια της΄, πρέπει να δουν οτι αναπτύσονται σωστά. και να φανταστείτε οτι τώρα θα γεννούσα!!!!! αλλά οκ!!! χαίρομαι το μωράκι μου 2 μήνες περισσότερο!!!!!

Σας φιλώ όλες και να προσέχετε τα μωράκια σας και τις κοιλίτσες σας οι μέλλουσες!!! και μακριά από επισκέψεις!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια η Μαργιούλα γεννάει σήμερα! Μου έστειλε sms νωρίτερα. Μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Λέναλεκ τι συμπεριφορά ήταν αυτή καλέ. Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται.

Ζουνίτσα τι καλα νέα που είναι αυτά για την κορούλα σου! Μπράβο κοριτσάκι!

Anthios πήγες στο γιατρό? Τι σου είπε?

Εγώ καλά είμαι, καμία εξέλιξη ακόμα... Θα δούμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...