Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερα!

τελικα χθες με πειραν και μου αναβαλαν το ραντεβου για την Κυριακη, το κακο ειναι οτι εχω να δω την μπεμπα απο της 2/12 και οσο να πεις ειναι μεγαλο διαστημα, ευτυχως την ακουω , αλλα νομιζω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να βλεπουν στον υπερηχο οι γιατροι, ειδικα τωρα προς το τελος, οπως αν γερναει ο πλακουντας , αν το μωρακι παιρνει κιλα.... δεν ξερω νιωθω ανασφαλεια και μαλλον δικαιολογημενη, baila και anthios σας καταλαβαινω τα ιδια νιωθω και εγω, φιλακια σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια καλημερα!

τελικα χθες με πειραν και μου αναβαλαν το ραντεβου για την Κυριακη, το κακο ειναι οτι εχω να δω την μπεμπα απο της 2/12 και οσο να πεις ειναι μεγαλο διαστημα, ευτυχως την ακουω , αλλα νομιζω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να βλεπουν στον υπερηχο οι γιατροι, ειδικα τωρα προς το τελος, οπως αν γερναει ο πλακουντας , αν το μωρακι παιρνει κιλα.... δεν ξερω νιωθω ανασφαλεια και μαλλον δικαιολογημενη, baila και anthios σας καταλαβαινω τα ιδια νιωθω και εγω, φιλακια σε ολες!!!

Καλημέρα Μαργιούλα μου να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι! Κάνε λιγάκι υποονή ως την Κυριακή 2 μερούλες έμειναν και μετά θα δεις το κοριτσάκι σου και θα πάρεις δύναμη και πάλι! Κοντέυεις άλλωστε λίγο έμεινε για να την σφίξεις στην αγκαλίτσα σου κ εκεί να σταματήσει ο χρόνος! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα στις μανουλες και στις εγκυουλες!

Οσες γεννησατε να σας ζησουν τα μωρακια σας! να ειναι γερα και τυχερα!

Βρε κοριτσια εχω ενα θεματακι με την μπουμπου μου... εμαθε στις αγκαλιες και δεν στεκεται καθολου στο ριλαξ ή στην κουνια της. ακομη και στον υπνο θελει αγκαλια. Ημουν της αποψης οτι οποτε κλαιει το μωρο πρεπει να το περνουμε αγκαλια γιατι το εχει αναγκη κ νιωθει ανασφαλεια αλλα εκ των πραγματων δεν μπορω να ειμαι μερα νυχτα με ενα μωρο στην αγκαλια! Τι να κανω?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα!

Ετσι κι εγω,απο τις 2/12 την ειδαμε την μπεμπα και μας ξανακλεισε ραντεβου για τις 20/12 αν δεν εχω γεννησει!νομιζω η εβδομαδιαια επισκεψη να επιβαλλεται οταν υπαρχει καποιο θεμα.Αφου δεν αγχωνεται ο γιατρος, γιατι να αγχωθω εγω?Δε θα του επεφτε ασχημα να με σερνει στο ιατρειο καθε λιγο κ λιγακι, αφου πληρωνεται..Για να μη το κανει,το βλεπω θετικα για μενα και γ ια την εγκυμοσυνη μου!οποτε Margioula δες το θετικα κι εσυ!

Βρε κοριτσια εχω ενα θεματακι με την μπουμπου μου... εμαθε στις αγκαλιες και δεν στεκεται καθολου στο ριλαξ ή στην κουνια της. ακομη και στον υπνο θελει αγκαλια. Ημουν της αποψης οτι οποτε κλαιει το μωρο πρεπει να το περνουμε αγκαλια γιατι το εχει αναγκη κ νιωθει ανασφαλεια αλλα εκ των πραγματων δεν μπορω να ειμαι μερα νυχτα με ενα μωρο στην αγκαλια! Τι να κανω?

Χμμμ....υπομονή?

Αν το βρεις πες το και σε μένα...

Το χαμε και με τη Ζωή...

Ε το χουμε και με τη Δανάη. Και που σαι ακόμα βασικά...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τι κάνετε κοπέλες?

Δε πολυδιαβάζω τα προηγούμενα.

Εϊδα μόνο ότι η Μαργιούλα ανησυχεί.

Δε χρειάζεται...όλα καλά...κοντεύεις και θα ηρεμήσεις όταν πιάσεις το νινί...

Εμείς παιδευόμαστε με το στήθος...μια τα πάμε καλά μια λίγο ζοριζόμαστε...θα δείξει.

Εκλεισα να ρθει μια σύμβουλος θηλασμού σε λίγες μέρες να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Θέλω να κάνω το καλύτερο υπό τις συνθηκες...δηλαδή τη παρουσία της άλλης μου μικρής. Θέλει και αυτή αμέριστη προσοχή και δε νομίζω ότι μπορώ να μαι μόνη με τις δυο και να θηλάζω όλη μέρα. Τώρα που ναι εδώ ο άντρας μου οκ. Από την άλλη βδομάδα? Θα δούμς...ελπίζω να τα καταφέρω. Προς το παρόςν είμαι αισιόδοξη, πάμε καλά.

Φιλιά σε όλες...να προσέχετε τα μωράκια σας...εντός και εκτός!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημέρα!!!! έχεις δίκιο κοριτσάκι μου να ανησυχείς. πισεύω όμως οτι δεν θα σε άφηνε έτσι. τι να σου πω.... ηρέμησε, εξάλλου 2 μερες είναι.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Καλημέρα Μαργιούλα μου να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι! Κάνε λιγάκι υποονή ως την Κυριακή 2 μερούλες έμειναν και μετά θα δεις το κοριτσάκι σου και θα πάρεις δύναμη και πάλι! Κοντέυεις άλλωστε λίγο έμεινε για να την σφίξεις στην αγκαλίτσα σου κ εκεί να σταματήσει ο χρόνος! :P
καλημερα στις μανουλες και στις εγκυουλες!

Οσες γεννησατε να σας ζησουν τα μωρακια σας! να ειναι γερα και τυχερα!

Ετσι κι εγω,απο τις 2/12 την ειδαμε την μπεμπα και μας ξανακλεισε ραντεβου για τις 20/12 αν δεν εχω γεννησει!νομιζω η εβδομαδιαια επισκεψη να επιβαλλεται οταν υπαρχει καποιο θεμα.Αφου δεν αγχωνεται ο γιατρος, γιατι να αγχωθω εγω?Δε θα του επεφτε ασχημα να με σερνει στο ιατρειο καθε λιγο κ λιγακι, αφου πληρωνεται..Για να μη το κανει,το βλεπω θετικα για μενα και γ ια την εγκυμοσυνη μου!οποτε Margioula δες το θετικα κι εσυ!
Τι κάνετε κοπέλες?

Δε πολυδιαβάζω τα προηγούμενα.

Εϊδα μόνο ότι η Μαργιούλα ανησυχεί.

Δε χρειάζεται...όλα καλά...κοντεύεις και θα ηρεμήσεις όταν πιάσεις το νινί...

Εμείς παιδευόμαστε με το στήθος...μια τα πάμε καλά μια λίγο ζοριζόμαστε...θα δείξει.

Εκλεισα να ρθει μια σύμβουλος θηλασμού σε λίγες μέρες να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Θέλω να κάνω το καλύτερο υπό τις συνθηκες...δηλαδή τη παρουσία της άλλης μου μικρής. Θέλει και αυτή αμέριστη προσοχή και δε νομίζω ότι μπορώ να μαι μόνη με τις δυο και να θηλάζω όλη μέρα. Τώρα που ναι εδώ ο άντρας μου οκ. Από την άλλη βδομάδα? Θα δούμς...ελπίζω να τα καταφέρω. Προς το παρόςν είμαι αισιόδοξη, πάμε καλά.

Φιλιά σε όλες...να προσέχετε τα μωράκια σας...εντός και εκτός!

Κοριτσαρες σαν να ξαναμαζευτηκαμε αχ χαιρομαι!!

ειλικρινα σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη και σας αγαπαω πολυ αληθεια!! καθε φορα που γινοτανε κατι με καπια απο εσας ανησυχουσα και περιμενα με μεγαλη αγωνια, αληθεια σας νιωθω πολυ κοντα μου και θελω να σας γνωρισω και απο κοντα και τα μπεμπακια σας!!

Κριστυ δεν το εχω ζησει αλλα το φανταζομαι, μαλλον δυσκολο ειναι!!

Μελακι μου παλεψε το οσο μπορεις και με την συμβουλο

Αν βρεις χρονο διαβασε και λιγο εδω για την τεχνικη μπορει να βοηθησει

http://www.thilasmos.gr/topothetisi.htm

τωρα για τη Ζωιτσα σου μην ανησυχεις θα την αποδεχτει την παρουσια της μικρης Δαναης!! φιλακια πολλα σε ολες....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες!

μαργιουλα μου μην ανυσηχεις θα εδινε σημα η μπεμπα σου αν κατι δεν πηγαινε καλα!!

Αγγελικη μου ετσι ημουν και εγω στην Εφη με το θεμα γαλα δεν την εφτανε με τιποτα σχεδον παντα ηθελε συμπληρωμα τωρα για την ωρα τουλαχιστον δεν εχω κανενα προβλημα!

Μελακι μου να σου ζησει η κορη(δεν θυμαμαι αν σου εχω ευχηθει..καμμενα εγκεφαλικα κυταρρα...)!!!! θα τα φερεις βολτα οι πρωτες μερες ναι ειναι δυσκολες!

Σημερα πηγα και γιατρο ολα μια χαρα κ η τομη αριστη.

Δοξα το Θεο πηγαν ολα καλα!

Οσο για την γεννα:

Τη Παρασκευη ειχα ανεβοκατεβει πολλα σκαλια ξαπλωσα το μεσημερι με καψιμο στην μεση ,ξυπνησα με τσιμπιες και με δυσκολια περπατουσα.Ξαπλωσα στο καναπε ο πονος δεν περνουσε και γινοταν πιο εντονος. Πηρα τον γιατρο μου ειπε να βαλω βολταρεν υποθετο το εκανα ο πονος το ιδιο και αρχισαν κ συσπασεις στην κοιλια ανα 15 λεπτο.Στο σπιτι μονο με την μαμα μου κ την Εφη κ να μην ξερει να οδηγαει..ο αντρας μου πνιγμενος στην δουλεια .... ο πονος δυναμωνε με παιρνει κ ο γιατρος πισω τηλ και μου λεει πηγαινε για νστ.

Ερχετε ο αντρας μου και μεσα στην κακοκαιρια (εριχνε τοση βροχη) φυγαμε.

Το νστ εδειχνε συσπασεις ανα 2-3 λεπτα οταν πηγαμε,διστολη μηδεν, η μαια με το χερι να μην πιανει τιποτα το μηχανημα ομως ελεγε αλλα .Βαλαμε κ δευτερο το ιδιο παλι.

Η μεταβλητοτητα χαλια του μωρου.Ζοριζοταν ασχημα.

Ο γιατρος ηρθε μετα απο λιγο και βλεπει το νστ. Ζυγιζομαι 2 κιλα μειον απο την Δευτερα... κ η αποφαση ηταν να μπω χειρουργειο.

Οι διαδικασιες τσακα τσακα και 1 το πρωι ημουν μεσα στο χειρουργειο.

Ακουω τον γιατρο που λεει στην βοηθο οτι ειναι νωρις ακομη αλλα πρεπει να το παρει και οτι ολα θα πανε καλα! ηρεμω οσο γινεται και προσευχομαι στην Παναγια....

35 λεπτα μετα και μετα απο πολυ ζορι γιατι το αμνιακο ηταν οσο ενα ποτηρι ρακι ο μικρος βγηκε(η πεθερα μου ηταν μεσα στο χειρουργειο και εκεινη την ωρα κοντεψε να λιποθυμησει τις φερανε σκαμπο). Τα ματια μου ηταν κολλημενα πανω του δεν το ακουγα ζωηρο οσο θα ηθελα οσο ειχα ακουσει την Εφη..σταματησαν τα παντα γυρω μου τα παντα...... η νεογνολογος του εκανε δυνατο μασαζ και του εδωσε οξυγονο κ αμεσως ολα ελαμψαν γυρω μου! Ειχα τον γιο μου αγκαλια !!!!

Ειμασταν καλα και οι δυο!!

Δακρυα δεν ετρεξαν οχι.... ημουν τοσο γεματη τοσο γαληνια τοσο ολοκληρωμενη......!!!!

Μετα τον πηρα για λιγο στην θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση και οταν πηγα στο δωματιο μου τον εφεραν.Κατευθειαν τον εβαλα στο στηθος μου και διπλα ειχα τον αντρα μου.....!!!! :-) :smile: !!!

Αυτο ηταν!

Τωρα τον εχω διπλα μου!!!

Κοριτσια μεσα απο την καρδια μου να νιωσετε αυτο που ενιωσα εγω και σε εσας που περιμενετε το δευτερο ή κ τριτο αγγελουδι σας να το ξαναζησετε!!

nai!!!!!! βιαστήκαμε να έρθουμε στο κόσμο και να μεγαλώσουμε!!!!! τι κάνεις εσύ???,

Γειά σου ζουνίτσα! Η μικρή σου κάτι θα ξέρει παραπάνω και βιάστηκε να γεννηθεί, ο δικός μου πάλι..... Εχθές πήγαμε στο γιατρό και κάναμε nst και υπέρηχο, το μωρό μια χαρά αλλά από συσπάσεις τίποτα. Ο ντόκτορ είπε ότι μπορούμε να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω περπάτημα. Τι να κάνω η δόλια, και περπατάω μια ώρα κάθε μέρα και ασκήσεις κάνω, αλλά τίποτα. Τον βλέπω να βγαίνει τα Χριστούγεννα για να μην μπορέσει ο γιατρός να κάνει γιορτές σαν άνθρωπος.. ;);)

Mariaefi τι συγκινητική που είναι η ιστορία σου! Μάλλον κάποιος από ψηλά σας πρόσεχε και τους δύο :)

Μαργιούλα μην ανησυχείς μια μερούλα έμεινε για να δεις την μπέμπα σου. Να μας πεις νέα, ε?

γεια σας φιλεναδες!

μαργιουλα μου μην ανυσηχεις θα εδινε σημα η μπεμπα σου αν κατι δεν πηγαινε καλα!!

Σημερα πηγα και γιατρο ολα μια χαρα κ η τομη αριστη.

Δοξα το Θεο πηγαν ολα καλα!

Μαρακι μου γλυκο!! μαλλον εχεις δικιο για την μπεμπουλα, αλλα θελω τοσο πολυ να δω οτι ειναι καλα!!!

αχ βρε Μαρακι μου να ειστε ολοι γεροι και ευτυχισμενοι!!

Γειά σου ζουνίτσα! Η μικρή σου κάτι θα ξέρει παραπάνω και βιάστηκε να γεννηθεί, ο δικός μου πάλι..... Εχθές πήγαμε στο γιατρό και κάναμε nst και υπέρηχο, το μωρό μια χαρά αλλά από συσπάσεις τίποτα. Ο ντόκτορ είπε ότι μπορούμε να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω περπάτημα. Τι να κάνω η δόλια, και περπατάω μια ώρα κάθε μέρα και ασκήσεις κάνω, αλλά τίποτα. Τον βλέπω να βγαίνει τα Χριστούγεννα για να μην μπορέσει ο γιατρός να κάνει γιορτές σαν άνθρωπος.. ;);)

Μαργιούλα μην ανησυχείς μια μερούλα έμεινε για να δεις την μπέμπα σου. Να μας πεις νέα, ε?

Βελισακι μου Μακαρι να με παρει να παω αυριο γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο,εγω δεν εχω κανει ακομα NST και εχω απο τις 2/12 να κανω υπερηχο οποτε δεν ξερω ουτε αν ειναι ψηλα η μπεμπουλα ουτε τιποτα, για αυτο εχω αγχωθει τοσο!! αλλα εχω συσπασεις αρκετα συχνα και εχω ξεκινησει και περπατημα αντε να δουμε ποτε θα αποφασισουν να βγουν τα μπεμπακια μας, ξερω οτι ο γιατρος μου μπορει να αφησει και 41 εβδομαδα αν δει οτι δεν ειναι ετοιμο το μωρο και δεν θελω, απο την αλλη δεν θελω ουτε προκληση, μακαρι να αποφασισουν απο μονα τους τα μπεμπακι μας να βγουνε...

φιλακια πολλα κουκλες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...