Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα μωράκια..... να είναι καλότυχα και σιδερένιοι όλοι σας!!!!!

Μαργιούλα θα πάω τέλος του μήνα να με δει μετά το σαραντισμό (δεν πρόλαβα να πάω στις 40 μέρες) και να μιλήσουμε λίγο για το τι έγινε με την περίπτωσή μου. πως τον βλέπεις?? αντέχει??? τελικά έφυγε απο το αρεταίειο??

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα!! Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να μπω και να σας ευχηθω! Ειμαι κι εγω πλεον μια ευτυχισμενη ξενυχτισμενη μανουλα!!

Εσεις τι κανετε??

Νικελακι μου καλως το! να την χαιρεσαι την κορουλα σου, να ειναι γερη, καλοτυχη και παντα ευτυχισμενη!! οταν θα αδιασεις θελουμε λεπτομεριες πως σου προεκειψε ο φυσικος τοκετος (ετσι δεν λεγεται οταν δεν γινεται ουτε επισκληριδιος αναισθησια)? αληθεια γνωρισες την Κατερινα και την Αλεξανδρα τις δυο μαιες του Ελενα που κανουνε μαθηματα?

φιλακια πολλα στην μπουμπου σου και σαραντισμο!!!

Καλημέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα μωράκια..... να είναι καλότυχα και σιδερένιοι όλοι σας!!!!!

Μαργιούλα θα πάω τέλος του μήνα να με δει μετά το σαραντισμό (δεν πρόλαβα να πάω στις 40 μέρες) και να μιλήσουμε λίγο για το τι έγινε με την περίπτωσή μου. πως τον βλέπεις?? αντέχει??? τελικά έφυγε απο το αρεταίειο??

Ζουνιτσα μου θα παω να τον δω αυριο,περιμενω τηλεφωνο σημερα απο τα κοριτσια στο ιατρειο να μου πουνε που και ποτε θα συναντηθουμε,την τελευταια φορα που τον ειδα πριν 2 εβδομαδες στο Αρεταιειο πηγαινε και δεν πηγαινε, ηταν αληθεια πολυ κουρασμενος, αλλα νομιζω οτι αντεχει μαλλον ειναι συνηθισμενος πια!! απο οσο γνωριζω ειναι ακομα στο Αρεταιειο αυριο θα εχω περισσοτερες πληφοριες, φιλακια στο Ζουζουνακι σου!! αληθεια ποσο κιλα ειστε πια?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

στις 6/12 που ζυγιστήκαμε ήταν 2600. στις 27/12 έχουμε πάλι ραντεβού στην μονάδα της Νίκαιας για επανεξέταση και υπέρυχο εγκεφάλου. εξετάσεις προγραμματισμένες. τα παρακαλοθούν τα πρόωρα μέχρι κάποια ηλικία, νομίζω 1 έτους. την παρασκευή θα κάνουμε ένα εμβόλιο κατα της βροχιολίτιδας και στις 28/12 το πρώτο μας επίσημο εμβόλιο!!! και θα είμαστε τότε 2 μηνών!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ. 1760 kg

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ., 3550 kg

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Bebua αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (???Μαιευτήριο??) 3,1 Kg

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (Μητέρα Αθηνών) Κ.T. 3,1 Kg=

Nikel κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 6/12/2010 (Έλενα Βενιζέλου) Φ.Τ.

Mariaefi αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! (Ασκληπείο Κρήτης)

Honey κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!! 11/12/2010 (Μαιευτήριο Λητώ) Φ.Τ. 3050 kg, 52cm

Cleoʼs mommy αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!! 5/12/2010 2950 kg

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 14/12/2010 (Αττικό Νοσοκομείο) Κ.Τ. 4300 kg

Flosummer αγοράκι ΠΗΤ: 24/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Baila αγοράκι

Anthios κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/12/2010 (Μητέρα)

Velissa αγοράκι ΠΗΤ: 27/12/2010 (Γαία) Φ.Τ.

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Λενάκι να σου ζήσει, παιδεύτηκες τις προηγούμενες ημέρες αλλά ο παίδαρος, παίδαρος! ;)

Mariaefi χάρηκα πάρα πολύ που είστε και οι δύο καλά. Να σου ζήσει το μωράκι σου και καλό κουράγιο με τα ξενύχτια.

Zounitsa γίνατε κιόλας 2 μηνών. Μπράβο! Ολόκληρες κοπέλες γινήκατε καλέ!

Margioula σου έχω στείλει pm.

Κοριτσακια σημερα μαλλον θα παω στο γιατρο, την ωρα ακομα δεν την ξερω, θα περιμενω να με ειδοποιησει μεσα στην μερα, τεσπα αντε να δουμε εχω πολυ αγωνια, θελω να δω ποσα κιλα εχει παει η μπεμπουλα μου και γενικα να δουμε πως ειναι!! κοριτσια χθες που ειχα βαλει τραγουδια χοροπηδαγε, του λεω του αντρα μου οριστε η χορευτρια και αρχιζει: οχι η κορη μου δεν θα γινει χορευτρια...... καλα τι επαθε δεν περιγραφεται πωπω θα εχουμε θεμα νομιζω!!! φιλακια σε ολες θα ξαναμπω να σας πω νεα....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Και εδώ...ξανά!

Θα βρω ευκαιρία να διαβάσω τα νέα...καλώς μας ήρθαν τα νέα μωράκια...εγώ είμαι πολύ καλά...όλα πήγαν τέλεια...εύκολα και γρήγορα, το μωράκι μια χαρά...με τις γνωστές δυσκολίες τώρα. ΑΠό χτες στο σπίτι προσπαθουμε να συνδυάσουμε και τα δυο μας παιδάκια και να συντονιστούμε. Εύκολο δε θα ναι αλλά δε πειράζει...αντοχές μόνο να χουμε.

Σε πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτό και όλα τα σχετικά...

Φιλιά σε όλες και καλή μας συνεχεια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Zounitsa γίνατε κιόλας 2 μηνών. Μπράβο! Ολόκληρες κοπέλες γινήκατε καλέ!

nai!!!!!! βιαστήκαμε να έρθουμε στο κόσμο και να μεγαλώσουμε!!!!! τι κάνεις εσύ???,

καλημέρες σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Επιτέλους ξέκλεψα 3 λεπτάκια να μπώ κ εγώ να διαβάσω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μας!! Μου λείψατε πολύ κοριτσάκια μου!!!! :)

Να ζήσουν όλα τα μωράκια του καφέ μας να είναι πάντοτε υγειέστατα και ευτυχισμένα!!!! Με το καλό Μαργιούλα μου να υποδεχτείς και εσύ την κορούλα σου!! Φαντάζομαι σε εχει φάει η ανυπομονησία και με το δίκιο σου, σ αφήσαμε σχεδόν μοναχούλα σου κοριτσάκι μου αλλά ειλικρινά τρέχω με τέτοιους ρυθμούς που ούτε εγώ δεν ξέρω πως δεν πέφτω κάτω!!! Βλέπετε με τα ξενύχτια δεν τα πήγαινα ποτέ καλά αλλά τώρα εκ των πραγμάτων όχι μόνο ξυπνάω κάθε 3 ώρες την νύχτα αλλά λειτουργώ σαν να είναι μέρα!! Με το που ακούω κλάμα σηκώνομαι όρθια σαν τον φαντάρο με το ένα μάτι ανοιχτό το άλλο κλειστό!!!!

Το μικρό μου αγοράκι μεγαλώνει συνέχεια απο 2.890 που γεννηθήκαμε φτάσαμε αισίως στα 3.430!!!! Ο γιατρός μου είπε οτι θέλει να πέρνουμε 200 γρ. την εβδομάδα και εμείς πήραμε τα διπλά!! Αφού τον ρώτησα αν ειναι νορμάλ και μου είπε πως εφόσον πήραμε τουλάχιστον 200 δεν τον πειράζει καθόλου..:rolleyes:

Έχουμε ενα θεματάκι με τον αφαλό μας και πολύ εχει στεναχωρηθει η μανούλα...πάμε για κοκκιώμα...απ'οτι μου ειπε θα χρειαστεί να του κάνει μια μικρή επεμβασούλα αν δεν φτιάξει απο μόνο του σε 2 μήνες..

Σχετικά με τον θηλασμό κ εκεί προβλήματα είχα απο την αρχή...λίγο γάλα και πολύ μεγάλο στήθος με εισέχουσες θηλές..τι θηλές σιλικόνης πήρα...τα πάντα έκανα...το έπιανε κάπως ο μικρός ρούφαγε 4 ώρες και μώλις το άφηνε απο το στοματάκι του κ το έβαζα για νάνι ουρλιαζε πάλι..τελικά μια μέρα εβγαλα με το θήλαστρο και του έδωσα να φαει και μετά κοιμόταν 3 ώρες το πουλάκι μου ήρεμο... Οπότε εγώ πλέον βγάζω με το θήλαστρο και του δίνω όλα τα γεύματα πλήν απο 2 το βράδυ που δίνω συμπλήρωμα γιατι το δικό μου δεν φτάνει.. Εκλαψα ξανα εκλαψα αλλα προκειμένου να είναι καλα΄το παιδί μου και ευχαριστημένο δεν κοιτάω εγωισμούς.

Κατά τα άλλα είναι ενα υπέροχο παιδάκι πολύ ήρεμο σαν αγγελούδι! Τρώει και κοιμάται και όταν δεν θέλει να κοιμηθεί κάθετε ήρεμο στο κρεβατάκι του και κοιτάει γύρω γύρω! Αν το πάρει κανείς αγκαλιά πάει καλώς αν όχι δεν μιλάει ποτε!!! Ειλικρινά ευχαριστώ τον θεό που μου τον εστειλε τον αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου και θα κάνω τα πάντα για να ειναι ευτυχισμένος!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλως τα κοριτσακια μου!!!

Αγγελικουλα μου φροντιζει η φυση να αντεχουμε και στο ξενυχτι και σε ολα, μπραβο κοπελαρα μου προσπαθησε το χωρις εγωισμους οπως λες και θα τα καταφερετε και με τον θηλασμο και με ολα, οσο για τον αφαλουλη σας το εχω ακουσει συμβαινει σε αρκετα μωρουλια, αλλα θα δειτε μπορει και να περασει, να σου ζησει ο μικρος σου ο αντρουλης!!

Μελακι γυρισατε! θα τους βρειτε τους ρυθμους σας, αντε περιμενουμε φωτογραφιες!!

Μαρακι μου να τον χαιρεστε τον γιοκα, απο τον χαρακτηρισμο καταλαβαινω οτι δεν σε αφηνει σε ησυχια, δεν πειραζει ετσι πρεπει!!

Εμεις ακομα περιμενουμε τον γιατρο μηπως μας δει σημερα γιατι του ετυχαν γεννες αλλα ακομα δεν μας εχει ακυρωσει, εχουμε ελπιδα να μας δει λεει, τωρα τι ωρα δεν εχω καταλαβει? εχω πολυ αγωνια ρε γαμωτο και προστειθετε και η αναμονη που μου κανει τα νευρα κροσια :mad::mad::mad:

τεσπα αντε να δουμε μαλλον για αναβολη το παμε.... αν εχω νεα θα μπω να σας τα γραψω, φιλακια σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλες, μειναμε λιγες ακομα βλεπω

εγω εχω πητ 25/12 και θα περιμενουμε σιγουρα μεχρι 28 ειπε ο γιατρος

εχω αρχισει και αγχωνομαι, νομιζω οτι δε θα γεννησω...

εκει που νομιζα οτι θα γεννησω προωρα φτανω τις 39 εβδ και τιποτα

αντε να δουμε τι θα γινει

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...