Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργιούλα έχεις γίνει εξπερ...... μπράβο!!!! σ'ευχαριστώ που το συμπλήρωσες....

καλημερούδια σε όλες και ψυχραιμία σε όσες δεν έχουν γεννήσει....

Μπράβο Μαργιούλα για το update της λίστας! Ενημερωμένη σε βρίσκω...

Cleo's mommy συγχαρητήρια! Να σας ζήσει!

ΛΕΝΑΛΕΚ άντε σε βλέπω κι εσένα σιγά σιγά να ανεβαίνεις στο πάνω μέρος της λίστας με τα γεννητούρια:D

Φιλιά σε όλες!

Κοριτσακια τωρα γυρισα σπιτι απο το πρωι!! ειχα παει να παρω τα τελη κυκλοφοριας και την ασφαλεια του αυτομκινητου μου, πολυ τρεξιμο και σπασιμο νευρων!!! η ασφαλιστικες συνεχεια ανεβαζουν τις τιμες!!! ουφ τεσπα ας αλλαξω θεμα γιατι θα συγχιστω παλι!!!

Ζουνιτσα-Βελισακι μαθαινω σιγα σιγα λετε?

anthios οσες περισσοτερες συσπασεις κανουμε τωρα ειναι καλο υπαρχει περιπτωση να παμε στο μαιευτηριο με διαστολη καιο να τελειωσουμε στο μπαμ μπαμ οπως λεει η φιλεναδα μας το Μελακι!!!

Σημερα μου εστειλε μηνυμα το Μελακι Ρωταει Τι κανετε? λεει εμεις εδω, βυζακι και αγιος ο Θεος (χαχαχα)

ακομα λεει οτι την Τεταρτη πανε σπιτι και της λειπει φρικτα η Ζωουλα της και λεει να σας δωσω φιλια και αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!

οποτε σας τα στελνω και στελνω πολλα φιλακια και απο εμενα,αυριο μπαινω στην 38εβδ,την Πεμπτη παμε στον γιατρο να δουμε την μπεμπουλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕ ΑΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ...ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ 10/1ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΗΤ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 11/12... :)

Ηλιαννα να σου ζησει το μπεμπακι σου, να ειναι γερο και να το δεις οπως επιθυμεις!!! γεννησες με το που μπηκες στον μηνα σου, έλπιζω χωρις προβληματα! εγω εχω Π.Η.Τ. 28/12 ειμαι η τελευταια του καφε του Δεκεμβριου εκτος απροοπτου βεβαια,οταν επρεπε να αποφασισω σε πιο καφε θα συμμετεχω ελεγα οτι ειμαι πιο κοντα στου Δεκεμβριου γιατι απο την στιγμη που μπαινω στον μηνα μου μπορω να γεννησω ανα πασα στιγμη, τελικα με βλεπω να φτανω στο τελος παρα 2 μερουλες Ιανουαριο!!! οπως και να εχει να χαιρεσαι το μπεμπακι σου και παλι, μαλλον αγορακι ειναι αν ξεχωριζω καλα ε? παντως ειναι και πανεμορφο!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Που ειστε βρε κοριτσακια Γιαννης πινει Γιαννης μεθαει καταντησα, πολυ μοναξια επεσε στο καφε μας!!!! ευχομαι να ειστε ολες καλα! Λενανεκ μπορει και να εχεις ηδη γεννησει!! αντε πριμενουμε πληροφοριες απο οποια γνωριζει,

οσες απολαμβανετε ηδη τις μικρες αγκαλιτσες απο τα μπεμπακια σας, ζηλευω θελω και εγω, φατε τα στα φιλια!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μαργιούλα καλημέρα!!!! οι μανούλες δεν προλαβαίνουν να φράφουν.... θα το δεις και εσύ!!! πως τα πας?? όλα καλα?? τι σου έχει πει ο γιατρός??

Να μας ζήσουν όλα τα μπεμπάκια.... τα φιλιά μας....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ηλιάννα να σου ζήσει το μωράκι!

Μαργιούλα είμαστε κι εμείς εδώ, οι μαμάδες-to-be. :)

Σήμερα έφτιαξα τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, μήπως είμαι λίγο της τελευταίας στιγμής?:rolleyes: χιχι

Δέν είπαμε η μακροβιότερη εγκυμοσύνη σε σχέση με την ΠΗΤ?

Ε το εννοούμε!Η κατάσταση μου είναι για να γεννήσω σε κανά 2 εβδομάδες!!!

Τι στο καλό τι ζώο είμαι άραγε?????

Όμως ο μπέμπης ενώ λίγο ήθελε για να γυρίσει με το κεφάλι κάτω,παλι μπερδεύτηκε!

Είναι με το κεφάλι επάνω,ανάμεσα στα δύο στήθη! Κέντρο!!!

Οπότε μιλάμε για καραμπινάτη ισχυακή προβολή με παιδί που άλλοι νομίζουν ότι έχω δίδυμα.

Τέλειες προϋποθέσεις για αναγκαστική καισαρική.

Περιμένω λοιπόν το βράδυ να πάω να γεννήσω και αν όχι θα πάω την Παρασκευή το πρωί.

Αν δεν μπω αύριο να σας γράψω θα βάλω άλλον να σας γράψει!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Μαργιούλα καλημέρα!!!! οι μανούλες δεν προλαβαίνουν να φράφουν.... θα το δεις και εσύ!!! πως τα πας?? όλα καλα?? τι σου έχει πει ο γιατρός??

Να μας ζήσουν όλα τα μπεμπάκια.... τα φιλιά μας....

Το ξερω κοπελαρα μου!!! γι αυτο σας λεω να τα φατε στα φιλια!!! αληθεια θα σε ξαναδει ο γιατρος μας?

Ηλιάννα να σου ζήσει το μωράκι!

Μαργιούλα είμαστε κι εμείς εδώ, οι μαμάδες-to-be. :)

Σήμερα έφτιαξα τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, μήπως είμαι λίγο της τελευταίας στιγμής?:rolleyes: χιχι

Εννοειτε και ειστε εδω και χαιρομαι πολυ γι αυτο!! οσο για την βαλιτσα μια χαρα τωρα που την ετοιμασες θα ερθει και το μπεμπακι σου!!!

Δέν είπαμε η μακροβιότερη εγκυμοσύνη σε σχέση με την ΠΗΤ?

Ε το εννοούμε!Η κατάσταση μου είναι για να γεννήσω σε κανά 2 εβδομάδες!!!

Τι στο καλό τι ζώο είμαι άραγε?????

Όμως ο μπέμπης ενώ λίγο ήθελε για να γυρίσει με το κεφάλι κάτω,παλι μπερδεύτηκε!

Είναι με το κεφάλι επάνω,ανάμεσα στα δύο στήθη! Κέντρο!!!

Οπότε μιλάμε για καραμπινάτη ισχυακή προβολή με παιδί που άλλοι νομίζουν ότι έχω δίδυμα.

Τέλειες προϋποθέσεις για αναγκαστική καισαρική.

Περιμένω λοιπόν το βράδυ να πάω να γεννήσω και αν όχι θα πάω την Παρασκευή το πρωί.

Αν δεν μπω αύριο να σας γράψω θα βάλω άλλον να σας γράψει!

Λενακι μου με το καλο η ευχη μου ειναι να γινουν ολα ετσι οπως επιθυμεις, αλλα και πανω απο ευχομαι με ενα γερο παιδαρο!! περιμενουμε νεα σου...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Το Λενάκι ΛΕΝΑΝΕΚ γεννησε τελικα χτες το βραδυ με καισαρικη το τριτο της παιδακι, εναν παιδαρο 4.300 κιλα!!!!!!!

Ειναι μια χαρα και οι δυο!!!

Να σας ζησει Λενα!!!

Για τις ευχες ανοιξα αυτο!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=740705#post740705

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

γυρισαμε

ειμαι μια ευτιχισμενη αγορομανα!!!!!!!

επειδη νυσταζω απιστευτα θα σας πω στα γρηγορα οτι ειμαστε κ οι δυο καλα ο μικρος εκανε λιγο ικτερο αλλα οχι ανυσηχητικο!

η Εφη τρελαμενη με τον αδελφο της!

οσο για τα τις γεννας ενα εχω να πω το αγγελακι μου απο εκει ψηλα εκανε παλι το θαυμα του κοριτσια!!θα σας πω τις επομενες μερες αναλυτικα να συνελθω και εγω απο το σοκ που περασα !

σας φιλω γλυκα!

Κοπελαρα μου να ειστε καλα ολη οι οικογενεια, παντα ευτυχισμενοι να χαιρεστε και τα δυο σας μωρακια!! ο γιοκας σου ειμαι σιγουρη οτι ειναι τοσο γλυκος οσο η μανουλα του, να τον δεις οπως επιθυμεις! μην ανησυχεις για τον ικτερο ολα θα φυγουν αφου ειναι στην αγκαλια σου!! κατσε ηρεμιστε, να μας φιλησεις τα πατουσακια του και την μικρη σου την Εφουλα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Λενακι μου να σου ζησει!!! αυτος και αν ειναι παιδαρος!!!! να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος, τωρα που γεννηθηκε αν θελεις μπορεις να του δαγκωσεις λιγο το κωλαρακι που δεν γυρναγε, αν και πιστευω οτι ή φταιει οτι ηταν μεγαλο μωρο και δεν ειχε τον απαιτουμενο χωρο ή κατι αλλο που θα μας εξιστορησεις εσυ!! να τον δεις οπως λαχταραει η ψυχη σου, φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...