Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια μου αγαπημενα γεια σας!!!!Δεν προλαβαινω να γραψω πολλα τωρα αλλα θα επανελθω.Εγινα ξανα μανουλα στις 5\12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρθε στις αρχες του 9ου ο μπεμπης μας αλλα ευτυχως ολα πηγαν τελεια!!!!!!!!Ημασταν 36 και 6 εβδομαδων και γεννηθηκε φυσιολογικα 3100!!!!!!!!!!!Εσπασαν τα νερα μου 12 παρα 20 το βραδυ και 1 και 15 τα ξημερωματα γεννησα!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια με το καλο σε ολες που ειστε ακομα εγκυουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλια!!!

να σου ζησει και σε ολες τις μανουλες

ευχομαι ολες μας να εχουμε ευκολο τοκετο και φυσικα γερα μωρακια

αντε ανυπομονω!!!!

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου αγαπημενα γεια σας!!!!Δεν προλαβαινω να γραψω πολλα τωρα αλλα θα επανελθω.Εγινα ξανα μανουλα στις 5\12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρθε στις αρχες του 9ου ο μπεμπης μας αλλα ευτυχως ολα πηγαν τελεια!!!!!!!!Ημασταν 36 και 6 εβδομαδων και γεννηθηκε φυσιολογικα 3100!!!!!!!!!!!Εσπασαν τα νερα μου 12 παρα 20 το βραδυ και 1 και 15 τα ξημερωματα γεννησα!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια με το καλο σε ολες που ειστε ακομα εγκυουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλια!!!

bebua να σου ζησει ο μπεμπακος!!!! να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Bebua να σου ζήσει το αγοράκι σου! Τοκετός εξπρές!:)

Εμείς σήμερα είδαμε τον μπεμπούλη μας, ο οποίος είναι μια χαρά και προχωράμε ακάθεκτοι! Γιούπι!

Μπραβο Βελιασακι μου,αντε με το καλο!!!

να σου ζησει και σε ολες τις μανουλες

ευχομαι ολες μας να εχουμε ευκολο τοκετο και φυσικα γερα μωρακια

αντε ανυπομονω!!!!

Balia με το καλο με γερα μωρακια!!!

Μελακι τι τελειο πραγματακι ειναι αυτο? εγω τουλαχιστον δεν το εχω ξαναδει ειναι υπεροχο!!!

Εμεις ειμαστε καλα, εδω χιονιζει μεχρι το πρωι πιστευω οτι θα το εχει στρωσει, φιλακια σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλή μου φίλη Μαριαέφη!

Με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλιά!!!

Ο Θεός μαζί σου!!!

(Όπως καταλάβατε γεννάει τώρα που γράφω....μόλις έλαβα sms)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σας!

Κι εμείς έχουμε σήμερα ραντεβού με τον ντόκτορ και ανυπομονώ να δω τι κάνει ο μπεμπούλης μας!

Honey τι ωραίο το diaper cake!

Με το καλό anthios! Περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι? Είμαστε κοντά στις ημερομηνίες, που ξέρεις μπορεί να γεννήσουμε και μαζί!

Καλημερα!περιμενω μπεμπουλα και θα γεννησω στο μητερα?εσυ?καμια αλλη κοπελα στο μητερα?

Διαφημίσεις

Καλή μου φίλη Μαριαέφη!

Με το καλό να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλιά!!!

Ο Θεός μαζί σου!!!

(Όπως καταλάβατε γεννάει τώρα που γράφω....μόλις έλαβα sms)

Μαρακι μου ευχομαι η παναγια να σου χαρησει εναν ευκολο τοκετο και ενα γερο μωρο! βικακι τελεια τα νεα που μας μετεφερες, αντε και στα δικα σου....

Μπορεις να μου στειλεις το τηλ. με πμ? Θα ηθελα να την παρω να της ευχηθω καποια απο αυτες τις μερες... ειχα σκοπο να της το ζητησω αλλα το αμελησα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Προσπάθησα να ανανεώσω τη λίστα μας, αλλά επειδή είναι ελλειπής, όποια θέλει, συμπληρώνει...

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ., 3550 kg

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Bebua αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (???Μαιευτήριο??) 3,1 Kg

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (Μητέρα Αθηνών) Κ.T. 3,1 Kg

Cleoʼs mommy αγοράκι ΠΗΤ: ??/12/2010 (??Μαιευτήριο?? Φ.Τ., max 5/12/2010 Κ.Τ.)

Nikel αγοράκι ΠΗΤ: 16/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 7/12/2010 Π.Τ.)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Mariaefi kinder έκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπιείο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

Flosummer αγοράκι ΠΗΤ: 24/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Baila αγοράκι

Honey κοριτσάκι ΠΗΤ: 25/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Anthios κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/12/2010 (Μητέρα)

Velissa αγοράκι ΠΗΤ: 27/12/2010 (Γαία) Φ.Τ.

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

Η ΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑΞΕ!!!!

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ., 3550 kg

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Bebua αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (???Μαιευτήριο??) 3,1 Kg

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 5/12/2010 (Μητέρα Αθηνών) Κ.T. 3,1 Kg=

Nikel αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! 6/12/2010 (ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

Mariaefi kinder έκπληξη ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! (ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ)

Honey κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!! 11/12/2010 (ΛΗΤΩ)

Cleoʼs mommy αγοράκι ΠΗΤ: ??/12/2010 (??Μαιευτήριο?? Φ.Τ., max 5/12/2010 Κ.Τ.)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Flosummer αγοράκι ΠΗΤ: 24/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Baila αγοράκι

Anthios κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/12/2010 (Μητέρα)

Velissa αγοράκι ΠΗΤ: 27/12/2010 (Γαία) Φ.Τ.

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσουν όλα τα νεογέννητα μας!!!!! Καλό σαραντισμό σε όλες τις μανουλίτσες και εύχομαι με το καλό να φέρουν στον κόσμο τα παιδάκια τους και οι υπόλοιπες μανούλες!!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πω πω!!!!

Μπράβο στα μωράκια που σκάνε μύτη με γοργούς ρυθμούς πια!

Τώρα πια ναι...έχω μείνει...χαζή!

Είμαι και στο τρίτο παιδί και υποτίθεται επειδή ακριβώς είναι τρίτο θα θέλει να βγει πιο γρήγορα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!

Ηθελα κι εγω με την σειρα μου να σας πω οτι γεννησα τον πριγκιπα μου την περασμενη Κυριακη στις 5/12 με κτ. Το μωρακι μας βγηκε 2950 γρμ. αλλα το πρωτο 24ωρο εμφανησε ικτερο αρκετα υψηλο ο οποιος ανεβαινε η τιμη του μερα με τη μερα. Μπηκε στη λαμπα την Δευτερα και βγηκε χτες!!! 5 24ωρα το καημενο εκει μεσα κι εμεις διπλα βεβαια αλλα τουλαχιστον αυτα ειναι περαστικα. Ειναι ακομα κιτρινουλης αφου βγηκαμε με 13,3 τιμη αλλα οπως με διαβεβαιωσαν οι γιατροι σε τοσο προχωρημενο 24ωρο μονο καθοδικη μπορει να ειναι η τιμη. Τωρα τον εχω διπλα απο το παραθυρο για να τον βλεπει φως οπως μου συνεστησαν οι γιατροι.

Η κορη μου τον υποδεχτηκε με χαρα αλλα ενδομυχα νομιζω οτι ζηλευει αφου εχει κολλησει πανω μου ακομα περισσοτερο. Δεν εχει αντιδρασει ασχημα με τον θηλασμο οπως περιμενα αλλα θελει συνεχεια να τον χαιδευει και να τον φιλαει. Τον εχει κατσιασει... Ασε που παει και σταθμο και φοβαμαι μην τον κολλησει τιποτα αλλα δυστυχως αυτα ειναι μες το προγραμμα. Εκει που κοιμαται το καημενο παει διπλα του και φωναζει κι αυτο πεταγεται πανω... Αλλα σημερα εζησα την πιο ωραια στιγμη, οταν ξυπνησε η κορη μου στις 7 και ηρθε στο κρεββατι μας και την ιδια ωρα ξυπνησε και το μωρο για να το θηλασω. Ειμασταν και οι 4 κατω απο τα ζεστα σκεπασματα με αυτο το κρυο και πραγματικα ενιωσα πληρης και ευτυχισμενη...

Σε οσα κοριτσια γεννησαν ηδη να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και οσες περιμενουν ευχομαι ολα να πανε καλα. Η αληθεια ειναι οτι εμενα η 2η καισαρικη τωρα με πονεσε περισσοτερο απο την πρωτη αλλα αυτο δεν ισχυει σε ολες τις γυναικες. Angelikig με συγκινησες με οσα εγραψες. Επειδη κι εγω περασα ακριβως την ιδια διαδικασια ενιωσα καθε λεξη που εγραφες και συμφωνω απολυτα... Να σου ζησει ο κουκλος σου!!!

Σας φιλω ολες μια μια!!!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

cleo's mommy μας την εσκασες!! να σου ζησει ο μπεμπακος σου να ειναι γερος, ευτυχισμενος να τον καμαρωνεις οπως επιθυμεις, να ειστε ολη η οικογενεια γεροι και καλο σαραντισμο!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...