Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΑΑ κοριτσια να μην ξεχασω για οποια μπορει να ενδιαφερετε μου ηρθε μηνυμα απο τα καταστηματα Ηρα οτι το Σαββατο 11/12 την μερα του παιδιου κανουν εκπτωση 30% στα παιδικα ρουχαλακια με την καρτα μελους Ηρα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου Μαρακι με το ομορφο τικερακι της κορης!

καλα ανυπομονουμε ολοι! ειδικα η Εφη!

πονακια διασπαρτα και εφτιαξε και το θεμα τουαλετα! επιτελους!

εσυ καλα?

Αχ το μαναρακι μου θα εχει παρεα τωρα, το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο θα της κανεις φετος!! μπραβο εμενα ακομα με βασανιζει αστο, κατα τα αλλα καλα ειμαι, αλλα ανηπομονω ρε μαρακι μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

και εγω!! δεν αντεχω αλλο λεμε!

αν μου ελεγαν οτι ξερεις δεν γεννας στις 20 θα σαλταρα!!!!

χαχα!

εγω συνεχεια τρωω ακτινιδια!

σημερα εφαγα 2!

ολα ετοιμα κατα ταλλα?ποτε πας γιατρο?

εγω αυριο παω για τις εξετασεις...

Ακτινιδια μωρε λες? γιατι δεν παλευεται αλλο, θα δοκιμασω, θα παω την Πεμπτη που θα ειμαι 38 εβδ και 2 ημερες και αυτος δεν μου λεει πολλα πραγματα,την προηγουμενη φορα που πηγα οταν τελειωναμε την επισκεψη ηθελα να ρωτησω ποτε με βλεπει να γεννησω και του λεω τιποτα αλλο? και με κοροϊδευε μηπως θελεις να σε κρατησω να γεννησεις απο οσο καταλαβαινω βιαζεσαι!!! φυσικα και βιαζομαι αστα Μαρακι εχω τελειωσει ολες τις προετοιμασιες και περιμενω να γεμισουμε την φωλιτσα μας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσια καλη λευτερια σε ολες, ειχα πολυ καιρο να μπω εδω και ηρθα να δω τι κανετε

κι εγω περιμενω εναγωνιως γιατι σημερα ειμαι 37+5 και μας βγαινει ο μικρος γυρω στα 3500 γρ

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλη λευτερια σε ολες, ειχα πολυ καιρο να μπω εδω και ηρθα να δω τι κανετε

κι εγω περιμενω εναγωνιως γιατι σημερα ειμαι 37+5 και μας βγαινει ο μικρος γυρω στα 3500 γρ

Συναδέλφισσα baila το επίδομα των 2000 ευρώ πως το βλέπεις το προλαβαίνουμε?

Ποιες πρέπει να είναι λες οι κινήσεις μας για να τους αιφνιδιάσουμε?

Κι εμάς ο μπέμπης τα 3.500 κιλά φλερτάρει!

Με το καλό!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμηθήκατε..... δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από το πρωί με τηλ, μωρό, γάλα, και εγώ λίγο να προσπαθώ να ξεκουραστώ.... αλλά οκ, ημέρα χαράς είναι και χαίρομαι που με πήραν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς.

Αγγελικούλα μου έβαλα τα κλάματα από την περιγραφή σου και γιατί είναι κάτι που δεν μπόρεσα να ζήσω.... το ζω όμως τώρα και αυτό έχει σημασία....

Κριστάκι σου στέλνω πμ τους κωδικούς μου και την ημ/νια γέννησης. ευχαριστώ.....

τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Και...ταράμ ταράμ.....

μου εμφανίστηκε η φιλενάδα μου surprise! και μου έφερε diaper cake!!

Εχω τρελαθεί είναι πολύ ωραία....έχει ένα κάρο πράγματα πάνω και μέσα....πάμπερ μωρομάντηλα κουβέρτες σελτεδάκια πετσέτες σαλιάρες ένα κάρο φορμάκια και βελουτέ και εσώρουχα, μπιμπερό πιπίλες παπούτσια κορνίζα παιχνιδάκια.

Εννοείται έβαλα τα κλάματα...

1001116x.th.jpg

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Πάω να ξαπώσω γιατί έχω τρελαθεί στις συυσπάσεις πάλι....η μικρή μέσα κοπανιέται μάλλον απτα λίτσα χαμομηλιού και λοιπόν ροφηματων με μέλι που χω πιει αυτές τις μέρες....ευτυχώς συνέρχομαι πάντως....

Αύριο θα διαβάσω νέα...εκτός αν γεννήσω....:rolleyes: μπαααααααααα.

Καλό μας βράδυ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα σας!

Κι εμείς έχουμε σήμερα ραντεβού με τον ντόκτορ και ανυπομονώ να δω τι κάνει ο μπεμπούλης μας!

Honey τι ωραίο το diaper cake!

Με το καλό anthios! Περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι? Είμαστε κοντά στις ημερομηνίες, που ξέρεις μπορεί να γεννήσουμε και μαζί!

Κοριτσια μου αγαπημενα γεια σας!!!!Δεν προλαβαινω να γραψω πολλα τωρα αλλα θα επανελθω.Εγινα ξανα μανουλα στις 5\12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρθε στις αρχες του 9ου ο μπεμπης μας αλλα ευτυχως ολα πηγαν τελεια!!!!!!!!Ημασταν 36 και 6 εβδομαδων και γεννηθηκε φυσιολογικα 3100!!!!!!!!!!!Εσπασαν τα νερα μου 12 παρα 20 το βραδυ και 1 και 15 τα ξημερωματα γεννησα!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια με το καλο σε ολες που ειστε ακομα εγκυουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλια!!!

α bebua μας αιφνιδιασες!!!

να σας ζησει γερος κ δυνατος!!!!!!

μελακι τελεια η τουρτα!! λες να μας το κανεις μεσα στο σκ??

εγω εκανα τις εξετασεις ολα καλα κ προχωραμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...