Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απιστευτη εμπειρια η αυχενικη!

Μεγαλη συγκινηση!!!

Μια χαρα η εξεταση, πολυ καλη!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

Περινουμε μια υγιεστατη κορακλα!!!!

Τέλεια, μπράβο κριστυ μου!! :D

Με το καλό να κρατήσετε αγκαλιά την κορουλα σας!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Λοιπόν πάνω στο θέμα που λέγατε θα συμφωνήσω με την Κίσσα ότι κ εγώ μετά από επαφή μέρα πάρα μέρα καθόμουν τουλάχιστον 30 λεπτά με μαξιλάρι κάτω από τα πόδια και φυσικά όχι πλύσιμο την ίδια μέρα. Νομίζω ότι πιάνει για δοκιμάστε το!!!!

Τα νέα μας σήμερα….Πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη!!! Μετά από 15 μέρες που ήμουν εντελώς καθαρή σήμερα το πρωί είδα καφέ και μάλιστα αρκετά…φανταστείτε υπήρχαν και πάνω στο εσώρουχο…Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα….έχασα την γη κάτω απ ο τα πόδια μου..πήρα τηλ τον γιατρό κ μου είπε να πάω για υπέρυχο στο Μητέρα επι τόπου αν δεν άντεχα ως το απογευμα…(σιγά μην άντεχα). Πήγα κορίτσια και τελικά έχω πάλι αποκόλληση αλλα ευτυχώς μόνο 9 χιλιοστά , φανταστείτε ότι την προηγούμενη φορά ειχα 42 χιλιοστά! Μεγάλη διαφορά δηλαδή… Κορίτσια το μωράκι έχει μεγαλώσει απίστευτα όμως!!!!! Είναι πλεον κανονικό μωρό…φαινόταν η κοιλίτσα του , τα χεράκια , τα ποδαράκια..είχε τα χεράκια του στόμα η ψυχούλα μου… και κουνιώταν!!! Επαθα πλάκα σας λέω… Με λίγα λόγια…όλα καλά απλά συνεχίζουμε τα χάπια κ την ξάπλα για άλλες 15 μέρες… άντ ε να δω πως θα το πω στην δουλειά μου πάλι…

Υπομονη βρε αγγελικουλα! Θα το την ξεπερασεις και αυτη την αποκολληση, ξαπλα για αλλες 15 μερες και υπομονη, τον ειδες χθες τον στοχο σου και θα πηρες απιστευτο κουραγιο φανταζομαι.

Γιατι δεν ξεχνας την δουλεια? Προτεραιοτητα εχει το μωρο σου!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Nikel και sdunny σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Αντε συντομα να μας γραψετε για την δικη σας αυχενικη!!

Τα φιλια μου στην Μαριαεφη που απο οτι μαθαινω τραβαει ζορια με εμετους κτλ.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Nikel και sdunny σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Αντε συντομα να μας γραψετε για την δικη σας αυχενικη!!

Τα φιλια μου στην Μαριαεφη που απο οτι μαθαινω τραβαει ζορια με εμετους κτλ.

Την επόμενη Παρασκευή μάλλον θα πάω για την αυχενική, θα σας πω νεα!

Αλήθεια, σας εχουν πει τιποτα για αμνιοπαρακεντηση;

Μαριαεφη κουραγιο, αν σε παρηγορει να σκεφτεσαι οτι τα συμπτωματα δείχνουν οτι εξελισσεται η εγκυμοσυνη! :)

5NEXp2.png

Τέλεια νέα!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες για την αυχενική.

Βρήκα αυτό με τα βότανα προς αποφυγή και μου έκανε εντύπωση το φασκόμηλο

Πίνακας βοτάνων προς αποφυγή:

Μπλέ/μαύρα μούρα

Φυτό φλισκούνι

Σπόροι ψιλόφυτου

Φυτά γένους αρτεμισία

Φυτό σύμφυτο

Κυπαρρίσι

Απήγανο

Τανάκητο

Φασκόμηλο

Ξερά φύλλα κάσσιας

Φτέρη

Φτελιά

Hydrastis Canadensis

Chrysanthemum parthenium

Tussilago farfara

Φλοιός Cottonroot

Φλοιός θάμνου Rhamnus purshiana

Δέντρο Bumelia lycioides

Squaw vine

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας κι απο εμένα

Ελπίζω να χωράω κι εγώ στην παρέα σας.

Είμαι στην 10 εβδομάδα κι έχω ΠΗΤ 27/12/10.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια λίστα...αν θέλετε βάλτε με κι εμένα

:eek::-o:-o:-o

Κορίτσια γειά σας κι απο εμένα

Ελπίζω να χωράω κι εγώ στην παρέα σας.

Είμαι στην 10 εβδομάδα κι έχω ΠΗΤ 27/12/10.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια λίστα...αν θέλετε βάλτε με κι εμένα

:eek::-o:-o:-o

Καλημέρα και καλώς ήρθες!! με το καλό να κρατήσεις το παιδακι σου αγκαλια! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Διάβασα και αυτό και λίγο φοβήθηκα...

οι ορμόνες βοηθούν στο να δημιουργηθεί το τέλειο περιβάλλον για ουρολοιμώξεις ή και κολπίτιδες από μύκητες.

Το έχετε ακούσει;

όχι, δεν το ειχα ακουσει...πρεπει δηλαδη να εξεταζομαστε καθε τοσο;;; :roll:

5NEXp2.png

Γειααααα.....από την έγκλειστη με το παλαβό μωρό!

Και η δική μου αυχενική αργεί, 15 Ιουνίου, εννοείται θα πάω για έναν υπέρηχο ως τότε, έχω και το άγχος της αποκόλλησης, σιγά μη δε πάω!

Αίμα ή κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί....ελπίζω να πέρασε το κακό...

Και γω ξέρω ότι ο οργανισμός γενικά στην εγκυμοσύνη είναι πιο "ανοικτός" σε όλα, και θέλει λίγη προσοχή παραπάνω, ε όχι και κάθε λίγο εξετάσεις μωρέ, απλά αν δεις κάτι περίεργο δε το αμελείς, το κοιτάς αμέσως.

Εμένα μου βαζει μια κολπική καλλιέργεια τώρα στην αρχή στον προγεννητικό και μια προς το τέλος.

Τρούφα καλωσήρθες.

Ωραίο nick!!

Οσο για τα βότανα, φασκόμηλα κλπ, φαντάζομαι ότι σε τεράστιες ποσότητες κάνουν κακό, αν πιεις δηλαδή ένα φασκόμηλο δε θα πάθεις και κάτι. Και για το χαμομήλι το ίδιο λένε, αλλά σιγά, πόοοοοοσο πια χαμομήλι θα καταναλώσεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Με τους εμετούς κάπως τη παλεύω τώρα....μειώθηκε το κακό, παίρνω κάτι ομοιοπαθητικά...με έπιασαν μάλλον.

Angelikig συντοπιτισσα ε?

Εγώ Αργυρούπολη, η μαμά μου Ελληνικό, κοντά είμαστε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσακια καλησπερα σε ολες....

Εχω εξαφανιστει ολο αυτον τον καιρο γιατι ειχα μπλεξει με πανελληνιες(ειμαι μαθηματικος και εχω κυριως Γ Λυκειου). Καθε χρονο το Μαιο πηζω τρελα!!!!

Ειχα και τα γενεθλια του Μαριουλη να ετοιμασω. Ηταν το προηγουμενο Σαββατο..

cristy 28 συγχαρητηρια με το καλο να υποδεχτεις την κορακλα σου....

honey υπομονη. Αχ ποσο σε καταλαβαινω! και εγω με μωρο στο σπιτι και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.....

troufa καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου....

angelikig υπομονη και σε σενα ολα καλα θα πανε και με αυτην την ρημαδοαποκολληση....

Εγω αυχενικη σε 2 εβδομαδες μαλλον.

Φιλια σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Με τους εμετούς κάπως τη παλεύω τώρα....μειώθηκε το κακό, παίρνω κάτι ομοιοπαθητικά...με έπιασαν μάλλον.

Angelikig συντοπιτισσα ε?

Εγώ Αργυρούπολη, η μαμά μου Ελληνικό, κοντά είμαστε.

Πάλι καλά που μειώθηκαν τουλάχιστον οι εμετοί γιατί με μωρό και αποκόλληση είναι δύσκολο κ σε καταλαβαίνω! Κουραγιο μαναααααααα

Έμενα στο Ελληνικό μέχρι τον Φεβρουάριο απο τότε κ μετά μένω στην Αγ. Μαρίνα μετά την Βάρκιζα! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...