Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΤι μωρο ειναι αυτοοοοοο!!!!!! :D

Χριστε μου!!!!!!

γερος να ειναι παντα!!!!

Τι μωρο ειναι αυτο??? θα τρελαθω!!! φτου φτου θα το ματιασω!!!!! Παιδαρος!!!!
xaxaxaxaxaxa δεν ξέρω να το φτιάξω......

Αγγελικούλα κουκλος!!!!!!

Και να φανταστείτε κοριτσάκια οτι όταν τον γέννησα είπα μέσα μου...είναι ασχημούλης μωρέ αλλά εγώ θα τον αγαπώ περισσότερο κ απ'την ζωή μου δεν πειράζει....

Όσο πάει και νοστιμέυει όμως!!! :P

Σας ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια και εύχομαι με το καλό Μαργιούλα μου δεν μπορείς να φανταστείς τι σε περιμένει...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρήκα επιτέλους ευκαιρία τώρα που κοιμάται του καλού καιρού να σας πώ κ εγώ τα νέα μου, μου λείψατε πολύ φιλεναδίτσες μου!! :-P

Λοιπόν το πάμε απο την αρχή.. Την προηγούμενη Δευτέρα 29/11/10 στις 11.20 έφερα στον κόσμο το αγοράκι μου..μια εμπειρία που σημάδεψε την ζωή μου για πάντα..είναι χαραγμένο στο μυαλό μου με κάθε λεπτομέρεια...δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το παραμικρό..

Μπήκα στο Μητέρα στις 7.00 το πρωί πολύ συγκινημένη χαιρέτησα τον αντρούλη μου και την οικογένεια μου έξω απο τον χώρο των επιτόκων..ένα δάκρυ έφυγε απο τα μάτια μου προφανώς από ανυπομονησία, ίσως επειδή ένιωθα οτι κάτι τελείωνε (εγκυμοσύνη) και θα άρχιζε κάτι άλλο.. Με πήγαν για τα διαδικαστικά κλίσμα, ξύρισμα, εξετάσεις αίματος..περνούσαν οι ώρες στην αναμονή...μετά με έβαλαν στο nst...αργότερα ήρθε η ώρα της επισκληριδίου..εκεί φοβήθηκα λιγάκι αλλά έμεινα ακίνητη όπως με παρακάλεσε η αναισθησιολόγος..δεν πόνεσε όσο περίμενα, ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μόνου..μετά απο λίγη ώρα μου έβαλαν καθετήρα. Όταν πλέον δεν ένιωθα καθόλου τα πόδια μου ήρθε η ώρα του χειρουργείου..Με έβαλαν μέσα και μου επεσε πάρα πολύ η πίεση με αποτέλεσμα να μου χορηγήσουν κάποια ενδοφλέβια ένεση..Ξεκίνησε το χειρουργείο..κάποια στιγμή νιώθω μια απίστευτη πίεση στην κοιλιά και στο στήθος μου...και μετά το κλάμα του παιδιού μου γεμίζει το χειρουργείο..μια μελωδία που δεν θα ξεχάσω ποτέ...τον πηγαίνουν παραδίπλα και του βάζουν σωληνάκια να βγάζουν τα υγρά απο το στοματακι του...έχω γυρίσει το κεφάλι μου και δεν σταμάτώ να τον κοιτώ δευτερόλεπτο....τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα που δεν μπορω να συγκρατήσω με τπτ πλέον..δεν βλέπω πια απο τα δάκρυα...και ξάφνου να μου το φέρνουν πάνω μου..δεν μπορώ να το πιάσω και τα δυό μου χέρια ειναι δεμένα..θέλω να τα βγάλω κ δεν μπορώ...όπως το έχουν πάνω μου το μόνο μέρος του σώματος μου που μπορούσαν να τον ακουμπήσουν ήταν τα χείλη μου έτσι του φιλώ το μετωπάκι με όλη την αγάπη που υπάρχει στον κόσμο...αυτό σταματά να κλαίει και με κοιτάει κατευθείαν στα μάτια και ο χρόνος σταματά εκεί....μου τον πέρνουν απο πάνω μου...συνεχίζουν το χειρουργείο αλλά δεν με νοιάζει τπτ δεν φοβάμαι τπτ πια...το μωρό μου γεννήθηκε και είναι γερό..όλα τ αλλα δεν εχουν σημασία πια ούτε πόνος ούτε φόβος...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σου Μαρακι με το ομορφο τικερακι της κορης!

καλα ανυπομονουμε ολοι! ειδικα η Εφη!

πονακια διασπαρτα και εφτιαξε και το θεμα τουαλετα! επιτελους!

εσυ καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...