Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε Λενακι δικιο εχεις να εισαι στεναχωρημενη!!!λογικοτατο! ομως σκεψου τι θα ειναι καλυτερο κ οχι ρισκο για σενα κ τον μπεμπη σου! δεν ειναι πια κατι τοσο τρομερο!!

Μαργιουλα μου μην μου αγχωνεσαι με τα σημερινα μεσα κ την επισκληριδιο τα πραγματα ειναι καλυτερα και με το που δεις την μπεμπα σου θα τα ξεχασεις ολα!!

Μελακι μου φυσιολογικος ορος στην μυτουλα οσο πιο συχνα μπορεις κ θα γινεις περδικι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες!

Garouf & nikel να σας ζήσουν τα μωρακια σας!!! Να είναι πάντοτε γερά κ καλοτυχα!

Flosummer συλληπηρια κορίτσι μου, ζωη σε σας!

Λενα έχει δίκιο η Μαργιουλα εμένα είχε τυλιχτει 2 φορές στον λαιμό γιατρό δεν κατεβαινε η ψυχούλα μου, Εάν επέμεναν για φ.τ. θα είχαμε σίγουρα πρόβλημα. Σε εσένα που είσαι ήδη Μανουλα νοσεί να εμπεδωθει τελευταία στιγμή αλλα κ να μην το κάνει κάποιο λόγο θα έχει, η φύση προνοει εχε της εμπιστοσύνη!

Μαργιουλα μια Χαρα πάμε με τον ικτερο, έχει καθοδική πορεία, δεν το ξαναμετραω μονο την εχω σε φωτεινα δωματια

κ Ευτυχώς θηλαζουμε αποκλειστικα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

το λινκ για τα παμπερς

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU14/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και για μωρομαντιλα

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B003P2UU6Y/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1291747143&sr=1-1

μεχρι 15/12 εχει δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες. και αν ζητησεις να σου ερχονται συστηματικα καθε μηνα εχεις δωρεαν μεταφορικα και εκπτωση 10% σε καθε παραγγελια!

εκανα λαθος! τα δωρεαν μεταφορικα δεν ισχυουν εαν στα στελνει καθε μηνα. παραγγειλτε λοιπον μεχρι 15 δεκεμβριου που εχει δωρεαν μεταφορικα κ καντε στοκ κ σε μεγαλυτερα νουμερα!

Σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ...ειλικρινά διαβάζοντας τα μυνήματα σας μου φεύγουν τα δάκρυα βροχή... εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλες με το καλό να υποδεχτείτε τα θαυματάκια σας και να είναι γερά και τυχερά!!

Εχω πολλά να σας πώ αλλά προς το παρόν δεν προλαβαίνω να γράψω...τώρα τον έχω στο sling αλλά είναι η ώρα να κάνουμε μάμ γι'αυτό θα σας αφήσω αφού πρώτα σας σκάσουμε απο ενα φιλάκι στην καθεμία!!! Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα μάκια πολλά!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

μωρε και τα μεταφορικα ειδα δεν ειναι πολλα λεφτα...

εδω το μεγαλο πακετο εχει σχεδον 20 ευρω!

εγω θα παραγγειλω το 2 νουμερο 4 πακετα λεω.

απλα αν τα παραγγειλεις μεχρι τις 15 εχεις δωρεαν μεταφορικα. και τα μωρομαντιλα ειναι τσαμπα, εγω ομως δεν τα χρησιμοποιω οποτε δεν παιρνω! εγω λεω να παραγγειλω 2 πακετα νο3 και 2 πακετα νο4. βρηκα απο μια κοπελα 2 πακετα νο2, που δεν κανουν στο μωρο της και θα μου ερθει μια χαρα μεχρι να ξαναβαλει δωρεαν μεταφορικα!!!

μωρομαντηλα δεν ειδα να σου πω εγω εχω 6 πακετα και ετσι και αλλιως ουτε εγω θα τα χρησιμοποιω πολυ απλα να μαζευω τα πολλα πολλα κ@κουλ@κι@ και μετα κατω απο την βρυση.

ειδα και τα κιλα της Εφης μεχρι ενος ετους και ετσι ειπα να παρω για την ωρα μονο 2 νουμερο. 1 νουμερο εχω 5 πακετα και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν και αλλα 2-3 πακετα απο την κλινικη δωρεαν.

κοριτσια μου δεν σας προλαβαίνω πια.....

τις καλύτερες ευχές μου σε όλες και μία μια ξεχωριστά σε όσες γέννησαν......

flo τα συλληπητήρια μου αν και έτσι είναι η ζωή, ένας φεύγει ένας έρχεται.....

Αγγελικούλα μου δεν είναι τρομερό το συναίσθημα???? εγώ νιώθω τύψεις όταν (αν ποτέ γίνει αυτό) την αφήνω για καμιά εξωτερική δουλειά.

όσες δεν έχετε γεννήσει ακόμα, με το καλό και με λίγους πόνους!!!!! :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου δεν σας προλαβαίνω πια.....

τις καλύτερες ευχές μου σε όλες και μία μια ξεχωριστά σε όσες γέννησαν......

flo τα συλληπητήρια μου αν και έτσι είναι η ζωή, ένας φεύγει ένας έρχεται.....

Αγγελικούλα μου δεν είναι τρομερό το συναίσθημα???? εγώ νιώθω τύψεις όταν (αν ποτέ γίνει αυτό) την αφήνω για καμιά εξωτερική δουλειά.

όσες δεν έχετε γεννήσει ακόμα, με το καλό και με λίγους πόνους!!!!! :wink:

καλε τι λεει το τικερακι σου? ποτε χρονισε το μωρο???:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα.

Εδώ και γω....ακόμα ναι!

Το θέμα είναι ότι είμαι ακόμα μπουκωμένη!

Και μίλησα με ντόκτορ κ μαία τώρα....και μου παν να κάτσω τελείως στα αβγά μου μη τυχόν μου ξεκινήσει κανας τοκετός τώρα γιατί δε θα μου φέρουν καθόλου το μωρό στο μαιευτήριο....και θα με έχουν στη απομόνωση....μέχρι να γίνω καλά!

ΦΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δε πρέπει επ ουδενί να γεννήσω τώρα!

Να συνέλθω λίγο και μετά.

Ρε τι έπαθα.....:-(

Περιττό να σας πω το άγχος μου....να γεννήσω και να μη δω το μωρό....θα πεθάνω αλήθεια σας λέω.

Τους λέω...μα δεν έχω κάτι κολλητικό....λουσμένη στη βεράντα βγήκα....μύξες μόνο έχω και μπούκωμα....

4 μέρες τώρα και το παιδί μου ο άντρας μου όλοι μια χαρά είναι.

Μου λένε...στο μαιευτήριο δε διακινδυνεύουν τίποτα....

Βρε Μαργιούλα....μην αγχώνεσαι...τα παμε αυτά!

Ενας πόνος δεν είναι...πολλοί πόνοι είναι...αλλά όχι και τρομεροί!

Σιγά...εσύ δηλαδή όταν έχεις περίοδο πεθαίνεις?

Ε δε νομίζω!

Και ο τοκετός δε κρατάει όσο η περίοδος!

Μελακι θα περασει και το κρυωμα μην σκας ολα θα τα ξεπερασουμε!!! και εγω θα τον αντεξω τον τουλαχιστον 12ωρο οπως λεει το

Βελισακι πονο, ουτωσι αλλος στην περιοδο βελαζω απο τον πονο συνηθισμενα ειναι τα βουνα απο τα χιονια ολα καλα θα μας πανε.

Μαργιουλα μια Χαρα πάμε με τον ικτερο, έχει καθοδική πορεία, δεν το ξαναμετραω μονο την εχω σε φωτεινα δωματια

κ Ευτυχώς θηλαζουμε αποκλειστικα!

Αχ Κριστυ μου τι ωραια που το ειπες στην Λενα "η φυση προνοει εχε της εμπιστοσυνη", χαιρομαι που πατε καλα με τον ικτερο και το θηλασμο, μπραβο κουκλες μου!!!

Καλημερα κοριτσια!!!Γεννησε η Νικελ! :) :) :)http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2056

Νικελακι να σου ζησει να ειναι γερη και ευτυχισμενη και καλη σαραντιση!!

Σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ...ειλικρινά διαβάζοντας τα μυνήματα σας μου φεύγουν τα δάκρυα βροχή... εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλες με το καλό να υποδεχτείτε τα θαυματάκια σας και να είναι γερά και τυχερά!!

Εχω πολλά να σας πώ αλλά προς το παρόν δεν προλαβαίνω να γράψω...τώρα τον έχω στο sling αλλά είναι η ώρα να κάνουμε μάμ γι'αυτό θα σας αφήσω αφού πρώτα σας σκάσουμε απο ενα φιλάκι στην καθεμία!!! Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα μάκια πολλά!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

Αγγελικουλα!! κοπελαρα μου να ειστε καλα να απολαμβανεται ο ενας την συντροφια του αλλου!! φιλακια πολλα.

Ζουνιτσα, Μαρακι φιλακια πολλα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...