Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το λινκ για τα παμπερς

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU14/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και για μωρομαντιλα

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B003P2UU6Y/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1291747143&sr=1-1

μεχρι 15/12 εχει δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες. και αν ζητησεις να σου ερχονται συστηματικα καθε μηνα εχεις δωρεαν μεταφορικα και εκπτωση 10% σε καθε παραγγελια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κσλησπερα και απο μενα, οπως παντα τις μεγαλες ωρες μπαινω.....

garouf να σου ζησει το μπεμπακι και να το δεις οπως επιθυμεις.

Στα δικα μου δυστυχως σημερα το πρωι πεθανε η πεθερα μου....

Οποτε τα πραγματα δεν μπορουσαν να γινουν πιο χαλια. Ηδη ηταν δυσκολα τον τελευταιο μηνα........

Honey πιστευω οτι θα γεννησω το σ/κ γιατι καταρχας ο γιατρος με ειδε πριν απο 12 μερες και ειπε οτι ειπε, και δευτερον τον Μαριουλη τον γεννησα στις 38 εβδομαδες και 3 μερες. Δευτερο παιδι ειναι ποσο παραπανω να παει. Anyway το ραντεβου ειναι την πεμπτη οποτε κατι παραπανω θα ξερω. Που να σου στειλω το κινητο?Εδω η καπου αλλου? Δεν τα ξερω και πολυ καλα τα κολπα εδω μεσα....

Αυτα ευχομαι καλο βραδυ σε ολες και φιλακια στα μπεμπακια μεσα και εξω.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

σε ευχαριστω πολυ mariaefi μου και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο.....

Αληθεια ηθελα να σε ρωτησω πως αντεχεις και δεν εχεισ δει το φυλο του μωρου?Πραγματικα σε θαυμαζω εγω θα ειχα μεγαλη αγωνια....

Παντως και εγω πιστευω οτι εχεις κοριτσακι γιατι αν κρινω και απο τις 2 εγκυμοσυνες μου δεν εχω κανενα παραπονο απο τα αγορια μου!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Ο βρυκόλακας ή ο νυχτοφύλακας του καφέ?

Και ο μπέμπης δεν έχει γυρίσει!

Πήγα σε έναν γυναικολόγο που είναι κοντά στο σπίτι μου και τον ήξερα και αν δεν έλεγε κάτι βλακιούλες που μου είχε πει στην αρχή με ευγένεια βεβαια(...αν τελικά συμφωνήσετε να το κρατήσετε) θα τον επέλεγα και του ζήτησα να κάνουμε υπέρηχο.Ο μπέμπης λοιπόν -μόνο τώρα κατάλαβα ακριβώς τη θέση του-κάθετε ανάσκελα με το κεφάλι ψηλά και φέεεετα.Δεν μπορεί πλέον να μετρηθεί το βάρος του με ακρίβεια αφού δεν φτάνει το ζουμ του υπέρηχου από τη μία άκρη στην άλλη! Έχει ξεπεράσει τα 3.500κιλά!

Άρα έχουμε μια μαμά έγγυο το 3ο παιδί,ένα και πάλι μεγάλο παιδί αλλά και ισχυακό!

1)Κάνουμε καισαρικές για ψίλου πήδημα,το ισχυακό μεγάλο μωρό σχεδόν επιβάλλεται!

2)Δεν έχει χώρο να κινηθεί είναι μεγάλο είπαμε και μεγαλώνει ακόμη!

3)Επειδή είναι τρίτο όταν έρθουν οι πόνοι της γέννας θα κάνω γρήγορα μεγάλη διαστολή και να προσέξω μην πάω στο μαιευτήριο με κανένα ποδαράκι από έξω μιας και αυτά βγαίνουν εύκολα!

Οπότε

Στεναχωρήθηκα,έκλαψα,φοβήθηκα και ήρθε η ώρα να βάλω πίσω τους εγωισμούς (39 εβδομάδα έφτασα) και να πάρω τηλέφωνο να κανονίσω ότι πρέπει να κάνω με το γιατρό μου! Σημειότέον αποφεύγω να τον πάρω περιμένοντας να γυρίσει!Το μωρό αυτός εδώ Αθήνα είναι

Καλήν εσπέραν άρχοντες πάλι δεν θα κοιμηθώ απόψε!Αχ αχ

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

σημερα πονουσα απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 9 δεν μπορουσα να σταθω ορθια μετα στοπ τιποτα ηπιοι πονοι περιοδου!

Το ιδιο μου συμβαινει και εμενα αλλα εσυ πας για καισαρικη αυτο ειναι το κακο, Μαρακι οσο για το φυλο εγω πιστευω οτι η ευκολη ή η δυσκολη εγκυμοσυνη δεν δειχνει κοριτσι ή αγορι γιατι και εγω μπεμπουλα εχω και δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου!!

Αν δεν είχα το συνάχι θα χα πάρει τους δρόμους που με έχει φάει η κλεισούρα!

Αχ βρε Μελακι εχεις περασει τα απιστευτα και σε εριξε ενα συναχι!! περαστικα κοριτσακι μου.

η ΑΓΓΕΛΙΚΗ μας μωρε πρεπει να ειναι αγκαλια με τον μπεμπη της!!

Καπως ετσι.. Αγγελικουλα δωστου οσα περισσοτερα φιλακια μπορεις!!!

κσλησπερα και απο μενα, οπως παντα τις μεγαλες ωρες μπαινω.....

garouf να σου ζησει το μπεμπακι και να το δεις οπως επιθυμεις.

Στα δικα μου δυστυχως σημερα το πρωι πεθανε η πεθερα μου....

Οποτε τα πραγματα δεν μπορουσαν να γινουν πιο χαλια. Ηδη ηταν δυσκολα τον τελευταιο μηνα........

Honey πιστευω οτι θα γεννησω το σ/κ γιατι καταρχας ο γιατρος με ειδε πριν απο 12 μερες και ειπε οτι ειπε, και δευτερον τον Μαριουλη τον γεννησα στις 38 εβδομαδες και 3 μερες. Δευτερο παιδι ειναι ποσο παραπανω να παει. Anyway το ραντεβου ειναι την πεμπτη οποτε κατι παραπανω θα ξερω. Που να σου στειλω το κινητο?Εδω η καπου αλλου? Δεν τα ξερω και πολυ καλα τα κολπα εδω μεσα....

Αυτα ευχομαι καλο βραδυ σε ολες και φιλακια στα μπεμπακια μεσα και εξω.....

Συληπητηρεια flosummer με το καλο να ερθει το μπεμπακι ωστε να αναπτερωσει το ηθικο της οικογενειας!!

α και αυτο με τον ενα πονο δεν υπαρχει!!!!!!!
εχεις δικιο απλα ευχη ειναι!

Κοριτσια μη τα λετε αυτα εχετε και προτοτοκες στην παρεα, τι θελετε να μην παω να γεννησω!!!!χαχαχα

Γεια σας και από εμένα!

Ο βρυκόλακας ή ο νυχτοφύλακας του καφέ?

Και ο μπέμπης δεν έχει γυρίσει!

Πήγα σε έναν γυναικολόγο που είναι κοντά στο σπίτι μου και τον ήξερα και αν δεν έλεγε κάτι βλακιούλες που μου είχε πει στην αρχή με ευγένεια βεβαια(...αν τελικά συμφωνήσετε να το κρατήσετε) θα τον επέλεγα και του ζήτησα να κάνουμε υπέρηχο.Ο μπέμπης λοιπόν -μόνο τώρα κατάλαβα ακριβώς τη θέση του-κάθετε flosummerανάσκελα με το κεφάλι ψηλά και φέεεετα.Δεν μπορεί πλέον να μετρηθεί το βάρος του με ακρίβεια αφού δεν φτάνει το ζουμ του υπέρηχου από τη μία άκρη στην άλλη! Έχει ξεπεράσει τα 3.500κιλά!

Άρα έχουμε μια μαμά έγγυο το 3ο παιδί,ένα και πάλι μεγάλο παιδί αλλά και ισχυακό!

1)Κάνουμε καισαρικές για ψίλου πήδημα,το ισχυακό μεγάλο μωρό σχεδόν επιβάλλεται!

2)Δεν έχει χώρο να κινηθεί είναι μεγάλο είπαμε και μεγαλώνει ακόμη!

3)Επειδή είναι τρίτο όταν έρθουν οι πόνοι της γέννας θα κάνω γρήγορα μεγάλη διαστολή και να προσέξω μην πάω στο μαιευτήριο με κανένα ποδαράκι από έξω μιας και αυτά βγαίνουν εύκολα!

Οπότε

Στεναχωρήθηκα,έκλαψα,φοβήθηκα και ήρθε η ώρα να βάλω πίσω τους εγωισμούς (39 εβδομάδα έφτασα) και να πάρω τηλέφωνο να κανονίσω ότι πρέπει να κάνω με το γιατρό μου! Σημειότέον αποφεύγω να τον πάρω περιμένοντας να γυρίσει!Το μωρό αυτός εδώ Αθήνα είναι

Καλήν εσπέραν άρχοντες πάλι δεν θα κοιμηθώ απόψε!Αχ αχ

Λανανεκ σε βλεπω πολυ απογοητευμενη!!! θελω να σου πω οτι ναι μεν με τη λογικη ειναι αδιανοητο να εχεις κανει 2 παιδια με φυσιολογικο τοκετο και το τριτο να μην γυριζει, εχεις απολυτο δικιο κοπελαρα μου, αλλα να σου πω τι σκεφτομαι πια με την περιπτωση σου υπαρχει και μια πιθανοτητα ο γιος σου να εχει κανει περισφυξεις με τον ομφαλιο λορο οπως η μπεμπουλα της Κριστυ που ειχε κανει 2 ή 3 περισφυξεις αν θυμαμαι καλα ή μπορει να υπαρχει κατι αλλο που δεν γνωριζω εξισου σοβαρο που να τον εμποδιζει να γυρισει!!! δεν ξερω υποθετω τωρα δεν ειμαι και τρελος γνωστης αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχεις φτασει σε ενα σημειο που η κακη ψυχολογια δεν σε βοηθαει πουθενα μα πουθενα!!!η ευχη μου ειναι να ερθουν ολα ετσι οπως τα επιθυμεις, φιλακια γλυκια μας μανουλα!!!

Κριστυ πως τα πατε με τον ικτερο και τον θηλασμο κοριτσακι μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα.

Εδώ και γω....ακόμα ναι!

Το θέμα είναι ότι είμαι ακόμα μπουκωμένη!

Και μίλησα με ντόκτορ κ μαία τώρα....και μου παν να κάτσω τελείως στα αβγά μου μη τυχόν μου ξεκινήσει κανας τοκετός τώρα γιατί δε θα μου φέρουν καθόλου το μωρό στο μαιευτήριο....και θα με έχουν στη απομόνωση....μέχρι να γίνω καλά!

ΦΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δε πρέπει επ ουδενί να γεννήσω τώρα!

Να συνέλθω λίγο και μετά.

Ρε τι έπαθα.....:-(

Περιττό να σας πω το άγχος μου....να γεννήσω και να μη δω το μωρό....θα πεθάνω αλήθεια σας λέω.

Τους λέω...μα δεν έχω κάτι κολλητικό....λουσμένη στη βεράντα βγήκα....μύξες μόνο έχω και μπούκωμα....

4 μέρες τώρα και το παιδί μου ο άντρας μου όλοι μια χαρά είναι.

Μου λένε...στο μαιευτήριο δε διακινδυνεύουν τίποτα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Flosummer.....συλλυπητήρια....τουλάχιστο ακολουθεί μία μεγάλη χαρά για σας....

Το τηλ στείλτο με πμ!

Θα σου στείλω κ γω.

Βρε Λενανεκ....πεισματάρικο νινί....καραβολεύτηκε....

Δε βαριέσαι....θα βγει όπως και να χει....καλά να είναι μόνο!

Βρε Μαργιούλα....μην αγχώνεσαι...τα παμε αυτά!

Ενας πόνος δεν είναι...πολλοί πόνοι είναι...αλλά όχι και τρομεροί!

Σιγά...εσύ δηλαδή όταν έχεις περίοδο πεθαίνεις?

Ε δε νομίζω!

Και ο τοκετός δε κρατάει όσο η περίοδος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...