Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες...

εχω πολυ καιρο να μπω γιατι τρεχω και δεν φτανω με την δουλεια, την πεθερα μου σε ασχημη κατασταση στα τελευταια, και φυσικα τον μικρο μου ταλιμπανακο......

Ξεκιναω με ευχες!!!!!!

Cristy28 να σου ζησει η κορακλα σου.......

marilenaath να σου ζησει ο μπεμπαρος......

angelikig να σου ζησει ο αγοραρος....

patousitsa και εσενα να σου ζησει ο γιοκας σου....

Ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο για τα αγγελουδια σας και καλο σαραντισμο!!

garouf,cleos mommy και nikel καλη επιτυχια σε ολες και με το καλο τα μπεμπακια σας....

honey μου δεν μασας εσυ εισαι σκληρο καρυδι. Εγω σε κοβω να κρατας παλι μεχρι το τελος. Αλλα και τωρα να ερθει η Δαναη ολα μια χαρα θα πανε.....

Οσο για τα δικα μου πριν 10 μερες που με ειδε ο γιατρος μου ειπε ολα καλα. Ο μπεμπης εχει παρει θεση αλλα ο τραχηλος κλειστος. Εχω ραντεβου παλι την πεμπτη στις 9 του μηνα με υποψια οτι θα γεννησω μαλλον το επομενο σ/κ. Μπορει να ειμαστε μαζι μελακι στο Λητω.

Με προσθετω και εμενα στην λιστα....

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (???Μαιευτήριο??), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ.

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Cleoʼs mommy αγοράκι ΠΗΤ: ??/12/2010 (??Μαιευτήριο?? Φ.Τ., max 5/12/2010 Κ.Τ.)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 15/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 6/12/2010 Π.Τ.)

Nikel αγοράκι ΠΗΤ: 16/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 7/12/2010 Π.Τ.)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Mariaefi kinder έκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπιείο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

Honey κοριτσάκι ΠΗΤ: 25/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Velissa αγοράκι ΠΗΤ: 27/12/2010 (Γαία) Φ.Τ.

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

Flosummer αγοράκι ΠΗΤ: 24/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η λίστα (ίδια με της flosummer, απλά ξαναδιόρθωσα τη zounitsa)

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ.

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 15/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 6/12/2010 Π.Τ.)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Margioula σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Garouf σχετικα με το δωματιακι σας ηθελα να πω οτι βλεποντας το εγω τουλαχιστον ταξιδευω και δεν ειναι κομπλιμεντο!!!

εγω μετραω αντιστροφα Μαργιουλα μου να ερθει

η Δευτερα να δω το μωρο...!!

Το Kinderaki σου με καλο κοπελαρα μου!!! αληθεια εχεις καμια διαισθηση για το αν ειναι κοριτσακι η αγορακι? κανενα ονειρο!!!!

κοριτσάκι μου έχουμε έρθει σπίτι εδώ και 15 ημέρες.... αλλά σε δικαιολογώ γιατί σ'αγαπάω.... χαχαχαχαχαχαχα

σας φιλώ όλες!!!!

Ωχ ματαρες μου πλησιαζει το Αλτσχαϊμερ μην με παρεξηγεις και εγω σ΄αγαπαω καρδουλα μου!!!

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες...

εχω πολυ καιρο να μπω γιατι τρεχω και δεν φτανω με την δουλεια, την πεθερα μου σε ασχημη κατασταση στα τελευταια, και φυσικα τον μικρο μου ταλιμπανακο......

Ξεκιναω με ευχες!!!!!!

Cristy28 να σου ζησει η κορακλα σου.......

marilenaath να σου ζησει ο μπεμπαρος......

angelikig να σου ζησει ο αγοραρος....

patousitsa και εσενα να σου ζησει ο γιοκας σου....

Ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο για τα αγγελουδια σας και καλο σαραντισμο!!

garouf,cleos mommy και nikel καλη επιτυχια σε ολες και με το καλο τα μπεμπακια σας....

honey μου δεν μασας εσυ εισαι σκληρο καρυδι. Εγω σε κοβω να κρατας παλι μεχρι το τελος. Αλλα και τωρα να ερθει η Δαναη ολα μια χαρα θα πανε.....

Οσο για τα δικα μου πριν 10 μερες που με ειδε ο γιατρος μου ειπε ολα καλα. Ο μπεμπης εχει παρει θεση αλλα ο τραχηλος κλειστος. Εχω ραντεβου παλι την πεμπτη στις 9 του μηνα με υποψια οτι θα γεννησω μαλλον το επομενο σ/κ. Μπορει να ειμαστε μαζι μελακι στο Λητω.

Με το καλο flosummer!!!

Κουκλιτσες εγω ολη νυχτα δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τις συσπασεις, αλλα δεν ηταν περιοδικες ειχα την μια 10 λεπτα μετα, την αλλη 20, την αλλη μιση ωρα χαμος!!! οταν σταματησαν πια η μπεμπουλα εκανε παρτι στην κοιλια μου!! γερη να ειναι και ας μην με αφηνει να κλεισω ματι,

Βελισακι σε ειδα στην λιστα!! πολυ χαιρομαι που ολο αυτο τον καιρο σας ειχα παρεα μου και θα χαιρω εξισου πολυ αν συνεχισουμε να τα λεμε, να ανταλλασουμε εμπειριες κ.λ.π. τωρα σας συνηθισα, μεχρι και ο αντρας ερχεται απο την δουλεια και με ρωταει τι νεα απο το καφε!!!

φιλακια σε ολες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!!!

κριστυ δεν καταλαβα το μυνημα σου....εχουν βεβαια καει τα εγκεφαλικα μου κυτταρα....χαχαχα!!

flosummer με το καλο κουκλα μου ελπιζω ολα να πανε καλα!

μαργιουλα μου 2 φορες στον υπνο μου κοριτσακι ειδα αλλα προαισθημα δεν εχω....

μαγνησιο παιρνεις?

Flosummer έχω πολλές πιθανότητες να μαι Λητώ το επόμενο ΣΚ.

Αν θες στείλε κινητό!

Εσύ αφού δεν είσαι "ώριμη" ακόμα γιατί λες για το επόμενο ΣΚ??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μαργιούλα προετοιμασία είναι αυτά....μην ανησυχείς.

Μπορεί να σε πάει έτσι ουουουουουου ως τέλους.

Καλό είναι όμως ε...ωριμάζει η κατάσταση εκεί κάτω.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες που έχουν ήδη μωράκια και αυές που περιμένουν!

Εδω επικρατεί αναμονή και μόνο.Σταματώ να σκέφτομαι σήμερα γεννάω,αύριο γεννάω.Περιμένω και λέω ότι έχω άλλες 10 μέρες τουλάχιστον.Τότε λέω να πάω στο γιατρό και να κανονίσω την καισαρική μου από ότι φαίνεται.Έχω τρελαθεί βέβαια με την ατυχία μου να έχω κάνει 2 φυσιολογικούς τοκετούς και τώρα ο πεισματάρης ο γιος μου να μην θέλει να βάλει το κεφάλι στη λεκάνη με τίποτα!

Με έχει λυπηθεί και ο άντρας μου και κάθε βράδυ με βοηθάει να κάνω ασκήσεις που λένε ότι βοηθάνε τ μωρό να γυρίσει! Το δικό μου όμως δεν φαίνεται να συγκινείτε!Σήμερα πήγα στην εκκλησία παρακάλεσα το Χριστούλη του οποίου έδωσα και το όνομα στην κόρη μου,την Παναγίτσα,τον Άγιο Κωνσταντινο και την Αγία Ελένη να πάνε όλα καλά! Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήγαινε να ζητάω να γυρίσει το παιδί μόνο ευχόμουν όλα να πάνε καλά και να κάνουμε όλοι μαζί Χριστούγεννα υγιείς πάνω από όλα.

Αυτά για σήμερα.

Και πάλι πολύ καλημέρα σε όλες!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ., 3550 kg

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κριστυ δεν καταλαβα το μυνημα σου....εχουν βεβαια καει τα εγκεφαλικα μου κυτταρα....χαχαχα!!

ποιο μηνυμα μαρακι μου? νομιζεις οτι τα δικα μου κυτταρα ειναι σε καλυτερη κατασταση????:confused::confused::confused:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Να ρωτησω την γνώμη σας, θέλω να καταγγείλω λαμπερά απο το Αμαζονίου κ δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω μιας κ θα πάρω μεγάλη ποσότητα. Δεδομένου ότι θα έρθουν σε καμία δεκαριά μέρες ποσά no 2 να πάρω; Θα τα χρησιμοποιήσω για αρκετό καιρο η τα αλλάζουμε γρήγορα;

Έχετε υπόψιν σας ότι τα έχει πολυ φτηνά κ έχει δωρεάν μεταφορικά Μέχρι τις 15/12 !

αυτο το μυνημα κριστακι!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

δεν εχω κοιμηθει καθολου καλα ονειρα εβλεπα περιεργα με κυνηγουσε λεει η αστυνομια....!!

πονους ειχα και εχω περιοδου δεν βολευομουν πουθενα ολα μου εφταιγαν!ουφ!

τουλαχιστον θα παω σε λιγες ωρες γιατρο με τον ανδρουλη μου μαζι.

καλημερα!!!μαργιουλα μου 2 φορες στον υπνο μου κοριτσακι ειδα αλλα προαισθημα δεν εχω....

μαγνησιο παιρνεις?

Αληθεια!! να σου πω εγω τα ονειρα τα φοβαμαι δεν τα πολυ εμπιστευομαι εβλεπα αγορακι και τελικα ειχα κοριτσακι, αντε να δουμε το κιντερακι της παρεας τι θα ειναι!! παντως ευχομαι να ειναι γερο πανω απο ολα καρδουλα μου!!!

μαγνησιο δεν παιρνω ετσι την εβγαλα και σημερα ολη νυχτα, το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι τωρα πια δεν δινουνε τιποτα,οταν θα ερθει εκεινη η συσπαση η ρυθμικη απλα θα ερθεις να γεννησεις!!

Μαργιούλα προετοιμασία είναι αυτά....μην ανησυχείς.

Μπορεί να σε πάει έτσι ουουουουουου ως τέλους.

Καλό είναι όμως ε...ωριμάζει η κατάσταση εκεί κάτω.

Μελακι μου και σημερα τα ιδια απο την μερα που μπηκα στον μηνα μου αρχισανε, ειναι για καλο οποτε τα αντεχουμε και χαιρομαστε που μας συμβαινουνε, απλα ο αντρας μου κοιμαται τοσο βαρια οταν θα χρειαστει να τον ξυπνησω οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν ειναι για να σηκωθει!! χθες που του τα ελεγα μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο στο κινητο για να ξυπνησει!!!! που φτασαμε χαχαχαχαχα

Αααααααα πλεον εκτος απο το να ροχαλιζω, μουγκριζω κιολας αφου καμια φορα με ξυπναω!! Χριστε μου το χαλι μου, πως καταντησα ετσι που θα παω να γεννησω θα με πεταξουνε εξω!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες που έχουν ήδη μωράκια και αυές που περιμένουν!

Εδω επικρατεί αναμονή και μόνο.Σταματώ να σκέφτομαι σήμερα γεννάω,αύριο γεννάω.Περιμένω και λέω ότι έχω άλλες 10 μέρες τουλάχιστον.Τότε λέω να πάω στο γιατρό και να κανονίσω την καισαρική μου από ότι φαίνεται.Έχω τρελαθεί βέβαια με την ατυχία μου να έχω κάνει 2 φυσιολογικούς τοκετούς και τώρα ο πεισματάρης ο γιος μου να μην θέλει να βάλει το κεφάλι στη λεκάνη με τίποτα!

Με έχει λυπηθεί και ο άντρας μου και κάθε βράδυ με βοηθάει να κάνω ασκήσεις που λένε ότι βοηθάνε τ μωρό να γυρίσει! Το δικό μου όμως δεν φαίνεται να συγκινείτε!Σήμερα πήγα στην εκκλησία παρακάλεσα το Χριστούλη του οποίου έδωσα και το όνομα στην κόρη μου,την Παναγίτσα,τον Άγιο Κωνσταντινο και την Αγία Ελένη να πάνε όλα καλά! Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήγαινε να ζητάω να γυρίσει το παιδί μόνο ευχόμουν όλα να πάνε καλά και να κάνουμε όλοι μαζί Χριστούγεννα υγιείς πάνω από όλα.

Αυτά για σήμερα.

Και πάλι πολύ καλημέρα σε όλες!

Λανανεκ μου σκεψου θετικα κοριτσακι μου εφοσον αντεχετε με τα αμινιακα υγρα μεχρι την τελευταια στιγμη εχεις ελπιδες!! εισαι τριτοτοκος και μπορει και να γυρισει και να εμπεδωθει μεσα σε λιγες ωρες πριν τον τοκετο!! τουλαχιστον ετσι μας ειπανε στα σεμιναρια που εκανα, σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια φιλακια πολλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Λανανεκ μου σκεψου θετικα κοριτσακι μου εφοσον αντεχετε με τα αμινιακα υγρα μεχρι την τελευταια στιγμη εχεις ελπιδες!! εισαι τριτοτοκος και μπορει και να γυρισει και να εμπεδωθει μεσα σε λιγες ωρες πριν τον τοκετο!! τουλαχιστον ετσι μας ειπανε στα σεμιναρια που εκανα, σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια φιλακια πολλα!!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

Είμαι και χάλια γενικά, δεν βολεύομαι πουθενά κι έχω αρχίσει να βγαίνω έξω μόνο με τον άντρα μου όσο γίνεται γιατί δεν την πολυπαλεύω!

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είμαστε πρωί πρωί.Πονάκια,αυπνίες,δεν βολευόμαστε,όνειρα!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Καλημέρες!

Πως πάμε?

Παραλίγο να μαι γω το επόμενο γεννητούρι...χτες το βράδυ ήμουν με ακανόνιστους πόνους αρκετή ώρα....κάποια στιγμή πήγε στο 10λεπτο...και εκεί που κατά τις 2 το πρωί πήγα να φύγω....πέρασαν.....

Οπως μου πε και η μαία μου γεννάω σε δόσεις!

Χαχαχα!

Αντε να δούμε πότε θα ναι η αποπληρωμή!

Το θέμα με τη περίπτωσή μου είναι να προλάβω να πάω για τη κατάθεση!

Ειδικά σήμερα....γίνεται χαμός στο κέντρο!!

Ολα τα χα που λέτε...έχω και τρελό μπούκωμα...μύτη...αυτιά...κεφάλι καζάνι.

Ελεοςςςςςςςςςςς!

Η Αγγελική που είναι...έχει νέα καμιά?

Η Garouf πως να πήγε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...