Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Ειχα καιρο να μπω και προλαβα να διαβασω λιγο τα νεα σας. Συγχαρητηρια σε οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας αγκαλιτσα και ευχομαι να πανε ολα τελεια σε οσες δεν εχουμε γεννησει ακομα απο την ομαδα του Δεκεμβριου.

Εγω μπαινω αυτην την Κυριακη 5/12 με προγραμματισμενη καισαρικη, οπως και στην κορη μου, να υποδεχτω το αγορακι της οικογενειας. Νομιζω οτι εχω λιγοτερο αγχος αφου το εχω ξαναζησει αλλα ενας κομπος στο στομαχι παντα υπαρχει. Στεναχωριεμαι που θα ειμαι και μακρια απο την ζουζουνα μου τοσες μερες αλλα θα περασουν.

Πραγματικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μεχρι το τελος του μηνα να ειμαστε ολες τρισευτυχισμενες με γερα μωρακια στην αγκαλια μας.

Σας φιλω ολες

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια προσπαθώ να ανασυντάξω τη λίστα. Επειδή σίγουρα θα έχω κάνει λάθη και επειδή έχω και παραλείψεις (στο μεταξύ μου λείπουν και κοπέλες), διορθώστε με όπου μπορείτε (αν θέλετε απλά μου επισημαίνετε το λάθος και διορθώνω εγώ) :)

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (???Μαιευτήριο??), Κ.Τ.

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ.

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Cleoʼs mommy αγοράκι ΠΗΤ: ??/12/2010 (??Μαιευτήριο?? Φ.Τ., max 5/12/2010 Κ.Τ.)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 15/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 6/12/2010 Π.Τ.)

Nikel αγοράκι ΠΗΤ: 16/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 7/12/2010 Π.Τ.)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Mariaefi kinder έκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπιείο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

Honey κοριτσάκι ΠΗΤ: 25/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

Φ.Τ.=Φυσιολογικός Τοκετός

Π.Τ.=Πρόκληση Τοκετού

Κ.Τ.=Καισαρική Τομή

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Nikel σχεδόν μαζί γεννάμε! Να βρεθούμε αφού είμαστε και στο ίδιο μαιευτήριο. Μετά τη γέννα θα πάω σε 3κληνο με rooming in (είναι στο 2ο όροφο).

Ποιος είναι ο γιατρός σου? Εμένα λέγεται Γερ. Παρτίδας.

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλημέρες.

Λοιπόν...γεννάω και δε το ξέρω!:shock:

Πήγα χτες γιατρό...το μωρό τέρμα κάτω...διαστολή 4...ο αμνιακός σάκος έχει μισοβγεί...

Εμφραγμα πήγε να πάθει ο γιατρός και η μαία...καλά δε πονάς μου λένε?

Τι να πω ρε παιδιά...

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να μου σπάσουντ τα νερά...καλό θα ταν να περάσουν λίγες μερούλες ακόμα...αλλά το πολύ μέχρι το άλλο ΣΚ θα περιμένουμε...αλλιώς η διαστολή θα γίνει τέρας από κάτω και διακινδυνεύω πολλα...οπότε το αργότερο το άλλο ΣΚ με βλέπω με άλλο ένα μωράκι.

:D:D:D

Μετά το αρχικό σοκ χτες....τώρα είμαι οκ!

Μελακι μου με το καλο!!! και μην ανησυχεις καθολου απο οσο φαινεται θα εχεις εναν πολυ καλο τοκετο!!!! γνωριζω οτι μεχρι 7 διαστολη οι περισσοτεροι γιατροι κανουν επισκληριδιο, κανε μια ερωτηση στον γιατρο σου!!

Patousitsas να σου ζήσει ο παίδαρος. Πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο το μωράκι σου!

Honey καλά τα λες γεννάς και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Πολύ ινγκόγκνιτο η μπέμπα σου. Πότε ξαναπάς στο γιατρό?

Nikel με το καλό την Τρίτη, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Mariaefi μην ανησυχείς για τα κιλά σου σε σχέση με το βάρος του μωρού. Εγώ κάνω διατροφή και παρακολουθώ το ζάκχαρο λόγω του ότι ο μπέμπης πήρε απότομα πολύ βάρος, και εδώ και 3 εβδομάδες που έχω ξεκινήσει, εγώ έχω χάσει 2 κιλά κι αυτός έχει πάρει ένα. Οπότε μην φοβάσαι τίποτα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι επιτέλους υποχωρεί το παλιοκρύωμα (πάλι καλά γιατί από φτέρνισμα θα το γεννούσα το μωρό όχι από εξωθήσεις :?). Ξεκίνησα περπάτημα όπως μου είπε ο γιατρός και ελπίζουμε να γυρίσει ο μπέμπης και να κοιτάει πίσω (τώρα είναι μεν προς τα κάτω το κεφαλάκι του αλλά κοιτάει μπροστά) για να μην ταλαιπωρηθώ στον τοκετό.

Βελισσακι μου περαστικα και με το καλο!!! μην ανησυχεις καθολου θα την φερει την γυρα του!!!

Εγώ μπαίνω Κυριακή βράδυ για πρόκληση.

Και θέλω Φ.Τ.!!

Βάλτε λίγη θετική ενέργεια κορίτσια να εμπεδωθεί μέχρι τότε το μωρό!!

Διάβασα ότι αν δεν εμπεδωθεί τότε με τη πρόκλιση και το σπάσιμο νερών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατέβει πρώτα ο ομφάλιος (εξ'ού και το τύλιγμα).

Garouf το δωματιακι σας ειναι οντως υπεροχο!! με το καλο κοριτσακι μου σε στελνουμε ολες μας την θετικη μας ενεργεια ολα καλα θα σας πανε!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Ειχα καιρο να μπω και προλαβα να διαβασω λιγο τα νεα σας. Συγχαρητηρια σε οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας αγκαλιτσα και ευχομαι να πανε ολα τελεια σε οσες δεν εχουμε γεννησει ακομα απο την ομαδα του Δεκεμβριου.

Εγω μπαινω αυτην την Κυριακη 5/12 με προγραμματισμενη καισαρικη' date=' οπως και στην κορη μου, να υποδεχτω το αγορακι της οικογενειας. Νομιζω οτι εχω λιγοτερο αγχος αφου το εχω ξαναζησει αλλα ενας κομπος στο στομαχι παντα υπαρχει. Στεναχωριεμαι που θα ειμαι και μακρια απο την ζουζουνα μου τοσες μερες αλλα θα περασουν.

Πραγματικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μεχρι το τελος του μηνα να ειμαστε ολες τρισευτυχισμενες με γερα μωρακια στην αγκαλια μας.

Σας φιλω ολες[/quote']

Αυριο!!! με το καλο ο γιοκας,θα κανετε λιγη υπομονη ολοι σας και μετα θα εχεις δυο ζουζουνια, θα ειναι τελεια!!!

Ζουνιτσα Μακια πολλα ποτε πατε σπιτι σας κοριτσακι μου? ή πηγατε και εχασα επεισοδια!!!

Κριστυ μου να ειναι παντα γερη!! υπεροχη η περιγραφη σου, αντε παλι κλαψαμε !!

Μαρακι γλυκο που εισαι?

ΥΓ. Επειδη στην λιστα με βλεπω τελευταια! ακομα και αν γεννησετε ολες θα μπαινετε να μου μιλατε και να με εμψυχωνετε!!! οκ?:roll:

Μακια σε ολες και στα μπεμπακια σας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Margioula σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Εμείς εδώ θα είμαστε (γιατί έχουμε και τις μετά εμπειρίες να μοιραστούμε. Και να πάρουμε και συμβουλές από τις παλαιότερες μαμάδες)!!

Honey, άμα αρχίσω να μιλάω για IKEA πάει… Θα με βγάλετε εκτός θέματος :) !!

Μακάρι να υπήρχε και πριν 16 χρόνια που παντρεύτηκα και φτιάξαμε το σπίτι. Όμως όταν πριν 4 χρόνια φτιάξαμε το υπόγειο, στο δωμάτιο που βγήκε βάλαμε κρεβάτι molm (με τη πλάτη που έχει ροδάκια και βγάζει κομοδίνα δεξιά-αριστερά). Το πήραμε με ανάκληση. Κατά αρχάς είναι πανέμορφο. Η ανάκληση όλα τα λεφτά!! Και το κυριότερο: super από ανατομία. Αφού να σκεφτείς, αναγκαστικά λόγω της ανάκλησης πήραμε τα στρωματάκια χωρίς ελατήρια (λεπτά) και λέγαμε «ωχ…». Και όμως (ίσως είναι οι ειδικές τάβλες που έχει), ενώ στη κρεβατοκάμαρά μας είχαμε πάρει media strom ψαγμένο, ειδική παραγγελία (και ένα σωρό λεφτά), μόνο στο ikea μπορώ να κοιμηθώ!! Ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη που η λεκάνη είναι έτοιμη να ξεκολλήσει… Να μην αναφέρω τις βιβλιοθήκες Billy, τα γραφεία κλπ κλπ που βάλαμε!! Άσε που τα συναρμολογούσα μόνη μου (μόνο στο κρεβάτι ήθελε κάποιον να κρατάει λόγω μεγέθους).

Καλά, τι έλεγα, εκτός θέματος βγήκα……

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

πωπω θα εχουμε πολλες γεννες αυτες τις μερες!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο σε ολες!!και ολα να πανε τελεια garouf(καλα τελειο το δωματιο απλο και φωτεινο) νικελακι μου!!!

μελακι σε βλεπω πολυ ψυχραιμη ειδες τι κανει η εμπειρια???!!!!!

Κριστυ δακρυσα με την περιγραφη σου! κοριτσι μου εχεις περασει τοσα και ολα θα πηγαιναν καλα στο χρωστουσε ο Θεος!!!!

εγω μετραω αντιστροφα Μαργιουλα μου να ερθει η Δευτερα να δω το μωρο...!!

Margioula μην ανησυχείς μπαίνω κι εγώ προτελευταία στη λίστα και που ξέρεις μπορεί να γεννήσουμε και μαζί!:D

christy28 κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 23/11/2010, (Αρεταιείο), Κ.Τ.

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! , 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 15/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 6/12/2010 Π.Τ.)

Velissa αγοράκι ΠΗΤ: 27/12/2010 (Γαία) Φ.Τ.

Garouf τέλειο το δωμάτιο, κι ακόμα πιο τέλεια η θέα. Να σε ρωτήσω, επειδή έχουμε πάρει την ίδια κουνουπιέρα από το ΙΚΕΑ, η δικιά σου κλείνει μπροστά? Γιατί η δικιά μας αφήνει ένα τεράστιο κενό (περίπου όσο το πλαϊνό μέρος του κρεβατιού) και σκέφτομαι να τη δώσω στη μαμά μου να της ράψει ένα extra κομμάτι τούλι, εκτός κι αν δεν έχουμε κάνει κάτι σωστά...:rolleyes:

"

Garouf τέλειο το δωμάτιο, κι ακόμα πιο τέλεια η θέα. Να σε ρωτήσω, επειδή έχουμε πάρει την ίδια κουνουπιέρα από το ΙΚΕΑ, η δικιά σου κλείνει μπροστά? Γιατί η δικιά μας αφήνει ένα τεράστιο κενό (περίπου όσο το πλαϊνό μέρος του κρεβατιού) και σκέφτομαι να τη δώσω στη μαμά μου να της ράψει ένα extra κομμάτι τούλι, εκτός κι αν δεν έχουμε κάνει κάτι σωστά...:rolleyes:

Κλείνει! Αλλά, δεν επικαλύπτει το ένα φύλλο το άλλο, απλά εφάπτεται. Και έτσι πήρα 2 "ψείρες" κλαμεράκια άσπρα για να το "κουμπώνω".

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Μάλλον είναι και θέμα κούνιας γιατί η δικιά μας έχει μήκος 1.35 ενώ του ΙΚΕΑ έχει 1.20, οπότε είναι λογικό αν σε εσένα εφάπτεται σε μένα να υπάρχει χάσμα. Ευχαριστώ πάντως!

Διαφημίσεις

Margioula μην ανησυχείς μπαίνω κι εγώ προτελευταία στη λίστα και που ξέρεις μπορεί να γεννήσουμε και μαζί!:D

zounitsa (εγώ δηλαδή) γεννησε στο αρεταιείο!!! ήμουν τελευταία και γέννησα πρώτη!!! πως τα φέρνει η ζωή...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα Μακια πολλα ποτε πατε σπιτι σας κοριτσακι μου? ή πηγατε και εχασα επεισοδια!!!

κοριτσάκι μου έχουμε έρθει σπίτι εδώ και 15 ημέρες.... αλλά σε δικαιολογώ γιατί σ'αγαπάω.... χαχαχαχαχαχαχα

σας φιλώ όλες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειαααααααα.

Κανείς εδω?

Garouf.....με το καλό!!!!

Περιμένουμε νέα...ελπίζω να τα καταφέρεις με τον ΦΤ...αν και να μη γινει δε πειράζει....το μωράκι θα ρθει στην αγκαλιά σου όπως και να χει.

Εγώ τα γνωστά...πονάκια κλπ κλπ.

Αλλά ακόμα εδώ είμαι!! Σκληρό καρύδι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 27/10/2010, (Αρεταίειο), Κ.Τ.

MarilenaAth αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 26/11/2010, (Μητέρα Κρήτης), Κ.Τ., 2,95Kg

Angelikig αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 29/11/2010, (Μητέρα Αθηνών), Κ.Τ., 2,85Kg

Patousitsas αγοράκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!, 1/12/2010, (???Μαιευτήριο??), Φ.Τ., 3,8Kg, 53cm

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Να ρωτησω την γνώμη σας, θέλω να καταγγείλω λαμπερά απο το Αμαζονίου κ δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω μιας κ θα πάρω μεγάλη ποσότητα. Δεδομένου ότι θα έρθουν σε καμία δεκαριά μέρες ποσά no 2 να πάρω; Θα τα χρησιμοποιήσω για αρκετό καιρο η τα αλλάζουμε γρήγορα;

Έχετε υπόψιν σας ότι τα έχει πολυ φτηνά κ έχει δωρεάν μεταφορικά Μέχρι τις 15/12 !

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...