Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ειμαι συγκινημενη!

η πατουσιτσα μας εκανε πραγματικα ενα παιδαρο! 3800κιλα 53 εκ και γεννησε φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ επισκληριδιο!!!!

ακουσα το μωρακι που εκλαιγε και συγκινηθηκα!

θηλαζει κιολας ολα καλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Να της ζησεις, να ναι γερος ο κουκλος της!!! μπραβο 3800 και χωρις

επισκληριδιο πρεπει να ηταν πολυ συνεργασιμη!!!

Γειαααααααα.

Και τα μωρά συνεχιζουν....χαχαχαχα....και μένα η μαία μου χτες που με είδε είπε ότι δε με βλέπει ως τέλους.

Σημερα να δω τι θα πει ο γιατρός....!

Αμάν...κοντεύει!:shock:

Μελακι δεν εχεις λογο να προβληματιζεσαι, αν η μπεμπουλα θελησει να γεννηθει σημαινει οτι ειναι ετοιμη, αλλο πραγμα ειναι να την παρεις με προκληση!! στο σεμιναριο μας ειπαν οτι συνηθως οι δευτεροτοκες συνηθως δεν φτανουν στο τελος λογω οτι η μητρα τους ξερει ηδη τον τροπο να συσπαται και γενικοτερα λογο του πρωτου μωρου κουραζονται, μακαρι να συνεβαινε το ιδιο και με τις προτοτοκες, δηλαδη μετα την 37-38 εβδομαδα αν αρχισει ο τοκετος πρεπει να ειμαστε πολυ χαρουμενες!!

Κοριτσακια εγω μπαινω Τριτη πρωι-πρωι να γεννησω....πλησιαζει η στιγμη!!

Νικελακι αχ μπορει να βρεθηκαμε απο πολυ κοντα και να μην το ξεραμε, 10 του μηνος παω για μαθημα μητρικου θηλασμου αν σε πετυχω εκει και θελεις να ερθω να σε δω? με το καλο και με εναν πονο, παντως το νοσοκομειο που θα γεννησεις εχει εξαιρετικο προσωπικο, θα γνωρισεις την Αλεξανδρα και την Κατερινα οι οποιες διδασκουν σε ολες τις μανουλες το μαθημα μητρικης τεχνης περνανε απο τα δωματια καθε Τριτη και Πεμπτη και σου δειχνουν τα παντα για την περιποιηση του μωρου σου ειναι και οι δυο εξαιρετικες!!

Ναι έτσι εύχομαι κ πάλι....

Φυσιολογικά και εύκολα όπως πέρσι!

Ολα καλα θα πανε Μελακι!! η δευτεροτοκος γενναει συνηθως στο μισο χρονου που χρειαστηκε την πρωτη φορα, συνηθισμενα ειναι τα βουνα απο τα χιονια!!

Κορίτσια μου Καλημερα!!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλα!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!! :P

Συγχαρητηρια στην Κριστη μας και στην Αγγελική μας!!! Ευχομαι καλη ανατροφη κοριτσια!!! Να εισαστε καλα εσεις και τα μπεμπακια σας!!!:tongue:

Μονο σημερα καταφερα να μπω στο internet και αυτο για μια γρηγορη ματια!!!

Βγηκαμε στις 30 του μηνα απο το νοσοκομειο. Ο γιατρος ηθελε να μεινω αλλη μια μερα αλλα εγω δεν την παλευα αλλο.. Με κουρασε πολυ ο κοσμος και η φασαρια. Δεν μπορουσα να απολαυσω τον μπεμπη μου οπως ηθελα..

Ο μικρος ειναι καλα, εχει λιγο ικτερο μου ειπε ο γιατρος αλλα δεν χρηαζεται να κανω κατι λεει. Ελπιζω να περασει..

Ειναι πολυ γλυκος και θελει αγκαλιτσες... Τα βραδυα οντως ειναι δυσκολα ειδικα χτες ηταν πολυ ανησυχος. Μαλλον εχει ποναλακια στην κοιλιτσα γιατι συνεχως σφιγγεται, εχει αερια και κατουραει πολυ συχνα...

Με το θηλασμο προσπαθω οσο μπορω. Τον βαζω στο στηθος σε καθε γευμα. Το θεμα ειναι οτι τον παιρνει ο υπνος!!! Του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν ξερω ποσο γαλα εχω. Οσο για την ωρα εξαρταται απο την ορεξη του αλλες φορες 15 λεπτα στο καθε ενα στηθος και αλλες φορες περισσοτερο...

Εγω ειμαι πολυ κουρασμενη και προσπαθω να κοιμαμαι οταν κοιμαται και ο μικρος. Ποναει πολυ όλη η κοιλια μου σαν να εχω φαει μπουνιες!!!

Αυτα τα νεα μου...ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!!!

Καλες γεννες στα κοριτσια μας που ακομα δεν εχουν γεννησει!!

Φιλια πολλα!!!!!

Α και αν τον παιρνει ο υπνος να του τριβεις λιγο το αυτακι για να ξυπναει!

Ειδες η μανουλα τα ξερει τα μυστικα, εμας μας ειπαν στο σεμιναριο οτι πρεπει να του τριβουμε διαγωνια απο τα μαγουλακι μεχρι το αυτακι, γιατι ετσι ξυπναμε το ενστικτο του θηλασμου και αμεσως το μωρακι ξυπναει και κανει θηλαστικες κινησεις δοκιμασε το Μαριλενα μου!! καλα κανεις και ξεκουραζεσαι οσο μπορεις, οι πονοι θα περασουν και λογικα γνωριζεις οτι ο ικτερος αποβαλλεται απο τα κοπρανα κυριως αλλα και απο τα ουρα στο μωρακι οποτε οσο πιο πολυ φαει τοσο πιο γρηγορα θα σταματησει να τον βασανιζει και παλι να σου ζησει κοριτσαρα μου!!

ρε κοριτσια ζυγιστηκα σημερα και δεν εχω παρει γραμμαριο...74 κιλα οσο ημουν και πριν 20 μερες . να ανυσηχησω για το βαρος του μωρου??

Μαρακι στα ιδια κιλα ημαστε!!! εγω εχω κολλησει εδω και 1,5 μηνα, εντωμεταξυ ελεγα σε ολους οτι πριν οτι εχω παρει 8,5 κιλα και μου λεγανε μην βιαζεσαι τωρα θα τα παρεις τα κιλα στους τελευταιους μηνες, τελικα μεχρι τωρα δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο, αλλα η μικρη επειδη χθες πηγαμε στο γιατρο εχει φτασει τα 2450 ενω στα μεσα του μηνα ητανε ηταν 2100 μαλλον εγω τα χανω και αυτη τα παιρνει δεν εξηγειται διαφορετικα και να σας πω τα νεα μου απο τον γιατρο, ειμαστε πολυ καλα με καλα αμινιακα υγρα, η μπεμπουλα δεν εχει δυσφορια, σε 2 εβδομαδες θα ξαναπαμε να με δει που θα εχω ηδη μπει στην 38η εβδομαδα και απο οσο μου ειπε ο γιατρος επειδη εχω αρκετες φυσιολογικες συσπασεις για την ηλικα κυησης που βρισκομαι παμε πολυ καλα και μπορει να μην χρειαστει να φτασουμε μεχρι το τελος, Μελακι μου ειπε οτι ενα μωρο απο τη στιγμη που αποφασιζει να βγει και μια και δυο εβδομαδες νωριτερα ειναι σιγουρα ωριμο αλλιως δεν ξεμηταει απο την ασφαλεια της μητρας, αν σας κουρασα ζητω συγνωμη, μακια σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες.

Λοιπόν...γεννάω και δε το ξέρω!:shock:

Πήγα χτες γιατρό...το μωρό τέρμα κάτω...διαστολή 4...ο αμνιακός σάκος έχει μισοβγεί...

Εμφραγμα πήγε να πάθει ο γιατρός και η μαία...καλά δε πονάς μου λένε?

Τι να πω ρε παιδιά...

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να μου σπάσουντ τα νερά...καλό θα ταν να περάσουν λίγες μερούλες ακόμα...αλλά το πολύ μέχρι το άλλο ΣΚ θα περιμένουμε...αλλιώς η διαστολή θα γίνει τέρας από κάτω και διακινδυνεύω πολλα...οπότε το αργότερο το άλλο ΣΚ με βλέπω με άλλο ένα μωράκι.

:D:D:D

Μετά το αρχικό σοκ χτες....τώρα είμαι οκ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Patousitsas να σου ζήσει ο παίδαρος. Πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο το μωράκι σου!

Honey καλά τα λες γεννάς και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Πολύ ινγκόγκνιτο η μπέμπα σου. Πότε ξαναπάς στο γιατρό?

Nikel με το καλό την Τρίτη, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Mariaefi μην ανησυχείς για τα κιλά σου σε σχέση με το βάρος του μωρού. Εγώ κάνω διατροφή και παρακολουθώ το ζάκχαρο λόγω του ότι ο μπέμπης πήρε απότομα πολύ βάρος, και εδώ και 3 εβδομάδες που έχω ξεκινήσει, εγώ έχω χάσει 2 κιλά κι αυτός έχει πάρει ένα. Οπότε μην φοβάσαι τίποτα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι επιτέλους υποχωρεί το παλιοκρύωμα (πάλι καλά γιατί από φτέρνισμα θα το γεννούσα το μωρό όχι από εξωθήσεις :?). Ξεκίνησα περπάτημα όπως μου είπε ο γιατρός και ελπίζουμε να γυρίσει ο μπέμπης και να κοιτάει πίσω (τώρα είναι μεν προς τα κάτω το κεφαλάκι του αλλά κοιτάει μπροστά) για να μην ταλαιπωρηθώ στον τοκετό.

Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να σας γράψω λεπτομέριες...

Μπηκα στο μαιευτηριο την Δευτερα στις 22/11 για πιο συχνη παρακολουθηση του εμβρυου, την Τριτη 23/11 το πρωι μου εβαλαν το υποθετο προσταγλανδινης και περιμεναμε μεχρι το απογευμα στις 4 να κανει δραση, αρχισαν οι συσπασεις αλλα απο διαστολη τιποτα. Στις 4 και κατι με ανεβασαν στην αιθουσα και μου εβαλαν ορο με τεχνητούς πονους, περιμεναμε μεχρι τις 8, οπου παλι το μωρο ηταν πολυ ψηλα και δεν ειχα ουτε ενα εκατοστο διαστολη. Ο γιατρος με ρωτησε εαν θελω να περιμενουμε μεχρι το πρωι αλλα ηξερα οτι για να μην εμπεδωνεται το μωρο σε μια πρωτοτοκο γυναικα καποιο λογο θα εχει και δεν θα ειναι απαραιτητα καλος! Αποφασισαμε λοιπον να μπουμε για καισαρικη. Στις 9 παρα 10 γεννηθηκε το θαυμα της ζωης μου, το κλαμα της εδωσε νοημα στην ζωη μου και εσβησε ολες τις πικρες και στεναχωριες που ειχα περασει μεχρι εκεινη την στιγμη. Τελικα ειχε τυλιχθει 2 φορες γυρω απο το κεφαλι με τον ομφαλιο λωρο, "ουτε μεθαυριο δεν θα κατεβαινε το μωρο" μου ειπε ο γιατρος! Και με καισαρικη ταλαιπωρηθηκε πολυ να την βγαλει, ειχαν ανεβει 3 γιατροι στην κοιλια μου, ετρεμε το χειρουργικο κρεβατι λες και γινοταν σεισμος! Ευτυχως ομως ολα πηγαν καλα! Μου την εδειξαν στα γρηγορα, οσο μπορουσα την ειδα αφου τα ματια μου ηταν πλημμυρισμένα απο το κλαμα, οταν την εφεραν πανω μου σταματησε να κλαει και οταν το συνειδητοποίησα έκλαιγα εγω με λυγμους πια... την εδειξαν στο μπαμπα της, την επλυναν μπροστα του και την πηραν στην μοναδα για παρακολουθηση. Σε ολο το χειρουργειο ηταν παρουσα η κολλητη μου, η οποια ειναι συναδελφος και θα γινει η νονα του μωρου, σε εκεινη χρωσταμε τις πρωτες φωτογραφιες του αγγελου μας, ακομη και μεσα στο χειρουργειο, κανενας αλλος δεν ειχε την ψυχραιμία να τραβηξει φωτογραφιες!

Οταν βγηκα απο το χειρουργειο και συναντησα τον αντρα μου, μου ειπε με δακρυα στα ματια οτι το μωρο μας ειναι μια κουκλα και ειναι ιδιο εγω (κουκουβαγιογονεις)! Με πηγαν στο δωματιο και την μεταξενια μου, μου την εφεραν την επομενη μερα το πρωι! Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο την εννοια μου, δεν αντεχα τον αποχωρισμο! Πρωι πρωι μου την εφεραν και απο την λαχταρα μου σηκωθηκα μονη μου (απαγορευεται η παραμονη ακομη κ των συνοδων το πρωι στο Αρεταιειο), πεταξα τους ορους, πηρα τον καθετηρα στο χερι, τα λοχεια ετρεχαν ζεστα αναμεσα στα ποδια μου αλλα εφτασα στο γραφειο των μαιων οπου ζητησα να μου βγαλουν τον καθετηρα! Με κοιτουσαν ολοι σαν να εβλεπαν θρίλερ αλλα δεν με ενοιαζε τιποτα, ηθελα να παρω το αγγελουδι μου αγκαλια και να το φροντισω χωρις σωληνακια! Απο εκεινη την ωρα δεν ξανακαθησα στο κρεβατι παρα μονο το βραδυ για να κοιμηθω! Το μωρο μου το φροντιζα αποκλειστικα εγω απο την πρωτη ωρα και το θηλαζα ασταματητα!

Την επομενη μερα ειχαμε μια περιπετεια με το χαμηλο σακχαρο της μικρης αλλα ευτυχως με αρκετο γαλατακι το ξεπερασαμε.

Το σαββατο 27/11 την ντυσαμε στα φουξια, της βαλαμε ενα σκουφι με φουντες κ ενα φουξια γουνακι κ την ξεκινησαμε για το σπιτι μας! Η μπουμπου εγινε η ατραξιον του μαιευτηριου με την αμφιεση της οταν βγαιναμε, εβγαιναν απο τα δωματια για να την δουν!

Απο το Σαββατο ειμαστε σπιτι μας κ εχει αλλαξει η ζωη μας! Δεν μπορουσα ποτε να διανοηθω ποσους τονους ευτυχια μπορει να σου χαρησει ενα πλασματακι 3,5 κιλα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγώ γιατρό δε ξαναπάω....μόνο τηλ....

Honey, τι θα τους πεις στο τηλέφωνο??

"Γιατρέ βγήκε και το υπόλοιπο!!!" :rolleyes::rolleyes:

Άκου εκεί 4 διαστολή και να έχει βγει και αμνιακός σάκος!!! :shock:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Εγώ μπαίνω Κυριακή βράδυ για πρόκληση.

Και θέλω Φ.Τ.!!

Βάλτε λίγη θετική ενέργεια κορίτσια να εμπεδωθεί μέχρι τότε το μωρό!!

Διάβασα ότι αν δεν εμπεδωθεί τότε με τη πρόκλιση και το σπάσιμο νερών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατέβει πρώτα ο ομφάλιος (εξ'ού και το τύλιγμα).

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Αχαχαχαχα!

Καλέ δεν έχει βγει ο σάκος ακριβώς...απλά είναι ανοιχτός ο τράχηλος και ο σάκος στην άκρη κατω....έτοιμος...τον σπρώχνει και με το κεφάλι η μικρή....

Και πέρσι είχα 36εβδ ήδη διαστολή 2....και γέννησα με πρόκληση 40εβδ!

Κυκλοφορούσα ένα μήνα με διαστολη και συσπάσεις....αλλά τίποτα δεν έγινε! Απλά όταν γέννησα έγινε μπαμ μπαμ.

Ε τώρα θα γίνει μαλλον πιο μπαμ μπαμ.

Μάλλον λέμε πάντα...γιατί ποτέ δε ξέρεις!

Ο γιατρός δε θέλει να με ξαναδεί.

Από βάρος μωρού είναι καλυμμένος....από κάτω είναι σούπερ καλυμμένος....τι να ξαναδεί...απλά επικοινωνία και παρακολούθηση...

Εγώ μπαίνω Κυριακή βράδυ για πρόκληση.

Και θέλω Φ.Τ.!!

Βάλτε λίγη θετική ενέργεια κορίτσια να εμπεδωθεί μέχρι τότε το μωρό!!

Διάβασα ότι αν δεν εμπεδωθεί τότε με τη πρόκλιση και το σπάσιμο νερών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατέβει πρώτα ο ομφάλιος (εξ'ού και το τύλιγμα).

Ξαναλέω ποτέ δε ξέρεις!

Δεν υπάρχει άκουσα και έγινε σε κάποια και έγινε σε αλλη.

ΣΟυ λέω εγώ ήμουν με διαστολή...συσπάσεις...πόνους...το μωρό στο Θεό.

Εμπεδώθηκε με την πρόκληση...λίγο μετά το σπάσιμο νερών.

Και βγήκε με 3 σπρωξίματα με 2 περιτυλίξεις χωρίς πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Αχχχχχ τι ωραία που γεμίζουμε μωράκια!!!!!!

Πατουσίτσα να σου ζήσει..... να είναι καλότυχο και σιδερενιοι και οι δυό σας!!!!

Κρίστυ έβαλα τα κλάματα με την περιγραφή σου..... μια τα επιλόχια μια που εγώ δεν τα έζησα αυτά... αλλά χαίρομαι πολύ για εσάς!!!! να είστε και εσείς καλά και σιδερένιοι!!!!

Μελάκι επειδή δεν ξέρω αν θα σε προλάβω μέχρι να ξαναμπώ μιας και εσύ θα γεννήσεις από στιγμή σε στιγμή, όλα θα πάνε καλά και με έναν πόνο (κυριολεκτικά αφού δεν πονάς ακόμα...).

Γαρουφάκι στο εύχομαι να κάνεις φυσιολογικό και με το καλό!!!

τι ωραίες ευχές!!!!!! άντε πάλι συγκινήθηκα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ότι θυμάμαι χαίρομαι....

Το δωματιάκι του Δομίνικου (σχεδόν όλα ΙΚΕΑ - το βρίσκω πολύ τίμιο μαγαζί).

Είναι το ποιο φωτινό του σπιτιού :)

P1010277.JPG

P1010279.JPG

P1010281.JPG

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλά...είναι υπέροχο!

Ειλικρινά!

Πολύ όμορφο...γαλήνιο και το δικό σας δωμάτιο...απλό όπως μου αρέσει...χωρίς "φωνές"...

φαίνεται το φως....υπέροχο.

Εύχομαι να περάσετε πολλές πολλές όμορφες στιγμές εκεί μέσα!

Με το καλό!

(το σχόλιο για το ικεα μου άρεσε....και μένα το σπίτι μου όλο επίσης...)

Η Poang είναι ολα τα λεφτά...πολύ αναπαυτική...λίγο δύσκολο να σηκωθείς με το μωρό αγκαλιά στην αρχή...

Συμβουλή....ΜΗΝ πετάξεις καμιά σκατοπάνα στον κάδο που έχεις στην αλλαξιέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...