Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικουλα να σου ζήσει ο πριγκηπας σου!!! Να χαίρει άκρας υγείας, να είναι καλοτυχος κ ευτυχισμένος!

Πατουσιτσα μου Εύχομαι να Εχεις ήδη τον Φασούλα σου στην αγκαλια σου!!! Να είναι γέρος κ τυχερός!!!

Την Δευτέρα ήρθε ο παιδιατρος κ μας είπε να κόψη το συμπλήρωμα κ το θηλαστρο, δεν χρειαζόταν πλέον κ να την αφήνω στο στήθος να τρώει Όσο θέλει. Χθες λοιπόν κατέβηκε απότομα το γάλα το μωρο προφανώς δεν το έπινε όλο κ πετρωσαν οι μαστοι μου κ ανέβασε πυρετό! Εκανα μασάζ με ζεστό νερό, ζεστές κομπρεσες κ πολυ θηλασμο κ Σήμερα είμαι καλύτερα! Ο πυρετός σε συνδιασμο με το ξενύχτι με έχουν εξαντλήσει. Μετρησαμε κ τον ικτερο πάλι είναι σταθερός κ θα ξαναλέμε την Παρασκευή, ελπίζω να έχει πέσει!

Σας φιλω...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεννησε η πατουσιτσα, υπαρχει θεμα στις ευχες!:D

Γεμιζουμε μωρακια σιγα-σιγα!

Μαρακι κι εγω ειδα εφιαλτη χθες οτι επιασε φωτια το σπιτι που εμενα παλια και δεν ηξερα πως να φυγω!! Μαλλον εχουμε αγχος ε?

Μαργιουλα ειχα κι εγω ραντεβου σημερα με τη γιατρο στο Ελενα και βγαινοντας εβλεπα κάποιες κοπελες να φευγουν απο το κτιριο με τα μαθηματα ανωδυνου και σε σκεφτηκα!

Κριστακι με το θηλαστρο δεν μπορεις να βγαζεις γαλα και να το κρατας;

Μελακι υπομονη, εχεις μια μικρη που ειναι λιιιιγο ζωηρουλα, τι να κανουμε??:tongue:

Vasdeli μου σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσι μου, εισαι αξια θαυμασμου, και σου αξιζουν τα καλυτερα!

5NEXp2.png

ΟΥΦ!

Πέρσι τίποτα από αυτά δεν είχα γμτ.

Τώρα δε μπορώ κυριολεκτικά να σηκωθώ απτο καναπέ πτους πόνους στη λεκάνη....σα παλιόγρια!

Και έχω και τη μικρή που χτυπιέται στο πάτωμα σα χταπόδι και ουρλιάζει γιατί δε της δίνω το στυλό να ζωγραφίσει το σπίτι! Με είδε που έγραφα τη λίστα για το σούπερ μάρκετ και το θυμήθηκε ότι θέλει και αυτή να γράψει....αλλά όχι στο χαρτί της.....σε όλα τα άλλα τριγύρω!

Αμ δε!

Μιλάμε μου έχει πάρει τον εγκέφαλο!

Και η μέσα μικρή μάλλον ακούει και βαράει....σου λέει τι παίζει εκεί έξω??:roll:

Λοιπόν αλλάζοντας το πέρσι με πρόπερσι καθώς και προσθέτοντας ακόμη ένα πιτσιρίκι,μπορώ να πω ότι με καλύπτουν τα λόγια σου!

Φιλάκια σε όλες και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

αχ ειμαι συγκινημενη!

η πατουσιτσα μας εκανε πραγματικα ενα παιδαρο! 3800κιλα 53 εκ και γεννησε φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ επισκληριδιο!!!!

ακουσα το μωρακι που εκλαιγε και συγκινηθηκα!

θηλαζει κιολας ολα καλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Γειαααααααα.

Και τα μωρά συνεχιζουν....χαχαχαχα....και μένα η μαία μου χτες που με είδε είπε ότι δε με βλέπει ως τέλους.

Σημερα να δω τι θα πει ο γιατρός....!

Αμάν...κοντεύει!:shock:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

μελακι λες γεννησεις?

εχεις κανα προαισθημα??

Και στη μία και στην άλλη ερώτηση....λέω....μπααααααααααααα.:rolleyes:

Με τα προαισθήματα δεν έχω σχέση καλή...

Ε τώρα ότι θα γεννήσω, αυτό θα γίνει σίγουρα!

Πότε δε ξέρω!

Χτες στο μαιευτήριο που βρέθηκα εκεί στους χώρους της παραλαβής επιτόκων, και στις αίθουσες προετοιμασίας και τοκετού....πωπωπω σα να μη πέρασε μια μέρα....ένιωσα τόσο οικεία. Ενιωσα πολύ έτοιμη!

Αχαχαχα θα χε.... όμως όταν έρθει η ώρα!

αχ ειμαι συγκινημενη!

η πατουσιτσα μας εκανε πραγματικα ενα παιδαρο! 3800κιλα 53 εκ και γεννησε φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ επισκληριδιο!!!!

ακουσα το μωρακι που εκλαιγε και συγκινηθηκα!

θηλαζει κιολας ολα καλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ααααααα!! 3800 χωρις ενεση??? Ηρωιδαααα!! :D

Μπραβο στο κοριτσι μας!!

5NEXp2.png

Χτες στο μαιευτήριο που βρέθηκα εκεί στους χώρους της παραλαβής επιτόκων, και στις αίθουσες προετοιμασίας και τοκετού....πωπωπω σα να μη πέρασε μια μέρα....ένιωσα τόσο οικεία. Ενιωσα πολύ έτοιμη!

Αχαχαχα θα χε.... όμως όταν έρθει η ώρα!

Μια χαρα θα εισαι μελακι μου!! Ο παλιος ειναι αλλιως αλλωστε! :D

Για φυσιολογικο πας η κανω λαθος?

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα θα εισαι μελακι μου!! Ο παλιος ειναι αλλιως αλλωστε! :D

Για φυσιολογικο πας η κανω λαθος?

Ναι έτσι εύχομαι κ πάλι....

Φυσιολογικά και εύκολα όπως πέρσι!

Κορίτσια μου Καλημερα!!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλα!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!! :P

Συγχαρητηρια στην Κριστη μας και στην Αγγελική μας!!! Ευχομαι καλη ανατροφη κοριτσια!!! Να εισαστε καλα εσεις και τα μπεμπακια σας!!!:tongue:

Μονο σημερα καταφερα να μπω στο internet και αυτο για μια γρηγορη ματια!!!

Βγηκαμε στις 30 του μηνα απο το νοσοκομειο. Ο γιατρος ηθελε να μεινω αλλη μια μερα αλλα εγω δεν την παλευα αλλο.. Με κουρασε πολυ ο κοσμος και η φασαρια. Δεν μπορουσα να απολαυσω τον μπεμπη μου οπως ηθελα..

Ο μικρος ειναι καλα, εχει λιγο ικτερο μου ειπε ο γιατρος αλλα δεν χρηαζεται να κανω κατι λεει. Ελπιζω να περασει..

Ειναι πολυ γλυκος και θελει αγκαλιτσες... Τα βραδυα οντως ειναι δυσκολα ειδικα χτες ηταν πολυ ανησυχος. Μαλλον εχει ποναλακια στην κοιλιτσα γιατι συνεχως σφιγγεται, εχει αερια και κατουραει πολυ συχνα...

Με το θηλασμο προσπαθω οσο μπορω. Τον βαζω στο στηθος σε καθε γευμα. Το θεμα ειναι οτι τον παιρνει ο υπνος!!! Του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν ξερω ποσο γαλα εχω. Οσο για την ωρα εξαρταται απο την ορεξη του αλλες φορες 15 λεπτα στο καθε ενα στηθος και αλλες φορες περισσοτερο...

Εγω ειμαι πολυ κουρασμενη και προσπαθω να κοιμαμαι οταν κοιμαται και ο μικρος. Ποναει πολυ όλη η κοιλια μου σαν να εχω φαει μπουνιες!!!

Αυτα τα νεα μου...ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!!!

Καλες γεννες στα κοριτσια μας που ακομα δεν εχουν γεννησει!!

Φιλια πολλα!!!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

nikel Μου με το καλο !!! με εναν πονο !!!!και πολλα χαμογελα!

Μελακι εσυ παιδι μου τα εχεις προσφατα!

Μαριλενακι σε σκεφτομουν χτες αν βγηκατε αλλα δεν ημουν κ καλα και δεν σε πηρα τηλεφωνακι.

Να του κανεις μασαζ του μπεμπη με χαμομηλι και λαδακι ζεστο οχι καυτο προσοχη! στην κοιλιτσα!

και εσυ προσοχη στην διατροφη σου καθολου πρασινα ουτε γαλακτοκομικα γιατι τα πειραζουν τα μωρα. Α και αν τον παιρνει ο υπνος να του τριβεις λιγο το αυτακι για να ξυπναει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...