Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειααα!

Η μικρή μου σήμερα κλοτσάει τόσο ψηλά! Μου έχει κάνει το στομάχι σμπαράλια. Ολο ρεύομαι και ανακατεύομαι!

Οντως μωρό ασανσέρ!

Εχει γούστο να μου χάλασε τη πόζα της η μικρά.

χαχαχαχα Μελακι μην φοβασαι η ποζα δεν χαλαει!!! απλα η μπεμπουλα πηρε ειδηση μεγαλωνοντας οτι υπαρχει διαθεσιμος χωρος και απο πανω και ειπε να τον χρησιμοποιησει!!!! το ξερω ειναι βασανιστικο συν ολα τα αλλα και αυτο στο τελος αλλα τι να κανουμε θελει να απλωθει το κοριτσακι σου! παντως αυτο που ακουσα απο τις δευτεροτοκες χθες ειναι οτι καθε εγκυμοσυνη τους ηταν τελειως διαφορετικη!!! και οντως τα μαθηματα βοηθανε απιστευτα!!!

Πατουσιτσα μου με το καλο κοριτσακι μου με εναν πονο!!!

Κριστυ μου καλως την δεχτηκατε!!!

κοριτσια παω για μαθημα...

Νικελακι μου καταλαβα υπαρχει ζορι αλλα σιγουρα ειναι πολυ εμπειροι σε αυτο το νοσοκομειο ολοι και δεν εχεις κατι να φοβηθεις, οσο για το μετρο ανεβαινω απο Δουκ. Πλακεντιας που ειναι τερματικος σταθμος και βρισκω θεση παντα, μετα ομως απο τους Αμπελοκηπους που να βρω και απο που να ζητησω που ειναι ολα τους γαϊδουρια!!! τελος παντων μεχρι την Πεμπτη ειναι ελπιζω να αντεξω!!! χθες πηγα 100 φορες τουαλετα χωρια οτι απο το περπατημα νομιζα οτι η μικρη θα μου φυγει βρε κοριτσια λετε!!!!!

Αααα αυτο το κεντρο της Αθηνας αθλιο μεσα στο σκουπιδι δεν περπατιεται γμτ!!!:mad: φιλακια κουκλες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γεια σας!!!

Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.Κλεινω την 36η βδομαδα και τωρα θυμηθηκε το σακχαρο μου να κανει παιχνιδια...Ελεος...μιλησα με το γυναικολογο και τον ενδοκρινολογο.Αυριο παω στο γυναικολογο και την Παρασκευη στον ενδοκρινολογο.Απ το πρωι κανω μετρησεις με το μηχανακι.Μου ειπε ο ενδοκρινολογος να γραφω ο,τι μετραω και την Παρασκευη θα δει αν θα κανω ινσουλινη.

Ρε κοριτσια εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ.Με βλεπει η μικρη μου που κλαιω,κλαιει κι αυτο το καημενο...και να πεις οτι εκανα ατασθαλιες με το φαγητο...τι να πω?Θα δειξει.

Φιλια σε ολες!

Bebua γιατι κοριτσακι μου τωρα? καλα πως το πηρες ειδηση? ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να μην χρειαστεις τωρα πια ινσουληνη!!!!! και μην κλαις γιατι στεναχωρας και το ενα και το αλλο το μικρο σου φιλακια κοριτσακι μου, ευχομαι τα καλυτερα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτησή σας(παρακολουθώ που και που το καφέ σας λόγω της φίλης μου της Mariaefi).

Bebua, μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου....πράγματι μπορεί να απορρυθμιστεί το ζάχαρο στα τελευταία! Κάνε τις μετρήσεις σου και όλα θα πάνε καλά. είτε με ινσουλίνη, είτε χωρίς.

Μην ακούς κανέναν...η ινσουλίνη είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου και στον δικό σου οργανισμό για να βοηθήσεις το σώμα σου στην παρούσα φάση...

Είναι τόσο απλό και όμως τόσοι πολλοί φοβούνται την ινσουλίνη....λες και είναι δηλητήριο.

Μια ορμόνη που δεν μπορεί να παράγει ο οργανισμός σου του την δίνεις εσύ...είναι απλό Έλεος πια με τον φόβο προς την ινσουλίνη....

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli σ ευχαριστω για τη συμπαρασταση και πραγματικα ηθελα να σου μιλησω γιατι διαβαζω οτι γνωριζεις το θεμα.Αυτο που με ανησυχει δεν ειναι η ινσουλινη αληθεια στο λεω,αλλα η εκβαση του τοκετου...

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Κατρχήν Αγγελικούλα να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!!! να είναι πάντα γερό και καλότυχο το μωράκι και εσύ σιδερένια!!!!

Bebua τι να σου πω... τουλαχιστον είσαι στις τελευταίες εβδομαδες. υπομονή!!!

Μαργιούλα πως πάει??? τι κάνει ο γιατρούλης μας?? όπου να'ναι θα πάω να τον δω μετά τη γέννα. τον χόρτασα μια εβδομάδα που ήμουν στο νοσοκομείο... χαχαχαχα

Οι υπόλοιπες καλα???? το εύχομαι... εμείς μαμ, κακα και νάνι!!! οκ και λίγο κουτσομπολιό ενδιάμεσα... χαχααχα

Σας φιλώ όλες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα σας!

Πάλι αϋπνίες....

Να ζήσουν και ναείναι γερά τα καινούρια μωράκια και με το καλό στις επόμενες!

Λίγο πάλι θα πω για το θηλασμό χωρίς να σας ζαλίσω!

Είναι τόσο φυσίκή διαδικάσία που προσωπικά δεν την έκανα με το ρολόι.

Στην λίγη παραγωγή έκανα μαραθώνιους θηλασμούς και διατροφή.

Για ένα μήνα το μωρό μπορεί να θήλαζε κάποιες μέρες εως και 18 ώρες το 24ωρο.

Δεν σκέφτηκα να του δώσω ξένο γάλα και μάλιστα τούτη φορά που ξέρω δεν έχω ασχοληθεί ούτε με μπουκάλια ούτε με γάλα.

Δεν πιστευώ καθόλου σε κανόνες όπως "από ένα τέταρτο στο κάθε στήθος" "κάθε μισή ώρα αλλαγη","μόνο από το ένα στήθος κάθε φορά".Γιατί πειράζει κανέναν προσωπκά πόσο θα έχω εγώ το παιδί μου στο δικό μου στήθος?

Άντε τέλος με αυτά τώρα.Γερά μωράκια να έχουμε και όλα πάνε καλά!

Βρε Ζουνίτσα εσείς σαραντίζετε κι όλας!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Λανανεκ Καλημερα οι πληροφοριες σου ειναι πολυ χρησιμες!!

Bebua μπορει η ινσουλινη να ακουγεται καπως, αλλα αν σας χρειαζεται θα ειναι σωτηρια και παλι καλα που το πειρατε ειδηση!! υπαρχουν και κοριτσακια απο εμας που περασαν την εγκυμοσυνη τους κανοντας μια ή και δυο φορες την ημερα ινσουλινη οπως η Αγγελικη και η Κριστυ αν θυμαμαι καλα, εφεραν στον κοσμο τα μωρακια τους και ειναι υγιεστατα , μην το αντιμετωπιζεις σαν κατι κακο καλα σου λεει η vasdeli ολα καλα θα ειναι ακομα και αν χρειαστει να κανεις, με το καλο κοπελαρα μου!!!

Μελακι που εισαι ολα καλα?

Εγω κοριτσακια πηγαινω στα μαθηματα ανωδινου στο Ελενα και ειλικρινα εχω τρελαθει με το προσωπικο ειναι εξαιρετικα τα κοριτσια μια προς μια, τοσο που στεναχοριεμαι που δεν θα γεννησω εκει Νικελακι εισαι πολυ τυχερη αληθεια, αν δεν ακολουθουσα το γιατρο μπορει και να το εκανα!!!

Ζουνιτσα καλα ειναι εχουμε αυριο ραντεβου απλα περιμενω τηλεφωνο για την ωρα και για το μερος, φιλακια στην μπεμπουλα σου!!! και επανερχομαι στα μαθηματα, εχω μαθει υπεροχα πραγματα, οταν θα ξελασκαρω καθησω να γραψω καποια! σημερα εχουν ασκησεις αναπνοης με στρωματα εχω κατ ενθουσιαστει!! παω να προλαβω φιλακια σε ολες και την Καλημερα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Γειααααααααα.

Είμαι ξύπνια απτο χάραμα γιατί η φίλη μου πάει για σπερματέγχυση σήμερα και έχω αγωνία....περιμένω νέα....

Μαργιούλα είδες τι καλά που ναι τα μαθήματα?

Που το σκεφτόσουν κιόλας να πας?

Η Αγγελική τώρα θα ναι με το νινί αγκαλιά ε?

Καμιά άλλη? Εκείνη η λίστα που είναι καλέ....δε θυμάμαι τίποτα....

Εγώ θα πήγαινα χτες στη μαία αλλά έκατσε γέννα....φτου...οπότε θα πάω σήμερα, ελπίζω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα!

βρε το σαγχαρο πια ελεγχεται! μην μου στεναχωριεσται! ειπαμε ειμαστε τελικη ευθεια!!

μελακι και εγω κανω εμετους και εχω συνεχεια αυτη την αισθηση σε νιωθω απολυτα!! ομως θελω να σκεφτομαι θετικα οτι ειναι στο τελος~

εγω παλι πολυ δυσφορια αυτες τις μερες εβαλα και υποθετο γλυκερινης αλλα τιποτα εφαγα και ακτινιδια παλι οχι κατι ιδαιτερο..με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο πιο νωρις εχω πολυ αγχος και βλεπω και ασχημα ονειρα...

ειδα οτι ενα φιδι τεραστιο μου εριξε δηλητηριο και ειχα γεμισει σπυρακια και τους ελεγα να με πανε στο γιατρο και τιποτα δεν με πηγαιναν και εχασα το μωρο!

Μαριαέφη....και γω σε νιώθω....και για τον εμετό...και για το άλλο...

ΟΥΦ!

Πέρσι τίποτα από αυτά δεν είχα γμτ.

Τώρα δε μπορώ κυριολεκτικά να σηκωθώ απτο καναπέ πτους πόνους στη λεκάνη....σα παλιόγρια!

Και έχω και τη μικρή που χτυπιέται στο πάτωμα σα χταπόδι και ουρλιάζει γιατί δε της δίνω το στυλό να ζωγραφίσει το σπίτι! Με είδε που έγραφα τη λίστα για το σούπερ μάρκετ και το θυμήθηκε ότι θέλει και αυτή να γράψει....αλλά όχι στο χαρτί της.....σε όλα τα άλλα τριγύρω!

Αμ δε!

Μιλάμε μου έχει πάρει τον εγκέφαλο!

Και η μέσα μικρή μάλλον ακούει και βαράει....σου λέει τι παίζει εκεί έξω??:roll:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Vasdeli σ ευχαριστω για τη συμπαρασταση και πραγματικα ηθελα να σου μιλησω γιατι διαβαζω οτι γνωριζεις το θεμα.Αυτο που με ανησυχει δεν ειναι η ινσουλινη αληθεια στο λεω,αλλα η εκβαση του τοκετου...

Ότι, θες, εδώ είμαι!

Εγώ κάνω διατροφή και μέχρι στιγμής πάω καλά με το ζάχαρο. Αν χρειαστεί όμως να κάνω ινσουλίνη θα την κάνω.

Να μην στενοχωριέσαι καθόλου για τον τοκετό. Η στενή παρακολούθηση από τον γιατρό σου είναι αυτή που θα πρέπει να επιδιώκεις. Και επειδή πιθανότατα θα γεννήσεις με καισαρική, μην στενοχωρεθείς ποτέ γι' αυτό! Δε λέω, κι εγώ θα ήθελα να κάνω φυσιολογικό αλλά μπροστά στην υγεία του αγγελούδου μου δεν με νοιάζει τίποτα!:wink: Έχω κάνει 2 καισαρικές(τα 2 παιδιά μου) και έχω χάσει ένα μωρό στην 18 εβδομάδα κύησης από ενδομήτριο θάνατο. Ξέρεις πότε πόνεσα πιο πολύ;Οταν γέννησα φυσιολογικά το αγγελούδι που είναι στον ουρανό. Στην καισαρική ο λιγοστός πόνος ήταν σωματικός....στην άλλη περίπτωση πονούσε η ψυχή( και ακόμα πονάει...)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!:-D

Φιλιά σε όλες! Με το καλό τα μπεμπάκια σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

φιλεναδα μου αυτα ειπαμε τα αφηνουμε πισω! ο αγγελος σου δειχνει το δρομο στο πριγκηπακο σου!!

ολα θα πανε καλα για όλες!!

παω να σιδερωσω λιγουλακι η μαμα μου κανει τα μπαλκονια...αυτη η γυναικα ντουρασελ δεν σταματαει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...