Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!

Σημερα ειναι μεγαλη μερα, στις 5 εχω ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια. Εχω τρομερη αγωνια, ολη νυχτα εβλεπα σχετικα ονειρα, στο τελος ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αγορι.Γερο να ειναι βεβαια αλλα αυτο ειδα στο ονειρο μου.

Honey ειδες αιματακι και πηγες για υπερηχο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ολα θα είναι υπέροχα στην αυχενική, θα δεις και ένα ωραιότατο νινί ολοκάθαρα. Με το καλό.

Εγώ είχα αίμα και πόνο χτες και πηγα άρων άρων για υπέρηχο, και πιθανολογείται χαμηλός πλακούντας και αποκόλληση, θα φανεί καλύτερα σε 2-3 βδομάδες στην αυχενική.

Προσοχή όσο μπορώ και βλέπουμε.....

Σε αυτή την εγκυμοσύνη, από την αρχή και εξακολουθώ και τώρα, ούτε καν τη περιέργεια να μάθω το φύλο δεν έχω όπως πέρσι.

Σκέφτομαι, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, δε θέλω να μάθω το φύλο.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Καλά να είναι μόνο.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Βάλτε με και μένα στο κλαμπ "αίμα, αποκόλληση, χαμηλός πλακούντας"

Μόνο που εδώ το ξάπλα δε παίζει...

Η μπεμπούλα δεν επιτρέπει....

Ο Θεός μαζί μας...

Καλησπέρα Μελάκι μου! Ωχ ωχ ωχ..αμαν ρε γμτ τι γίνεται πια όλες μας τα ίδια πρέπει να περάσουμε? ΄΄Αν κάνεις ότι σου λεει ο γιατρός σου δεν εχεις να φοβηθεις τπτ! Την μπεμπούλα δεν μπορεί να την κρατάει καθόλου η γιαγιά να ξεκουράζεσαι βρε κοριτσάκι μου? Η παναγίτσα να ειναι δίπλα σας! Ολα θα πάνε καλά μην μου αγχώνεσαι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Σημερα ειναι μεγαλη μερα, στις 5 εχω ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια. Εχω τρομερη αγωνια, ολη νυχτα εβλεπα σχετικα ονειρα, στο τελος ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αγορι.Γερο να ειναι βεβαια αλλα αυτο ειδα στο ονειρο μου.

Honey ειδες αιματακι και πηγες για υπερηχο?

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΙΣΤΑΚΙ!!!! Αχ αντε επιτέλους ήρθε η ώρα έ? Πήγαινε να μου πεις την γνώμη σου εμένα η σειρά μου είναι το Σαββάτο πρώτα ο θεός!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ολα θα είναι υπέροχα στην αυχενική, θα δεις και ένα ωραιότατο νινί ολοκάθαρα. Με το καλό.

Εγώ είχα αίμα και πόνο χτες και πηγα άρων άρων για υπέρηχο, και πιθανολογείται χαμηλός πλακούντας και αποκόλληση, θα φανεί καλύτερα σε 2-3 βδομάδες στην αυχενική.

Προσοχή όσο μπορώ και βλέπουμε.....

Σε αυτή την εγκυμοσύνη, από την αρχή και εξακολουθώ και τώρα, ούτε καν τη περιέργεια να μάθω το φύλο δεν έχω όπως πέρσι.

Σκέφτομαι, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, δε θέλω να μάθω το φύλο.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Καλά να είναι μόνο.

Παρεπιπτόντως εσύ που είσαι παλιά και τα ξέρεις καλύτερα για πες μου κ εμένα γιατί την τελευταία φορά που είχα πάει στον γιατρό στις 9 εβδομάδες περίπου είδε οτι εχω κ εγώ χαμηλό πλακούντα κ δεν πήγα στην δουλειά τις τελευταίες 15 μέρες..τι ακριβώς σημαίνει αυτό? ειναι επικίνδυνο πολύ γενικά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Με το καλό κοριτσάκια για την αυχενική! Όλα καλά να σας πάνε!

Honey τι έγινε; Είδες πολύ αίμα; Ο χαμηλός πλακούντας φαίνεται με τον υπέρηχο; Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα, ζήτα βοήθεια από παντού αν γίνεται.

Μίλησε κανείς με τη mariaefi; Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Παρεπιπτόντως εσύ που είσαι παλιά και τα ξέρεις καλύτερα για πες μου κ εμένα γιατί την τελευταία φορά που είχα πάει στον γιατρό στις 9 εβδομάδες περίπου είδε οτι εχω κ εγώ χαμηλό πλακούντα κ δεν πήγα στην δουλειά τις τελευταίες 15 μέρες..τι ακριβώς σημαίνει αυτό? ειναι επικίνδυνο πολύ γενικά?

Αχ βρε κοριτσάκι, δεν είχα την "ευτυχία" να μάθω περί πλακούντα στη 1η μου εγκυμοσύνη, τότεήταν πάνω-πάνω μου έλεγαν, όλα καλά, ούτε αποκολλήσεις είχα. Είχα άλλα μετά αλλά......άστα για αργότερα.

Επειδή είναι χαμηλά ο πλακούντας δε πήγες δουλειά, ή λόγω αποκόλλησης?

Δε ξέρω αν ο χαμηλός πλακούντας από μόνος του είναι κάτι κακό.

Εγω που τα χω και τα δύο, καλό δε μου φάνηκε....προσοχή μου είπε.

Πρωτότυπο!

Honey τι έγινε; Είδες πολύ αίμα; Ο χαμηλός πλακούντας φαίνεται με τον υπέρηχο; Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα, ζήτα βοήθεια από παντού αν γίνεται.

Αίμα είδα ναι, όχι πολύ, λίγο αλλά κόκκινο, όχι ροζ-καφέ και θορυβήθηκα.

Κράτησε λίγη ώρα, μετά σταμάτησε.

Ελπίζω να μην επαναληφθει.

Ο πλακούντας φαινόταν στον υπέρηχο ναι, όχι πολύ καλά ακόμα, αλλά φαινόταν που βρίσκεται. Στη περίπτωσή μου χαμηλά κοντά στον τράχηλο.

Η αποκόλληση φαινόταν επίσης καθαρά στον υπέρηχο.

Το να μη κάνω τίποτα είναι σχετικό.....

Κάποια βοήθεια έχω αλλά με ένα τόσο μικρό μωράκι πως να μη κάνω τίποτα.....δε γίνεται μωρέ. Προσέχω όσο μπορώ. Περνάμε και δύσκολη φάση αυτό το καιρό με δόντια κλάματα και ξενύχτια δυστυχώς.....

Κακός συγχρονισμός!

Απιστευτη εμπειρια η αυχενικη!

Μεγαλη συγκινηση!!!

Μια χαρα η εξεταση, πολυ καλη!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

Περινουμε μια υγιεστατη κορακλα!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Αχ christy μου μπράβο :) Με το καλό να κρατήσεις την κουκλίτσα σου!

honey κοριτσάκι πρόσεχε πολύ!

Εγώ είδα κάτι σαν καφέ να το πω σήμερα αλλά δεν ήταν από τον κόλπο.. μάλλον από την ουρήθρα πρέπει να ήταν.. καμια ουρολοιμωξούλα μου μυρίζει..

dev358pfs__.png

Αχ βρε κοριτσάκι, δεν είχα την "ευτυχία" να μάθω περί πλακούντα στη 1η μου εγκυμοσύνη, τότεήταν πάνω-πάνω μου έλεγαν, όλα καλά, ούτε αποκολλήσεις είχα. Είχα άλλα μετά αλλά......άστα για αργότερα.

Επειδή είναι χαμηλά ο πλακούντας δε πήγες δουλειά, ή λόγω αποκόλλησης?

Δε ξέρω αν ο χαμηλός πλακούντας από μόνος του είναι κάτι κακό.

Εγω που τα χω και τα δύο, καλό δε μου φάνηκε....προσοχή μου είπε.

Πρωτότυπο!

Μελάκι μου μην μου αγχώνεσαι καθόλου! Εγώ εκατσα 1 μήνα ως τώρα δηλαδή λόγω αποκόλλησης αλλά την τελευταία φορά που πήγα δηλ πριν απο 10 μέρες είχε απορροφηθεί η αποκόλληση κ μου είπε απλά οτι ειναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας αλλά κατά την γνώμη του θα ανέβει σιγά σιγά κ μου συνέστησε να κάτσω λίγο ακόμα μέχρι την αυχενική κ να περάσει το 1ο τρίμηνο το οποίο τελειώνει επίσημα στο τέλος της αλλης εβδομάδας. Επίσης μου είπε οτι αν στην αυχενική που θα πάω το Σαββάτο ολα είναι συνεχίσουν να είναι νορμάλ όπως τώρα μπορώ να πάω στην δουλειά μου αλλά όχι βάρη πολύ κούραση κτλ.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Απιστευτη εμπειρια η αυχενικη!

Μεγαλη συγκινηση!!!

Μια χαρα η εξεταση, πολυ καλη!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

Περινουμε μια υγιεστατη κορακλα!!!!

Ααααααααααα τι τέλεια νέα!!!! Μπράβο βρε Κρίστυ συγχαρητήρια να χαίρεσαι την πριγκιπισα σου!!!! Πάντοτε γερή δυνατή ευτυχισμένη! Δηλαδή με περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις το Σαββάτο? Αχ... ανυπομονώ!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Λοιπόν πάνω στο θέμα που λέγατε θα συμφωνήσω με την Κίσσα ότι κ εγώ μετά από επαφή μέρα πάρα μέρα καθόμουν τουλάχιστον 30 λεπτά με μαξιλάρι κάτω από τα πόδια και φυσικά όχι πλύσιμο την ίδια μέρα. Νομίζω ότι πιάνει για δοκιμάστε το!!!!

Τα νέα μας σήμερα….Πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη!!! Μετά από 15 μέρες που ήμουν εντελώς καθαρή σήμερα το πρωί είδα καφέ και μάλιστα αρκετά…φανταστείτε υπήρχαν και πάνω στο εσώρουχο…Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα….έχασα την γη κάτω απ ο τα πόδια μου..πήρα τηλ τον γιατρό κ μου είπε να πάω για υπέρυχο στο Μητέρα επι τόπου αν δεν άντεχα ως το απογευμα…(σιγά μην άντεχα). Πήγα κορίτσια και τελικά έχω πάλι αποκόλληση αλλα ευτυχώς μόνο 9 χιλιοστά , φανταστείτε ότι την προηγούμενη φορά ειχα 42 χιλιοστά! Μεγάλη διαφορά δηλαδή… Κορίτσια το μωράκι έχει μεγαλώσει απίστευτα όμως!!!!! Είναι πλεον κανονικό μωρό…φαινόταν η κοιλίτσα του , τα χεράκια , τα ποδαράκια..είχε τα χεράκια του στόμα η ψυχούλα μου… και κουνιώταν!!! Επαθα πλάκα σας λέω… Με λίγα λόγια…όλα καλά απλά συνεχίζουμε τα χάπια κ την ξάπλα για άλλες 15 μέρες… άντ ε να δω πως θα το πω στην δουλειά μου πάλι…

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Λοιπόν πάνω στο θέμα που λέγατε θα συμφωνήσω με την Κίσσα ότι κ εγώ μετά από επαφή μέρα πάρα μέρα καθόμουν τουλάχιστον 30 λεπτά με μαξιλάρι κάτω από τα πόδια και φυσικά όχι πλύσιμο την ίδια μέρα. Νομίζω ότι πιάνει για δοκιμάστε το!!!!

Τα νέα μας σήμερα….Πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη!!! Μετά από 15 μέρες που ήμουν εντελώς καθαρή σήμερα το πρωί είδα καφέ και μάλιστα αρκετά…φανταστείτε υπήρχαν και πάνω στο εσώρουχο…Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα….έχασα την γη κάτω απ ο τα πόδια μου..πήρα τηλ τον γιατρό κ μου είπε να πάω για υπέρυχο στο Μητέρα επι τόπου αν δεν άντεχα ως το απογευμα…(σιγά μην άντεχα). Πήγα κορίτσια και τελικά έχω πάλι αποκόλληση αλλα ευτυχώς μόνο 9 χιλιοστά , φανταστείτε ότι την προηγούμενη φορά ειχα 42 χιλιοστά! Μεγάλη διαφορά δηλαδή… Κορίτσια το μωράκι έχει μεγαλώσει απίστευτα όμως!!!!! Είναι πλεον κανονικό μωρό…φαινόταν η κοιλίτσα του , τα χεράκια , τα ποδαράκια..είχε τα χεράκια του στόμα η ψυχούλα μου… και κουνιώταν!!! Επαθα πλάκα σας λέω… Με λίγα λόγια…όλα καλά απλά συνεχίζουμε τα χάπια κ την ξάπλα για άλλες 15 μέρες… άντ ε να δω πως θα το πω στην δουλειά μου πάλι…

Αγγελικούλα μου υπομονή, μερικές μερούλες ακόμα και όλα θα περάσουν! και μη σκέφτεσαι πως θα το πεις στη δουλεια, άλλες κοπελες φευγουν απο τον τριτο και δεν ξαναγυριζουν μεχρι να τελειωσει η αδεια εγκυμοσυνης του! :)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...