Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κι απο εμας! χθες φεραμε σπιτι το αγγελουδι μας!

λογω χαμηλου σακχαρου και ικτερου την ξυπναω καθε 2 ωρες περιπου για να θηλασει, μετα τις δινω συμπληρωμα και παλευω να βγαλω και μητρικο με το θηλαστρο για να κοψω το συμπληρωμα. οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω να κατουρισω ποσο μαλλον να κοιμηθω κ να μπω να σας γραψω! θα προσπαθησω να σας διαβασω οσονούπω! να σας ζησουν τα μωρακι σαςκ οσες γεννησατε κ με το καλο οι επομενες!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιγες μερες υπομονη και θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!

το σημαντικο ειναι οτι ειστε καλα!

να προσεχεις κ να κοιμασε οσο γινετε!!

σε φιλω γλυκα!

ακομη ποναω αριστερα,,,,

θέλω.......!!!!!!!!!! όσο για το φιλί, θα το δεχτούμε επειδή είστε φίλοι μας, γιατί κατά τα άλλα είμαστε σεμνά κοι κορίτσια από σπίτι.... χαχαχαχαχαχαχαχα

Εντάξει κοριτσάκι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Στείλε μου πμ!!!!

Καλέ τι μας πέρασατε εννοείται αδελφικό φιλάκι!!!! Εμείς είμαστε καλά αγοράκια που προστατεύουμε τα κοριτσάκια!! χαΧΑχΑΑχα :)

λογω χαμηλου σακχαρου και ικτερου την ξυπναω καθε 2 ωρες περιπου για να θηλασει, μετα τις δινω συμπληρωμα και παλευω να βγαλω και μητρικο με το θηλαστρο για να κοψω το συμπληρωμα. οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω να κατουρισω ποσο μαλλον να κοιμηθω κ να μπω να σας γραψω! θα προσπαθησω να σας διαβασω οσονούπω! να σας ζησουν τα μωρακι σαςκ οσες γεννησατε κ με το καλο οι επομενες!

Σήμερα σε σκεφτόμουν!!! Καλως όρισε το κοριτσάκι σου στο σπίτι φαντάζομαι χαρά...!!!!!!!!! Έκανε ίκτερο μωρέ? Χαμηλό σάκχαρο γιατί εχει? Καταλαβαίνω την κουρασή σου..εννοείται σιγά μην σου μένει χρόνος να μπαίνεις έχουμε κατανόηση μην το συζητάς καθόλου αυτό!! Αρκεί που μαθαίνουμε οτι είστε και οι δύο καλά!! Ο ίκτερος αποκλείεται να κρατήσει πολύ οπότε κάνε λιγουλάκι υπομονή και μετά θα μπείτε σε άλλη σειρά μην ανησυχείς!

Αύριο το πρωί μπαίνω εγώ... wish me luck!!!!

Μάκια πολλάααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εγώ σε καταλαβαίνω..... το έκανα και εγώ, αλλά 2 μέρες άντεξα να το κάνω. την γύρισα σε 2,5 ώρες και τώρα σε 3. υπομονή, μόνο αυτό μπορώ να σου πω..... ξέρω, η νύχτα δεν παλεύεται με τίποτα, αλλά....... τα φιλιά μας και να σου ζήσει!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

εγώ σε καταλαβαίνω..... το έκανα και εγώ, αλλά 2 μέρες άντεξα να το κάνω. την γύρισα σε 2,5 ώρες και τώρα σε 3. υπομονή, μόνο αυτό μπορώ να σου πω..... ξέρω, η νύχτα δεν παλεύεται με τίποτα, αλλά....... τα φιλιά μας και να σου ζήσει!!!!!

βρε ζουζουνιτσα να σε ρωτησω κατι.. οταν λενε να τρωνε ανα τριωρο εννοουν 3 ωρες απο την εναρξη του γευματος ή απο την ληξη του? σ ρωταω γιατι καθομαστε μιση ωρα στο στηθος και αλλη μιση ωρα να φαει και να ρευτει παιρναει 1 ωρα τουλαχιστον απο την εναρξη του γευματος, στις 2 ωρες πρεπει να την ξαναξυπνησω?

Διαφημίσεις

Ο ικτερος ήταν στο όριο γιατρό υρην ενυδατωνω για να κάνει κακά κ τσισα για να φύγει! Χαμηλό σακχάρου έκανε λόγω της τεράστιας δόσης ινσουλινης που Έκανα στην εγκυμοσύνη, πάνω απο εκατό μονάδες! Ήταν οριακά Χαμηλό κ Γι αυτο θέλει συχνό τσίχλα τίποτα άλλο!

Αγγελικη με το καλο να πάρεις το αγγελουδι σου αγκαλιά! Να είσαι θαραλεα δεν είναι κ έτσι Όπως τα λένε! Να ζητάς κ παυσιπονα πριν πονεσεις για να κινητοποιήσεις γρήγορα, αυτο το σύστημα είχε ο γιατρός μου κ ήμουν πιο άνετη κ απο αυτές που έκαναν φυσιολογικό!

Καλησπέρα!

Αγγελική μας! Με το καλό αύριο! Ολα να πάνε ονειρεμένα και να ζήσεις συγκινητικές στιγμές!

Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία!

Προσπάθησε να μην έχεις άγχος για να είσαι "παρούσα" σε όλα.....να μην χάσεις στιγμή!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ζουνίτσα....μια χαρά τα πάτε εσείς....έχετε ήδη μπει στη σειρά σας!

Κρίστυ καλώς πήγατε σπίτι σας...όπου ναναι θα βρείτε τους ρυθμούς σας και σεις....αυτό το πρώτο δύσκολο διάστημα δε κρατάει πολύ. Ανά 3ωρο ναι εννοούν από την αρχή κάθε γεύματος....γι'αυτό μπορεί να καταλήξεις να χεις το μωρό όλη μέρα στήθος....δεν θα κρατήσει πολύ και αυτό όμως, υπομονή!

Και μεις σήμερα στολίσαμε....είναι τέλεια....η μικρή μου έχει τρελαθεί τελείως!

Εγώ λίγο κουράστηκα...βασικά έχω τα στομαχικά μου σήμερα κιόλας, έκανα και έναν τρελό εμετό ψιλοπονάει και η κοιλιά μου...τα γνωστά μωρε!

Μαριαεφη...και δω ταίδια!

Πόσες μέρες με είχε ταράξει με το έντερο...τωρα με το στομάχι!

Τι στο καλό....ανεβοκατεβαίνει αυτό το μωρό???:lol:

βρε ζουζουνιτσα να σε ρωτησω κατι.. οταν λενε να τρωνε ανα τριωρο εννοουν 3 ωρες απο την εναρξη του γευματος ή απο την ληξη του? σ ρωταω γιατι καθομαστε μιση ωρα στο στηθος και αλλη μιση ωρα να φαει και να ρευτει παιρναει 1 ωρα τουλαχιστον απο την εναρξη του γευματος, στις 2 ωρες πρεπει να την ξαναξυπνησω?

Κριστάκι συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά πλέον καταλαβαίνεις.......

Από την έναρξη του γεύματος μετράς πάντα. Αν κάνει μία ώρα να φάει, ναι μετά από 2 ώρες πρέπει να ξαναφάει. Πάντως μισή ώρα στο κάθε ένα μου ακούγεται πολύ. πόσα κιλά είναι?? έχεις ρωτήσει τον παιδίατρο?? τρώει όλη αυτή την ώρα ή μήπως παίζει??? εμάς στην μονάδα μας είπαν μόνο στο ένα στήθος κάθε φορά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Και μεις σήμερα στολίσαμε....είναι τέλεια....η μικρή μου έχει τρελαθεί τελείως!

Εγώ λίγο κουράστηκα...βασικά έχω τα στομαχικά μου σήμερα κιόλας, έκανα και έναν τρελό εμετό ψιλοπονάει και η κοιλιά μου...τα γνωστά μωρε!

Μαριαεφη...και δω ταίδια!

Πόσες μέρες με είχε ταράξει με το έντερο...τωρα με το στομάχι!

Τι στο καλό....ανεβοκατεβαίνει αυτό το μωρό???:lol:

Μελάκι μου ναι τώρα αρχίσαμε να βρίσκουμε τη σειρά μας. και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε μαζί με τα ζουζούνια σου!!!!

Μωρό ασανσερ???!!!! :D:D :lol::lol: κάνε λίγο υπομονή και θα περάσουν όλα. είναι που πλησιάζει ο καιρός και έχεις κουραστεί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα!

και στην Μαριλενα της ειπαν μιση ωρα απο καθε στηθος παντως.

Εγω θυμαμαι την Εφη κανα 15λεπτο την αφηνα στο καθε ενα.

ζουνιτσα με γεια το τικερακι!

Αγγελικη μου ωρες μεινανε!!!

θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!

θα μιλησουμε αυριο εννοειτε!

ρε Μελακι αληθεια εχει βολευτει το κιντερακι μου και δεν λεει να ξεκουνησει!

Καλημέρα!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλα απο ότι Βλέπω γέννησε η Μαριλένα; Να σου ζήσει κοριτσάκι, να είναι γερο, καλοτυχο κ ευτυχισμένο το μωρακι σας!

Την βάζω μισή ώρα στο ένα στήθος κ βγάζω απο το άλλο άλλη μισή ώρα με το θηλαστρο! Προσπαθω να αντικαταστησω το ξένο με μητρικό! Θέλουν να της δίνω μπουκάλι Γιατί μόνο θηλαζα χωρίς να έχει κατέβει καλα το γάλα με αποτέλεσμα το μωρο να μείνει πίσω απο υγρά να ρίξει σακχάρου κ να αυξήσει ικτερο!

Καλημέρες!!!!!!!!

Αγγελικούλα μου με το καλό!!!!

Κριστάκι κοπέλα μου, υπομονή........ να σκέφτεσαι οτι είναι για το καλό του μωρού σου!!!!

Φιλάκια σε όλες!!! πάω να μιλήσω με την κόρη μου.... χαχαχαχαχα (χαζομαμά όσο δεν πάει)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...