Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργιουλα με γεια!!

του χρονου θα το στολισετε με το νεο μελος αγκαλια φοβερο εεε??!!

εγω βρηκα ενα μαγαζι με στολιδια και ειχε μεσα στολιδια με μωρακια! δηλ πελαργους που φερνουν μωρακια και μωρακια που καθοντουσαν πανω σε φεγγαρακια πολυ χαριτωμενα αλλα δεν ειχε unisex μονο ροζ ή γαλαζια και ετσι δεν πηρα! :(

αυριο ομως θα στολισουμε και εμεις (δηλ η Εφη μου)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω..... το καφε του Δεκέμβρη γεμίζει μωράκια...... απίστευτο και συγκινητικο!!!!! πότε τα συζητούσαμε, πότε τα κρατάμε στην αγκαλιά μας.....

Μαριλενάκι να σου ζήσει κοπέλα μου..... να είναι γερό, καλότυχο και τυχερό!!!!!!!

Αγγελικούλα κοπέλα μου με ένα πόνο.... άσχετα αν είναι καισαρική. χαχαχαχαχα. πάντως και εγώ καισαρική έχω κάνει.

Και σε όλες τις κοπέλες με το καλό!!!!!!

εμείς είμαστε μια χαρά, σε μια εβδομάδα πήραμε 200γρ και είμαστε 2200γρ τώρα. επίσης σήμερα κλείνουμε 1 μήνα ζωής!!!!! άρχισε δύσκολα για την μικρή αλλά μακάρι να είναι όλα ρόδινα από εδώ και πέρα!!!!

Σας φιλώ όλες στις κοιλίοτσες σας και στα μωράκια σας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσακια τα στολισαμε τα δεντρακια μας!!! γινανε πανεμορφα ολα, στολισαμε το μεγαλο στο σαλονι και ενα μικρουλι αλλα πανεμορφο στο δωματιο της μπεμπουλας!! πωπω ειμαι πολυ χαρουμενη αυριο μπαινω στον μηνα μου!!!

που ειστε ολες? να φανταστω οτι στολιζετε? καλα κανετε!!!

Λανανεκ πως εισαι κοπελαρα μου!!

Μαριλενα απολαυσε τον κουκλο σου οσο περισσοτερο μπορεις!!

Κριστυ μου ποτε θα πατε σπιτι σας?

Ζουνιτσα μου πως πατε κοπελαρες μου?

Αγγελικουλα η μεγαλη μερα ερχεται!!!

Φιλακια σε ολες σας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

πωπω..... το καφε του Δεκέμβρη γεμίζει μωράκια...... απίστευτο και συγκινητικο!!!!! πότε τα συζητούσαμε, πότε τα κρατάμε στην αγκαλιά μας.....

Μαριλενάκι να σου ζήσει κοπέλα μου..... να είναι γερό, καλότυχο και τυχερό!!!!!!!

Αγγελικούλα κοπέλα μου με ένα πόνο.... άσχετα αν είναι καισαρική. χαχαχαχαχα. πάντως και εγώ καισαρική έχω κάνει.

Και σε όλες τις κοπέλες με το καλό!!!!!!

εμείς είμαστε μια χαρά, σε μια εβδομάδα πήραμε 200γρ και είμαστε 2200γρ τώρα. επίσης σήμερα κλείνουμε 1 μήνα ζωής!!!!! άρχισε δύσκολα για την μικρή αλλά μακάρι να είναι όλα ρόδινα από εδώ και πέρα!!!!

Σας φιλώ όλες στις κοιλίοτσες σας και στα μωράκια σας!!!!!

Αχ τωρα σε σκεφτομουνα!!! πολυ χαιρομαι που ειστε καλα, μπραβο κοριτσακια μου θα γινετε κατι κοπελαρες εσεις!!!!!! 1 μηνα πωπω αγαπη μου γεννησες πολυ προωρα!! ποτε υπολογιζετε να πατε σπιτι σας? σας εχουν πει καθολου? ολα ροδινα θα σας ειναι απο εδω και περα και σιγουρα θα ειναι πολυ τυχερη η κορουλα!!! φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσαρες ενας μπεμπης πανεμορφος (φτου σκορδα) ιδιος ο μπαμπας ( Μαριλενα μου φιλικη συμμετοχη ειχες μην με παρεξηγησεις το ειπα και μπροστα σου)χαχαχα!!! :) :)

η Μαριλενα εκανε βολτες στο διαδρομο οταν πηγα μια χαρα ειναι το κοριτσι λιγο κουρασμενη αλλα πολυ χαρουμενη!γεννησε με κτ γυρω στις 12 χτες και ολα πηγαν καλα!

ο μικρος κατουρησε κ τον μπαμπα του!

Μαργιουλα να μας βαλεις φωτο να δουμε το δεντρο!

το εχουμε προγραμματισει για 20/12 εκτος κ αν ερθει πιο νωρις το κιντερακι μου!

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα επικρατεί στο καφέ μας!

Φτου μας!!

Ζουνίτσα...μια χαρά είστε!

Εγώ τη πήρα σπίτι 2500 και ήταν 40εβδομάδων φουλ!

Αρα εσείς φυσάτε!

Βάλε ρε συ ένα τικεράκι να καμαρώνεις!

Συνεχίζουμε λοιπόν...με το καλό!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα να πω!

Αϋπνίες έχω.Τσαντισμένη και απογοητευμένη είμαι με το μωρό που δεν παίρνει θέση και είναι ισχυακό!

Κατά τα άλλα κι εμεις σήμερα στολίσαμε δέντρο.Τεράστιο είναι.Τα παιδιά συμμετείχαν και το καταευχαριστήθηκαν!

Τώρα πρέπεινα αγγαρέψω καιτον σύζυγο να στολίσει το υπόλοιπο σπίτι κατόπιν των οδηγιών μου καθότι ανάπηρη πια,δεν παλεύετε η κατάσταση τον τελευταίο μήνα!

Φιλάκια σε όλες τις εναπομείνουσες κοιλιτσες!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Πολλές καλημέρες!!

Μαριλενάκι μου να σου ζήσει ο παίδαρος σου!!!!:P:p:p:p Να το χαίρεσαι το κουκλί σου, καλό σαραντισμό!!!!!!!

Άντε μία μία μπαίνει στην σειρά βλέπω κορίτσια..

Εμείς αύριο το πρωί στις 7.00 μπαίνουμε στο μαιευτήριο! Τώρα να σας πώ οτι δεν έχω αγωνία..?? Ε... σίγουρα θα σας πω ψέματα!!! Αλλά οκ την παλέυω άλλωστε τι έμεινε μια μέρα, αύριο τέτοια ώρα θα κοιτάω το πλασματάκι μου στα μάτια!!!

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου με το καλό όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωράκια και με εναν πόνο παναγία μου!!! Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ και σας ευχαριστώ όλες μαζί και την καθεμία ξεχωριστά για την ψυχολογική συμπαράσταση σε όλη μου την εγκυμοσύνη!

Θα περιμένω με αγωνία τα δικά σας νέα και να μοιραστούμε τις εμπειρίες απο την γέννα μας!

Φιλάκια πολλά πολλά :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραΑΑΑΑΑΑ!!!

αγγελικη μου εφτασε σχεδον η μεγαλη μερα!!

κουκλα μου με το καλο να αγκαλιασεις τον πριγκηππα σου!!

ολα να πανε σουπερ!

εννοειτε οτι θα μιλησουμε αυριο κουκλα!

Λενα μου προσπαθησε να ηρεμησεις πιστευω οτι θα γυρισει τι στο καλο!

εγω σημερα ποναω αριστερα απο το βραδυ για την ακριβεια ποναω λες και ειναι το εντερο...μαλλον εχει παει και εχει κατσει εκει τι να πω...

Αχ τωρα σε σκεφτομουνα!!! πολυ χαιρομαι που ειστε καλα, μπραβο κοριτσακια μου θα γινετε κατι κοπελαρες εσεις!!!!!! 1 μηνα πωπω αγαπη μου γεννησες πολυ προωρα!! ποτε υπολογιζετε να πατε σπιτι σας? σας εχουν πει καθολου? ολα ροδινα θα σας ειναι απο εδω και περα και σιγουρα θα ειναι πολυ τυχερη η κορουλα!!! φιλακια πολλα.

Margioula είμαστε σπίτι μας εδώ και μια εβδοιμαδα. ένα θα σου πω.... κοιμήσου τώρα που μπορεις... χαχαχαχαχα πάντως είναι φανταστική αίσθηση, δεν θελω να φύγω απο κοντά της ούτε 1 δευτερόλεπτο..... θα το δεις και εσύ!!!

ζουνιτσα μου ολα καλα θα πανε να ξερεις οτι τα πρωορα παιρνουν βαρος ακομη πιο γρηγορα! σε ενα μηνα ακομη και θα ειστε σουπερ!!!

ναι το ξέρω αυτό.... σε λίγο θα τρώει και εμάς!!!!! :P:p

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα επικρατεί στο καφέ μας!

Φτου μας!!

Ζουνίτσα...μια χαρά είστε!

Εγώ τη πήρα σπίτι 2500 και ήταν 40εβδομάδων φουλ!

Αρα εσείς φυσάτε!

Βάλε ρε συ ένα τικεράκι να καμαρώνεις!

Συνεχίζουμε λοιπόν...με το καλό!

Δεν ξέρω να φτιάξω τικεράκι...... :oops::oops: το προηγούμενο (της εγκυμοσύνης) μου το είχε φτιάξει η Αγγελικούλα.... όποιος εθελοντής.... χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Πολλές καλημέρες!!

Μαριλενάκι μου να σου ζήσει ο παίδαρος σου!!!!:P:p:p:p Να το χαίρεσαι το κουκλί σου, καλό σαραντισμό!!!!!!!

Άντε μία μία μπαίνει στην σειρά βλέπω κορίτσια..

Εμείς αύριο το πρωί στις 7.00 μπαίνουμε στο μαιευτήριο! Τώρα να σας πώ οτι δεν έχω αγωνία..?? Ε... σίγουρα θα σας πω ψέματα!!! Αλλά οκ την παλέυω άλλωστε τι έμεινε μια μέρα, αύριο τέτοια ώρα θα κοιτάω το πλασματάκι μου στα μάτια!!!

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου με το καλό όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωράκια και με εναν πόνο παναγία μου!!! Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ και σας ευχαριστώ όλες μαζί και την καθεμία ξεχωριστά για την ψυχολογική συμπαράσταση σε όλη μου την εγκυμοσύνη!

Θα περιμένω με αγωνία τα δικά σας νέα και να μοιραστούμε τις εμπειρίες απο την γέννα μας!

Φιλάκια πολλά πολλά :P

Αγγελικούλα μου κοριτσάκι μου με το καλό!!! δεν είναι τίποτα, θα δεις. και εγώ τελικά καισαρική έκανα, θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά όταν θα βλέπεις το μωράκι σου θα τα ξεχνάς όλα. φαντάσου εγώ την έβλεπα 2 ώρες την ημέρα και τότε ούτε ράμματ καταλάβαινα, ούτε πόνο τίποτα. και είχα και τα δρομολόγια!! μόνο λεχώνα δεν ήμουν. Εσύ που θα είσαι σπιτάκι σου να δεις τι όμορφα που θα είναι!!!!! όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!!!! Σ'αγαπάμε πολύ και εγώ και η κόρη μου!!!!! φιλάκια πολλά και στο μωράκι σου να δώσεις από κοντά. αυριο!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημεραΑΑΑΑΑΑ!!!

αγγελικη μου εφτασε σχεδον η μεγαλη μερα!!

κουκλα μου με το καλο να αγκαλιασεις τον πριγκηππα σου!!

ολα να πανε σουπερ!

εννοειτε οτι θα μιλησουμε αυριο κουκλα!

Λενα μου προσπαθησε να ηρεμησεις πιστευω οτι θα γυρισει τι στο καλο!

εγω σημερα ποναω αριστερα απο το βραδυ για την ακριβεια ποναω λες και ειναι το εντερο...μαλλον εχει παει και εχει κατσει εκει τι να πω...

Μαράκι μου γλυκό...φτάσαμε το πιστεύεις? Μετά απο τόσες ταλαιπωρίες και στεναχώριες ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τα παιδάκια μας...Συγκινήθηκα πάλι....... τι να πεις....

Σίγουρα έχει κάτσει σε περίεργο σημείο το κιντεράκι σου μην ανησυχείς απλά λίγο ακόμα υπομονή...τι έμεινε? τπτ!!!

Δεν ξέρω να φτιάξω τικεράκι...... :oops::oops: το προηγούμενο (της εγκυμοσύνης) μου το είχε φτιάξει η Αγγελικούλα.... όποιος εθελοντής.... χαχαχαχαχα

Φυσικά και θα χαρώ απίστευτα να σου ξαναφτιάξω καρδούλα μου!!! Το συζητάς??? Εγώ είμαι εδώ!:P

Αγγελικούλα μου κοριτσάκι μου με το καλό!!! δεν είναι τίποτα, θα δεις. και εγώ τελικά καισαρική έκανα, θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά όταν θα βλέπεις το μωράκι σου θα τα ξεχνάς όλα. φαντάσου εγώ την έβλεπα 2 ώρες την ημέρα και τότε ούτε ράμματ καταλάβαινα, ούτε πόνο τίποτα. και είχα και τα δρομολόγια!! μόνο λεχώνα δεν ήμουν. Εσύ που θα είσαι σπιτάκι σου να δεις τι όμορφα που θα είναι!!!!! όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!!!! Σ'αγαπάμε πολύ και εγώ και η κόρη μου!!!!! φιλάκια πολλά και στο μωράκι σου να δώσεις από κοντά. αυριο!!!!!

Ζουνίτσα μου γλυκιά χίλια ευχαριστώ για τις όμορφες ευχούλες οι οποίες ξέρω οτι πηγάζουν απο τα βάθη της καρδιάς σου!!!!

Έτσι πιστεύω κ εγώ όταν θα τον βλέπω όλα θα τα ξεχνάω, τουλάχιστον αυτό νιώθω οτι θα γίνεται!!!!

Και εμείς σας αγαπάμε πολύ γιατί είστε τα πιο γλυκά και γεναία κοριτσάκια και μώλις βγούμε θα σας σκάσουμε ενα φιλάκι στο μαγουλίνι σας!!!!

Χίλια ευχαριστώ και πάλι για την ψυχολογική συμπαράσταση!!!!

Μάκια πολλά πολλάαααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαράκι μου γλυκό...φτάσαμε το πιστεύεις? Μετά απο τόσες ταλαιπωρίες και στεναχώριες ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τα παιδάκια μας...Συγκινήθηκα πάλι....... τι να πεις....

Σίγουρα έχει κάτσει σε περίεργο σημείο το κιντεράκι σου μην ανησυχείς απλά λίγο ακόμα υπομονή...τι έμεινε? τπτ!!!

Φυσικά και θα χαρώ απίστευτα να σου ξαναφτιάξω καρδούλα μου!!! Το συζητάς??? Εγώ είμαι εδώ!:P

Ζουνίτσα μου γλυκιά χίλια ευχαριστώ για τις όμορφες ευχούλες οι οποίες ξέρω οτι πηγάζουν απο τα βάθη της καρδιάς σου!!!!

Έτσι πιστεύω κ εγώ όταν θα τον βλέπω όλα θα τα ξεχνάω, τουλάχιστον αυτό νιώθω οτι θα γίνεται!!!!

Και εμείς σας αγαπάμε πολύ γιατί είστε τα πιο γλυκά και γεναία κοριτσάκια και μώλις βγούμε θα σας σκάσουμε ενα φιλάκι στο μαγουλίνι σας!!!!

Χίλια ευχαριστώ και πάλι για την ψυχολογική συμπαράσταση!!!!

Μάκια πολλά πολλάαααααααααααααα

θέλω.......!!!!!!!!!! όσο για το φιλί, θα το δεχτούμε επειδή είστε φίλοι μας, γιατί κατά τα άλλα είμαστε σεμνά κοι κορίτσια από σπίτι.... χαχαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...