Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααα!!

Μαριλενα μου με το καλο!! Περιμενουμε νεα!!:D

Αγγελικουλα κι εγω τα ιδια σκεφτομαι, μη φοβασαι, και χθες αυτα λεγαμε με τον αντρούλη. Μολις δεις το γιο σου θα τα ξεχασεις ολα αυτα πιστευω!!

Ρια καλωσηρθες, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Εγω πηγα σημερα να μου γραψουν τις τελευταιες εξετασεις στο ΙΚΑ και τη Δευτερα πρωι θα παω να τις κανω. Κι εμεις αυριο θα στολισουμε δεντρακι τελικα.:D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερα.Μπαινω γρηγορα να ευχηθω και βγαινω γρηγορα γιατι η μικρη εχει τα κεφια της!!!!!!Κριστυ να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Μαριλενα και Αγγελικουλα με το καλο κοριτσακια μου και με γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες σας!!!!!!!!

ΥΓ.Εμεις παμε γιατρο παλι την Τεταρτη για να δουμε το μικρο...βλεποντας και κανοντας.

Καλημερα σε ολες σας!!!!!!!!!!!!Να ειστε καλα!!!!

καλημερα!

εστειλα μυνημα στην Μαριλενα αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα.Μιλησαμε χες το βραδυ και το πρωι θα της εβαζε πονους και αν δεν γεννουσε μεχρι το μεσημερι θα της εκανε καισαρικη.

Αγγελικη αντε παιδι μου με το καλο! η ζωη σας θα γινει πιο γεματη ενδιαφερουσα και με πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!

εγω παλι σημερα επεσα ναι ναι κ χτυπησα το γονατο μου...δεν με παει καθολου λεμε!

Καλημερααα!!

Μαριλενα μου με το καλο!! Περιμενουμε νεα!!:D

Αγγελικουλα κι εγω τα ιδια σκεφτομαι, μη φοβασαι, και χθες αυτα λεγαμε με τον αντρούλη. Μολις δεις το γιο σου θα τα ξεχασεις ολα αυτα πιστευω!!

Ρια καλωσηρθες, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Εγω πηγα σημερα να μου γραψουν τις τελευταιες εξετασεις στο ΙΚΑ και τη Δευτερα πρωι θα παω να τις κανω. Κι εμεις αυριο θα στολισουμε δεντρακι τελικα.:D

Νικελάκι μου σ'ευχαριστώ που μου λες οτι κ εσύ το εχεις σκεφτεί! Αχ τι θα έκανα εγώ χωρίς εσάς έ? Φοβερή ψυχολογική συμπαράσταση δεν το συζητώ!!! Απο το πρωί που είχα φάει αυτήν την φρίκη τώρα ειμαι πολύ πολύ καλύτερα φτιάχνω στην κουζίνα το σημείο που θα μπει ο αποστειρωτής και θα τον βάλω μπροστά για να αποστειρώσω τις χοάνες και τα μπιμπερό του αφού πρέπει να τον χρησιμοποιήσω την Δευτέρα.

Άντε με το καλό οι εξετάσεις σου! Αχ τέλειααααααα τελικά όλες μας θα στολίσουμε αύριο σούπερ!!!! :P

Κοριτσακια καλημερα.Μπαινω γρηγορα να ευχηθω και βγαινω γρηγορα γιατι η μικρη εχει τα κεφια της!!!!!!Κριστυ να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Μαριλενα και Αγγελικουλα με το καλο κοριτσακια μου και με γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες σας!!!!!!!!

ΥΓ.Εμεις παμε γιατρο παλι την Τεταρτη για να δουμε το μικρο...βλεποντας και κανοντας.

Καλημερα σε ολες σας!!!!!!!!!!!!Να ειστε καλα!!!!

Bebua μου να σαι καλά για τις ευχούλες σου με το καλό κ εσύ να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου!!! Την Τετάρτη περιμένουμε νέα σου ετσί? Μάκια στην κοιλίτσα σου!!!

καλημερα!

εστειλα μυνημα στην Μαριλενα αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα.Μιλησαμε χες το βραδυ και το πρωι θα της εβαζε πονους και αν δεν γεννουσε μεχρι το μεσημερι θα της εκανε καισαρικη.

Αγγελικη αντε παιδι μου με το καλο! η ζωη σας θα γινει πιο γεματη ενδιαφερουσα και με πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!

εγω παλι σημερα επεσα ναι ναι κ χτυπησα το γονατο μου...δεν με παει καθολου λεμε!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Όταν έχεις νέα της να μας ενημερώσεις!!! Αγωνιούμε κ εμείς μαζί της...

Ναι κοριτσάκι μου σίγουρα θα είναι συναρπαστική πλέον η ζωή μας σε νέο επίπεδο στάνταρντ!!!!

Βρε Μαράκι μου τι γίνεται πιά? Σε μάτιασαν? Ελεος....... Φόρα ματάκι!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

γεια σας κοπελαρες

πως ειστε; ετοιμες για τη μεγαλη στιγμη;

εμεις ολα καλα μπηκαμε για 2 μερες στο νοσοκομειο λογο συσπασεων αλλα τιποτα ακομη. μου ειπαν να περιμενω σαβ/κο. εχω αγχωθει λιγακι.

ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες μας. φιλια

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Είχα κι εγώ έναν άκυρο συναγερμό χτες βράδυ μα ολίγα νερά που έφυγαν αλλά σταμάτησαν και ο γιατρός σήμερα μου τη "χάρησε"αφού ο μπέμπης είναι σε ισχυακή προβολή.Έχω ακόμη λέει αρκετό αμνιακό και αντέχω ακόμη.Μου είπε βέβαια μην πάω σπίτι και κάνω κολοτούμπες για να γυρίσει το παιδί.Αν είναι θα γυρίσει.

Κρίστυ να σου ζήσει η μπουμπούλα σου και γρήγορα να πάτε σπιτάκισας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Ωχ ωχ ωχ με αγχώνουν αυτοί οι άκυροι συνεγερμοί.

Απαπαπα τη γλίτωσα πέρσι....άντε να δούμε φέτος.

Αχ θα φρικάρω καλέ εγώ η ψύχραιμη με αυτά τα ξαφνικά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΑΑΑΑ!

Τι καλά νέα!

Μπράβο στη Μαριλένα μας λοιπόν!

Πέρασε στην άλλη πλευρά και αυτή!

Ολα καλά και αυτός ο μπέμπης, τέλεια, καλά πάει η ομάδα!

Η Μαριλένα πως είναι άραγε, Μαρία σου είπε? Χαζεμένη ε? Με φτ γέννησε τελικά??

Αντε με το καλό να συνεχίζουμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσουν τα μωράκια κορίτσια! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Απίστευτο μου φαίνεται, μπορεί να μην είμαι και το πιο ενεργό μέλος αυτού του φόρουμ αλλά συγκινήθηκα πάρα πολύ, σιγά σιγά καταφτάνουν τα μωράκια μας!

Κοιτάω την κοιλιά μου, τα νιώθω να κουνιούνται και δεν το έχω πιστέψει ακόμα, νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα.

Μακάρι να γεννήσουμε όλες μας με κανέναν πόνο γερά μωράκια!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

καλημερα!

θα την δω σημερα την χαζομανουλα και θα σας πω λεπτομερειες με κτ γεννησε τελικα.Ηταν λιγο κουρασμενη χτες κ δεν ειπαμε πολλα στο τηλ.

Αντε παιρνουμε σειρα!

Αγγελικη εισαι η επομενη!!

Μελακι ενταξει με τις συσπασεις?

Οχι βρε μαναρακι μου προσεχε!!!

γεια σας κοπελαρες

πως ειστε; ετοιμες για τη μεγαλη στιγμη;

εμεις ολα καλα μπηκαμε για 2 μερες στο νοσοκομειο λογο συσπασεων αλλα τιποτα ακομη. μου ειπαν να περιμενω σαβ/κο. εχω αγχωθει λιγακι.

ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες μας. φιλια

Λιτσακι!!! με το καλο κοριτσακι μου, μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!

Γεια σας!

Είχα κι εγώ έναν άκυρο συναγερμό χτες βράδυ μα ολίγα νερά που έφυγαν αλλά σταμάτησαν και ο γιατρός σήμερα μου τη "χάρησε"αφού ο μπέμπης είναι σε ισχυακή προβολή.Έχω ακόμη λέει αρκετό αμνιακό και αντέχω ακόμη.Μου είπε βέβαια μην πάω σπίτι και κάνω κολοτούμπες για να γυρίσει το παιδί.Αν είναι θα γυρίσει.

Κρίστυ να σου ζήσει η μπουμπούλα σου και γρήγορα να πάτε σπιτάκισας!

Λανανεκ εφοσον σε εδιωξε ο γιατρος δεν υπαρχει κινδυνος αλλιως θα σε κραταγε, τωρα προσεχε και εσυ λιγο!!! φιλακια πολλα

:P

Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!

ολα καλα!

2950 το αγορι της χαιρουν ακρα υγειας!

ανοιγω θεμα στις ευχες!

Μαριλενα μου να σου ζησει ο μπεμπακος σου!!!!! να ειναι γερος και παντα ευτυχισμενος!!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια κορίτσια! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Απίστευτο μου φαίνεται, μπορεί να μην είμαι και το πιο ενεργό μέλος αυτού του φόρουμ αλλά συγκινήθηκα πάρα πολύ, σιγά σιγά καταφτάνουν τα μωράκια μας!

Κοιτάω την κοιλιά μου, τα νιώθω να κουνιούνται και δεν το έχω πιστέψει ακόμα, νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα.

Μακάρι να γεννήσουμε όλες μας με κανέναν πόνο γερά μωράκια!

Μακαρι Μελενια μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...